אני לא סובל את יוכין באופן כללי.
רישמי
ברצלונה מתירה את חוזהו של מתאום פרננדס. שחקן כל כך חלש שאפילו קבוצות ברמות של אוססונה ואלצה לא רצו לשמוע עליו. להזכירכם ברתומאו החתים אותו תמורת 7 מיליון אירו.
המשימה הכי חשובה של לאפורטה זה לא הסגל לשנה הקרובה, אלא לחשוף את כל הפשעים של ההנהלה הקודמת. אני באמת חושב שכמה שאנחנו נחשפנו לזוהמה אנחנו עדיין אנחנו לא יודעים את כל מה שנעשה במועדון. וזה למה אני חושב שחיבים לבצע טיהור מערכות מקסימלי במועדון.
פשוט פושעים. אין מילה אחרת לתאר אותם.
יש לו כתיבה די נבזית כלפיי ריאל מדריד וגם כלפיי ברצלונה, ברמה שזה גרם לי להפסיק לעקוב אחריו בכל הפלטפורמות. היום כל פרשן בשקל תשעים מחוייב להתלהב מסינדרלות מסכנות ולסלוד מהגדולות והעשירות, אבל אצלו יש אנטי מיוחד ולא נעים, לדעתי.
עשינו קצת כסף ממכירות? יופי, אני בעד להשתמש ב-20 מזה כמקדמה, לקנות את קונדה ולשלם את היתר בתשלומים במשך כמה שנים. לנגלה היה שחקן הרכב בסביליה לא? שיקחו אותו בחזרה ויתנו הנחה של 10 מיליון.
תן לי להבין’ אתה רוצה לשלוח להם את לנגלה וגם דורש מהם הנחה?
מסי החל מחצות שחקן חופשי.
חחחחחחחחחחחחח
נקודה
אבל אני חייב לציין שהוא היה שם בלם הרכב שהם סה"כ חיבבו.
מה המצב עם החוזה שלו?
המצב הוא שאין חוזה. מסי כרגע שחקן חופשי ללא חוזה. באופן תיאורטי הוא יכול לעבור לריאל מדריד בחינם. מעלה שאלה, האם פלורנטינו שומע…
אמורה להיות פגישה היום בין לאפורטה ליושב ראש ההתאחדות טבאס. לאפורטה יציג את החוזה העתידי של מסי, אם לא תהיה בעיה חוקית עם החוזה ואוהד ריאל מדריד יאשר את זה . כנראה שמסי ממשיך.
ברצלונה בצרה צרורה. כי אף שחקן עם “חוזה כבד” לא מוכן לעזוב. הבעיה עם שחקנים בשכר גבוה שרובם המוחלט ובצדק מבחינתם לא יסכימו לשחק במועדון שלא ישלם להם את השכר הגבוה שהם מרויחים עכשיו. לסרגי רוברטו לנגלה ואחרים יש מועדונים שמעונינים בהם אבל לא מוכנים לשלם להם שכר שאפילו קרוב למה שהם מרויחים עכשיו ובצדק גמור.
מי ישלם לפיאניץ 16 מיליון אירו לעונה? או סרגי רוברטו עם 12 שלו? ברתומאו יש רק אחד.
קראתי שהחוזה של מסי כנראה יאושר כי זה סוג של חידוש ולא חוזה חדש. יש טווח זמן מסוים אחרי תום החוזה הקודם שהחוזה החדש נחשב לחידוש. אז לא צפויות בעיות בהרשמה שלו.
לעומת זאת, השחקנים החדשים יוכלו להירשם רק אם בארסה תעמוד בתקרת השכר, שזאת צרה צרורה. צריך לשחרר הרבה כסף בשביל זה.
כדי לתמוך בעזיבה של כבדי השכר, בארסה מאיימת להושיב אותם ביציע עונה שלמה. זה אולי לא איום רציני על אומטיטי כי זה מה שהוא עושה כבר שנתיים. אבל זה כן איום על פיאניץ’ למשל, כי הוא כן רוצה להמשיך בקריירה. שנה בחוץ תפגע מאוד בסיכוים שלו להשתלב בקבוצה טובה בהמשך. כנ"ל דמבלה וגריזמן.
דמבלה לפי דיווחים קיבל הצעה לחידוש חוזה עם מחצית משכרו הנוכחי. אני מהמר שהוא ידחה אותה ויימכר עוד הקיץ בגרושים.
