פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

יהיה עצוב מאוד לראות את מסי בפריז או בסיטי, שתי הקבוצות שהכי דוחות אותי.
הגעה של מסי לאחת מין השתיים תיתן לה אשראי ציבורי גדול עוד יותר להמשיך להשתין מין המקפצה.
מאוד מקווה שמסי לא יילך אליהן, אבל אני לא באמת תמים וגם את מסי בסופו של דבר הכסף ייקנה.
תקווה שלי היא איחוד שלו עם רונאלדו ביובה.

אני איתך, אבל בוא נגיד את האמת. אין לו באמת אלטרטיבות. שום קבוצה לא יכולה להרשות לעצמה את המשכורת שלו.

פפ עכשיו אמר שאחרי גרליש הם לא מסוגלים לקנות אותו. כך שנשאר רק פסז.

ונשאר רק לזכור “הרומנטיקנים בשקל” שסיפרו לנו שהסופר ליג זה הדבר שיהרוס את הכדורגל וימנע מלסטר מלזכות בליגת האלופות.

משתינים עלינו מהמקפצה.

המממ… כל קבוצה בעולם תקפוץ עליו עם השכר הכי גבוה שהיא יכולה להציע לשחקן אצלה. בנוסף, בניגוד לרונאלדו - הוא יגיע בחינם.
הוא יכול לבחור להגיע לליגה האנגלית עם משכורת יפה, על פני סיום קריירה בפאקינג ליגה צרפתית.

לגבי סיטי, מגיע להם שפספסו את הרכבת. קבוצה עם עומק ואיכות היסטריים בקישור ובהתקפה שופכת 100 מיליון על אחד נוסף בלי למצמץ.

אז למה רק פסז בתמונה? אני מאוד ישמח אם הוא יגיע ליוניטד או יובנטוס סתם לדוגמה. רק פסז בתמונה…

פפ כרגיל אוהב להתבכיין בתקשורת על כמה המועדון שלו לא עשיר. כל הדיווחים האמינים ביותר, של האתלטיק ביניהם, אומרים שסיטי שמה 130 מיליון פאונד על השולחן של דניאל לוי בעבור הארי קיין, בנוסף ל-100 שכבר שולמו על גריליש. אז 50 מיליון יורו למשכורת של מסי אין להם? קשקשן.

או עם סוארז באתלטי :smirk:

כי רק ל PSG ולסיטי ולצ’לסי יש כיסים אינסופיים . כל היתר צריכים לנהל עסק מרוויח.
ביונייטד הבעלים מחלק לעצמו דיווידנדים כדי להחזיר את ההשקעה. יובנטוס זה עסק בצרות, הם מחפשים להיפתר מהמשכורת של רונאלדו.
צ’לסי, סיטי ו PSG הן היחידות שהייתי מגדיר בתור צעצוע של מיליארדרים. ועל צעצועים שופכים כסף בלי לחשוב אם זה שווה את זה.

מי בדיוק השחקנים האלה? אני מכיר רק 2 - אומטיטי ומוריבה. שניהם לא ישחקו בבארסה בשנה הבאה (ישיבה ביציע לא נחשבת).

תכלס, למה לא? אם מותר לבארסה לבזבז רק 25% מההכנסות, ונגיד מסי משחק בחינם, למה אסור לרשום אותו?
אני מניח שמסי לא מסכים.

אלבה לא רוצה לקצץ

גריזמן בריטויט פיאניץ ואומטיטי. כולם נאחזים בקרנות המזבח זה זכותם . אבל אלו השחקנים.

אומטיטי אתה כבר כתבת הכל, הוא יכול לשבת ביציע כל השנה אבל משכורת יקבל.

אפילו נטו השוער שחשבתי שאותו יהיה יחסית קל לא מוכן להוריד בשכר בשביל לעזוב.

ואיזה ביטחון אתה קובע שאומטיטי לא ישחק בברצלונה בשנה הבאה? רק שאני יראה אותו מחוץ לברצלונה אני יחגוג.

דרך אגב פיקה זוכה לכבוד יחסי ממני הוא הסכים לקצץ ואפילו יותר ממה שביקשו ממנו. נגדו אין טענות.

זו לא אופציה שהיתה על השולחן עד אתמול כי למה שתהיה.

לא היו דיווחים שגם גריזמן הסכים לקצץ?

אני יודע מה המציאות . לא לפי דיוחים. או שמועות.

במבחן המציאות, לא הסכים לקצץ לא פה ולא לעבור לאתלטי עם שכר מופחת. שזה זכותו. אבל סימפטיה מהקהל הוא לא יקבל על זה.

במבחן המציאות גם פיקה לא קיצץ.

אז אם אתה מאמין לדיווחים, שניהם בסדר. אם אתה הולך על מה קרה באמת - שניהם לא בסדר. תחליט.

