נדב🙂
זה פשוט לא אירוע ספורטיבי. מסי נשאר/הולך לא קשור לאגוארו בא/לא. מועדון שנלחם על תארים ועל שיטת משחק לא עושה כאלה פוילעשטיקים. חבל לי גם על קון שמצבזה פה.
נדב🙂
זה פשוט לא אירוע ספורטיבי. מסי נשאר/הולך לא קשור לאגוארו בא/לא. מועדון שנלחם על תארים ועל שיטת משחק לא עושה כאלה פוילעשטיקים. חבל לי גם על קון שמצבזה פה.
בגדול מסכים איתך, רק רציתי לייצר איתך קצת דיון. It’s been forever.
אגב, להביא עוד חלוץ תשע לרגעים בהם אתה רק צריך את הכדור ברשת pase lo que pase זה רלוונטי עבור רוב הקבוצות. ברור שכרגע הסיטואציה שונה, בעיקר בשביל קון, אבל במתכונת של מחליף זה משהו שרוב הקבוצות היו שמחות לקבל.
מונדו דפורטיבו מדווח שהושג הסכם עם אלבה לגבי השכר.
הוא הסכים לקיצוץ של 25% , וחלק ממה שנשאר יידחה לכמה שנים.
בעניין פיאניץ’, ספורט מדווח על שיחות רציניות על השאלה לפיורנטינה.
פיאניץ’ מרוויח אצלנו כ 8M בשנה, ומוכן לרדת ל 6.5 כדי לעבור לקבוצה בה יראה דשא. בארסה ירדה מהעץ שהקבוצה השואלת תשלם את כל שכרו, ועכשיו דורשת שפיורנטינה תשלם 4.5M, אבל הם רוצים לשלם 3M בלבד.
אופציית יובנטוס לא ירדה מהפרק, אבל זה כבר נראה יותר יותר קשה.
עוד בספורט טוענים שממפיס ויתר על הצעה גבוהה בהרבה מזו של בארסה כדי להצטרף אלינו. המו"מ היה מאוד מהיר, והוא הסכים לקבל חלק ניכר מהשכר במשתנים.
אני אוסיף - כמו שזה נראה כרגע, הוא ממש גניבה.
אז אני מבין שרק לי הוא עולה על העצבים?
האמת שלא לגמרי גיבשתי דעה לגביו, בעיקר בגלל שעוד לא גיבשתי דעה על הסגל וההרכב כדי להבין מה התפקיד שלו בהם, אבל - למה עולה על העצבים?
הוא מרגיז אותי בצורה שבה ניימאר מרגיז אותי. התנהלות תקשורתית חסודה ומתחנפת, כישרון אדיר אבל חוסר מחוברות רגשית אמיתית למשחק.
כל עוד הוא לא עוצר להחליף נעליים 3 פעמים במשחק, כשהוא משאיר את הקבוצה שלו בנחיתות מספרית בגלל זה, הוא לא ירגיז אותי כמו ניימאר.
אבל כן, יש לו את השחצנות/גאווה/יהירות מהזן הניימארי. פשוט לא משוכנע שבאותו מינון.
יש לו אחות?
נ.ב נימה יותר רצינית, אני חושב שהיו לו בעיות משמעת חמורות ביוניטד וציפיתי לרע משחקן בעל רזומה כזה בעברו . אבל בכל החרא שיש בקבוצה עכשיו, הוא מצליח להפתיע אותי לטובה וכמו שדימטרי כתב, הגיע חינם והוא בעל שכר לא גבוה וחוזה שלא כובל אותו לקבוצה לשנים הבאות… העובדה שהוא הגיע רק מליון למרות הכישרון שלו, זה לחובתו. עוד כישרון שהתבזבז .
לא היו לו בעיות משמעת חמורות ביונייטד, הוא פשוט הגיע עם גישה של מיליונר למועדון בו הגישה הזו לא מקובלת. כשמוריניו הגיע גורלו נחרץ, כי מר דפאי לא היה מוכן לעשות הגנה שהרי הוא כשרון התקפי נדיר, ומבחינת מוריניו שחקן כזה שקול לחצי אבטיח ששהה יומיים מחוץ למקרר - להעיף החוצה ומהר לפני שיסריח את כל הבית.
אני מאמין שעם סולשיאר דפאי היה מקבל הזדמנות נוספת ומצליח להשתלב בקבוצה. לשרוד גם את ואן חאל וגם את מוריניו כשאתה שחקן התקפה צעיר שחושב שהשמש זורחת לו… קשוח.