אתה צריך לזכור שבשביל פיאניץ זה כבר סוף הקרירה ברמות הגבהות. בשבילו אף מועדון אחר לא ישלם לו את מה שברצלונה משלמת, ואני יכול להבין אותו שהוא לא מסכים לרדת בשכר. ביננו, כמה מאיתנו היו מסכימים לזה?
דמבלה, לרוב יישב על כסא המנתחים בחדר הניתוח , אז אני לא בטוח כמה הסנקסציה הזו תעזור.
לא מבין למה גריזמן ברשימה, לדעתי אם ברצלונה תרצה למכור אותו הוא בסופו של דבר ימכר ובסכום כסף לא קטן. (לא 100 מיליון כמובן אבל בטח לא ברשימה של דמבלה ואומטיטי) לא נראה לי שהמועדון רוצה למכור אותו
לא בטוח שיש לנו באמת יכולות ללחוץ על שחקנים שיעזבו חוץ מלהושיב אותם ביציע.
פיאניץ’ - אני בונה על הרצון שלו לשחק כדורגל. במונחים של כסף גרידא, הוא יכול לשבת עוד 3 שנים ביציע של הקאמפ ואז לפרוש.
דמבלה - בדמי העברה נמוכים, אני בטוח שיהיו קבוצות שינסו להמר עליו, למרות הפציעות. כמו שלא תהיה לו בעיה למצוא קבוצה בקיץ הבא כשחקן חופשי.
גריזמן - אני לא הזכרתי אותו אפילו. גם לי לא נראה שרוצים למכור אותו. אבל הקיץ עוד ארוך ויש את העניין של קיצוץ בשכר. הוא כרגע המרוויח הגדול אחרי מסי, ויש לו מחליפים.
זה כל עוד תכפה עליו הארכת חוזה. ושנה הבאה אין איזה תחרות בינלאומית אז קשה יותר להרתיע שחקנים באמצעות איום על ישיבה ביציע. הנחמה שלי עם דמבלה, תגיע ששנה הבאה איזה קבוצה תהמר עליו. תגיד לעצמה “איזה פריארים הברצלונה האלו” תיקח אותו בחינם ואז הוא יפצע להם ישר על ההתחלה לאיזה חצי שנה…
לא, אני מדבר על הקיץ הזה.
כתבתי קודם למה לדעתי הוא לא יסכים לחידוש החוזה, ובארסה תנסה למכור אותו, אפילו שהוא פצוע.
הוא פצוע לארבעה חודשים לפחות. אני מבטיח, לך שאולי אם היו אומרים בחינם ובלי משכורת ושבקיץ הבא יהיה אפשר לחתוך עם זה לא יעבוד . אולי היה על מה לדבר.
קבוצה שתקנה אותו עכשיו באופן רישמי תכנס לטופ ליסט של הטיפשות בכדורגל.
יחכו לו שהוא יחלים ובקיץ שהוא שחקן חופשי. יחתימו אותו. לפי השמועות יובה כבר הבטיחה לו מענק חתימה.
ליובנטוס למיטב ידיעתי אין כסף לשלם לו משכורת גבוהה.
זה יותר משאלת נפש שלי. אני מקווה שניפטר ממנו, או שיחתום על חוזה חדש בחצי שכר.
אז מסתבר שדמבלה לא אנטישמי ותומך טרור, אלא סתם גזען עלוב. בהתחלה הייתי מאלה שהגנו עליו, אבל השילוב של חוסר המקצועיות שלו לאורך שנים, עם החשיפות מהחודשים האחרונים מצביע על אדם נחות, עם אופי של ערס, שמבייש את המועדון שלנו.
בין אם הוא יסכים לחדש חוזה בחצי שכר, ובין אם לא - צריך להשאיר אותו ביציע עד שהוא ימצא קבוצה שתסכים להחזיר עליו חלק מהכסף שהפושע במשקפיים שפך עליו. אנחנו רק נעשה טובה לעולם הכדורגל אם הוא לא יראה דשא.
מה הוא עשה עכשיו ? פיספסתי משהו?
שהוא קורא למישהו אחר מכוער זה שיא חדש של חוסר מודעות עצמית.
גריזמן מאכזב אותי יותר, ציפיתי ליותר ממנו.