לנסות לדחוף את גריזמן לסיטי במקום קיין זה האוביוס.
אני אומר בואו נציע ללוי את גריזמן במקום קיין.
לנסות לדחוף את גריזמן לסיטי במקום קיין זה האוביוס.
אני אומר בואו נציע ללוי את גריזמן במקום קיין.
אח של קומאן מאמן את ביתר אולי הוא יכול לעשות גסטה.
המצב של גריזי לא ישתנה כל עוד הוא לא יסכים לרדת בשכר. אנחנו בצרה גדולה, לא רק מסי אלא גם שאר הזרים בסכנה אם לא ימצאו פיתרון לרמת השכר.
נכון.
אתה במקומם היית מחליף? אתה חושב שהם יותר טיפשים ממך?
בגדול זה לא רעיון רע אם סיטי יצליחו לקנות את קיין.
הבעיה כמו שכבר הבנו, היא שגזימן כנראה משתכר יותר מכל שחקן בליגה האנגלית, וזה כולל כנראה גם את קיין…
אם הצרפתי לא יסכים לקצץ בשכר אז אין לנו מה לעשות איתו חוץ מאיומי סרק להושיב אותו ביציע.
או שלא…
האם לאפורטה יכול לאיים וגם להוציא לפועל? יש מצב שעד ינואר גריזמן מתחנן לצאת לקבוצה אחרת כי הוא לא נכלל בסגל ולא נכלל באימונים / מתאמן לבד? - בינתיים אלו סתם משאלות לב שלי למקרה שבכלל גריזי מערים קשיים. בתאכל׳ס יותר כדאי לי לקוות שהצדדים במו״מ חשאי ובסוף ימצא פתרון שכולם מרגישים איתו בנוח.
כי כמו שכבר אמרתי, כל שחקן שלא מסכים לקצץ בשכר ובכך יוצא שהוא עומד בדרך של מסי לחוזה החדש והמקוצץ שלו, הוא מבחינתי יצור נאלח ואין לי בעיה שישב בבית עד תום החוזה והחל מהמעבר שלו לכל קבוצה אחרת שיקבל שריקות בוז עם כל נגיעה בכדור (סטייל אינייסטה בספרד, רק הפוך).
ברצינות, החזקתי מגריזי עד עכשיו. נתן את הנשמה והכריח אותי לאהוב אותו למרות שמעולם לא רציתי שנקנה אותו. עכשיו זה התהפך לחלוטין. אם הוא ימשיך להוות נטל הוא ירד אצלי לדרגת אומטיטי ודוגלאס
הם עשו משהו דומה אחרי מכירת בייל אם איני טועה
לא מבין מה זה משנה אם גריזמן יישב ביציע חצי עונה, עונה שלמה, או 10 שנים ברצף. יש לו חוזה, והחוזה הזה כולל תשלום משכורת. יופי, הוא לא ישחק. אבל את הצורך של להיפטר מהמשכורת שלו זה לא ימלא, ואז לא עשינו בזה כלום.
ולגביי שנאה ספציפית לגריזמן - הוא מקבל שכר מסוים, והוא תחת חוזה שתקף ל-2 הצדדים: ברצלונה והוא. לא רק הוא, ולא רק ברצלונה. זו המטרה של חוזה. וזה שכועסים על שחקן שלא מוכן להיפגע בתנאי העסקה שלו, רק בגלל שהארגון שהוא עובד בו עשה פאדיחות רציניות, או בשביל שעובד אחר יישאר, זה נחמד, אבל האם היו כל כך שמחים מצעד דומה רק מכיוונו של הצרפתי?
הוא זה שייפגע כלכלית (ואולי גם מבחינות נוספות) ממעבר שכזה, אז למה שיסכים? למה הוא צריך להסכים רק כדי שהחוזה של מסי יעבור בבקרה? עם כל הכבוד, ויש המון כבוד, גריזמן לא אמור להציל את ברצלונה רק כי יש אוהדי ברצלונה שחושבים בצורה רומנטית בה “השחקן צריך לוותר בשביל המועדון”, או גרוע מזה - “השחקן צריך לוותר בשביל מסי”. בעולם מושלם? כן. בעולם האמיתי? מאותה סיבה שלא יכלתי להאשים את ואלוורדה/קומאן/סטיין באי התפטרות, אני לא יכול להאשים את גריזמן באי עזיבה לאן שברצלונה תמצא להעיף אותו, ועוד עם שכר מופחת.
