זה לא. אותו דבר בדיוק, מבחינתי.
אני מבדיל בין מה אני חושב על ההתנהלות המקצועית של השחקן, שבמקרה של אומטיטי היא טייייפה פחות טובה משל גריזמן, ולאורך תקופה ארוכה יותר, וכמובן הרצון שלי שהשחקן יישאר או יעזוב, לבין ההבנה שאי אפשר פשוט לזרוק שחקן ללא הסכמתו. גם לא את אומטיטי. שחקן ברצלונה השנוא עליי בכל הזמנים, למקרה ששאלת.
גם מול הבלם יש חוזה, וגם אותו צריך לכבד, כל עוד אין ברירה אחרת, שמוסכמת על כל הצדדים. ואם המועדון יגרש אותו חד צדדית, הוא יצטרך לשלם פיצויים, או להתמודד עם החלטת בית המשפט. כראוי.
ברור שזה פייר. המועדון יכול להשאיר אותו ביציע עונה שלמה. וגריזמן גם יכול לעשות את עצמו באימונים ולהעלות 20 קילו. כולם יכולים לעשות מה שבא להם, כל עוד זה לא מנוגד להסכם בין הצדדים, ו/או מהווה עילה להפרתו.
נראה לי שאתה מפספס את הנקודה. אני לא רוצה שגריזמן יישאר, ולא רציתי עוד לפני ההתנייה של "גריזמן עוזב או שברצלונה יורדת ללאומית ג’ ". וזה שאתה, או כל אחד אחר, יכולים לשנוא אותו על זה שהוא לא בא לקראת המועדון או עושה את מה שאוהדים כלשהם רוצים שהוא יעשה - זה ברור. יש פה מספיק היסטוריה שיכולה להראות על שחקנים שאתה שונא ואני לא, ולהיפך, כדי להראות שמבחינתי זה לגיטימי לגמרי.
אני פשוט לא מבין, כרגיל, את השחור ולבן. את זה שזה או שהוא מסכים לעזוב לאן שהמועדון יזרוק אותו, בספרד או מחוצה לה, ושהוא ייפגע בתנאי השכר וההעסקה שלו, או שהוא אפס מניאק סוציומט מסריח שראוי שיחרבנו עליו. אני פשוט מניח, משום מה, שיש כמה דברים באמצע.