מתקן-
אי אפשר להמשיך עם דסט. אי אפשר להמשיך בלי מגן ימני, אי אפשר להמשיך בלי חלוץ, בואו נקנה שחקן אגף ונשחק איתו כחלוץ
מתקן-
אי אפשר להמשיך עם דסט. אי אפשר להמשיך בלי מגן ימני, אי אפשר להמשיך בלי חלוץ, בואו נקנה שחקן אגף ונשחק איתו כחלוץ
אם בארסה תמשיך לקנות פסולת של קבוצות צמרת (אקסקיוז מיי פרנץ’) היא לא תהפוך לקבוצת צמרת. גם אם הפסולת זולה. כשבונים קבוצה שרוצה לשחק כדורגל קבוצתי מתחילים בבסיסים שמאפשרים לשיטה להתקיים. חלוץ זה הדובדבן. זה לא הלחם והחמאה. מה גם שדווקא מקדימה יש לנו כשרון שאפשר אולי לביית או ללמד. הקניה הנוכחית לא מוסיפה לנו כלום חוץ מעומק בספסל ובשביל זה לא משלמים 55 מיליון.
לעומת זאת אם נמשיך בלי מגן ימני שנה שישית ברציפות בערך… תדע כל קבוצה שויתרנו מראש. שאנחנו חשופים ופגיעים.
אין לי חדשות . אבל קשה לי להאמין שעשו פאשלה כל כך גדולה ששחקן יקר לא יכול להירשם.
לגבי השכר, דיברו על שכר נמוך מאוד לעונה הזאת, ושתהיה עליה הדרגתית עם השנים. בשום מקום לא ציינו מהו השכר של טורס. השכר של אגוארו היה 10-11M ברוטו לשנה.
יש זמן עד אמצע החודש בערך, עד אז טורס לא יהיה כשיר.
מי יתן שיגמור את הקרירה בניוקאסל בליגה השניה.
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1476298477340659716
דיווח מפוסט של הדף “ברצלונה”:
קחו בעירבון מוגבל בינתיים: ג׳רארד רומרו מדווח כי המו"מ לחידוש החוזה בין בארסה לדמבלה פוצץ. לטענתו, בפגישה שנערכה היום, דמבלה וסוכנו ביקשו שכר בגובה 40 מיליון אירו ברוטו לעונה ו-20 מיליון אירו מענק חתימה כדי להישאר במועדון.
כל האיחולים צריכים ללכת לברתומיאו. שילם 140 מיליון על שחקן שנתן חצי עונה טובה, ונתן לו שכר מפלצתי שרק גדל בכל עונה.
לא מצליח להבין את ההתעקשות על דמבלה. המשוואה הפשוטה היא…
טפשות + פציעות > כשרון
ובואו, הוא לא כשרון שהנשימה נעתקת כשהוא מחזיק בכדור, יש די והותר תחליפים בעמדה הזו, גנברי ישמח לבוא בהרבה פחות ממה שהחרא הצרפתי הזה דורש והוא הרבה יותר מקצועי.
איזה חצי עונה טובה? במצטבר? בפיפא?
הכי מצחיק שהם מדליפים שברצלונה אומרת לו שהיא לא יכולה לעמוד בדרישות שלו אבל רוצה לקנות את האלנד.
חוסר מודעות ברמה קוסמית.
אני מרגיש באמת נבוך שלא זורקים אותו מכל המדרגות. יאללה בוא נראה איזה מועדון היה מספיק מטומטם בשביל לשלם לו. אני מהמר על פסז. הלואי שילך לריאל. אמן.
מתחיל להיראות שטורס נקנה בידיעה שדמבלה עוזב. במקרה כזה קניה הגיונית ואני חוזר בי מביקורתי הבוקר.
לא הבנתי, כל השבועות האחרונים פימפמו לנו שהוא כבר הסכים להארכה בשכר מופחת!, ועכשיו מתפרסם שהוא בכלל רוצה העלאה. סיפור מאוד מוזר שמעלה הרבה שאלות, ובראשיתן מי שיקר ולמה?
בכל מקרה די ברור שעומדת מאחוריו קבוצה שהכסף לא מעניין אותה (אהממ פס"ז).
