רישמי
אנסו פאטי עד 2027 סעיף 1 מילארד אירו
https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1450911109440053248
רישמי
אנסו פאטי עד 2027 סעיף 1 מילארד אירו
https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1450911109440053248
קצת מפתיע שהחוזה עד 2027. קודם כל הדיווחים דיברו על חוזה קצר יחסית.
מעניין השכר. חייב להיות איזה קאטצ…
איזה הבדל בינו לבין מוריבה.
יש איזה עיתונאי שמדווח על 9 מיליון כולל בונוסים , ושהבונוסים מבוססים הישגים.
לא יודע אם הוא אמין.
https://twitter.com/_AdrianSnchz/status/1450969873702604801
זה פשוט לא נכון. הוא היה מעולה בריאל מדריד בעונות שהם לקחו אליפות, הוא היה השלישי אחרי ראול וואן ניסטלרוי בטבלת הכובשים בקבוצה. הוא לא שיחק כחלוץ. בשתי האליפויות הוא היה שחקן משמעותי.
גם בעונתו הראשונה בליגה האנגלית הוא סיפק עם הסחורה עם 14 גולים.
גם במילאן בעונת האליפות הוא כבש הכי הרבה גולים ביחד עם זלטאן ופאטו. שוב, הוא קיצוני.
גם בנבחרת הוא זכה בקופה אמריקה כשהוא מסיים כמלך השערים והשחקן המצטיין. הוא גם לקח פעמיים קונפדרציה.
הכבוד של רוביניו במקומו מונח. להציג אותו ככישלון זה פשוט לעוות את המציאות, ולא, דמבלה לא יותר מוכשר ממנו. הוא פשוט יותר מהיר, ואז השריר נקרע.
הוא לא היה מעולה בריאל, הוא היה טוב בריאל, גם בסיטי היה טוב אבל לא מעולה וכך גם במילאן, בגלל זה הוא לא נשאר הרבה זמן בקבוצות האלה.
למה אתה כותב שאני מציג אותו ככישלון? להיפך בעבר יצאתי כמה פעמים נגד אלה שהציגו אותן ככישלון, כפי שכתבתי גם כאן, עשה קריירה סבבה לגמרי, אפילו טובה, אבל טופ אירופאי כשחקן הוא מעולם לא היה.
הוא לא היה טופ אירופאי כי היה חסר לו מה שיש לדמבלה, ובלי זה קשה מאוד בכדורגל, ובגלל שיש את זה לדמבלה אני חושב שמבחינת כישרון מולד הכולל יכולות פיזיות הוא עולה על רוביניו, בעיקר בהתאמה לליגה האנגלית.
דמבלה עם מאמן נכון כמו קלופ יכול להגיע לגבהים שרוביניו לא היה יכול להתקרב אליהם בגלל חיסרונות מולדים.
נכון שדמבלה עלה לכם המון ועלה לכם על העצבים, אבל הוא חתיכת שחקן! אחד שיכול לקחת כדור ברחבה שלכם ולעבור את כולם ולשים גול, אחד משחקני האחד על אחד הטובים בעולם.
ילד מפגר ומושתן כן, אבל בהחלט כישרון גולמי יותר טוב מרוביניו.
אני חושב שמה שטיטי מנסה להגיד זה שרוביניו הוא כמו חאמס מבחינצ הקריירה.
שחקן מצוין ונתן עונות מעולות, אבל מקומו פשוט לא בטופ האירופי.
חאמס עם טכניקה ברמה הגבוהה ביותר שיש, אבל הוא פשוט לא מספיק מהיר לעמדה שלו.
דמבלה מנגד שחקן טופ שהפציעות גמרו. אם לא הפציעות היה מדובר בשחקן מהטובים בעולם.
בכללי זו הטענה העיקרית שלי, שחקן לא יכול לשחק ברמות האלה בהתקפה ללא מהירות וצעד ראשון. אולי אם הוא נותן כוח לא נורמלי או משהו בסגנון. אלא אם יש לשחקן את
היכולות של מסי.
בגלל זה אם יש שחקן איטי בהתקפה אני מתייחס אליו כדמוי מסי. הוא שחקן שישחק עם הכדור, שחקן של כדור לרגל ולא כדור לשטח, ואם הוא לא מסי או קרוב לשם הוא פשוט לא יצליח בהתקפה.
דוגמאות לא חסר, מאיסקו וחאמס לאסנסיו. זה רק בריאל. עידן ה10 תם, ושחקן התקפי לא מהיר פשוט לא יצליח
צודק.
אני לפעמים לא יודע אם הוא מטריל או רציני.