אני חוזר ואומר, אם המועדון לא היה בקשיים כלכליים אז אין בעיה. גם אם סיכמו איתך על שכר x שהוא שכר לא ריאלי לשוק, צריך לשלם לך אותו.
אבל זה לא המצב כי:
“השחקן צריך לוותר בשביל המועדון”, או גרוע מזה - “השחקן צריך לוותר בשביל מסי”
בסוף היום זה גם האינטרס שלו שנפגע אם הוא לא מתגמש בשכר. אלא אם הוא עלוקה וסוציומט. ואם הוא כזה אז לא הערכתי אותו נכון, וזכותי לרצות שיחרבנו עליו כמו שהוא מחרבן על הקבוצה. מצטער אם אין לי סנטימנטים ל״חוזה״ של שחקן. השחקנים / מאמנים האלה מרוויחים מיליונים. זה לא עובד הייטק שמרויח יפה אבל אם הוא נזרק לרחוב אז הוא בצרות רציניות (משכנתא, גני ילדים, התחייבויות שהוא צריך להמשיך לעבוד בשביל לשלם עליהן). זה שחקן שאת הכסף שהוא כבר הרויח אפילו הילדים שלו לא יצליחו לבזבז אם הם חיים ברמת חיים מאוד גבוהה ולא מהמרים את עצמם לדעת.
לא מבין מה זה משנה אם גריזמן יישב ביציע חצי עונה, עונה שלמה, או 10 שנים ברצף. יש לו חוזה, והחוזה הזה כולל תשלום משכורת. יופי, הוא לא ישחק. אבל את הצורך של להיפטר מהמשכורת שלו זה לא ימלא, ואז לא עשינו בזה כלום.
לשחקנים ברמות האלה בד״כ חשוב מאוד לשחק.
תחשוב מסי… אם היית מייבש אותו בספסל ליותר משני משחקים (כולל משחק גביע), תוך כמה זמן הוא עושה לייק לצ׳לסי?..
אותו דבר גריזמן ושחקנים אחרים שהחיים שלהם זה כדורגל.
לא כולם אומטיטי, בייל ודוגלאס. יש הרבה שחקנים שיהיה להם קשה לשבת ביציע ולא לשחק במשך חודשים. בטח אם יש להם שאיפות בנבחרת הלאומית או לעבור לקבוצה טובה, או בכלל לשחק…
אז נכון, זה לא מוריד את המשכורת של השחקן מהתקציב, אבל זה מנוף לחץ לגרום לו להבין שהוא לא יכול לאכול את פרוסת העוגה שלו ולהשתין על שאר העוגה ולקלקל לשאר.
החוזים נחתמו מול הנהלה אחרת ובתקופה אחרת. נכון שצריך לכבד חוזים, אבל הגיוני גם לרצות שהשחקנים יסתכלו על התמונה המלאה. חלק מהתמונה המלאה זה שההנהלה שמולה נחתמו החוזים הייתה יותר בצד של הרס המועדון מאשר בנייה שלו.
לא רלוונטי. החוזה נחתם מול המועדון, לא מול הנהלה. אחרת כל השחקנים היו משוחררים מחוזיהם כל פעם שההנהלה מתחלפת. לא משנה אם ההנהלה הורסת או בונה, החוזה לא מותנה ב"האם זו הנהלה טובה או לא?".
והגיוני גם לרצות שההנהלה תסתכל על התמונה המלאה, ותבין ששחקן הוא לא חפץ שאפשר להעיף ברגע שאין בו שימוש. יש לו רצונות משלו, משפחה משלו, ודאגות משלו.
החוזים שערורייתיים. אין איך לראות את זה אחרת. לא ייתכן שהשחקנים בבארסה הם המרוויחים הגדולים בעולם הכדורגל ונם לא מבינים שלמעשה לא ניתן להכיל משכורות כאלו.
3.1 לא ניתן להכיל משכורות כאלו בין היתר בגלל מגפת הקורונה שטרפה את הקלפים בכל העולם.
3.2 כל שחקן עם חוזה שערורייתי של טרום קורונה צריך להתקפל קצת לטובת כל עולם הכדורגל. לא רק המועדון שבו הוא משחק.
