אני איתך אחי, כמו שכתבתי זה רשויות המס בספרד שחשדניות.
אם ברתומאו היה מחתים את אלבס זה היה נראה כך:
4 שנים חוזה. שכר שנתי של 12 מיליון אירו לשנה נטו לא כולל בונוסים , תשלום להתאחדות הבריזלאית שבמקרה שמוכרים את אלבס או משחררים אותו אז חיבים לשלם להם 10 מיליון אירו כך סתם בלי קשר לכלום. 10 מיליון אירו עמלה לאיזה סוכן מפוקפק.
אה ובנוסף כי שכחתי אז לא לשכוח סעיף נאמנות…
וזה הצד הגלוי. בצד הנסתר, ברתומאו מקבל כסף מהצד. והסוכן של אלבס מקבל עוד כמה מיליונים מהתקציב של ברצלונה בתור שוחד.
עכשיו אתה בטוח שאתה רוצה להשוות עוד פעם? או שאתה הבנת , למה זה באמת לא אותו דבר…
אני באמת לא מצליח אפילו להבין את הביקורת על אלבס. במקרה הגרוע לא נפסיד כלום כי זה חוזה עד סוף שנה כמעט ללא עלות. ומקרה הנדיר הוא יצליח להכניס טיפה מוטיבציה ואולי אפילו לתת כמה משחקים טובים. אין שום הפסד פה. ממי לעזאזל הוא יגנוב דקות?
אז הוא פאקינג בריזלאי אז ליאור לא אוהב אותו.
לא באמת אכפת להם דימטרי. אבל הם מנסים לסגור חשבון עם לאפורטה בגלל הסופר ליג…
אני גם חושב ככה. אין קשר לגובה החוזה.
אפשרות אחרת היא שהעיתונים המציאו הכל כי אין להם במה למלא את הדפים והעיתונים. חצי מהכתבות במונדו וספורט הן על אלבס. אלבס עם מסר לאוהדים, אלבס מנשק את הדשא, אלבס פה ואלבס שם. משעמם להם.
נגמרו ההדלפות על ידי ההנהלה/המאמן. צריך לעטוף דגים איכשהו…
אז עכשו אנחנו בפנטזיה של צ’אבי במודל 2010 במרכז המגרש ואלבס שובר את שיא הבישולים למסי.
אגב
איך בארסה לא יכולה בלי הבועה שלה…
לב
מגיע שחקן שזכה בהכל, ששיחק עם הגדולים ביותר בקבוצות היסטוריות, ואומר פאק אוף על הכסף אני רוצה לשחק עבור המועדון עם קבוצה שבורה וילדים מבולבלים. עיתונאי מהמארקה שואל שאלה והוא לא סופר אותו, ויום אחרי שהוא עבר בדיקות רפואיות הוא היה הראשון לבוא לאימון.
סמל ודוגמה לבארסה החדשה, לבארסה שאני ראיתי מאז ימי רונאלדיניו. מקצוענים, מבינים שזה המועדון הכי טוב ושווה לשחק פה מאשר במקום אחר עם יותר משכורת, והכי חשוב גאים - מאמינים בשיטה ואיתה ננצח ונביס את הלבנים.
ספורט אומר שהמשכורת של אלבס תהיה המינימום שמותר על ידי הליגה, בסך 155 אלף יורו לשנה.
מרבית שחקני בארסה ב’ מרוויחים יותר.
חחחחחחח ראיתי את זה, שועשעתי והייתי חייב להדביק פה.
אחרי גנאברי אולי גם נביא גם את אמבפה והאלנד, ונקנח באיזה אלפונסו דיויס בשביל הטעם הטוב.
לא יודע מה מצב השיחות שלו לגבי חידוש חוזה, וככל הנראה הקישור הזה נעשה למען המטרה הזו, אך בכל אופן הוא מסיים חוזה בסוף העונה הבאה.
מאמין שמדובר בהפעלת לחץ על באיירן להציע לו יותר אולי ושיש לו אופציות אחרות.
בכל אופן, נכון שזה לא כזה ריאלי, אבל לא הזוי לחשוב ששחקן ירצה להפסיק להלחם על דקות במועדון ענק ולבוא לברצלונה ולבנות לעצמו שם ותהילה שבבאיירן בחיים לא יהיו לו. הרי המועדון שלכם לא יישאר במצבו לנצח, וגם במצבו השם שלכם נשאר גדול, כמו שריאל נשאר מועדון ענק אפילו שאנחנו לא רלוונטים בטופ של אירופה מאז עזיבת רונאלדו.
לא מבין למה על פראן טורס שמסיים חוזה רק ביוני 25 לא נשמע כזה צחוק כשהוא כל הזמן עולה פה, גם הוא לא זול ואין לסיטי שום סיבה לשחררו.
גם זה נשמע מופרך אלא אם הוא יגיע בהשאלה פלוס חובת רכישה בתשלומים למשך 5 שנים.
