פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

אני דווקא מאמין שיש אפשרות תיאורטית שהם יבואו. מבחינת היכולת הפיננסית של בארסה, תמיד יש אפשרות לקחת עוד הלוואה (ואולי גם לחפור יותר עמור את הקבר, אבל מי יודע),ומבחינת השחקנים עצמם זה אתגר שאם יצליחו בו הם יהפכו ללא פחות מאגדות. ברצלונה משוועת לכוכב חדש ופנים חדשות שייצגו את המועדון.

אז אפשר להסתפק בשאר הסעיפים ללמה הסיכוי שהם יגיעו קטן יותר.

כנראה.
אני לא אמרתי שזה יקרה, רק אמרתי שזה לא משהו שלא הגיוני.
כשבריאל דיברו על ניימאר זה היה בולשיט? כמובן, וגם אז ידענו, ועדיין זה היה הגיוני ודיברנו על זה.

אני רק הבאתי סיבות ללמה זה לא הזוי שיגיע כמו שמיד פסלו את זה.

לפי כל העיתונים, אגוארו יודיע מחר על פרישה.
עם כל הצער ותנחומים, מעניין אותי אם הוא ימשיך לקבל משכורת עד תום החוזה שלו. אני זוכר שכשאוברמארס ופויול פרשו, הם ויתרו על שארית החוזה שלהם.

קארים אדיימי של זלצבורג לא יגיע לבארסה. הסוכן שלו אמר שהם קיבלו הצעה מבארסה על סך 40M אבל סירבו לה. ככל הנראה יילך לדורטמונד.
מה שמעניין פה זה לבארסה יש כנראה 40M לרכש ואיכשהו אפשר היה להכניס את המשכורת שלו למרות תקרת השכר. כנראה, פרט לאגוארו, עוד מישהו יעזוב בינואר. נקווה שזה יהיה אומטיטי ו\או קוטיניו ולא פרנקי וטר שטאגן.

Fuck him. אני לא רוצה שיבוא בכלל עוד שנתיים שלוש במחיר של 100. שילך לניוקאסל.

הביטוח ישלם על זה, לא? הרי עושים ביטוח בדיוק למצבים כאלה.

אולי, אבל מתי? את כל הסכום? האם נוכל להשתמש בכסף הזה להחתמות בינואר?

זה אני לא יודע, מה שכן אני די בטוח שאגווארו יקבל את הכסף מהביטוח ולא מברצלונה. לא יודע אם זה מפנה מקום בתקרת השכר ונחשב כסכום שאפשר לקזז אותו מחוזים חדשים.

הדיון הכי מתאים לדעתי:

קון אגוארו: אגדה שהייתה באמת . אני נהנה לרכוב על הכישלונות החוזרים של פפ במפעל מאז 2011 אבל בכלל לא היה אכפת לי אם אגוארו שעלה מהספסל בגמר אשתקד היה עושה קסם כמו בעבר ומביא לסיטי לראשונה בתולדותיה את הגביע עם האזניים הגדולות. זה אכזרי שהוא נפרד בצורה כזו אבל כמובן שהיה כבר כמה חודשים לעכל את הפיניש הזה. השער האחרון שלו היה נגד ריאל מדריד וגם זה משהו, הוא היה יריב קשה ואצילי למרות שסבל נגדנו ולא שותף בניצחונות של סיטי ב-2019/20 (חמישה שערים ב-15 משחקים נגד ריאל, הפסיד עשר פעמים ולא ניצח מעולם). מדובר באחד השחקנים שהכי רציתי שיגיע לריאל. הוא באמת שינה את מנצ’סטר סיטי עם כל הכבוד לדה בריינה, דויד סילבה ואחרים. אני חושב שאין אוהד כדורגל שלא צרח בבית כמו מטורף בשער האליפות נגד ק.פ.ר ולא משנה איזה קבוצה אתה אוהד. בצ’מפיונס ובנבחרת הרגשתי שהוא יכול היה לתת קצת יותר אבל אלה בעיקר ענייני כשירות. שחקן עם כל כך הרבה קסם, המהירות, הפיניש, הדריבל והטכניקה. באנגליה לדעתי הוא העלה קצת מסת שריר והפך לקטלני יותר, ממש ‘9’ מה שלא היה באתלטיקו כששיחק לצד פורלאן. שחקן שראו שאלוהים נגע בו כבר בדקות הראשונות. בסיטי חייבים לבנות לו פסל. תודה על הכל ובריאות, קון!

