פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

שכחת את ג’ייסון מורייו האגדי. :grinning:
אבל חיפשנו גם שחקנים כמו ניימאר, האלאנד, דה ליכט, פרנקי דה יונג, גריזמן. זה לא אומר כלום.
מה שחשוב זה שכרגע כדי להחתים שחקן משמעותי, צריך למכור מישהו עם משכורת גבוהה מאוד, או שניים אולי, וזאת בעיה. הרבה יותר בעייתי מהפער הקטן שצריך לסגור מול סיטי.

אני לא זוכר שקנינו שחקן בפרופיל בכיר בינואר מלבד קוטיניו. אני פשוט רגיל לבואטנגים ומוירייו בתקופה הזו :slight_smile:

אבל בגדול אתה צודק.

אם אני זוכר נכון, לא רק שלא חיפשנו את האלנד אפילו דחינו אותו במחיר של לחמניה ושוקו במחיר שלו לעומת היום…

כמעט מגוחך כמו להחתים את דמבלה על אמבפה…

שמועות על שחקנים גדולים היו גם בינואר.
לא חשוב. מה שהיה חשוב לי להדגיש בעניין טורס זה שקודם צריך למכור, והרבה, וזה לא הולך להיות קל. אני בכלל לא אופטימי.

חייב לציין שלא ידעתי את הנתונים האלה, מסביר כמובן כמה דברים כמו החילוף של ניקו וז’וטגלה וזה בהחלט שמאמן חייב להתחשב בו גם אם לא רוצה

אנחנו ברצלונה מתי זה היה קל בשבילנו?

תמיד רציתי לכתוב את המשפט הזה :slight_smile:

גם צ’אבי לא ידע.
Xavi: “The other day I made the line-up and Naval told me that if we would get a red card, we would be punished with three points. I can only put three players of Barça B in the XI. It is a somewhat stupid rule. In January we value promoting some players.”
Note: The rule specifically states there has to be 7 first team players at all times. If one of them gets red carded, you automatically lose. Against Elche, Nico was a substitute for this exact reason.

בדיוק כתבתי את זה באשכול אחר ומחקתי כי ראיתי שהבאת את זה כבר.
יש כרגע רק מספר אחד פנוי, 19, ורוצים עוד להביא את קבאני וטורס. יהיה קשה למצוא מספרים פנוים. אני לא פוסל שפשוט ייקחו לאומטיטי את המספר ולא ירשמו אותו לליגה. אולי ככה הוא יבין את הרמז.
המועמדים הנוספים לפנות את המספר הם מן הסתם לוק דה יונג ובנוסף גם דמיר. דמיר לא בתכניות של צ’אבי ויש גם תשלום כלשהו אם ישחק עוד משחקים.

גם אגוארו בעצם מפנה מספר לא?

19 היה של אגוארו. עכשיו הוא פנוי.

זה חוקי?

דרך גם אתה וגם אייל מחקתם את הדיון על סביליה מחר…

לא רואה סיבה למה לא. מותר לא לרשום שחקן תחת חוזה, מוסא וואגה למשל.
למה שלא יהיה אפשרי לקחת לאומטיטי את המספר? אבל אני לא מומחה לכל הפינות בחוקי הליגה.

השאלה אם עדיין יהיה צורך בתשלום שכר,אם זה לא שבירת חוזה מסויימת הוצאה מהסגל.

באמת שלא בקיא בפרטים הקטנים

מן הסתם את המשכורת נצטרך לשלם בכל מקרה. בדיוק כמו וואגה.

אבל בלי אומטיטי איך נעצור את כל הגולים שאנחנו חוטפים?

אני מנחש שיש חובה חוזית לרשום את השחקן כל עוד הוא כשיר. גם אם לא, לא יעשו דבר כזה.

בעצם גם מספר 25 פנוי, לא רק 19.
משום מה הייתי בטוח שזה שמור לשוער, אבל עכשיו נזכרתי שבריאל זה המספר של קמבינגה.
אז עזיבה צפויה של לוק דה זומבי ואולי גם של דמיר אמורה לפתור את הפלונטר הזה.

מה זה הקטע הדפוק הזה? מה הבעיה בקבוצה שרוצה לשתף שחקנים צעירים?

אני מניח שזה פותח פתח לניצול של שחקנים צעירים. ברצלונה מחוייבת בחורף להעלות חלק מהם לבוגרת, ולשלם להם יותר כדי לשתף את כולם. זה לא היה קורה אם לא היה החוק הזה.

בנוסף לזה,
זה פריצה לעקיפת תקרת השכר כי שחקני נוער לא נספרים בתקרה.

https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1473659554273841153

וזה המקור

https://twitter.com/tjuanmarti/status/1473657298287570947

לפי מספר מקורות זה נראה סגור.

ואיך זה מתיישב עם תקרת השכר?? חוזה שמשתדרג בשנים הבאות?

אני באמת מקווה שהוא שווה לנו את זה. עד כה לא הבנתי למה אנחנו הולכים על חלוץ כזה או אחר, למעט העניין הכלכלי. אריק ישב אצל פפ על הספסל, לכאורה כי לא חידש חוזה. בפועל הוא חצי פלופ. שחקן עם פוטנציאל טוב לעתיד, אבל לא ממש הבלם שאנחנו צריכים להיום.

טורס גם לא ממש מקבל הזדמנויות מפפ לפי מה שהבנתי. מה מבשר לנו שהמקרה הזה שונה?

אגב, זה אומר שירדנו סופית מדני אולמו, נכון?
ושכנראה האלאנד לא יגיע בקיץ…