המילה “צריך” לא נכונה פה. אולי רצוי שהשחקנים יעשו צעד דומה, אבל הם לא צריכים. למה שיצטרכו? הם חתמו על חוזה, הם עמדו בהתחייבויות שלהם, אז למה שייפגעו? אשמתם שבאה הנהלה ואמרה להם “הרווחתם X עד עכשיו, בואו תרוויחו 3X”? מי היה מסרב לזה?
יותר מזה - אם החיסכון כזה חשוב, וכולם צריכים לקצץ ו/או לעזוב - למה שפיקה לא יעזוב, או בוסקטס, או רוברטו, או דה יונג, או אלבה, או טר שטגן, או קוטיניו, או…מסי? למה גריזמן? אם כל כך חשוב לחסוך כלכלית כי קורונה, איפה קיצוצי החוזה ו/או העזיבות של השאר? למה אתה לא שונא את כל אלו שציינתי? למה החוזים שלהם יותר חשובים?
ואם הוא כזה אז לא הערכתי אותו נכון, וזכותי לרצות שיחרבנו עליו כמו שהוא מחרבן על הקבוצה
אתה צודק. שחקן שדואג לעצמו ולמשפחתו, הוא עלוקה, סוציומט, וראוי שיחרבנו עליו. אין ספק.
זה לא עובד הייטק שמרויח יפה אבל אם הוא נזרק לרחוב אז הוא בצרות רציניות. זה שחקן שאת הכסף שהוא כבר הרויח אפילו הילדים שלו לא יצליחו לבזבז אם הם חיים ברמת חיים מאוד גבוהה ולא מהמרים את עצמם לדעת.
כן, רק שעובד הייטק עובד עד גיל 67, ואז עוד יוצא עם פנסיה, וגריזמן עד 35, פלוס מינוס. וחי ברמת חיים מסויימת שהוא הורגל אליה. כשיש לך משכורת של 10,000-20,000, קל להגיד “אז שיוותר על כמה מליונים לחודש”. זה די לא עובד ככה במציאות, ולא רק בברצלונה.
מצטער אם אין לי סנטימנטים ל״חוזה״ של שחקן.
שלא יהיו לך. אבל אם הוא היה קם ונוטש ביום האחרון של מועד ההעברות, ומשאיר את הקבוצה בלי כלום ובלי תחליף ביד? הוא היה בסדר? וגם אז לא היו לך סנטימנטים ל"חוזה"? או שבמקרה הזה זה היה לא בסדר כי זה היה לרעת המועדון?
כי זכור לי שאחת הטענות המרכזיות נגד המהלך של ניימאר, הייתה מועד העזיבה ואי ההודעה. אז מה היה קורה אם גם הצרפתי היה עושה צעד דומה?
מצטער, אני באמת מאמין שהתפיסה שלך לא נכונה. אתה אוהד ברצלונה, וככזה אתה לא אובייקטיבי. וזה בסדר, והגיוני. אבל שוב - החיים הם לא פיפא. אתה לא יכול לדרוש מאנטואן גריזמן לכבד את החוזה (שמשום מה אתה כל כך לא מחזיק מדף הנייר הזה) בכל רגע נתון, ולזרוק אותו כשאין בו שימוש יותר.
בסופו של דבר אף אחד לא החזיק אקדח לברתומאו לראש.
אף אחד לא היה מסכים שהעבודה שלו באופן חד צדדי ובניגוד לחוזה תקצץ לו בשכר או תפטר אותו בלי לשלם פיצוים על פי חוק.
אז גם כדורגלן לא צריך להסכים לזה.
מה דעתך במקרה הפוך. ששחקן תחת חוזה רוצה לעבור קבוצה וכופה על הקבוצה שלו מעבר בכח? זה לא “הפרה של חוזה” ?
זה הבעיה שלי בסיטואציה הזו. מצד אחד אני מסכים, שמועדון חייב למלא את המחויבות שלו בסופו של דבר. אבל למה זה נראה לי שבעולם הכדורגל זה חד צדדי. למשל, שריאל רוצה את מודריץ , פתאום מודריץ שתחת חוזה שוכח “שחוזה חייבים לקיים” וכופה על דניאל לוי לנהל משא ומתן על מכירה שלו ואם הבוס שלו לא רוצה הוא מילל שזה “עבדות מודרנית” ועושה שביתה איטלקית…
אם גריזמן נשלח ליציע, הוא יקבל את המשכורת שלו לפי החוזה, אבל הוא עדיין ייפגע כלכלית.
