פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

אוהדי ריאל כועסים על פרז כי הוא קילל את רונאלדו…

לא הבנתי מה זה קשור…

רוצים שיעזוב, אני רק עושה השוואה לנשיא שהוא באמת חרא וצריך לגרש אותו.

למה אתם רוצים לגרש את פרז?

לא, אוהדי ריאל כועסים על פרז על כך שהשקיע 400 מיליון ולא קידם אותנו בסנטימטר.
לא חושב שלמישהו באמת כל כך אכפת מההקלטות.
זה לא רק שהשקיע ולא קידם אותנו, אלא שממשיך לא לקדם אותנו.
בזמן שברסה הולכת אחורה בגלל הנשיא הגרוע בהיסטוריה אנחנו במקום להגיד תודה ממשיכים להכשל פעם אחר פעם.

בסוף עם המצב של ברסה והתקציב של אתלטיקו הליגה יכלה להיות בשנים האחרונות ליגה של קבוצה אחת, אבל פרז שמר על המתחרות במשחק עם 0 התקדמות מאז עונת הנפל ההיא שאחרי הזכיה.

חוץ מזה שאף אחד לא רוצה שפרז יעזוב. ביקורת לא שווה לגירוש.
יש לי המון ביקורת על פרז, אבל עדיין אני חושב שאם מישהו יכול להוציא אותנו מהברוך שהוא הכניס אותנו אליו זה הוא

צריך לשלוח לכם את ברתומאו ורוסל לחודש השתלמות אתם תרוצו על הברכיים בחזרה לפרז בתחינות סליחה ומחילה חחח

נשיא שהצליח לשמור אותנו מבלגן כספי בקורונה, ועוד ניצל את הפגרה בצורה גאונית כדי לשפץ את הברנבאו בלי לפגוע בקבוצה, שיפוץ שיכניס המון כסף בעתיד, וגם תוך כדי לקח אליפות ועוד כמעט אליפות.

גם אתלטיקו וברסה בבלאגן הקורונה, לאתלטיקו אין את הכסף שלנו ולברסה נשיא שניסה להרוס אותם, ועדיין מאז 2018 ממצב שהיינו מעל ברסה אנחנו רק יורדים למטה יחד איתם.
הייתי מצפה שנהיה טובים מהם, ועדיין מאז 2018 (עזיבת רונאלדו ותחילת הצורך בבניה מחדש) מאזן האליפויות הוא 1/3 כאשר כל אחת מהקבוצות זכתה פעם אחת בלבד.

סלח לי שאני לא מתלהב מאליפות אחת ב3 עונות תוך כדי כדורגל גרוע כשאנחנו מול ברסה הזו.

זה שמישהו טוב מהגרוע ביותר לא הופך אותו לטוב…
אני אשמח להשאר עם פרז כמובן, אבל היותו טוב מברטומאו לא אומר הרבה.
אני יותר גבוה מטיריון לניסטר. האם אתה יכול להגיד משהו חיובי על הגובה שלי מהנתון הזה?

בקיצור, אני לא קורא לפגז להתפטר, אבל אני בהחלט רוצה שיעשה מעשה למה לי נמאס לראות את הקבוצה הנוכחית משחקת, שיעמום טוטאלי.

אגב, אניהכי מסכים איתך שהאליפות העונה נגנבה מאיתנו, ועדיין זה גם מה שברסה יכולה לטעון שנה לפני (לא אסכים אבל זה נושא אחר). בפועל לא היינו מספיק טובים, איבדנו את האליפות לפאקינג אתלטיקו, לא איזו קבוצה אימתנית מידי

