אני לא. גם את בייל אני לא מצדיק אפילו שהוא פוגע בכם.
עם כבוד עצמי לא הולכים למכולת, אבל אני לא חושב שלבייל או לגריזמן יש בעיה ללכת למכולת. בינתיים כבוד עצמי זה משהו שהם צריכים להרוויח, ואת הכבוד הלא נחשב שלי הם לא מרוויחים.
כרגע זה לא נשמע ריאלי. ולא נראה לי שזה משנה אם אנחנו משלמים את השכר של הצרפתי כשהוא שחקן שלנו או שחקן של קבוצה אחרת. זה עדיין שותה תקציב (שלא לדבר על הנלוזות הדוחה שבהצעה הזו).
שוב, לא מקבל את הטענה ששחקן צריך לקבל את כל מה שמגיע לו בחוזה כי ההנהלה הביזיונית חתמה איתו על החוזה הזה. זה היה טרום קורונה והמצב הכלכלי השתנה מאז ב 180 מעלות.
לא חושב שמישהו היה מבקש מהשחקנים קיצוץ בשכר אם לא הייתה בעיה לשלם להם אותו. זו לא חזירות של המועדון אלא בסה״כ ניסיון להגיע להתנהלות אפשרית.
אם כבר יש פה חזירות, היא של השחקנים שלא מוכנים לקצץ. ואז באמת שכאוהד לא מעניין אותי החוקיות של המהלך.
ובמקרה שגריזמן יביא לכך שלא יוכלו להחתים את מסי, אני מאלך לו לשבת ביציע כמה שיותר, ואח״כ לקבל שריקות בוז עם כל נגיעה בכדור לכל מה שישאר מהקריירה הפאטתית שלו.
חכה רגע, אני כבר מרים מגבית לתרומה שיהיה לו איך לתת עוף לילדים בשבת…
אני לא מאשים אף שחקן שרוצה לקיים את החוזה שלו. אבל כרגע המועדון שלנו אולי במשבר הכי גרוע שהיה לו מיום היולדו. לפחות מהתקופה שאני אוהד אותה. לכן ערכים בצד . כל שחקן שנאחז בקרנות המזבח צריך לדעת שהשנה לא רק שהוא יראה משחקים רק מהיציע אלא גם יצטרך לשלם על הכרטיס שלו ביציע.
אני לא יכול לבוא בטענות לשחקנים זרים כל עוד בוסקטס סרגי רוברטו ופיקה לא יתנדבו בעצמם לקיצוץ משמעותי בשכר שלהם.
שאלה רצינית, מישהו יודע איפה פיקה?
ואני יחזור על זה כמו תוכי, לאפורטה לא צריך אלא חייב להקים ועדת חקירה שתחקור מה עבר עלינו בשנים האחרונות . מי ידע ומי אשם. כולנו יודעים שברתומאו ורוסל “אנסו” את המועדון. אבל לדעתי יש גם אחרים. הדבר הזה חייב בירור והליך משפטי נגד המוערבים.
אני יודע שכל הקפטנים הסכימו לקיצוץ באופן עקרוני, השבוע בוסי ורוברטו יפתחו את חוזיהם כדי לדון בקיצוץ מול בארסה, בנוסף לפיאניץ ואומטיטי שיפגשו עם המועדון כדי לדון בהתרת חוזיהם/מעבר לקבוצה אחרת.
נראה שהמועדון מתמקד בטווח הקרוב בכל נושא המכירות כמו שצריך לקרות, לגבי גריזמן נותר לחכות ולראות מה יחליט, לדעתי בניגוד לשאר הצרפתים הסורחים לגריזמן יש לב גדול והוא יקצץ כדי להישאר. דעה אישית בלבד.
בזמנים כאלו אני מתגעגע לפויול ואיניסטה הכי הרבה. אין לי ספק שהם היו מבינים את הרמז ושמים את המועדון על טובת הקרירה שלהם ולפני שהציניקנים יעצבנו אותי . פויול עשה את זה בדיוק שהוא פרש בזמנו. ברתומאו הציע לו הארכת חוזה אבל הוא ידע שהוא לא מסוגל לסחוב יותר ופרש מכדורגל.
נראה לי הרבה יותר הגיוני להתחיל עונה בלי גריזמן.
כלומר אם השכר של גריזמן עומד בדרך לרישום של מסי אז זה אומר גם שהשכר של מסי עומד בדרך לרישום של גריזמן, או במילים אחרות מסי לא יירשם אם גריזמן נרשם.
לא מבין למה מסי הוא זה שישב ביציע במצב כזה?
אם בארסה תהיה מעל תקרת השכר, היא לא תוכל לרשום שחקנים חדשים, כולל מסי. R_E_M כבר רשם את זה.
שאר השחקנים, עם חוזה פעיל, יוכלו לשחק כרגיל, גם אם סך החוזים שלהם מעל תקרת השכר.
על פשיטת רגל אין מה לדבר. לפורטה כבר הבטיח הלוואה ענקית מאחד הבנקים בארה"ב, כך שכל החובות המיידיים מוחלפים בהלוואה ארוכת טווח.
