השאלה לשנה, שבסופה הוא יחזור להיות הבעיה שלנו.
עד אז - בשיקטאש ישלמו חצי מהשכר שלו.
בדיוק יחזור שקומאן יעזוב…
פיאניץ’ יצא טמבל .
יותר טמבל ממנו יצא קויאדו. לא הושאל ולא נרשם לא בקבוצה הראשונה ולא בבארסה ב’. מעניין למה.
זה ההסבר לפי בארסה מאניה:
קויאדו לא יוכל להחליף את פיאניץ’ בסגל. אי אפשר לרשום אותו (גם לא בבארסה ב’) כיוון שהוא לא שחקן חופשי ויש לו חוזה פעיל עם בארסה.
אם לא יעבור לשום מקום בו החלון עדיין פתוח, הוא לא יוכל לשחק לפחות עד ינואר.
נפל בין הכיסאות בשיגעון של סיום מועד ההעברות.
אגב,
@mos56 זו אחת הסיבות שאני עוקב, הסברים מהסוג הזה
תודה , אבל זה לא הסבר שאני מחפש.
לא מעניין אותי למה הוא לא יכול להירשם עכשיו. מעניין אותי למה לא נרשם ב 31 לאוגוסט, כשהיה מספר 25 פנוי. הרי פיאניץ’ נרשם למרות שהמשיכו לחפש לו קבוצה.
“נפל בין הכיסאות בשיגעון של סיום מועד ההעברות” הוא לא הסבר שאני יכול לקבל.
עד 23:30 כולם היו בטוחים שהוא עובר לשפילד. המעבר קרס לפני סיום החלון כשבארסה הייתה עסוקה בעסקת גריזמן.
אבל למה לא לרשום אותו בכל מקרה כמה שעות לפני? זה לא מחייב אם הוא עובר, ולא גומר את מכסת המספרים. שלומיאליות נטו?
מניח שלא ראו צורך כשכולם משוכנעים שהוא לא נשאר. פשוט ביש מזל.
אגב התכנון בתחילת הקיץ (לפני שקומאן הבהיר שאין לו עניין בו) היה בכלל לרשום אותו לבארסה ב’ רק על הנייר, הוא גם הצטלם עם מספר של שחקן מילואים.
אתה יודע אולי למה המעבר לשפילד נפל? ולמה לפני כן המעבר לבלגיה נפל?
העסקה עם ברוז’ נפלה משתי סיבות: הוא דחה את המעבר באופן אישי, וכנראה גם כי הם ניסו לדחוף שם אופציית רכישה שבארסה לא אהבה.
אחרי זה במאמץ אחרון נפל על קבוצה מהצ’מפיונשיפ בשעות האחרונות של הדדליין. הנימוק בתקשורת היה שהוא הגיע להסכמה איתם בשעה מאוד מאוד מאוחרת ובארסה לא הספיקה להגיש מסמכים בזמן בגלל שמלוא הפוקוס הלך לסיבוכים עם גריזמן ולוק דה יונג בדקה ה-90.
זכותך, אבל אני למדתי שדברים כאלו אפשר ללמוד גם בטויטר.
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1433555746042433537
הם משלמים שליש מהמשכורת. אני חושב שזה פחות ממה שיובנטוס ופיורנטינה הסכימו לשלם ובארסה לא הסכימה.
מצד שני, יש דיווח שהוא הסכים לקצץ 60% מהמשכורת, כלומר להרוויח 3.2M במקום 8. במקרה הזה בארסה תשלים רק 0.5M.
https://twitter.com/FCBRAC1/status/1433554950018121750
התקשורת גם עקצה את השחקני בית שלנו, בראשות אלבה בוסקטס וסרג’י ואמרו השנה, אפשר לקצץ בשכר גם בלי פסטיבל וטררם תקשורתי. אאוץ’.
סתם תוהה בנוגע לקוייאדו - לפחות כרגע יש לו את האפשרות, כמו פיאניץ’, להגיע לליגה הרוסית או הטורקית. זה או זה, או לא לשחק בעונה הקרובה. אנחנו בטוחים שהוא “נפל בין הכיסאות”? שרק במקרה בגלל הלחץ של עיסקת גריזמן הוא לא רשום עכשיו לבוגרת או לבארסה ב’?
