למעשה, המשחק הטוב ביותר שלו בבארסה היה כשהוא הגיע במדי סביליה והחמיץ ממטר כמה מצבים של שער בטוח.
לא, לא ראיתי.
אבל אני לא חושב שחלוץ שהיה כל כך טוב בליגה ההולנדית והגיע בסכום לא נמוך הוא כזה כשלון בגלל שנה רעה אחת וקבוצות לא מתאימות.
לא חושב שאין לו משהו שלחלוצים באמת סבירים שלא הייתם יורקים לכיוון שלהם יש. הוא פשוט לא מספיק טוב לחלוץ פותח של קבוצות דרג ראש ולא מספיק מתאים בשביל הקבוצה שלכם.
Barça will offer Edinson Cavani an 18 month contract. For the rest of this season, he would earn €3.5m net + €1m in variables. For next season, it would increase to €4m + €1.5m in variables. —
אם זה נכון, מדובר בשכר מאוד נמוך. פחות מאגוארו אפילו.
אין לי מושג מה קבאני שווה, לא ראיתי אף משחק שלו השנה. אבל כמה יותר גרוע מאגוארו בבית חולים ולוק על הספסל הוא כבר יכול להיות?
העיתונים ממלאים את הדפים בספקולציות על פראן טורס. כאילו כמעט הכל סגור, נשארו רק פרטים אחרונים עם סיטי.
אבל באותיות הקטנות רשום שכל העיסקה מותנית בשחרור של שכר גדול - או מכירה של קוטיניו, או אומטיטי, או חתימה על חוזה נמוך עם דמבלה.
דמבלה גם ככה לא רוצה לחדש, אז בשביל להביא מתחרה על העמדה?
אומטיטי קיבל הצעה להתרת חוזה ולא הסכים. אז עכשיו הוא יסכים לעבור?
קוטיניו מרוויח פי כמה ממה שמגיע לשחקן ברמתו. מי ירצה אותו?
בקיצור, אני לא שותף להתלהבות של העיתונים מעיסקת טורס. לדעתי הסיכוי מאוד נמוך.
אני חושב שקאבני זו החתמה מצויינת אם הוא בריא (ואולי את זה החברה מיונייטד ידעו לענות).
הוא גולר, גם בראש, הרבה תנועה אבל בעיקר, שוב, יודע לגרום לדבר העגול הזה לפגוש את הרשת מהצד הפנימי.
וכמו שאמרת, בטח טוב יותר מאין אגוארו ולוק דה יונג.
קבאני זה אחלה החתמה לקבוצה שמתחרה על מקום שמיני בליגה הספרדית.
המצב הרפואי שלו לא מזהיר בכלל , העונה הוא בעיקר יוצא וחוזר מפציעות.
אין ספק שהוא עדיין שחקן איכותי , מחכה לראות אותו נותן כמה משחקים ברצף ביונייטד.
אמנם רגניק נראה אחד שאין לו בעיה לשחרר שחקנים שמבקשים לעזוב ( מרסיאל / פוגבה ) אבל אני בספק שהוא יוותר בכזו קלות על קבאני .
כשהוא בריא - חלוץ מצויין ובוודאי טוב יותר בפער מכל חלוץ שהיה לכם מאז העונה האחרונה של סוארז, כולל. לא חושב שיש איזשהו חלוץ זמין בשוק שיהיה לכם טוב יותר לטווח הקצר וריאלי להחתים. בטח שהוא עדיף מקצועית על כל מיני פראנים. כמובן שהאישו הרפואי לא זניח בעליל וכבר נכוותם קשות. נראה לי שבסה״כ לא שווה את הסיכון.
יש לך דרך יותר טובה להעלות את אחוזי סיכויי הניצחונות שלנו ב3.5 מיליון יורו?
אין כזה, אבל גם אין הרבה השקעות בסכומים האלה עם סיכוי גבוה (מאד לטעמי) להניב 0 תפוקה או קרוב לזה. אצל שחקני התקפה בגילו של קבאני רצף פציעות כזה הוא בד״כ סימן להתחלת הסוף. השקעה עם סיכוי גבוה וסיכון גבוה.
אין כסף להביא צעיר ברמה גבוהה, צעירים חסרי ניסיון כבר יש לך, נשארו רק המבוגרים. אני יודע שאתה חושב שיש כסף מתחבא איפשהו, אבל לא נראה שיש.
אם קבאני מצליח להישאר כשיר ובסיטואציה בה הוא ברוטציה עם פאטי זה יכול להיות מספיק בשביל לייצר מומנטום כלשהו בליגה. בלי שום ציפיות לתואר השנה.