אין לי משהו נגד גריזמן. אני יודע שהוא היה יכול לעבור לאתלטי עם שכר מופחת והוא סירב. אחרי זה היה דיוחים על זה שהוא מוכן לקצץ אבל זה לא הושלם.

על פיקה אני משער שהוא הסכים לקיצוץ ומאוד משמעותי. ולכן הוא לא היה הבעיה.

אז אתה סתם יורה על אוטומט.

על שניהם היו דיווחים שהם הסכימו לקצץ, ובמקרה של שניהם בפועל זה (עוד) לא קרה.

אתה לא יכול ללכלך על שחקן אחד מאותה סיבה שאתה מנקה שחקן אחר. זה שאתה משער שפיקה הסכים לקיצוץ ומאוד משמעותי זה אחלה, אבל בפועל זה לא קרה, בדיוק כמו שהקיצוץ של גריזמן לא קרה.

אני לא “מלכלך” על אף שחקן. עובדה שכבר עכשיו שורקים בוז לגריזמן. זה המציאות.

יש תדמית שנוצרת כבר עכשיו ועל זה אני מדבר.

ואני יודע לסנן. שאני קורא ידיעות של עיתונאים אמינים שסיפרו כבר שפיקה הסכים לקיצוץ משמעותי אז אני מאמין פה לדיוח שלהם. על גריזמן היה דיוח רק שהוא מוכן להכנס למשא ומתן על זה.

ובשביל לסיים את הפינג פונג ביננו, אני לא בא בטענות לגריזמן. לא “מלכלך” עליו. אבל לא איתי היה לו בעיה.

“עובדה שכבר עכשיו שורקים בוז לגריזמן”. צודק. ניצחת.

מה הקשר, בחייאת?

אני מרגיש שאני מדבר לקיר ואתה לא מקשיב. פבריציו רומנו דיווח שגריזמן מסכים לקיצוץ. היו דיווחים אחרים שפיקה מסכים לקיצוץ גם. אוקיי. בפועל, בשורה התחתונה, בתכל’ס, עד עכשיו, מה שתרצה - במקרה של שניהם זה לא קרה.

לשניהם (ולאחרים) היה מספיק זמן עד עכשיו להסכים לקיצוצים ו/או לעבור לקבוצה אחרת. שניהם לא עשו את זה, למרות שבועות של משא ומתן. אז אם הולכים לפי הדיווחים - שניהם אחלה, ולשניהם יש רצון טוב. אם הולכים לפי מה התבצע בפועל - שניהם לא עשו את הצעד הזה לקראת המועדון. לפחות בינתיים.

אז או ששניהם נבלות, או ששניהם אחלה. אין באמצע. אלא אם תראה לי איזושהי הוכחה שאומרת שפיקה בתהליך מתקדם יותר מגריזמן בנושא הקיצוץ, או שהצרפתי חזר בו.

וזה בלי לדבר על זה שאחד שכיר חרב של שנתיים במועדון, ואחד עומד להתחיל את עונתו ה-13, שאולי ממנו היית מצפה טיפה יותר.

טוב גריזמן הסכים לקצץ חוזר בי. אתה צודק.

צודק אני גם כתבתי פה שאני מצפה מהם יותר.

אני לא כותב מה אני חושב על גריזמן וכתבתי את זה במפורש. אלא לדעתי זה התדמית שתהיה לו בקרב האוהדים זה לא צודק. אבל מחפשים תמיד את השעיר לעזאזל.

שמסי יעזוב מי יחטוף יותר אש לדעתך? שואל רציני. פיקה או גריזמן (בלי קשר למי צודק או זה נכון)

תחזור לדיון על מוריבה. כתבתי במפורש שאין לי ציפיות או דרישות מגריזמן. אבל משחקני בית אני מצפה ליותר.

למזלנו יש לנו מספיק עלוקות לבחור מהם שעיר לעזאזל. לא צריך להתמקד רק באחד.

כנראה שהצרפתי. אבל אני לא יכול, ולא רוצה, להגיב לאש שהוא יחטוף בעולם. פה זה קצת פחות קשה.

שתדעו שלפחות משהו אחד יוצא טוב מהסיפור הזה - דיברנו לא מעט על זה שיש לנו יותר מידי שחקנים על “העמדה של מסי”. אז…ובכן…התחרות פוחתת.

משה, אתה לא יודע באמת מי מוכן לקצץ ומי לא.
בוודאות ידוע על שניים - אומטיטי ומוריבה.
פיאניץ’ ונטו רוצים לעזוב כדי לקבל דקות, אז למה שיקצצו? הם ככל הנראה לא יהיו פה.
על אלבה קראתי דיווחים סותרים. אתה בחרת להאמין לאלה שאומרים שהוא לא רוצה לקצץ. אני מאמין לאלה שהוא ייתישר לפי כל היתר.
על גריזמן כבר ענו לך.
על ברייטוויט, דה יונג, טר שטאגן לא קראתי אף דיווח, לא חיובי ולא שלילי.