פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

ננצח את כולם 6-4 עם האלאנד, בסדר?
שיביאו אותו, אחר כך נשבור את הראש עם בלמים ומגנים. זה לא שיש בשוק בלם של פעם בדור. נסתדר עם מה שיש ועם רכש צנוע, כמו גאיה או מזראוי או קריסטנסן. האלאנד הוא חלוץ של פעם בדור.
אני בטוח שימצאו כסף עבור אראוחו. ציינתי את הקשיים בתגובה לשמועה על דה ליכט. כנ"ל רודיגר או כל שחקן אחר עם דרישות גבוהות, למעט האלאנד.

אם תגידו לי שהמקום הרביעי העונה הוא חזות הכל אני אבין - סבבה. אבל בינתיים אני לא מבין את ההחתמה של פראן טורס, הוא שחקן טוב אבל לא משהו יוצא דופן. זה לא מאה מיליון יורו על הולאנד שהוא שחקן מטורף שפתאום גילה כביכול שהוא גדל על קרויף ופפ. אני בכל אופן גם הייתי בש ונכלם מכל פרסום כזה שאפשר להחתים אותו (ה’שמועות’ על הלוואה של חצי מיליארד יורו שברצלונה לא תצטרך להתחיל להחזיר בחמש השנים הקרובות - נכונות?) אבל כרגע אי אפשר לרשום אותו והוא לא יכול לשחק. ובמקומו גם לא הייתי מגיע אגב עד שאין הבטחה שיהיה בסדר והוא ישחק. אני לא חושב שהיה מצב אבסורדי כזה במועדון שלכם או בקבוצת פאר בכדורגל העולמי מלבד נניח דורטמונד שבאיירן מינכן הצילה אותה - מהיום שבו אני רואה כדורגל. גם בימי הגאספרט וכדומה לא הייתם ככה.

מתי (אתם) נפטרים מהם? סרג’י רוברטו – 2022, פיליפה קוטיניו – 2023, סמואל אומטיטי – 2023, ג’רארד פיקה – 2024, ג’ורדי אלבה – 2024, מרטין בריית’ווייט – 2024, קלמון לנגלה – 2026(!),

יאללה, שיהיה בהצלחה -

55 מיליון
+
10 מיליון בבונוסים (שנראים קצת פחות קלים להשגה)
+
סעיף שחרור של מיליארד יורו

נראה לי אף אחד פה לא מבין. כלומר , אנחנו מבינים שצריך חלוץ רציני, אבל לא נראה לנו שטורס הוא כזה, והמחיר גבוה מאוד.

השמועות נכונות, אבל ההלוואה הזאת תהיה לשיפוץ האיצטדיון. הלוואה אחרת על סך 590M כבר נלקחה, והיא בלי דחייה של 5 שנים. כנראה מההלוואה הזאת לקחו 55M עבור טורס, ואני מאמין שמשם יגיע גם הכסף עבור האלאנד במידה ויהיה עם מי לדבר.

סליחה, מאיפה הבאת את זה? למה אתה חושב שלא בדקו מראש אם אפשר לרשום אותו?
להבנתי הוא ירשם במקם אגוארו בחלק מהשכר של אגוארו.

רוברטו - או שיחתום על חוזה מאוד נמוך שתואם את הסטטוס שלו בקבוצה, או שיילך כבר בקיץ.
קוטיניו ואומטיטי - אנחנו תקועים איתם עד תום החוזה בגלל שאף אחד לא מוכן לשלם להם את המשכורת. מחפשים פראיירים בנרות, אבל אין.
פיקה - כבר הוריד בחצי את השכר ומוכן להוריד עוד. כנראה יפרוש בקיץ 2023.
אלבה - לא יודע. הרבה אנשים כאן בפורום רוצים להיפתר ממנו , אבל קודם צריך למצוא מחליף ראוי וזול. אלבה לא הולך לשום מקום בקרוב.
ברייטוויט ולנגלה - מנסים למכור אותם , אבל לא בכל מחיר. הם לא מהמרוויחים הגדולים בקבוצה, אז בארסה לא בלחץ.

What’s done is done

מקווה שצ’אבי ופראן טורס יוכיחו שאני אידיוט מושלם. אשמח לאכול את הכובע.
כשהייתי ממורמר אחרי הטרבל של לוצ’ו צדקתי, אבל לפני העונה הראשונה של פפ הרגשתי שהסגל לא התחזק כמו שצריך בקיץ, ושמחתי מאוד לצאת דביל

ברור שזו לא עסקת החלומות שלכם. אבל קיבלתם שחקן נהדר סך הכל, שכבר מכיר את הליגה, שמגיע בדיוק לאן שחסר לכם.
אז נכון שחסרים לכם גם בלמים (לטעמי אם כבר מגנים, במרכז ההגנה אראוחו וגרסיה זה בהחלט לא רע), אבל גם ההתקפה שלכם כל כך אימפוטנטית שזה לא משנה מה תתקנו קודם.

