שי כנראה טועה, או שיש לו מקורות שאין לי.
לפי פורבס, סלאח למשל מרוויח 22.5M דולר בשנה, שזה 19 מיליון יורו.
פיאניץ כידוע מרוויח 16 אצלנו.
זה לא סותר את רוח ההודעה שלך, רק רציתי לדייק יותר.
גריזמן, לפי מקורות שונים שאני מחשיב כאמינים, מרוויח בין 40 לבין 45 מיליון יורו אצלנו (כל הסכומים ברוטו).
דה ברוינה, לפי פוטבול ליקס, מרוויח כ 30 מיליון בשנה לשם השוואה, והוא המרוויח הגדול ביותר בפרמייר ליג.
סיטי משלמת הכי הרבה בליגה, סה"כ כ 400M יורו. לאחרים יש תקציב עוד יותר נמוך.
זה רק מחזק את מה שכתבתי קודם. יהיה קשה להיפתר ממנו, בטח לאתלטיקו עם תקרת שכר של 200 מיליון מסכנים.
אני מתחיל לחשוב שיש משהו בשמועות על גריזמן תמורת סאול.
https://twitter.com/LaSenyera/status/1415186728248295425/photo/1
אני חושש שזה הולך להיות “סוארז הדור הבא”.
לא מבין מה זה נותן לנו. הוא יעבור תמורת המשכורת שלו וסאול מה יבוא בחינם?
גריזמן היום שחקן יותר טוב מסוארז בכושרו הנוכחי. לדעתי שנה הבאה נבכה על זה. גריזמן חייב לעבור לפרימיר ליג תמורת סכום כלשהו.
אתלטיקו מדריד צריכה לבנות פסל לכבוד ברצלונה. אנחנו פשוט בונים להם כל הזמן קבוצות לאליפות…
אני לפחות מקווה שזה יגמר בצורה יפה ומכובדת, ברצלונה בשנים האחרונות יותר מידי מתלכלכת עם הדימוי הציבורי שלה.
מה שמדאיג אותי זה פחותהצד הספורטיבי, אלא בעיקר הצד הפיננסי.
לא מבין איך אתלטיקו יכולה להרשות לעצמה את המשכורת של גריזמן. במיוחד כשסוארז עדיין שם וברצלונה כבר לא משלמת חלק משכרו.
נראה שברצלונה תממן חלק גדול מהמשכורת של גריזמן, ובנוסף את המשכורת של סאול.
אני לא יודע כמה כבר בארסה תחסוך במשכורות בצורה הזאת, שזאת הייתה המטרה מלהתחילה.
זה בנוסף לחיזוק היריבה הישירה.
דימה, זה כבר נשמע קצת מופרך, לא?
הרי זה לא שיש לנו העדפה לסאול על פני גריזמן. אז אם אין בסופו של דבר חיסכון במשכורת, לטרייד הזה אין שום הצדקה.
יכול להיות שגריזי מעוניין לחזור לאתלטי ומוכן על כן להתגמש בשכר?
בוא ונמתין למשהו יותר מבוסס. אתם מתיחסים לזה כעובדה מוגמרת .
טוב זה הכי קרוב שיש ,
זאת עובדה מוגמרת שיש לנו בעיית שכר. ונכון להיום, אחרי השינמוך לשכר של מסי ובכירים אחרים בקבוצה, גריזמן עומד כנראה בראש היררכיית השכר.
כל השאר זה אכן ספקולציות, אבל להניח שמאחורי הקלעים מנסים לפרק את המוקש הזה זו ספקולציה מאוד סבירה.
אתלטיקו יכולים ללכת להזדיין. מעדיף לשחרר את גריזמן בחינם לאנגליה מלתת להם אותו.
רוצים את גריזמן? תביאו את חימנז ותיחנקו עם סאול.
מצד שני, אולי אף קבוצה חוץ מאתלטיקו לא רוצה אותו?
עד כמה שאני זוכר, גריזמן הביע הרבה פעמים את רצונו להישאר בספרד ולא לעבור לאנגליה בגלל כמה סיבות לא קשורות לכדורגל (תרבות, שפה, מזג אויר וכ’ו).
בהסתכלות הזאת, יש באמת רק קבוצה אחת שתוכל לקלוט אותו ושהוא יסכים ללכת אליה.
יש שמועות על החוזה של מסי, כמה זה מבוסס?
זה לא השתנה מהשבועות האחרונים.
לפי כל הדיוחים זה עניין של ימים או עד סוף החודש עד שזה יהיה רישמי. אני חושב שזה כבר היה באויר מהרגע שאגוארו חתם פה. הוא לא היה חותם אם מסי לא היה בקבוצה.
ממש מבאס אותי שאין לנו כסף כדי להודיע מעתה והלאה לשחקנים כאלה שהם יבלו עד סוף החוזה בספרד, בדיוק כמו שהם רצו, אבל ביציע. רוצה להישאר בספרד? שלם את סעיף השחרור שלך.
בכל אופן, נשמע שהטרייד הזה רציני. לדעתי יכולנו להשיג יותר טוב מסאול, אבל קומאן רוצה אותו…
אני חייב לציין שהעזיבה של גריזמן טובה לנו מקצועית. לגריזמן לא היה מקום ב4-3-3 שלנו כשהוא הגיע, ובטח שאין לו מקום עכשיו כשאגוארו וממפיס ישחקו 9 ואגף שמאל אמור להיות של פאטי וטמבלה (שחרר אותנו כבר יא מעיק).
לא מבין למה סאול טוב, זה לא שחסר לנו קשרי אמצע.