פיורנטינה שאלה את לוקאס טוריירה מארסנל, אז אני מניח שהם לא צריכים גם את פיאניץ’ על אותה עמדה בערך.
שיט.
מונדו ורדיו קטלוניה טוענים שהייתה פגישה בין לפורטה ויוסטה לבין אומטיטי.
בבארסה הוחלט להשאיר אותו בלית ברירה, אבל יציעו לו הורדת שכר בדומה לשאר השחקנים היקרים.
אומטיטי כביכול במצב פיזי טוב ורוצה לשכנע את קומאן.
אני מניח שעוד מעט נשמע מה שאומרים על אומטיטי עכשיו:
“פיאניץ ישאר בברצלונה כי הוא מתאמץ וראוי להזדמנות”
מילים אחרות, לא רצה לרדת בשכר ואומיטיטי לא רוצה לעזוב.
שתי השחקנים האלו צריכים לבלות שנה שלמה ביציע. חד וחלק. יותר מזה, לעשות את מה שעושים פה בארץ לשחקנים כאלו, שיתאמנו לבדם בצד.
חיבים לשלם להם משכורת אבל לא חייבים להתיחס אליהם בתור כדורגלנים מקצוענים.
בדיוק ערכתי את התגובה הקודמת.
https://twitter.com/ManagingBarca/status/1430502047279816706
אני מת לדעת מי הפראירים שישלמו לו כמו ברצלונה
אוקי נראה לי בונה על לצאת כשחקן חופשי. טוב, אני לאבד סבלנות כלפיו. רוצה לעזוב? תעזוב עכשיו. ימרח לנו עוד שנה משכורת עליו.
סמואל מארסדן נחשב למקור אמין כשמדובר בברצלונה? אצלי הוא לא נתפס ככזה.
ואם רוברטו לא רוצה לרדת בשכר, אין לי בעיה שיילך בחינם בשנה הבאה. נראה שיש מספיק קשרים בלה מסיה פלוס פוץ’, וכלכלית עדיף שילך מהערכת חוזה לעוד שנתיים אפילו בהורדה של 40%.
השאלה אם יספיקו לסיים מו"מ עם אלבה ובוסקטס עד ה 1.9, ואם זה יספיק כדי לרשום את אגוארו.
זה דיוח גם של מויסס לורנס מESPN . ואין לי בעיה עם שתיהם.
אני חושב שהוא רוצה לחלוב עוד שנה משכורת מהפרה החולבת ושנה הבאה שהוא היה שחקן חופשי הוא יוכל למצוא קבוצה חדשה יותר בקלות .
כסף משחית. ושנותנים שכר כזה גבוה לשחקנים צעירים זה התוצאה.
מצידי שישחררו אותו . מי שלא מבין עדיין, זה המצב של אגוארו עד הפרישה שלו. כתבתי את זה שהוא נכנס בתור מועמד. הביאו אותו בשביל מסי. טוב או רע תחליטו אתם.
לא מבין איך אתה מכניס את פיאניץ’ ואומטיטי לאותה משבצת… מה שבארסה עשתה לפיאניץ’ זה גועל נפש מוחלט. קנתה אותו ואז הקפיאה אותו שנה ולא בגלל שהוא לא היה טוב אלא בגלל שלא התאים לרעיונות של קומאן. אז למה קנינו אותו אם הוא לא מתאים? והרי ידענו מראש שהוא לא מתאים.
גם הציפיה שלנו מכולם שיקצצו היא בזיונית. אנחנו אלה שהבטחנו לשחקנים שקרים. אז עכשיו אנחנו מתלוננים שהם ממאנים או מתעכבים או מתמרמרים על קיצוץ? לפעמים האגואיזם הברסאי ותחושת המגיע לנו חוצה כל גבול.
אני לא מסכים.
פיאניץ’ נקנה לפני שקומאן הגיע. קנו אותו כדי לבשל את הספרים, אבל לא היה תכנון מראש להקפיא אותו.
לגבי הקיצוצים, תגדיר “אנחנו”.
מבחינת ברצלונה, אין שום אנחנו. יש את ההנהלה הקודמת, שחתמה על חוזים שערורייתיים, ויש את ההנהלה הנוכחית שצריכה להתמודד עם החובות.