המשכורת שלו היא האישיו הרציני פה, וגם היכולת שלו להגיע עכשיו ולעזור לכם במיידי ולא רק עונה הבאה. אם לא תעלו לליגת האלופות תפסידו כ50 מיליון.

זה לא שיש איזה מגן שהיה יכול להגיע ולהשפיע יותר בינואר.

בימים רגילים החתמה טובה לעיבוי הסגל, במצב העכשווי אני כאוהד ריאל מדריד מאוד מרוצה מההחתמה הזאת.

נכון, אבל יש שחקנים הרבה יותר מועילים שהיו יכולים להגיע בקיץ, ואחרי בזבוז ה-55 מיליון האלו לא בטוח שזה יקרה.
ההתקפה שלנו חסרה מאוד רגל מסיימת, אבל טורס היה, במקרה הטוב, חלוץ מזויף למשך חצי שנה תחת פפ.
חיית רחבה הוא לא. קבאני כן, האלנד כן.

נקווה לטוב

זה החתמה של לאפורטה. לא צאבי ולא בטיח. כישלון או הצלחה זה עליו. אין יותר תירוצים.

עוד פרטים . תשלומים שרובם יתחילו בשנה הבאה. (לא בדיוק הבנתי לאיזה שנה מדברים)

https://twitter.com/City_Xtra/status/1475824691239694339

רק לי זה ברור שצאבי לחץ על ההנהלה על חיזוק? ומכל האופציות שהועלו פראן היה מבחינתו הטוב ביותר. זה לא שבינואר חיכו בחוץ אמבפה והאלנד וגם אם הם היו ברצלונה במצבה באמת הייתה יכולה להביא אותם? ואני לא רוצה להתריס פה אנשים חלילה, אבל אפשר גם להגיד מילה טובה להנהלה שעם היכולות המאוד מאוד מוגבלות שלה הצליחה לנצל סיטואציה מסוימת (האי רצון שלו להמשיך בסיטי מסיבות כאלה ואחרות) להביא שחקן הרכב לשנים קדימה, גם אם הוא לא הסופרסטאר שאתם חולמים עליו (תסתכלו לרגע על האופציות שהיו ותגידו אם היה באמת שחקן טוב יותר כגון, מרסיאל, קבאני וכאלה שיכולים באמת להגיע בינואר).

ראיתי שכמה מכם טענו שהיה עדיף לשמור על הכסף לקיץ ולא לרכוש כלום. אז אני באמת מבין את צאבי שהוא לא סומך על זה שהקהל יקבל בהבנה ביזיונות נוספים. אני יודע שרוב האוהדים טוענים שהם “מוכנים” לקבל הפסדים, אי הגעה לטופ 4 וכו’. אבל כנראה ההרגשה של צאבי ושלי בטוח, זה שברגע שהקבוצה תמשיך עם התוצאות המאכזבות חלק לא מבוטל מהקהל ידרוש את הראש שלו.
בכל מקרה, זה רכש שמקועקע עליו השם צאבי, והוא זה שייקח אחריות עליו לטוב וברע.

למה משה? בכל מקום כתוב שצ’אבי הוא זה שדרש את טורס, ולא רצה לשמוע על קבאני או תחליפים זולים אחרים.

4 תשלומים, הראשון בקיץ. לא יודע מה החלוקה בדיוק.

מאמן יכול לבקש אבל לאפורטה ואלמיני צריכים לאשר. האחריות היא של בעל האחריות העליונה פה.

אני גם לא מבין למה. צאבי רואה כנראה דברים אחרים. נשאר רק לאחל לו בהצלחה. לדעתי הוא לא היה הצלחה אבל גרוע מלוק דה יונג הוא לא היה…

אני חושב שהאחריות היא על צ’אבי. הוא החליט החלטה ללכת על טורס בכל הכוח, לפורטה הוא רק הרשות המבצעת. ככה אני מבין לפחות.
אני גם לא מבין מדוע דווקא טורס ומדוע ב 55M, אבל אולי צ’אבי צודק וכולנו טועים. הלוואי.
פחות גרוע מלוק דה יונג זה לא מדד לשחקן ב 55M. אולי זה מדד לז’וטגלה, אבל לא לטורס.

תזכיר לי לא לבלות איתך בסילבסטר, אתה רציני מידי (זה בהומור…)

ובנימה רצינית יותר, אני חושב שבאו לצאבי ואמרו לו מה אתה מעדיף טורס או שחקן בסטטוס שלו או את קבאני או שחקן מזדקן אחר.