אגב, הוא נגיד שחקן שבכל מקרה לא הייתי רוצה לראות בקבוצה- גם אם היה לנו את ה-50 עד 70 לשלם עליו.
עדיף לחכות ולחסוך לוורלד קלאס אמיתי
הושג הסכם עם גרנדה על ההשאלה של קויאדו עד סוף השנה ללא אופציית מכירה. גרנאדה תשלם את כל שכרו.
טורס יעלה 45-50 מיליון, וגנאברי שווה 100.
טורס ספרדי , יש לו סנטימנטים לברצלונה ולפי דיווחים הוא כבר סיכם את תנאיו והסכים להורדת שכר.
לכן טורס נשמע פחות מופרך.
אני אישית לא אאמין שלבארסה יש 50 מיליון עד שלא אראה את ההודעה הרשמית.
אני ממש לא בטוח שאלה ההפרשים ביניהם.
נתחיל מכך שגנאברי שנה לתום חוזה.
הזאר בתקופה בה המחירים היו יקרים יותר עלה 100m, והזאר היה שחקן טוב מגנאברי בכמה רמות.
כמובן שהכל בהנחה בה הוא לא מעוניין לחדש חוזה, אחרת כמובן שאין פה דיון לגביו.
כתבתי שאני לא חושב שהזוי שגנאברי ירצה לעזוב, וכשהוא שנה לתום החוזה זה זמן אידיאלי עבורו לעבור. אתם אופציה נהדרת עבורו במידה וזה יקרה (למעט נושא השכר, אבל זה פתיר אם הוא יסכים להתפשר ולעשות חוזה בו השכר גדל)
אם אני אמשיך את קו המחשבה שלך, אז כל שחקן שמסיים חוזה ומוכן לרדת בשכר הוא אופציה נהדרת עבורינו.
אבל למה לשחקן בקאליבר של גנאברי לרצות דווקא את ברצלונה הנוכחית על פני כל קבוצה אחרת, שיש לה כסף והיא תחרותית?
לכן גנארבי לא נראה כמו דיווח רציני.
לעומת זאת, טורס כן נראה רציני. הדיווחים התחילו כבר לפני כמה שבועות, יש דיווחים מהימנים שהוא כבר סיכם את תנאיו בבארסה והסכים להורדת השכר. ובנוסף, כששחקן ספרדי רוצה לעבור לבארסה או לריאל אף אחד לא מרים גבה. שחקן גרמני שמוכן לעשות שמיניות באוויר בשביל לעבור לבארסה כשהוא כבר בבאיירן? לא נראה לי.
המחיר של טורס שכתבתי קרוב למציאות לפי דיווחים רציניים.
המחיר של גנאברי מצצתי מהאצבע. אבל הוא אחד הווינגרים הטובים בעולם, והיום יש יותר state clubs מבעבר. זה שחקן ששווה להתאמץ בשבילו ולשלם הון גם אם הוא שנה לפני תום החוזה. בארסה לא יכולה להרשות אותו לעצמה, אבל יש 4-5 קבוצות שכן, וגם לשלם לו משכורת גדולה.
כל כך לא.
אתה מבין שיש אנשים פה בפורום שסירבו לשלם על אמבפה סכום דומה שנה לתום חוזה? (כמה דיונים היו פה על למה להציע 150 אם שנה הבאה יגיע בחינם).
גנאברי אחד הווינגרים הטובים בעולם? תלוי מה גודל קבוצת הטובים הללו. הוא כנראה בין ה20 ווינגרים הטובים בעולם. הזאר כשעבר לריאל היה טופ 3 ועלה 100 באותה סיטואציה בתקופה בה המחירים בכללי היו גבוהים יותר.
זו טענה שאני יותר מקבל. אבל גם פה יש לי תשובה.
קודם כל כנראה שהוא לא רוצה ורק משתמש בכם למיקוח עם באיירן, אבל בתאוריה בהחלט זה הגיוני.
גם במצבה היום ברסה היא מועדון גדול. גנאברי בן 26, בדיוק בגילי וזה אומר שכנראה גדלנו על אותם שחקנים. בפרק הזמן הזה ברסה היא אולי המועדון הכי גדול שהיה בעולם. שיחקו בו שחקנים כמו ריבאלדו, רונאלדיניו ומסי ובהחלט קבוצת הכדורגל החזקה ביותר שהוא ראה הייתה אותה ברסה של פפ כשהיה נער.
אני מבטיח לכם שאם גנאברי יעבור לברסה יהיו פי מיליון יותר חולצות עם השם שלו מודפס עליהן. מה לעשות שבבאייירן הוא לא הכוכב ובברסה הוא כן יהיה, ולברסה יש יותר אוהדים לדעתי.
מקצועית הוא יודע שאם הוא עובר לברסה כנראה שאתם באופן די מידי חוזרים לטופ. אני שוב אחזור ואגיד שאתם לא רחוקים מהטופ כפי שמצטייר פה מלקרוא את הדיונים.
