לינק למסיבת העיתונאים של לפורטה, כולל דיבוב לאנגלית וכתוביות:
היום במסיבת העיתונאים של לאפורטה הוא אומר שהוא ניסה בהידברות לקצץ עם השחקנים ובאופן מרומז אני מבין שלפחות חלקם סירב.
אני לא רביב דרוקר ואין לי יכולת להביא לכם הקלטות והוכחות של 100 אחוז לכל דיוח.
אני רק מספיק מנוסה לקבל דיוחים מעיתונאים שאני חושב שהם מספיק אמינים בשביל לכתוב פה.
הדיון פה על גריזמן באמת “נמרח” יותר מידי אבל אני לא נגדו. רק מתאר את מה שאני מבין מהדיוחים.
שאני רואה קונסזוס בין מספר עיתונאים למשל שפיקה הסכים לקצץ וקיצוץ משמעותי אז אני נוטה להאמין שיש דברים בגו,
לגבי בריטוייט יש כמה דיוחים שיש לו הצעות מאנגליה אבל הוא לפי הראיונות הוא רוצה להשאר רק בברצלונה. תבינו לבד כבר למה.
ואיך הגעת למסקנה שהוא כיוון לאלבה ובריטוויט ולא לטר שטאגן ורוברטו נניח? או קוטיניו?
אני מכיר דיווחים על אלבה, ומכיר גם דיווחים הפוכים על אלבה.
איפה ראית שאמרתי לאיזה שחקנים בדיוק הוא התכון היום? אין לי מושג. גם לא כתבתי את זה.
אני מבין ונראה לי שהאגוזים הקשים ביותר זה אומטיטי פיאניץ בריטויט קוטיניו הם עד עכשיו בברצלונה. פיאניץ מדברים על מעבר ליובה בקרוב. נראה מה יסגר איתו.
יש כמובן גם שכר של דמבלה ועונה אחרונה שלו.
מבין שחקני הבית, לדעתי, רוברטו ואלבה לא רוצים לקצץ . אבל בשביל שלא תתנפל עלי. זה רק השערה שלי. לא בודאות. אני יכול לטעות.
טר שטגן ודה יונג לא שמעתי דיוח אחד על קיצוץ בהקשר שלהם.
אחרי שראיתי את התמונות של אגווארו היום, אני מקווה שבארסה תאפשר לו לבטל חוזה.
גם ככה אני לא באמת חושב שמישהו מצפה ממנו להיות כוכב במצבו היום.
רק נעשה סדר ומי שזוכר את הדיוח של רומרו לפני הפיצוץ, בשביל שגריזי ומסי ישארו בקבוצה היה צריך להתקיים שלושה תנאים :
א. פיאניץ ואומטיטי מחוץ לקבוצה.
ב. בריטויט צריך להימכר בחמש עשרה מיליון אירו.
ג. כל הקפטנים, ללא יוצא מן הכלל, היו צריכים להסכים לקיצוץ.
מן הסתם זה לא קרה. אז שכל אחד יעשה את החשבון לעצמו.
מישהו יודע אם זה נכון? לא יצא לי לראות את מסיבת העיתונאים במלואה.
לא משה.
3 התנאים היו דעתו של רומרו של מה שצריך לקרות.
בפועל לפורטה אמר היום שהתברר שהמצב של בארסה הרבה יותר גרוע ממה שפורסם, וזה התגלה בבדיקה פנימית. לרומרו לא הייתה אפשרות לדעת מה יצא בבדיקה הפנימית.
3 התנאים שלו לא היו מספיקים כדי להעביר את מסי.
אני לא מבין מדוע אתה מזכיר את בריטוויט בתור אגוז קשה. הציעו לו הורדת שכר והוא סירב? הציעו לו לעבור לקבוצה אחרת והוא סירב? הוא מזלזל כמו אומטיטי ומחזיק במשכורת אסטרונומית?
מי זה זה אלכסיס ברנארד (אח של אנדי?), ולמה הוא מעצבן אותי אפילו יותר?
https://twitter.com/barcacentre/status/1423664608615690243?s=19
אני לא מספיק ברור וזה באשמתי היום, אומטיטי לא נמצא באותו לבל כמו בריטויט. מבין כל השחקנים של ברצלונה אני שונא את השחקנים הבאים:
א. אומטיטי.
ב. דמבלה
ג. מוריבה.
כל השאר הם לגטימים בעיני מבחינת שחקנים ובתור בני אדם. אני יכול לכעוס עליהם . להתאכזב מהם . אבל אני לא שונא.
ראיתי את כל מסע"ת של לאפורטה. היה קשוח שעה וחצי.
לפי מה שאני מבין, טבארס נתן ללאפורטה להבין שניתן יהיה להעביר את החוזה החדש של מסי. כנראה יידע אותו על ההסכם עם CVC, מבלי לתת לו את כל הפרטים. ברגע שלאפורטה קיבל את כל הפרטים על ההסכם עם CVC, הוא הבין שזה ידפוק את המועדון בטווח הארוך, ושצריך לחתוך ממסי במיידי. מסי עשה הכל כדי לבוא לקראת המועדון, אבל מסתבר שבשום שלב זה לא היה אפשרי.