לכן האיום “אתה תשב ביציע כל השנה” הוא איום רציני. פרט לאומטיטי, כל אחד שרוצה להחזיק בחוזה השמן הנוכחי צריך לקחת את זה בחשבון. רק לאומטיטי לא אכפת, כי הוא גם ככה יושב ביציע.
הוא כבר איבד חוזה פירסום אחד בגלל שדמבלה הטיפש סיבך אותו מול היפאנים.
זאת סיבה אחרת. אני מדבר על אובדן הכנסות אם הוא בוחר להיצמד לחוזה שלו ובארסה מקפיאה אותו ביציע.
אני מתקשה להאמין שזה יגיע למצב הזה. למען האמת , בראש שלי עובר תסריט הרבה יותר מפחיד.
אם גריזמן נשלח ליציע, הוא יקבל את המשכורת שלו לפי החוזה, אבל הוא עדיין ייפגע כלכלית.
- חוזי פרסום - לא יחדשו איתו חוזים אם הוא לא משחק. אין לחברה המפרסמת לשלם לו, הם יעדיפו מישהו אחר.
- יש מצב שחלק מהבונוסים שלו כפופים לכמות המשחקים. אני לא יודע בוודאות, אבל זה יכול להיות.
- המשך הקריירה. כשיסתיים החוזה בעוד 3 שנים, גריזמן יהיה שחקן שלא שיחק כדורגל 3 שנים. אף אחד לא ירצה אותו. זה הפסד של מיליונים רבים בעתיד.
- אם יש לו image rights על מוצרים מסוימים, הוא יפסיד הרבה כי אנשים לא יקנו מוצרים של שחקן שלא משחק.
נכון, אבל כנראה שזה לא יעזור לברצלונה, וזה מה שמעבר לקבוצה אחרת כן יעשה. ולכן כנראה שזו לא אופציה, או לפחות לא האופציה המועדפת על המועדון.
גם אני מתקשה להאמין שזה יגיע לזה. לדעתי בסופו של דבר הוא יושאל ובארסה תשלם חלק ממשכורתו.
למשל, שריאל רוצה את מודריץ , פתאום מודריץ שתחת חוזה שוכח “שחוזה חייבים לקיים” וכופה על דניאל לוי לנהל משא ומתן על מכירה שלו ואם הבוס שלו לא רוצה הוא מילל שזה “עבדות מודרנית” ועושה שביתה איטלקית…
לא צריך ללכת עד ריאל מדריד בשביל דוגמאות כאלה. תנסה להיזכר איך דמבלה עבר אלינו.
נכון, אבל כנראה שזה לא יעזור לברצלונה, וזה מה שמעבר לקבוצה אחרת כן יעשה. ולכן כנראה שזו לא אופציה, או לפחות לא האופציה המועדפת על המועדון.
לא מועדפת זה בטוח. אבל זאת אפשרות. לגריזמן יש חוזה לעוד 3 שנים, אז שנה בחוץ ואולי יהיה הרבה יותר גמיש בקיץ הבא.
מה דעתך במקרה הפוך. ששחקן תחת חוזה רוצה לעבור קבוצה וכופה על הקבוצה שלו מעבר בכח? זה לא “הפרה של חוזה” ?
זה הבעיה שלי בסיטואציה הזו. מצד אחד אני מסכים, שמועדון חייב למלא את המחויבות שלו בסופו של דבר. אבל למה זה נראה לי שבעולם הכדורגל זה חד צדדי. למשל, שריאל רוצה את מודריץ , פתאום מודריץ שתחת חוזה שוכח “שחוזה חייבים לקיים” וכופה על דניאל לוי לנהל משא ומתן על מכירה שלו ואם הבוס שלו לא רוצה הוא מילל שזה “עבדות מודרנית” ועושה שביתה איטלקית…
דעתי היא שזה מסריח. זה היה מסריח בשביתות של מודריץ’, באלו של דמבלה, וזה היה מסריח גם בהלבשת החולצה על פברגאס ועם כל מה שהלך איתו לפני ואחרי. אתה רוצה שאני אגיד שלא נהניתי מהתוצאה של המהלך של ססק? נהניתי. האם אהבתי את הדרך? חד משמעית לא. מבחינתי מצב בו שחקן כופה על הקבוצה שלו להעביר אותו למקום אחר לפי רצונו, הוא לא טוב יותר ממצב הפוך.