קורא כל מיני דיווחים על מועמדות די גדולות (אינטר, ארסנל) לטרייד על לוק דה יונג.
באמת לא מבין למה יש קבוצה שחושבת שהוא יוכל לעזור לה.

זה פשוט, גם להם יש מאכזבים, מבחינתם זה להחליף חמור באתון. מה כבר יכול לקרות?

טרייד?
ככל שאני יודע, הוא אצלנו בהשאלה. אי אפשר פשוט לסיים את ההשאלה מוקדם תמורת איזה סכום פיצוי ולהחזיר אותו לסביליה?

אי אפשר לעשות טרייד על שחקן שלא שלך

אפשר גם לשלם מראש את סעיף המכירה ואז למכור אותו בחצי ממה ששילמנו. אנחנו בארסה!

באמת שאלה מעניינת.
לפי בארסה מאניה לפחות אפשר להשאיל אותו הלאה עד סוף העונה כי הוא ׳שלנו׳ עד סוף העונה.

לא יודע אם נכון.

חלוץ זול שיכול לתת אלמנט של משחק ראש. אם הוא לא היה מייצג את צורת המשחק שאתם (וצ׳אבי) הכי מתנגדים אליה הוא לא היה רעיון כזה רע. הוא לא פחות מוצלח מכל מיני נגרדויים ויורנטיים ששיחקו בקבוצות לא רעות בכלל.

בחייאת,
ראית משחק של בארסה העונה שהוא שיחק?

כי אצל קומאן לא שיחקנו כמו היום ובנינו מאוד על הגבהות ובאופן מפתיע אלמנט משחק הראש שלו לא בא לידי ביטוי (גם לא בסביליה דרך אגב).
גם הגול היחיד שלו אצלנו הוא עם הרגל.

הוא יגיע לאחד היעדים המדוברים כחלוץ ראשון? הוא מגיע לאחד היעדים האפשריים על אך מחיר גבוה?
הוא ברירת בחדל. הוא לא השחקן שאינטר בונה עליו לעתיד, פשוט לפעמים קבוצה צריכה גיבוי.

מצטער אבל הוא ממש לא ברמה של השניים שהזכרת,יורנטה היה חלוץ ליגה מפחיד שבנוסף לגובה היה לו אחלה משחק רגל.
כנל נגרדו שהיה מעולה בסיטי לתקופה מסויימת ועשה חיל בסביליה,איפה שדה יונג נכשל.
דה יונג היה חלוץ טוב בליגה ההולנדית ותו לא.

מה מעניין אותנו אם אינטר בונה עליו או לא, העיקר שיעזוב ויותר לא יחזור לפה.

השמועות אבל אומרות שבתמורה אלכסיס יעשה את הדרך ההפוכה.

סוס מת תמורת סוס מת אחר אבל יותר יקר.
לא תודה.
מצידי שדה יונג לא יראה דקה עד סוף העונה, או שיעשה הסבה לבלם, אבל לא רוצה שיבוא מישהו ברמתו.
אנחנו גם ככה משלמים רק חלק מהמשכורת שלו.

לדעתי היה טוב גם בסביליה. אבל היום הוא גוויה מהלכת. גב לא ראה אף משחק איתו השנה כנראה.

במקסימום של המקסימום הוא היה “בסדר” ו"במשחקים מסויימים".
גם בסביליה הוא לא הרשים. ואני עדין.