אני לא ראיתי משהו רציני בעניין. ראיתי שפיקה אמר בפומבית שאין לו בעיה. הנציגים של בוסקטס, רוברטו ואלבה אמרו שהם לומדים את ההצעה. לא היו הצהרות של הסכמה לקיצוץ.
פיאניץ’ ואומטיטי קיבלו הצעה לחיסול החוזה וסירבו שניהם. זאת כבר עובדה מוגמרת.
אנחנו תקועים איתם חזק נכון לעכשיו.
כי לגריזמן יש חוזה פעיל לא משנה אם הוא משחק או לא. מסי לעומתו שחקן ללא חוזה, ודינו כמו של כל שחקן חדש.
ואם ברסה תבחר לא לרשום אותו לליגה, זה לא מוריד את השכר שלו מהשכר המותר בליגה?
כלומר ברסה תשלם לו, אבל מכיוון שלא תוכל להשתמש בו אז השכר של גריזמן לא יכלל ברף של הליגה הספרדית.
זה נשמע לי הגיוני סך הכל. הרי אף
קבוצה לא תרצה לשלם לשחקן שלא יכול לתרום לה, אז זה לא שינצלו חוק כזה, והשחקן עדיין מקבל כסף אז הוא לא נדפק.
לא. ההוצאות של שכר לא צריכות לעבור סכום X, לא משנה אם השחקן רשום או לא. אותה בעיה בדיוק עם אומטיטי ופיאניץ’, שאחרת פשוט היו שמים אותם בחוץ וזהו.
יותר מזה, אם בארסה מעבירה את גריזמן לאנשהו ומשלמת חלק משכרו, גם זה נחשב בחישוב תקרת השכר. בגלל זה בארסה מתעקשת לא להשתתף בשכר של העוזבים.
זה לא מספיק. אפילו אם נשלם 0 לגריזמן זה לא מספיק. כנראה צריך להיפתר גם מקוטיניו, אומטיטי ומפיאניץ’ כדי לרשום אותו. אז להגיע להסכם עם אתלטיקו כשאנחנו משלמים חלק גדול מהשכר שלו לא מקדם את המטרה.
אפשרות אחרת היא לשכנע את טבאס שההכנסות של בארסה יהיו גדולות יותר ממה שהוא חושב. אז גם תקרת השכר תעלה. אני מניח שזאת המטרה של הפגישות של לפורטה עם טבאס בנוגע לחוזה של מסי.
שילמדו את ההצעה מהר…
שוב דעתי האישית היא שכל הארבעה (פיקה, סרג’י, בוסי ואלבה) יקצצו בשכרם. אבל במידה ומישהו מתמהמה אפשר לשים אותו בשוק העברות, הם הרוויחו את הכבוד המקסימלי אבל המצב הכלכלי שלנו לא מאפשר לנו מרווח לסנטימנטים.
כי סאול מתאים יותר לפרופיל שקומאן רוצה. שחקן פיזי שנותן עבודה.
אם כבר הגיון, הרבה יותר הגיוני לא לדרוש אף אחד מאתלטיקו. אנחנו צריכים קודם כל לחסוך, ורק אחר כך לחשוב על שחקנים.
זה מה שאומר פבריציו רומנו
Barcelona and Atletico Madrid are negotiating for Saúl-Griezmann swap deal but there’s still NO agreement. Barça insist they want money in the deal + players won’t reduce their salaries.
אני יותר סומך עליו . זה לא תקוע, זה דורש התגמשות של כל 4 הצדדים.
יש זמן עדיין, אבל אנחנו בעמדת נחיתות. לנו זה בוער יותר
צריך לבדוק את זה סטטיסטית וגם זה לא יראה לנו את התמונה המלאה, לא הייתי שולל את זה.
יורנטה עשה את קפיצת המדרגה הענקית שלו כששינו לו את התפקיד, לא הייתי שולל שבתפקידו החדש הוא פחות מתעסק בדברים האלה ומה שבטוח הוא כבר כמעט שלא נמצא באמצע.
בכנות, לא הבנתי את השאלה, יורנטה שחקן הרבה יותר טוב לדעתי, ואם הכוונה שלך שהם משחקים על אותו תפקיד, אני לא מסכים איתך בהכרח. יורנטה רוב המשחק שלו בתפקידו החדש נמצא על הקו ושם עושה את כל הפעולות הגדולות שלו מין הסתם הוא לוחץ מלא, כי זה היה התפקיד שלו בעבר והוא משחק את סימאונה שלא ייתן לו לנוח. אבל את כל הפעולות האלה הוא עושה מין הצדדים. סאול הוא שחקן אמצע קלאסי כמעט. לשם הסבר יותר פשוט לתפיסתי יורנטה שחקן צד שמצטרף לאמצע כשצריך, וסאול ההפוך הגמור שחקן אמצע שמצטרף לצד כשצריך.
אגב- לא מדברים על זה אבל שחקן העונה שלא קוראים לו מסי זה יורנטה מבחינתי ובפער מהשאר.