חייב להגיד שהדיבורים על המושיע פראן טורס כאילו הוא מינימום ואן ניסטרלוי או פרננדו טורס מזכירים לי מאוד את הדיבורים על הבלם האגדי שרק חיכו שיגיע ויסדר את ההגנה - אריק גרסיה.
שניהם גם מגיעים מאותו מועדון.
אפילו צאבי העדיף לפתוח עם אומטיטי לפני הבלם האגדי.
אני לחלוטין נגד הבאה שלו. עדיף לחסוך את הכסף להאלאנד/ וורלד קלאס אחר
אפשר שבפנטזיות והעברות יהיה גם שאיפה פשוט שכל הותיקים יעזבו? איך זה עובד התרד’?
אני באמת חושב שהלאנד זה הרכש הכי גרוע שברצלונה יכולה לעשות בקיץ,הוא פשוט לא מתאים לסיטואציה הנוכחית במועדון.
אם תצליחו באמת להחתים אותו זה אומר שתצטרכו לשים עליו את כל הכסף,כל הביצים בסל אחד,למשכן את העתיד וזה אומר:
א. אם תחתימו אותו לא תוכל לחזק את ההגנה שהיא הבעיה היותר קשה ודחופה.
ב. מדובר בשחקן פציע,תארו לכם ששנה הבאה הוא ייפצע לחודשיים כמו שקרה לו השנה בזמן קריטי לעונה והנה חזרתם שנה אחורה.
בעיקרון אני מסכים, אבל יכול שתדמיתית ברצלונה חייבת להביא מישהו בקאליבר הזה.
כמות הקהל במשחקים של ברצלונה בשפל, אפשר כמובן לקשר את זה לקורונה אבל יהיה טיפשי להגיד שזה הסיבה היחידה. ויכול להיות שמבחינת לאפורטה הבאז מסביב ייתן לברצלונה נתיבי כסף נוספים שבסופו של דבר יובילו גם לחיזוק בהגנה ודווקא הדרך ההפוכה של חיזוק ההגנה על חשבון הבאז התקשורתי הם אלה שדווקא ישאירו אותם בשנים של בינוניות.
לא אומר מידיעה, סתם השערה שלי.
אני לא מסכים שזו הבעיה היותר דחופה. יש לנו בלם אחד טוב, ועוד אחד שיש עוד תקווה שיהפוך לטוב.
יש לנו אפס חלוצים. ממפיס הוא חלוץ שני וכבר הוכיח, לדעתי, שהוא לא רלוונטי למה שאנחנו צריכים, ואת ברייטוייט תסלח לי אם אני לא מחשיב.
חוץ מזה, על ההגנה משחק לחץ וקישור קשוח יכולים קצת לחפות- אין לנו כרגע פתרון אמיתי לזה שאין גולר אחד לרפואה בקבוצה, חוץ מאולי פאטי כשהוא יחזור.
יש חלוץ טוב יותר שמשחק בקבוצה שתסכים למכור אותו? בהנחה ואנחנו מסכימים שאמבפה סגור במדריד, שלבנדובסקי זקן ולא יעזוב את באיירן, אני לא רואה אלטרנטיבה. אולי לאוטארו, אבל הוא פחות טוב מהאלאנד ולא יעלה פחות מ-80.
אם אתה מתעקש, אני מסכים לקחת ממכם את אמבפה במקום (:
Barcelona are pushing on Ferrán Torres deal. He’s the priority - personal terms agreed but it’s still not agreed with Man City [€50m bid, €60m price tag]. Talks on 🇪🇸 #FCB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 20, 2021
Barcelona have also Ziyech opened as plan B - he’s an option only in case Ferrán deal won’t be concluded. pic.twitter.com/CvG4aMUSHl
ועדיין תלוי בעזיבות משמעותיות כדי לפנות שכר. מישהו עם משכורת של אומטיטי או קוטיניו צריך לעזוב.
כנ"ל קבאני, למרות שאיתו יהיה יותר קל, המשכורת שלו תהיה ממש נמוכה.
וגם עובדים על חידוש של גאבי עם העלאה משמעותית. כך שגם אם יש שכר לתת, עדיף שיילך לגאבי.
לי זה פחות משנה. אני זוכר וזה לא היה ממזמן שברצלונה חיפשה שחקנים כמו בואטנג ובריטויט בתור חיזוק. התקדמנו לשחקנים יותר מבטיחים . זה כבר התקדמות.