מבחינתו ואני מסכים בגישה הזו, די עם הפלסטרים והאלבסים ובמקום זה ללכת לשחקן הצעיר ובעל הפוטנציאל . לא נראה לי שהייתה לו אלטרטיבה יותר טובה מטורס.

האחרויות לספק לו מגון ועומק זה על ההנהלה.

אני מסכים עם נתי. לא הייתי קורא לפראן קניה מעולה, אבל בהחלט קניה טובה. במצב הנוכחי של הקבוצה, עצם זה שמגיע חלוץ שהוא לא זקן מדי, לא צעיר מדי ולא פרינס פאקינג בואטנג, זה מצב עניינים מעולה. במיוחד, שוב, בגלל המצב הכלכלי והספורטיבי הנוכחי של הקבוצה.

דבר נוסף שתפס אותי, אחרי שקצת קראתי עליו, גיליתי שהשחקן רק בן 21. זה גיל מצויין להחתמה של שחקן כי זה באמת להרבה שנים קדימה. אם הוא יצליח אצלנו, גם אם לא יהיה סופרסטאר, הוא יוכל לרוץ בהרכב הרבה שנים. אני אוהב החתמות כאלה. גם עושה רושם שלמרות שהוא לא קראק, הוא חלוץ שכבר קנה לעצמו שם כשחקן טוב. לא רק מבטיח, אלא גם מספק קבלות.

אנחנו צריכים קראק, כי אנחנו ברצלונה. גם אם ננצח את כל המשחקים מהיום עד סוף העונה, וגם אם ניקח את ליגת האלופות בעונה הבאה זה לא יספיק אם לא יהיה לנו שחקן סקסי להתהדר בו ולהלהיב איתו את הדמיון והאשליות (מילה שהיא תרגום מספרדית שמאוד אוהבים להשתמש בה בספרד ובא לי להכניס אותה כאן) של האוהדים.

וכנראה שנצטרך קראק גם בשביל להצליח ברמה הספורטיבית, כן.

על כל פנים, קבוצה מאומנת שמשחקת כמו מכונה משומנת ובה כל שחקן יודע את התפקיד שלו ועושה אותו על הצד הטוב, תצליח יותר מקובצה שיש לה את השחקן הטוב ביותר בעולם (ניסינו, לא עבד :stuck_out_tongue_winking_eye:).

אז כרגע, האיש הכי חשוב בקבוצה מבחינתי הוא צ’אבי. עליו יקום ויפול דבר. ואם הוא רוצה את פראן אני שלם עם זה. במיוחד שלא מדובר בחלוץ כושל, אלא בחלוץ שהוא טוב בסה"כ, גם אם לא מספק מספרים מרשימים במיוחד.

אז אם דסט עוזב, בעמדת המגן הימני יהיו רק גריאטרים?

אבל עכשיו ברצינות -
בהנחה שיהיו מגן ימני ותיק לחניכה (אספילקווטה/אלבס), וצעיר להשתלמות (דסט/מזראווי, לפי כל מיני שמועות) - אני בעד.

אי אפשר להמשיך עם דסט. אי אפשר להמשיך בלי מגן ימני. בואו נקנה חלוץ.

מסכים איתך מצד אחד, אבל מהצד השני השמיכה כל כך קצרה…

תחזק את ההגנה ותבכה שאין לנו התקפה ואין מי שיכניס את הכדור לרשת וככה לא מנצחים משחקים.

תחזק את ההתקפה ותבכה שעם הגנה כזו מחוררת אין לנו שום סיכוי לנצח כי תמיד נספוג יותר ממה שנבקיע.

זה loose loose situation. דוגמא קלאסית לשמיכה קצרה מדי. קצרה מדי… מה לעשות קודם? איזה צד לחזק?

כנראה שהתשובה הנוכחית היא ללכת על ההזדמנויות הכי טובות שאנחנו יכולים להוציא בשוק הנוכחי. בין אם זה בהגנה או בהתקפה. בזה עד כה, אני מעריך את העבודה שעושים בצוות המקצועי. אני מקווה שזה יתחיל להשתלם לנו בקרוב.

אגב, @dmitrys יש חדשות בנוגע לתקרת השכר ואיך מתכוונים לרשום את פראן?
הבנתי שזה יהיה על חשבון השכר של קון שמתפנה, אבל אני מתקשה להאמין שחלוץ מבטיח בן 21 יקבל שכר של חלוץ בסוף הקריירה שגם ככה חתך במשכורת בשביל לבוא לשחק לצד החבר הטוב שלו.

אבל לפי כל מיני דיווחים (אומנם לא מאומתים כרגע, עם כל הכבוד לרומרו) - כן מסתכלים על עמדת המגן הימני. בין אם זה אספי, בין אם זה מזראווי, ובין אם אלו שניהם.

מזראווי לא לרמות האלה,הזהרתי מראש.