אין שום קשר בין השיפוץ לקורונה דמגוגיה במיטבה, לא מתאים לך. וכן, מותר להתאכזב מנשיא שהחליט להעזיב את רונאלדו בשביל להראות לכולם שיש לו הכי גדול בריאל ומאז ים כסף נשפך וההישג שלנו בתקופה הזו זה אליפות אחת וזו ממש לא ברצלונה של פפ או אפילו לא של רונאלדיניו.
ועדיין אני מאלה שעדיין גאה הוא הנשיא שלנו אבל לתת לו בראש על זה שבתקופה שהיינו לפתוח פער על ברצלונה (אחרי דאבל נפלא וסגל מדהים) הוא החליט למכור את מוראטה ולהשאיל את חאמס ובמקום זה העלו את מיוראל לקבוצה הבכירה ומאז רק מנסה להוכיח שהוא יודע יותר מכולם גם אם זה על חשבון הקבוצה.

כבר גרשנו את הנשיא שהוא באמת חרא.
הנשיא שנפתר בחינם משחקנים שעלו מאות מיליונים רק מתקן את מה שקודמו עשה. הרבה יותר טוב מלשבת על העץ ולדרוש 120 מיליון על גריזמן ולשלם לו 40 מיליון משכורת.
לא מבין למה אתה מנסה להקניט את לפורטה.

נראה לי, רק נראה לי, שהוא התכוון לברתומאו

אתם רוצים להבין לאיזה זנות ברתומאו הוריד אותנו? שברצלונה צריכה להגיד לאתלטי את המובן מאליו, שלא נשלם לגריזמן את המשכורת שלו אצלם. הם אשכרה רוצים לחזור על זה שוב. חברים המסיבה נגמרה…

:newspaper: | Barça has informed Atletico that they will not pay any of Griezmann’s salary if he moves to Madrid. Similarly, Saul will need to lower his wage if he moves to Barcelona. [MD]

לפי AS, אתלטיקו מיצתה את מגבלת השכר שלה וצריכה למכור את סאול כדי להביא מישהו.
היות וגריזמן מרוויח הרבה יותר ממנו, וגם אם יירד משמעותית במשכורת עדיין ירוויח יותר ממנו, אני לא מבין איך אתלטיקו תעביר אותו אם עיסקת ההחלפה תתקיים.
הפתרון מבחינת אתלטיקו זה לשלם לגריזמן את מה שסאול מרוויח, ושבארסה תשלים את ההפרש. זה כמובן לא מקובל על ברצלונה כי אין בזה שום תועלת כלכלית ורק נזק של חיזוק היריבה.
לאתלטיקו יש פתרונות אחרים - היא פשוט תמכור את סאול למישהו אחר. יש לו ערך בשוק.
לבארסה לעומת זאת אין הרבה אופציות. אף אחד לא ישלם לגריזמן את מה שהוא מרוויח בבארסה, וגם גריזמן עצמו לא רוצה ללכת לשום מקום.
אנחנו בבעיה.

קיצוץ מסיבי בשכר והישארות בבארסה אך לא כאופציה ראשונה בהתקפה, זאת האפשרות הריאלית ביותר כרגע.

אפשרות ריאלית למי? גריזמן יכול לקבל את כל החוזה וגם להישאר בברצלונה.

אנחנו אכן בבעיה, אבל אין שום טעם לתת את גריזמן לאתלטיקו ולשלם לו משכורת.
על אחת כמה וכמה אם אנחנו מקבלים בעיסקה הזו את סאול וצריכים לשלם גם את המשכורת שלו. זה נשמע שהשכר של שניהם יחד יהיה שווה פחות או יותר לשכר של גריזמן לבדו אצלנו, ובמקרה כזה הכי הגיוני להשאיר אותו.

אני באמת החזקתי מגריזי אחלה גבר עד עכשיו. אני מקווה שזה יתבטא בקרוב גם בגמישות לעבור למועדון אחר.

שוב ושוב מזכירים פה שלשחקנים יש חוזה ואין להם שום אינטרס לא לקבל את כל מה שיש בחוזה שלהם. אבל מצד שני השחקנים לא טיפשים. הם יודעים שהחוזים שלהם מופרכים ושלמועדון אין אפשרות לעמוד בחוזים האלה וגם להתחיל את העונה.