נ"ב- לא אוהב את המשחקי עיתונאים האלה שבשביל להגדיל את החזירות של דמבלה, הם פתאום מתחילים לדבר בברוטו.
לדעתי ההדלפה לרומארו נעשתה במתכון והיא מוגזמת על מנת להוציא את ברצלונה יותר טוב, לא שאני מרחם על הדביל, אבל אני לא חושב שזה הדרישות שלו. מה שכן ברור שהוא רוצה יותר ובהרבה.
יאללה ביי.
מהדיווחים שאני רואה, הוא הסכים להפחית בשכר. אבל העסקה של פראן בנוסף להדלפות על הנורווגי גרמו לאנשים שלו לחשוב שברצלונה דווקא כן יכולה לעמוד בתנאים המקוריים שלו.
כי פראן טורס מוכן לקבל 5.5 מיליון לעונה שזה לא רבע ממה שדמבלה דורש… וואלה בעיניי טורס יותר טוב כי שמע שיעורי תורה מפפ ולא מקיקה/וואלורדה/קומאן. זה שדמבלה רוצה כל כך הרבה עם אפס קבלות בשטח זו הזיה, לשמחתי הוא ממש לא מרגיש גאה להחזיק את המדים שלנו, גם אנחנו לא מרגישים בנוח שהוא איתם. שילך בחינם, העיקר שילך
הקריירה של דמבלה בבארסה: מהתל בכל העולם ואשתו בשתי רגליים, ועוזב.
עם 2 רגליים פצועות
הזיה לקבל כל כך הרבה מברצלונה, אבל כנראה לא הזיה לקבל סכומים כאלה באנגליה או ב PSG.
יש לי בעיה עם ג’ררד רומרו שהוא מקור לכל הדיווחים. הוא מוציא הרבה סקופים, חלקם מתבררים כנכונים וחלקם לא, אבל אי אפשר לדעת מה זה מה.
בניגוד לימים קודמים , היום כותבים שההרשמה של טורס כן תלויה בחידוש של דמבלה או בעזיבות. השכר שפינה אגוארו לא מספיק. באחד המקומות רשום שחידוש לרוברטו בשכר נמוך גם יספיק.
אני חושב שהחידוש לגאבי ואראוחו צריך להיות יותר דחוף אפילו אם פירושו שטורס יהיה בחוץ חצי שנה. אבל אם טורס בסופו של דבר יהיה בחוץ, זאת פאשלה ענקית של לפורטה.
אף אחד לא רוצה שחקן פציע/לא מקצועי. אבל כשאין רגולציה של הוצאות מול הכנסות ואין תקרת שכר בשום מקום וכולם משתינים מהמקפצה אז אפשר לשלם לדמבלה גם 40M (חוץ מבארסה שאיכשהו אכלה אותה מהתקרת שכר המוזרה הזו)
אני מהמר שאין לו הצעות בסד"ג שהוא טוען. לדעתי זה בלוף שלו. או יותר נכון של הסוכן שלו. אם יש באמת קבוצה שמוכנה לשלם לו את המחירים האלו האמון שלי במין האנושי יאבד סופית.
שאמפבה יעזוב אולי פסז תיקח אותו בגלל שהוא צרפתי אבל לא בסכומים האלו.
העיתונים פה אחד אומרים שלבארסה נמאס מדמבלה. או שיעזוב כבר בינואר או שיישב ביציע סטייל מוריבה.
מה כל כך לא הגיוני בסכומים האלה? 40M זה מה שגריזמן קיבל אצלינו. זה מה שמסי וניימאר מרוויחים. אני יודע שברטומיאו אידיוט, אבל ל PSG ולכמה אנגליות אין בעיה לשלם סכומים כאלה.
שוי המוצר ביחס לכסף… אני לא מדבר על ניימאר ומסי שזה מובן מאליו. אבל גריזי הוא שחקן פי 10000000 יותר טוב ומוכח מדמבלה. לא מבין איך הוא והם באותה שורה. אבל טוב.
וזה שיש כסף זה לא אומר שיש שכל. ובגלל זה אני מקווה שהוא ירקב בניוקאסל. הכי מצחיק שהוא יעבור לניוקאסל בינואר וירד איתם לליגה השניה בסוף השנה.
סוף סוף.