כנראה שכן. אני רק יכול לברך על זה. לי לא מפריע שיילך לאתלטיקו, כל עוד זה טוב כלכלית לבארסה.
The exchange between Saúl and Griezmann is imminent. [cope]
In addition to Saúl, Barcelona want 15 million euros for Griezmann as well. [sport]
Griezmann would earn 26 million euros gross at Atlético Madrid, while Saúl would earn about 6 million euros net. [cat radio]
מה אני אגיד לכם - וואו! אם זה אכן יקרה, מוריד את הקובע בפני לפורטה.
סאול טוב למה שווינאלדום היה טוב. מה זה בדיוק - תצטרך לשאול את קומאן. הוא תמיד רצה שחקן מרכז פיזי קשוח. אני חשבתי שזה מוריבה, אבל קומאן לא מקשיב לי.
לא שסאול זה משוש חיי, אבל הוא שחקן לא רע, ובשביל קצת כסף ולהיפטר מגריזמן זה נשמע לי סידור נחמד
הפנטזיה הלא ממומשת שלי לגבי הקיץ הזה היא שהמועדון ייקח את כל הכסף שהוא הרוויח ממכירות ויתאבד על קונדה. אבל קשה לי להאמין שזה יסתדר מבחינת המשכורות- גם אם גריזמן נמכר.
אולי אם גם נצליח להיפטר מקוטיניו
בהתחשב בסיטואציה הנוכחית של ברצלונה, שמזכירה סיפורים חוזרים של קבוצות מליגת העל שלא מצליחות להעביר שחקנים בבקרה התקציבית בכל קיץ, אני מבסוט לגמרי מהעסקה המסתמנת, במיוחד אם היא תהווה התחלה לדברים דומים בהמשך.
אין לנו כסף לגריזמן (או לאחרים בנוסף לגריזמן), אין לנו צורך בגריזמן, וכנראה שאין קופצות על גריזמן (או לפחות אין קופצות עם הצעות מספיק מעניינות). אין מה לחיות באשליות, המצב רע. זה לא שיונייטד ופסז’ עומדות בתור לקנות אותו ב-150 מיליון ולאפורטה מסרב. חוץ מזה, לאנשים יש נטייה לשכוח את הנושא הקטן, קטנטן, שנקרא “מה השחקן רוצה?”. אם גריזמן מתעקש להישאר בספרד, ולא משתלם לנו להושיב אותו ביציע לשנה שלמה - מה כבר אפשר לעשות?
אז אולי אי אפשר להרוויח, אבל אפשר להפסיד כמה שפחות. ומצטער, למרות שזה חיזוק (משמעותי) של יריבה ישירה, זו ההגדרה ללהפסיד כמה שפחות. אז שיבוא סאול, ואני גם לא אתלונן אם במקום תוספת הכסף שברצלונה רוצה בטרייד הזה, נקבל גם איזה הרמוסו. אני מהמר שהם לא יקבלו בברצלונה חוזי ברתומאו, ככה שלא ניתקע עם סאול (ואולי עוד מישהו) כמו שאנחנו נתקעים עם דמבלה, פיאניץ’, אומטיטי, קוטיניו ו…גריזמן.
הולך להיות קשוח, אבל לפחות נעשים צעדים כדי לצמצם את זה. פשוט משום מה אנשים מופתעים כל פעם מחדש שהחיים הם לא פיפא ואין פתרונות קסם.
לא בטוח שסאול עונה על ההגדרה הזאת.
Messi will charge 20 million euros net per season. The Argentine superstar doesn’t rule out fulfilling the 5-year-deal if he feels as good as he does currently. [onda cero]
אם זה נכון , זה פחות מחצי ממה שהוא הרוויח בחוזה האחרון. השכר כנראה יעלה בשנים הבאות, אבל לא בהרבה מאוד.
זה מה שגריזמן מרוויח עכשיו.
אם מסי מקצץ ככה, גם שאר האמיגוס לא יוכלו לסרב לקיצוץ דומה. וזה לא פחות משמעותי.
גריזמן מוכן לרדת חזק במשכורת רק כדי לחזור “הביתה” לאתלטיקו. הוא לא היה מוריד 40% בשביל ללכת לאנגליה או איטליה. אז אין לנו באמת אופציות או אפשרות לעשות עליו מכירה פומבית.
אצלי הוא נתפס בתור שחקן פיזי קשוח ומתרוצץ בלי הפסקה. אני זוכר את הסאול הטוב, לא עקבתי אחריו השנה.
מונדו דפורטיבו מסכים איתי (לא שזה מחמאה גדולה), ומציינים עוד כמה יתרונות.
המשכורת שלו, אם להאמין לרדיו קטלוניה, תהיה 6 מיליון. זה בערך מה שדפאי ואגוארו קיבלו.
נ.ב. הורידו את התמונות של גריזמן עם החולצות החדשות מהאתר הרשמי. העיסקה קרובה מתמיד.
שאלה למי שזוכר, סאול היה במקור השחקן שדיברו עליו שלברסה תהיה זכות ראשונים בעיסקה של דויד וייה?
לא יודע אם מעסקת וייה, אבל כן, הייתה לנו כזאת.
אוהדי ברצלונה מרוצים מזה שההצליחו להיפטר משחקן שעלה 120 מיליון ולא תרם כלום, ומקווים שיצליחו להיפטר מעוד שחקן שעלה 150 ותרם עוד פחות כאשר שחקן שעלה 145 מיליון דולר ושיחק בעיקר בפלייסטיישן יעזוב בחינם בסוף העונה ואוהדי ריאל רוצים לפטר את פרז כי הוא אמר בשיחה פרטית שלא לציטוט שקסיאס הוא חרא של בנאדם.