מבחינת “אנחנו” כאוהדים, גם אין הסכמה. אני למשל כן מצפה מרוב השחקנים לקצץ, כי אם מסי והקפטנים מקצצים, גם אחרים צריכים. זה המצב הפיננסי, מי שלא מתאים לו מוזמן לעזוב.
אי מסכים. גם מצידי שישחררו אותו, אבל זה לא יקרה. ואם הוא כבר פה ומשלמים לו, אז צריך לרשום אותו, אולי יתרום משהו בכל זאת.
אני פחות אכעס עליו אם זאת כוונתו.
ולפי מה שאני קורא, רוברטו לא אמר “לא” לקיצוץ, אלא לא מסכים להצעה הראשונית של בארסה. ההמשך יבוא. דיווחים כאלה היו גם עם אלבה, ועכשיו מדווחים שהכל סוכם כבר.
ברור לי שלא היה תכנון מרושע להקפיא את מירלם אבל זה מה שעשינו. לבוא אליו בטענות זה לא הוגן. שנה שעברה הוא היה יכול לקבל הצעות מפתות אבל אחרי שהפכנו אותו לקרטיב אף אחד לא ישלם עליו כאילו הוא גביע גלידה מגלידריה משובחת.
בארסה היא כל סך חלקיה. כלומר היא ההיסטוריה שלה וההווה שלה והעתיד שלה. גם אני אשמח שיקצצו אבל אני לא יכול לצפות מבן אדם שכיר חרב להקריב מעצמו לטובת המועדון. השחקנים האלה באו כי הצענו להם הרבה כסף. לא מאהבת קטלוניה.
אני לא מצפה כלום מהם. אני פשוט רוצה שהמועדון שלי ישרוד.
אם אני עובד במקום עבודה שאני אוהב ושנתן לי הרבה כסף בחיים ושהוא נכנס לצרות. אז כן אני יסכים לעזור לאותו מקום עבודה שהוא נקלע לקשיים ונכנס לחובות. (מתייחס לרוברטו פה)
תפסיקו לרחם עליהם. הם ידעו טוב מאוד מה גובה המשכורת שלהם, אתה באמת חושב שפיאניץ לא ידע ששכר של 16 ברוטו לשנה זה לא מוגזם עבורו במיוחד בגילו? . אם זה היה תלוי בי, אני הייתי פושט לברתומאו את העור בתור עונש ולא להם.
אני לא מרחם יותר מידי על אף אחד מהם.
ולמה קנינו את פיאניץ? אני חושב שהתשובה ברורה לכולנו פה וזה לא סיבה מקצועית.
נ.ב ואם פיאניץ לא רוצה לקצץ, כתבתי שילמו לו מה שחייבים לו. אבל זכותה של ברצלונה לייבש אותו ביציע. לא מבין מה הבעיה עם מה שכתבתי.
הוא נצמד לחוזה אז זכותה של ברצלונה להצמד לחוזה. אין לנו שום סעיף שמחייב את ברצלונה לתת לו דקות.
אני לא יודע. מדובר בברצלונה של ברטומאו. לא אשמתו של פיאניץ.
פיאניץ מקבל שכר מאוד דומה לשל סרג׳י רוברטו ומיותר לציין מי טוב ממי (נכון למתי שפיאניץ׳ עבר).
הוא מקבל שכר נמוך מבוסקטס שגם מבוגר ומעבר לשיא.
הופך גוטה הפוך.
ברצלונה זורקת עליו *** אז הוא לא מרגיש מחויב לה בכלום.
עם הזמן מגלים שלמרות הכל פיאניץ מוכן לקצץ, אבל הוא מוכן לרדת לסכום שלדעתו הוגן ולא לסכום שברסה רוצה. (מפתיע שהוא לא מוכן לקצץ את השכר לפחות ממה שקיבל לפני ברסה…)
דרך אגב, בכל מקום שחיפשתי השכר של פיאניץ׳ נמוך מ16. בעמוד הראשון בגוגל מצאתי 5 קישורים לשכר שלו:
6.5
10.9 (210 שבועי)
14.1 (271 שבועי)
210k שבועי (לא כתוב שנתי, מניח שזה כמו השני)
10.5 (210 שבועי)
לא כתוב שם נטו או ברוטו, אני מנחש שהסכום הנמול הוא נטו והאחרים ברוטו, בכל אופן אף אחד לא מגיע ל16 ולא משנה לאיזה אתר אתה מאמין.