(כמובן שאני לא מדבר על מצבים בהם השחקנים תומרנו לחתימה על חוזה, או דברים לא כשרים אחרים).
לא מועדפת זה בטוח. אבל זאת אפשרות. לגריזמן יש חוזה לעוד 3 שנים, אז שנה בחוץ ואולי יהיה הרבה יותר גמיש בקיץ הבא.
כן. אבל הבעיה היא עכשיו. אם נגיע לקיץ הבא במצב בו לגריזמן יש ותק של שנה ביציע, הסיפור יהיה אחר לגמרי. אגב…גם המחיר שלו יהיה אחר לגמרי.
עיניין אחר מבחינתי פה הוא ה- ENDGAME בסיפור הזה. וזה משהו שאי מקווה שיוביל את קו המחשבה של גריזמן. בין אם הוא האדם שבהכרח חייב ללתכ מקצועית (יש כמה מעליו בהיררכיה באספקט הזה), ובין אם העזיבה הזאת היא לגיטימית או לא לגיטימית מכל צד צריך לחשוב על “מה קורה אם לא עומדים בתקרת השכר?” גריזמן לא ירוויח מקבוצה שלא משחקת, ובארסה תסבול מזה כמועדון שיכנס לבור גדול יותר. אני אמימין ששני הצדדים בסופו של דבר יתגמשו כי צד אחד עוד מעוניין לשחק כדורגל (בניגוד ליתר העלוקות אצלינו), והצד השני חייב להישאר בחיים איכשהו.
כנראה שיהיה פיתרון ביניים עם זה שאנחנו יוצאים מופסדים ככלל,אבל איכשהו מצליחים לשרוד בספרים.
ולגביי שנאה ספציפית לגריזמן - הוא מקבל שכר מסוים, והוא תחת חוזה שתקף ל-2 הצדדים: ברצלונה והוא. לא רק הוא, ולא רק ברצלונה. זו המטרה של חוזה. וזה שכועסים על שחקן שלא מוכן להיפגע בתנאי העסקה שלו, רק בגלל שהארגון שהוא עובד בו עשה פאדיחות רציניות, או בשביל שעובד אחר יישאר, זה נחמד, אבל האם היו כל כך שמחים מצעד דומה רק מכיוונו של הצרפתי?
סליחה, אבל ההודעה הזאת לא קשורה לכדורגל.
פעם ראית שחקן שמרוויח מעט מאוד כסף, נותן עונה מטורפת ולא ישר דורש מהמועדון חוזה חדש עם שכר תואם? קח לדוגמה את אנסו פאטי, שלמועדון יש אופציה להאריך לו את החוזה אוטומטית, אבל הוא דורש חוזה חדש.
לגריזמן מגיע כל ההייט מאוהדי בארסה. בקיץ לפני ההגעה שלו הוא משך אותנו באף רק כדי לפרסם את הסרטון הפתטי שלו. שנה אחרי זה (אחרי העונה הגרועה ביותר שלו באתלטיקו) הוא מצא דרך לעשות אקזיט על חשבון ברתומיאו, אבל גם במועדון החדש הוא המשיך ביכולת הירודה שלו, ולא הוכיח אפילו לשנייה שמגיעים לו סכומי העתק שהוא מרוויח.
מן הראוי, כשמקום העבודה שלך בקריסה כלכלית - ואתה משחק כמו זבל, שתבוא לקראת המקום שנתן לך הרבה יותר ממה שמגיע לך.
לא זכור לי שהיו פה הרבה אנשים בצד של ברתומיאו אשתקד כשמסי רצה לעזוב. מסי היה בצד המוסרי, וגריזמן נמצא בצד של ברתומיאו דאז. ואיך אומרים? יש 3 דברים בטוחים בחיים האלה: מוות, מיסים ושאם אתה בצד של ברתומיאו אתה האיש הרע.
סליחה, אבל ההודעה הזאת לא קשורה לכדורגל.
פעם ראית שחקן שמרוויח מעט מאוד כסף, נותן עונה מטורפת ולא ישר דורש מהמועדון חוזה חדש עם שכר תואם? קח לדוגמה את אנסו פאטי, שלמועדון יש אופציה להאריך לו את החוזה אוטומטית, אבל הוא דורש חוזה חדש.