זאת כבר רמה חדשה לגמרי של misquoting
גם דוגמא טובה, למרות שאני מאוד אוהב את חאמס, הוא קטלני כשהוא עם הכדור ליד הרחבה עם הפנים לשער, הוא לא הצליח כי לא היה מהיר מספיק, וגם נגיעה ראשונה לא משהו למען האמת.
פה לא הבנתי, אתה טוען שמסי לא מהיר או ששחקן לא מהיר צריך להיות דמוי מסי מבחינת כישרון כדי להצליח?
כי מסי אחד השחקנים הכי מהירים שיש, צעד ראשון קטלני ובמיוחד שינוי קצב לא מהעולם הזה וזה גם מגיע עם תוספת של טיימינג מושלם לשינוי הקצב הזה.
חאמס לא הצליח זה אנדרייטד. מתי בפעם האחרונה ראיתם שחקן כמוהו שגומר בגיל הזה בליגה הקטארית?
אני טוען שכדי להיות שחקן ברמות הגבוהות ללא מהירות יוצאת דופן אתה צריך להיות מסי בשאר התכונות.
וכמו שאמרת זה לא שמסי איטי או משהו.
חאמס היה קרוב להצליח למרות הכל, אבל רק כשהיה בכושר מטורף זה עבד, הוא לא הצליח למור על זה לאורך זמן.
אוסקר הברזילאי היה צעיר מחאמס בכמה שנים כשעבר מצ’לסי לסין.
הדרום אמריקאים בהרבה מקרים מחפשים את הכסף הגדול הקל על פני הצלחה מקצועית באירופה, אני לא חושב שזה שגוי, זה מה שאני הייתי עושה אם זה היה מכניס לי בוכטות של כסף.
אם תשנה ל"כמה שיותר קרוב למסי האפשרי מבחינת בן אנוש" אסכים לגמרי.
כי מסי עם המהירות של חאמס עדיין היה הופך לאגדת כדורגל, לא למסי אבל עדיין לאגדה.
לפני כמה שבועות פראן רוורטר הסביר לנו שיש למועדון 20M להחתמות בינואר.
עכשיו ספורט אומר שאותו הכסף ישמש לפיטורים של קומאן, כך שלא יבוא שחקן משמעותי בינואר.
רוצים חלוץ במקום אגויירו , ברייטוויט הפצוע ולוק דה יונג שלא בתכניות מאז שקומאן פוטר, אבל אני מניח שיסתפקו בחזרתו של ברייטוויט ואולי ישאירו את דה יונג בכל זאת.
ולא שכחתי את הכלל 1:4 של הליגה. כדי שמישהו יבוא במשכורת X, אפילו בהשאלה, צריך לשחרר מישהו אחר במשכורת 4*X .
זה מוזר, חשבתי שה 20 מיליון זה לא משהו שאפשר לשלם במכה, אלא כסף שיכול לבוא לידי ביטוי רק בפיצול תשלומים.
אם זה נכון . טוב מאוד. בחלון של ינואר קשה מאוד להשיג שחקן לגטימי ושבארסה מנסה זה כמעט תמיד נגמר בעוד רכש סטייל “בואטנג”.
השמועה אומרת שסטרלינג היה על הכוונת. תודה לאל. לפעמים צריך לקחת את החיובי בכל L.
מה האובססיה להביא מישהו בכלל? אנחנו נראים כמו שום דבר ואין ציפייה לכלום. תשמרו על הכסף, נדבר בקיץ.
תשובה בשם אחד: אדגר דווידס.
עד שצ׳אבי לא יתחיל לאמן ויגבש משהו לעבוד איתו, באמת שאין טעם לעשות רכש נקודתי. שיגיע, יראה מה המצב, יאמן, ישחק, יבין מה חסר לו ואז שיגיד את מה ומי הוא רוצה.
אני מניח שחלק מהרצון להביא שחקן התקפה בינואר נבע מאי חידוש של החוזה של דמבלה, ואי שיתוף שלו בהמשך העונה כתוצאה מכך.
אבל לפי דיווחים דמבלה הבטיח לבארסה שהוא יחדש, ולכן כרגע יתנו לו לשחק.
אני מניח שאם לא יחתום עד ינואר , ישימו אותו למכירה ואם יצליחו למכור, ינסו להביא מישהו במקומו. נקווה שזה לא יהיה עוד בואטנג.
בנוסף, לקויאדו יש איזושהי בעיה ביורקרטית להירשם אפילו בינואר, על אגוארו אי אפשר לבנות בכלל, לוק דה יונג לחלוטין לא בתכניות, קוטיניו לא פוגע ואי אפשר למכור אותו. אפילו אם אני סופר את ברייטוויט ודמיר, יש מקום לעוד שחקן התקפה.