אל מה אנחנו מתווכחים בדיוק? למה שלא נדבר על לבנדובסקי, סאנה, מאנה, סלאח או כל שחקן אחר שלא רלוונטי?
אז אני חושב שגנאברי שווה גם 100 מיליון בשביל קבוצה אחרת ואתה חושב שלא. אני חושב שהוא בין הטובים בעולם ואתה חושב שלא. מה זה רלוונטי לברצלונה?
היו שמועות מצחיקות על קומאן של באיירן לפני חודש, בדיוק כמו גנאברי עכשיו. אלה שחקנים שלא יגיעו לבארסה.
פראן טורס כן רלבנטי , לפחות על פי כלי תקשורת מסוימים. לכן מדברים עליו.
מישהו הביא לפה ידיעה על גנאברי.
מיד פסלו אותה כי הוא יעלה יותר מידי.
אני טוען שבגלל שהוא שנה לתום חוזה המחיר שזרקו פה גבוה מידי.
לפי ספורט 5 מדובר על 50+15 בנוגע לטורס, כלומר 65.
לא רואה סיבה שגנאברי יעלה הרסה יותר מזה ואם מדובר בהפרשים די קטנים אני לא רואה סיבה לפסול את זה באופן כל כך מיידי.
למה אני חושב שגנאברי לא יעלה 100?
מחירים ב2019 > מחירים ב2021
הזאר 2019 > גנאברי 2021
הזאר 2019 = 100m
לכן ניתן להניח ש
גנאברי < 100m
להגיד כמה פחות הוא יעלה אני לא יודע. רק להגיד ש100 זה מוגזם לגמרי לפי הניתוח למעלה.
בכל אופן אם לברסה יש 65 למה שלא יהיה לכם 80 נניח? קשה לי להאמין שמועדון שיש לו כסף ל65 לא יהיה לו ל80. יכול להיות שלא תרצו להשקיע יוצר וזה מובן אבל זה לא משהו הזוי שאין סיבה לדבר עליו.
אפשר גם לחלק את הסכום אחרת, במקום רק 15 במשתנים אפשר לדבר על 30 במשתנים ולהוריד 5-10 מהמחיר הכללי.
אותה ידיעה דיברה גם על טורס דרך אגב, אז כנראה שהמקור לידיעה לא מופרך מידי.
חוץ מזה שבדיון על שמועות מדברים על שמועות שלא מאמינים שיקרו בין היתר.
כל עוד זה משהו אפשרי אני לא רואה בעיה בלדבר על זה. יתרונות במעבר לברסה:
- הוא יזכה בברסה ליותר כבוד. יהיה ה-כוכב ולא עוד שחקן שאפילו לא תמיד פותח. יהיה אפילו סוג של מושיע.
- ברסה כמועדון לא פחות גדולים מבאיירן וכנראה שמבחינת אוהדים אפילו גדולים יותר.
- ליגה רצינית יותר שאינה של קבוצה אחת (בדרך כלל). חשיפה גבוהה הרבה יותר.
- ביטחון מקצועי, בלי להתחרות בקומאן, מולר, מוסיאלה, ועוד רבים שכנראה יגיעו.
- שנה אחרונה לחוזה עם מחיר שיהיה נמוך מ100 מיליון.
- לברסה יש 65 עבור שחקן פחות טוב, ככה שאם כסף זה הבעיה מדובר על חוסר ככל הנראה של עד 35 מיליון (כנראה פחות כי שוב לדעתי הוא לא אמור לעלות 100 אלא משמעותית פחות).
- מי יודע, אולי יש לו גם רצון לחוויה חדשה אחרי מספר שנים בבאיירן, זה גם משהו שקורה לשחקנים לעתים.
עכשיו בוא אסביר למה פחות סביר שהשחקנים הללו יעברו:
שלושתם נהנים מכבוד גבוה הרבה יותר.
שלושתם מבוגרים יותר ופחות מתאימים לפרויקט חדש.
שלושתם ממש מהטובים בעולם בעמדתם, הרבה יותר מגנאברי.
סלאח ומאנה בליגה הטובה בעולם.
שלושתם סוג של אלילים עבור אוהדיהם.
לא בדקתי חוזים, אבל לא מאמין ששלושתם שנה לסוף חוזה.
האמת ששלושתם כן. מניח שבגלל זה הוא לקח אותם כדוגמה.
אני מצטער גב, אני איבדתי כל עניין בוויכוח הזה.
כשקראתי על כך שבארסה מתעניינת בקומאן (של באיירן) לא טרחתי להביא את זה לכאן כי זה בולשיט. גם גנאברי זה בולשיט. זכותו של מי שהביא את הידיעה לפרסם אותה, אבל אף אחד לא מתיחס לזה ברצינות.
מי שהביא את הידיעה, הביא אותה בציניות. אני חושב שהוא בעצמו לא מבין איך זה נלקח כל כך ברצינות
דרך אגב פעם הפרידו בין הפנטזיות והפרודיה לבין הדיוחים היותר מבוססים. אולי צריך לחזור על זה.