בסיס אוהדים ועניין?
זו שאלה אחרת. אולי הוא יקבל יותר דקות, אבל אין לי איזה טיעון חזק בהקשר הזה.
בעיקר תהיתי מהנקודת מבט של בארסה- אם זה מהלך נכון
אני בספק כמה רודיגר מתאים במערך של רביעיית הגנה. אני לא בטוח שהוא אותו הבלם במערך של 4 שחקני הגנה.
הייתי הולך על ההימור הזה במידה והוא מגיע כשחקן מחליף. מחליף את לנגלה אומטיטי ופיקה עונה הבאה. מינגסה כאופציה רביעית לא כזה נורא.
בהנחה ונצליח למכור את לנגלה (לגבי אומטיטי קשה לי להאמין, אבל זה לא משנה - הוא לא באמת חלק מהרוטאציה)
אז אני חשבתי עלי רודיגר כבלם שלישי - אחרי ארואוחו ואריק.
כבלם שלישי-רביעי הייתי שמח גם להשאיר את פיקה.
עזבו שהחלום האמיתי שלי זה להביא את קונדה, אבל קשה לי להאמין שזה ריאלי באיזשהי צורה.
אני חושב שבצ’לסי יש יותר עניין.
בסיס אוהדים זה משהו שאני לא מבין. יש מיליונים של אוהדים ברחבי העולם של כל הקבוצות הגדולות, האם זה משנה לשחקן אם לקבוצה אחת יש יותר מיליונים מהקבוצה השניה?
ובצ’לסי הוא יוכל לקבל משכורת הרבה יותר גבוהה. אלא אם כן פלורנטינו יעשה משהו יוצא דופן. בבארסה בטוח לא יעשו.
לא רואה שום סיבה לאחד כמוהו לבוא לריאל או לבארסה במצבן הנוכחי.
בעניין אחר:
Barcelona are planning to announce Pedri’s new contract this Friday [with €1B clause confirmed] and then complete the agreement with Ansu Fati. Negotiations are at final stages with his agent Mendes. Gavi, Araújo, Dembélé are in Barça renewals list
לפי כל הדיווחים, פדרי יחתום עד 2026, אבל פאטי על חוזה קצר יותר. ככל הנראה מנדש רוצה חידוש נוסף בעוד שנתיים או שלוש במשכורת הרבה יותר גבוהה.
לדעתי זה הגיוני. אם עד אז פאטי יוכיח שהוא סופרסטאר ויוביל את הקבוצה, מגיע לו גם חוזה של אחד כזה. אבל לא עכשיו.
אראוחו בלם טוב וצעיר ולא הייתי מנחית עליו עכשיו בלם מבוגר שיתפוס את מקומו,אבל אריק? באמת? הייתי מעדיף את רודיגר עליו בלי לחשוב בכלל,לא מבין מה ההשוואה ביניהם בכלל,סליחה על הבוטות.
סוף סוף חדשות טובות הבאת לנו.
זה רק אני או שמנדש הוא סוכן באופן יחסי הרבה יותר הגון משאר הזבלים שבשוק? הוא בטח לא צדיק ויש לו את השטיקים שלו אבל לעומת ראיולה זה גן עדן ההתמודדות מולו.
אין לי מושג באמת, אבל אני מניח שהוא כמו כל הסוכנים דואג לאינטרסים שלו ושל הלקוחות שלו.
לראיולה הייתה בעיה עם ברטומיאו, וגם מנדש עד כמה שאני זוכר לא עבד איתו. עכשיו זה שונה.
ראיולה לדוגמא, הוא אחד הסוכנים הכי חזירים שיש עכשיו בשוק. כל שחקן שלו הוא עושה “מוריבה” ממנו. לא סתם פרגוסון לא רצה לשמוע ממנו ופפ ישלח בו כלבים אם הוא יגיע אי פעם לביתו…
אני פשוט שם לב להבדל בין המקרה של מוריבה לבין פאטי…
את אותו הסדר מוריבה היה יכול להגיע אליו. הוא עשה “ויברח” בגלל הסוכנים שלו. פאטי לעומת זאת מגלה סבלנות ומסכים לחתום. לדעתי ההבדל הגדול זה הזהות של הסוכן או הסוכנים במקרה של החזיר מלפיציג…
אני חושב שזה בא בעיקר מהשחקן. אם מוריבה היה רוצה רק בארסה, הוא גם לא היה מחליף סוכן ולא היה מדבר עם אף מועדון אחר.
לכן אני כועס עליו, לא על הסוכנים שלו. הם עשו את העבודה שלהם, הביאו לו את הכסף שהוא רצה.
בעניין מנדש, תשאל את אוהדי ריאל. הוא עשה להם את המוות לפני כמה שנים, כשחצי קבוצה הייתה של שחקנים שלו.
לא היה עדיף כבר להביא ישירות את הציוץ של המועדון?
בכל מקרה, סתם כי אני במצב רוח קטנוני -
https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1448623867178651656?t=4GBmIs6SDoo8bEZbuCLgkw&s=19
https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1448619607686791172?t=Fblqfnyc0QxCgryxzV00kQ&s=19
סעיף שחרור של מיליארד יורו!
שזה משהו כמו יורו על כל דקה שהוא שיחק בעונה שעברה.
באנגלית מתחילים לקרוא לדברים כאלה anti-sheikh closure
בלי להעליב אבל אתה חושב שרודיגר יעזוב את אלופת אירופה כשחקן הרכב בשביל להיות מחליף של אריק גארסיה בבארסה הענייה?
בלי להעליב 2- בספק אם תוכלו לשלם לו את ה12 מליון יורו שלפי הדיווחים הוא רוצה לקבל.
בפסז’ית קוראים לזה “יום שלישי חלש”.
בכל מקרה -
שזה יפה מאוד מ-2 הצדדים.
וגם -
אומנם ספורט וכל זה, אבל יכול להיות שנצטרך לחכות עוד קצת להודעה על ההארכה של פאטי.
oh boy , אתה מבין שהרגע אתה מגשים את המאמ הידוע של:
“HOLD MY BEAR”
בחיאת אם מחר אני שומע שהם קנו אותו במילארד אירו אני מאשים רק אותך…
מה?
פדרי במיליארד ואתה אומר לא??!!
בסוף היום, איבדנו את השחקן הטוב בעולם. עכשיו צריך לבנות קבוצה. מאוזנת. שכתלכיד ותחת מאמן מתאים תוכל לשטוף את אירופה.
כן, יהיה צריך לשים בה שחקנים טובים ולא בינוניים, אבל פדרי הוא לא הקראק שבלתי אפשרי להסתדר בלעדיו.
אבל בוא, מי הולך לתת לנו מיליארד יורו על ילד בן 19?
מישהו פה לוקח אותי יותר מידי ברצינות…
לורד בריטויט עדיין איתנו…
לא מבין את סעיף השחרור המפגר הזה. צריך לשים סעיף שחרור גבוה, אך לא מטורף. כמו שהיה אצל ניימאר. כל קבוצה אחרת בהיסטוריה הייתה עושה מטעמים ב222 מליון אירו.
הרעיון הוא שלברצלונה תהיה שליטה על מתי ואיך לשחרר. ברור שהיא עשתה רק שטויות עם הכסף, אבל הסעיף הגבוה “מכריח” את המעוניינות להיכנס למו"מ ולא להביא למצב שבארסה נתפסת עם המכנסיים למטה.