תראו, לא תמצאו אותי מנגן מנגינות שמורידות מלאפורטה. אני מודה בכל יום על זה שהוא הנשיא שלנו, ולא אחד מהליצנים האחרים. אבל זה לא שאני חושב שהוא תמים או שאני אוהב (will love) כל מהלך וכל החלטה שלו.
במקרה הזה יש לי הרגשה שעשו לקויאדו טריק בשביל לדחוף אותו החוצה מהקבוצה ולגרום לו להתפשר בדרישות שלו (ליגת האלופות וכאלה) אם הוא רוצה לשחק העונה. לא רואה איך ענייני השאלות לא גמורים יגרמו לכך ששחקן לא יהיה רשום בקבוצה.
ועוד יותר מופרך זה שיש לו חוזה אצלנו ושזה מונע ממנו להגיע לקבוצות אחרות כשחקן חופשי. אם למישהו יש הסבר מתי ואיך גיבוב המילים ההזוי הזה הופך למשהו קוהרנטי והגיוני, אשמח שתחכימו אותי.
מוצדק ולא מוצדק.
מצד אחד, פיאניץ’ הסכים לקצץ רק כי ההנהלה שלנו במהלך מעולה (אבל לא נחמד) הבהירה לו שאם הוא לא יקצץ הם לא משחררים אותו לשום מקום, והוא יבלה את שארית הקדנציה של קומאן על הספסל.
מצד שני, הבן אדם קיצץ 60%. זה מלא. סרג’י הפח לא מוכן לקצץ 40% אם מאריכים לו את החוזה רק בשנתיים.
פיאניץ לא עשה את זה מחסדי שמים או בגלל שהוא נחמד. מספיק עם זה. הוא פשוט לא טיפש ולא ברמה של אומטיטי. אבל לא צריך לחפש ויותר מידי מה לנסות ולהפוך אותו לאיזה צדיק. כנראה שלשבת ביציע שנה שלמה זה יותר גרוע מלשחק בטורקיה.
יותר מזה, אני פשוט לא יבין למה לקצץ ולשחק בטורקיה זה עדיף מבחינתו מלקצץ ולשחק באיטליה ועוד לחכות לזמן פציעות של חלון העברות… אני גם שואל את עצמי ואותכם, אם הוא היה מסכים לעבור בשכר נמוך יותר לאיטליה הוא היה יכול להרויח יותר כסף מאשר עכשיו בטורקיה … נראה לי בסופו של דבר הפסיד יותר כסף מהמהלך הזה.
לפחות יהנה מהשוארמה הכי טובה בעולם.
דרך אגב אני מניח שמה שגרם לו עוד טיפה להסכים זה האלטרטיבה הנוספת וזה לשחק ברוסיה. אם תשאלו אותי , הכל עדיף מלשחק תחת פוטין.
אם הדיווח על קיצוץ של 60% נכון, אז פיאניץ’ כן יצא טיפש. יכל ללכת לקבוצה תחרותית יותר כמו יובנטוס בשכר הזה.
הדיווח גם מציין שהקיצוץ הוא עד סוף החוזה, לא רק לעונה הזאת.
הדיווח הוא של RAC1 שדי איבד מאמינותו בחלון הזה.
שכחתי מזה כבר, אבל נזכרתי שפיאניץ’ קיבל הצעה לחיסול החוזה וסירב. בשכר של 3.2M וכרטיס ביד, הוא יכל למצוא לעצמו קבוצה טובה יותר ולקבל גם מענק חתימה.
לגבי גריזמן, יש ידיעות שאופציית רכישת החובה בעוד שנתיים מותנית בכך שהוא ישחק חצי מהמשחקים של אתלטיקו.
שיט, זה עוד יכול להתפקשש לנו.
רק למען הדיוק, הוא יוכל להירשם בינואר, כמו כל רכש חדש. מדובר ב 4 חודשים, לא בעונה שלמה. אני לא בטוח ששווה לו ללכת לליגה אחרת בשביל זה.
בליגה אחרת הוא ישחק. אצלנו לא.
התנהלות רעה. בכלל למה ביום האחרון הם נזכרו להפעיל את כל אופרצית גריזמן. התנהלות שאני מצפה מביתר או הפועל פה בארץ ולא ממועדון שעכשיו מתימר ולחזור להיות מועדון מקצועני ובכיר.
אולי זה קשור לאופרציית סאול, שעבר לצ’לסי רק ביום האחרון של חלון ההעברות, ושיחרר לאתלטיקו כמה שקלים למשכורת של גריזמן.