נכון, זה לא קשור לכדורגל. זה קשור לתנאי העסקה.
גם אני, במקום העבודה שלי, ארצה העלאה אחרי שנה טובה. לא מבין איך זה קשור לנושא.
ברצלונה יכולה לבקש מגריזמן לעזוב, היא יכולה לבקש ממנו להוריד בשכר. אבל…הוא לא חייב להסכים. בדיוק כמו שמקום העבודה שלי יכול לבקש ממני לעזוב, אבל אני יכול לא להסכים. אז שיפטר אותי וישלם פיצויים. אשמתי שמנהלת משאבי האנוש הקודמת זרמה עם דרישות השכר שלי?
מה לעשות, זה שהמועדון בקריסה זה חשוב מאוד, אבל מנקודת המבט של הבנאדם - לא של המועדון, ולא של האוהד שאין לו מושג מה באמת קורה שם ואילו תהליכים ומהלכים והצעות מתרחשים מאחורי הקלעים - אני קצת קצת יכול להבין למה יש לו קודם כל סנטימנטים לעצמו, ולא לקבוצה, ואני גם יכול להבין מצב בו הוא לא מקבל כל הצעת עזיבה שמניחים בפניו. למה שיעתיק את המשפחה שלו למדינה אחרת? למה שיקצץ מיליונים מהשכר? מה פה משתלם לו בדיוק?
המועדון נתן לו יותר ממה שמגיע לו? לא יודע. אבל גם אם כן, איך זו אשמתו? די להיות תמימים. כולם פה יודעים להיות אנטי כלפיי שחקן שנמצא שנתיים במועדון ומשחק לא משהו. איפה העזיבה מרצון של בוסקטס? פיקה? אלבה? מסי? איפה קיצוץ השכר של פרנקי, הרי הוא שיחק חרא בעונה הראשונה שלו. איפה קיצוץ השכר של אלבה ופיקה - הרי הם משחקים חרא כבר 4 שנים. נו…מתי הם יבואו לקראת המועדון? איפה קוטיניו ואומטיטי? למה האישיו פה זה גריזמן?
איך זה שכשסוארס מגורש חד צדדית זו חרא התנהלות, אבל כשדוחפים החוצה את גריזמן זה סבבה וקשת בענן? כי סוארס נתן יותר? נכון. אבל…מה לעשות…בסיס החוזה לא מותנה בביצועים…
וגריזמן נמצא בצד של ברתומיאו דאז.
מה אני אגיד לך. זה ששחקן לא רוצה להיפגע בתנאי ההעסקה שלו, או לפחות לא להסכים אוטומטית לכל הצעה שמעבירה אותו למדינה אחרת, זה אומר שהוא בצד של ברתומאו. טוב.
איך זה שכשסוארס מגורש חד צדדית זו חרא התנהלות, אבל כשדוחפים החוצה את גריזמן זה סבבה וקשת בענן? כי סוארס נתן יותר? נכון. אבל…מה לעשות…בסיס החוזה לא מותנה בביצועים…
איך זה כשדוחפים החוצה את גריזמן זו חרא התנהלות, אבל שכשאומטיטי מגורש חד צדדית זה סבבה וקשת בענן? כי גריזמן נתן יותר? נכון. אבל…מה לעשות…בסיס החוזה לא מותנה בביצועים…
איפה קיצוץ השכר של אלבה ופיקה - הרי הם משחקים חרא כבר 4 שנים. נו…מתי הם יבואו לקראת המועדון? איפה קוטיניו ואומטיטי? למה האישיו פה זה גריזמן?
יש פה מישהו שלא מחכה לקיצוץ של אלבה, פיקה ובוסקטס? יש פה מישהו שלא ירצה את הראש שלהם אם הם לא יקצצו בסוף? אומטיטי בדרך לחיסול חוזה וקוטיניו אין לי מושג מה איתו, אבל נראה לך שיש מישהו בעדו?
לגריזמן יש איזו זכות בעולם שהוא רוצה לדפוק את המועדון שנתן לו הרבה יותר ממה שמגיע לו. למועדון יש זכות לתת לו להיכנס כל משחק דקה 90+ כדי לבזבז זמן, ולאוהדים יש זכות ללוות את הכניסה הזאת בשריקות בוז צורמות.
נשמע פייר, בעולם בו לכל אחד יש זכות לעשות מה שבא לו, לא?