כמו שכתבתי לפני כמה ימים, והיום מתאו אלמאני חזר על דבריי - כל החתמה מותנית בעזיבות.
לפי החוק של 1:4 של טבאס.
לא, אין קשר. המשכורת של טורס תהיה פינאטס לעומת המשכורת של האלנד. בשביל לפנות שכר להאלנד, צריך להיפתר מכמה חבר’ה כבדים מאוד. או שאולי בארסה תוכל להגדיל משמעותית את תקרת השכר ולא להיות תחת החוק של 1:4.
יש גם אינטרס ברור של טבאס שכוכב כמו האלנד יגיע לספרד. אם זה יהיה רציני, אני מצפה לגמישות מצידו.
הקקה הזה לא התעניין במסי, לא נראה לי שבשביל האלאנד הוא יתגמש.
אבל יש עוד דברים חוץ מתקרת השכר, לא?
צריך כסף לקניה, ואנחנו דיי במשבר גם בתחום הזה.
וצריך שיהיה צורך בשני חלוצים, ואלא אם אחד מהם הוא שחקן כנף מצויין ואני סתם לא מעורה בפרטים ובאיכויות שלהם כשחקנים, אז אין לנו צורך בשני חלוצים.
וזו נקודה להתעכב עליה. כי בארסה של היום לא יכולה להרשות לעצמה לקנות חלוץ ב 55M ושישב על הספסל. אני גם לא מאמין שמישהו בהנהלה חושב בכיוון הזה. אז אם קונים את האלאנד בקיץ, מה עושים עם טורס?
גב. זה לא קשור למקצועי נטו. הנקודה היא שטבאס לא התגמש בשביל לשמור על נכס כלכלי עצום ללה ליגה בשם מסי. זה לא קשור למסי כן או לא. אז הוא לא יתגמש בקשר לנורבגי. ובגלל שלאפורטה לא נכנע בקיץ, אז אני צופה שהוא יכשיל את העיסקה גם אם נעבור רק ביורו אחד את הסכום המותר…
מסי מבחינה כלכלית גם עם שתי רגלים שבורות וגב שבור מכניס הרבה יותר רייטינג מכל שחקן אחר בפלאנטה.
לא בטוח בזה. יש אמירה בלהנחית את האלאנד בליגה הספרדית, במיוחד בהתחשב במעבר הצפוי של אמבפה. זו אמירה של חזרה להיות הליגה החזקה בעולם על פני הישענות על העבר. אולי זה יהיה פחות כלכלי בשנתיים הראשונות, אבל במחשבה על העתיד מניית הליגה תרוויח מאותו חילוף בין השניים.
פבריציו רומאנו בטוח לחלוטין שהכל סגור.
לדבריו, מחר בדיקות רפויות. מחיר של 55M פלוס 10 משתנים, חוזה ל 5 שנים.
לא אמר מה המשכורת.
תשאלו אותי מאיפה יש לנו כסף לשלם לו כשאנחנו מעל תקרת השכר? אין לי מושג. כנראה מישהו עוזב, או שהעלו משמעותית את התקרה לקראת ינואר.
יש גם דיווחים מכל הכיוונים שדמבלה סוף סוף החליט והוא נשאר. יהיה חוזה קצר של שנתיים עם משכורת בסיס נמוכה ומשתנים גבוהים. אולי ככה בארסה שחררה כסף עבור טורס.
כן, אבל הדיל החדש על זכויות השידור נמוך ב 15% מהדיל הקודם.
גם טבאס מבין שבלי כוכבים יהיה קשה למכור את הליגה הספרדית בעולם.
הוא התעקש על מסי כי רצה לדחוף את בארסה לחתום עם CVC. אני מאמין שאם האלנד ירצה לבוא ואיכשהו יש לבארסה כסף, הוא לא יקשה עלינו.
לגבי הכסף. אני מאמין שבארסה יכולה לשלם כ 100M על סעיף השחרור פלוס עמלות מהכסף שהיא קיבלה בהלוואה ו\או בעזרת מכירות כואבות כמו דה יונג או טר שטאגן או אחד הילדים. יותר מדאיג אותי עניין המשכורת ותקרת השכר.
אבל קודם כל ראיולה והאלנד צריכים לרצות לבוא לבארסה. ולזה לא הייתי נותן הרבה צ’אנסים. עדיף לו ללכת לסיטי.
פראן טורס משחק באגף, הוא לא חלוץ וממה שראיתי עד כה גם לא שחקן מספיק טוב. אם היה לנו 300 מיליון יורו בכיס הייתי אומר יאאלה אם זה מה שדחוף לצ’אבי, אבל לפני ווינגר צריך חלוץ, מגן שמאלי, מגן ימני ובלם.
בזבוז של כסף שאין לנו,.וזה מעצבן אותי.
מקווה שלא יצליחו להיפטר מהעלוקות ונאלץ לחכות לקיץ ולהסתפק בהאלאנד.
פראן טורס גם מסוגל לשחק כחלוץ, והוא מרגיש לי כמו שחקן ברצלונה קלאסי שאין לו עמדה ברורה לגמרי בהתקפה.
אצם זקוקים לשחקן שיידע לייצר מצבים ולהבקיע, הוא בהחלט כזה.
מאמין שהתכנית היא להביא גם את קבאני ואז נושא החלוץ ייפתר, ובין פאטי ודמבלה מי שיהיה כשיר ישחק בצד השני.
אתם יכולים עוד בינואר לסגור את נושא ההתקפה בצורה טובה מאוד עם שחקנים איכותיים סך הכל
פראן טורס תואם פדרו (מהיר, יציאה מצויינת מהמקום,עובד בשביל הקבוצה גם במשימות הפחות סקסיות ויכולת סיום ברמה מאוד גבוהה אך מנגד דריבל מאוד לוקה בחסר, פריך ובלי וויז’ן בכלל), בתור אופציה שלישית בהתקפה הוא מעולה, אם מישהו מצפים ליותר מיזה אז תהיה אכזבה לכולם (אוהדים, מועדון והשחקן עצמו).