בכל אופן, נראה שהתקוות שזה לא סופי, בגלל ששחקנים לא כתבו לו מכתבי פרידה וכו’ הם סתם בראש שלנו. ובראש של השחקנים, שלא הפנימו עדיין את הסיטואציה. פויול, בוסקטס, פאטי וצ’אבי כבר נפרדו, וכנראה זה ימשיך בטפטופים כמה ימים, עד שייפול לכולם האסימון שתם עידן.
פאק.
שתי נקודות בנוגע לברתומיאו, יימח שימו וזכרו:
- אם היינו משחררים את מסי אשתקד, זה היה מכניס לנו לקופה בין 200 ל300 מיליון אירו, ומונע מאיתנו את הקריסה הכלכלית שאנחנו נמצאים בה.
- איזה מזל שהבן זונה הזה כבר לא איתנו. אם הוא עדיין היה פה, ההסכם עם הCVC היה מקבל את ההסכמה המלאה שלו.
רק תיקון קטן. לפורטה האמין שהחוזה של מסי יעבור בלי קשר ל CVC.
כששאלו אותו מתי נודע לו שאי אפשר להעביר את מסי , הוא ענה - לפני יומיים. גם אמר שבמדינות אחרות זה היה עובר, רק בספרד מסתכלים על החוזים אחרת.
הכסף של CVC היה נותן לבארסה מרווח לנשימה, אבל לא היה מספיק כדי להעביר את מסי בכל מקרה מבלי לחתוך שחקנים או להוריד להם במשכורת.
אז למה מסי הגיע במיוחד? כולם כבר דיברו שהכל סגור.
לפני 48 שעות מסי הגיע והכל נראה סגור. עכשיו אתה אומר שהם ידעו מראש שאין אישור.
ציטטתי את לפורטה.
אני יכול רק לנחש.
ניחוש שלי, שלפורטה חשב שהחוזה של מסי עומד בקריטריונים, והאישור של הליגה כבר בכיס שלו. ואז הוא דיבר עם טבאס, וטבאס אמר לו שזה לא עובר. אז למחרת הוא נפגש עם אבא של מסי כדי לבשר לו.
יש משהו מרתיח בלראות כל מיני נחשים כמו גריזמן, אלבה וסרג’י רוברטו משתפכים בפוסטי פרידה ממסי.
בכל אופן, נראה שקון ממורמר למוות מהסיטואציה. עדיף לשחרר אותו, ולא לתת לו להתענות במשך עונה שלמה.
את הכסף מהחוזה של אגוארו צריך לנתב לפיצויים לקומאן. אם מסי בחוץ, צריך להתחיל את המהפכה הספורטיבית עוד אתמול.
אפשר קצת קישורים/חדשות על קון? ניסיתי לחפש ולא מצאתי שום דבר לגבי זה שהוא ממורמר או אפילו ייחפש להשתחרר מחוזה. עוד מישהו ציין ש’'אחרי התמונות של קון אתמול הייתי משחרר אותו".
**אתם יכולים להוסיף קישורים להודעות שלכם בבקשה? זה קשה לקרוא משהו בלי מקור מצורף. תודה.
שאלה למבינים, לפי מה שהבנתי חוזה קיים אי אפשר לבטל גם עם חוקי הליגה החדשים, במקרה שמסי היה חותם לפני חצי שנה על הארכת חוזה, החוזה היה קביל והוא היה נשאר?
לגבי הבחירה בפאריס מאכזב מאוד מבחינתי אבל היה צפוי ואני אישית כבר מתחיל לפנטז על תגובת שרשרת שתסתיים עם אמבפה בריאל?, כל כך סוריאלסטי שסבל של אחד הוא אושר של אחר במקרה של שני מועדונים עם איבה כל כך גדולה.
מה יש לו לחפש בריאל כשמסי מגיע לקבוצה שלו?
לריאל יש מזל יותר משכל, אם מסי לא היה חותם אצלם. לא היה סיכוי שאמפבה יגיע השנה. מסי יכנס לשם יאפשר לבוס לרדת מהעץ של ההבטחה שלו.
אני חושב מסי ניימאר ראמוס אמבפה זה יותר מידי מבחינת השכר.
לטעמי האגו יכריע את הקבוצה הזו באירופה.
העכשיו האסימון נופל אצלי, ראמוס ומסי באותה קבוצה. לפני שנתיים זה היה בדיחה 1 באפריל גרועה… איזה עולם…
גם ראמוס, אמבפה וניימאר זה יותר מידי מבחינת שכר… בטח עם החוזה החדש שפאריז מתכננת לאמבפה. שלא לדבר על שאר הסגל, כמו וינאלדום למשל, שפריז הכפילה את השכר שהיה אמור לקבל בברצלונה.
לא מבין איך יש הגבלות בליגה אחת, ובאחרת מאפשרים בית זונות גדול, כשכולם משחקים בתחרות משותפת.
אגב, מה אגוארו רוצה? זרקו אותו מסיטי, הוא כבר רבע שחקן עם הפציעות שלו. לאיזה יעד עדיף על ברצלונה הוא כבר יכול לעזוב?