משהו צריך לקרות, ואני באמת מאמין שרוב השחקנים יעשו את החושבים שלהם ויעברו למועדונים אחרים או יקצצו בשכר.

מה שמעניין אותי זה האם בארסה בכלל הציעה לגריזו חוזה חדש עם שכר מקוצץ.
הגיוני שמבחינה מקצועית אין לנו ממש מה לעשות איתו, אבל עדיין נראה לי שצריך להתחיל בהצעה לחוזה חדש לפני או במקביל לכך שמנסים להפטר ממנו למועדון אחר.

אם הקבוצה לא תוכל להתחיל את העונה בגלל אי-עמידה בתקרת שכר (נכון, אף אחד לא מאמין שזה יקרה, אבל בינתיים אנחנו עדיין בסיטואציה הזו), אז לגריזמן יהיה מאוד נוח עם חוזה שמן, אבל קצת פחות נוח שאין לו איך לשחק.

או לשחק אבל בלי שחקני הרכש שאי אפשר לרשום לקבוצה (כולל מסי) כל עוד תקרת השכר גבוהה מידי.

אם אני מבין נכון ברצלונה רוצה לעמוד בתקרה כדי שאפשר יהיה להחתים את מסי על חוזה חדש.
אז אם גריזמן לא יסכים לקיצוץ ברצלונה פשוט תהיה חייבת להתחיל עונה ללא מסי, לא רע לגריזמן.
בהנחה כמובן שהצלחתי להבין נכון את המצב.

האמת היא שהסיטואציה הנוכחית לא ברורה לי כלל.

אני יודע שנעשים מאמצים לקצץ שכר של שחקנים, ושכמה שחקנים בכירים הביעו נכונות לקיצוץ. אבל איפה זה שם אותנו בפועל?

עוד דבר שלא ברור, בהנחה שלפני הרישום של מסי, אנחנו עדיין לא עומדים בתקרת השכר, מה זה אומר לגבי פתיחת העונה? הרי בינתיים יש רק דיבור על נכונות, אבל אין ממש ידיעות על חוזים חדשים שנחתמים. האם במקרה שאין לנו אפשרות לקצץ חוזים מתחת ל 70% מהכנסות המועדון, המועדון מכריז על פשיטת רגל? המועדון יכול לחסל חוזים לשחקנים כדי להמנע ממצב כזה?

שיט. אני לא מצליח להבין מה זה אומר כל העניין הזה…

להתחיל עונה בלי מסי זה לא דבר טוב לאף שחקן. לא הכל זה כסף בחיים, בטח ובטח לאנשים שכסף יש להם יותר ממה שהם אי-פעם יוכלו לבזבז.

אתה רואה את גריזמן נשאר על חשבון מסי בידיעה ברורה שזה מה שהוא עושה?

אתה חושב איזו קבלת פנים תהיה לו כשיחזור הקהל למגרשים?
איזה מצורע הוא יהפוך להיות בכל קהילת אוהדים שפויה, למעט שונאי מסי המעטים?

לאפורטה ייתן לו לראות דשא אם הוא יחבל באפשרות להחתים את מסי?

שאלות לא פשוטות…

קודם כל אני אישית לא הייתי מוותר על הכסף שלי בשביל אף אחד גם לא מסי, וגריזמן את משכורת שחקן העל מקבל בברצלונה, לא קיבל סכומים כאלה באתלטיקו.
אבל הכי חשוב למה להפיל הכל על גריזמן? ההנהלה החתימה אותו, ואם רוצים להחתים את מסי אז שיעבירו את גריזמן לקבוצה אחרת וישתתפו בשכר שלו וכך אפשר יהיה להחתים את מסי.
כמו במקרה בייל אצלנו, אני מצדיק שחקן שלא מוכן לקצץ בשכר, גם אם זה פוגע בקבוצה שלי.