פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

PSG יכולים להרשות לעצמם לשלם כמה שדמבלה רוצה. לא הבנתי למה אתה לא מאמין שהם יכולים.
גם כל האנגליות הגדולות יכולות. אלה לא קבוצות למטרת רווח אלא צעצועים של מיליארדרים, ואופ"א נותנת להם להוציא כמה שבא להם.

על פי הדיווחים שרצים כרגע(כתבים מאוד אמינים, רומנו, מתאו מוראטו, אגרסטי) צ׳אבי מאוד רוצה את מוראטה וברצלונה כבר פנתה אל יובנטוס בהקשרו.

כרגע הדיבור הוא שיקחו את ההשאלה מיובנטוס עם חובת רכישה של 35 מיליון.
על פי הדיווחים מה שתוקע כרגע את העסקה זה שיובנטוס רוצה להחליף את מוראטה בחלוץ אחר ולא ממש מתלהבת מרעיון של לקבל תמורתו את ממפיס.

דעתכם?

לא אמרתי שהם לא יכולים. הם יכולים.

זה לא עניין של יכולת, אלא של שכל.

רק שלא יתנו לו לבעוט פנדלים…

מה אני יגיד, בסוף יפתחו פה סניף של קשישים… בכל מקרה הוא ולוק יהיו בנבדל תמידי…

קודם טורס היה החלוץ האולטימטיבי שצ’אבי רצה, ועכשיו זה מוראטה? לא נראה הגיוני.
יש לנו כל כך הרבה חלוצים סוג ב’ שאני לא רוצה עוד אחד. במיוחד עם שכר גבוה.
בלי קשר לכלום, אני שונא אותו. הוא בכיין, מתחזה, ומזוהה אצלי עם ריאל.

בדיוק.

לא רוצה אותו מסיבות ספורטיביות אבל זה הסיבה שלך? גם לוצו היה לכאורה מזוהה איתם. ופיגו היה מזוהה איתנו עד שהוא סיים את הקרירה שלו בתור “חזיר”.

אם הוא היה חלוץ מתאים בשבילנו מבחינתי זה היה בונוס…

Que se quema!..

מוראטה לא חלוץ מספיק טוב לשאיפה שלכם. אבל גם ממפיס לא, ברייטווייט לא ובטח שלא לוק דה יונג.
הוא מהיר והוא לא כזה רע כמו שעושים אותו פה.
הכל שאלה של מה העלות. אם זה טרייד תמורת ממפיס אז בלי לחשוב פעמיים זה שווה לכם (גם מבחינת רמה וגם מבחינת התאמה, הוא אשכרה חלוץ).

אם הסיבות לסירוב הן לא מקצועיות אז זה נושא אחר

https://twitter.com/barcacentre/status/1476657533490286601

אני מניח שזה הדרישה שלו מבאיירן כי הכתב הוא מהבילד… בכל מקרה, הצלחתי להשיג את התגובה של נשיא באיירן מינכן לסוכן של דמבלה:

נראה לי שרק סירוב של אתלטי יכול לעזור לנו פה, כי כנראה יש הסכם בין כל הצדדים חוץ מאתלטי, שלא נראה לי יתנגדו להשתחרר ממנו.

https://twitter.com/tjuanmarti/status/1476627958647373834

הדרישות של דמבלה שכתב בילד ציין הם מברצלונה. אם תלחץ על הלינק , אתה תראה ש
Ousmane Dembélé demanded for a new contract an annual salary of € 43 Mio at
@FCBarcelona
, ​​a bonus of € 5 Mio when winning the UCL and € 2 Mio for the championship. That why Barcelona want to sell him in January

בילד נתפס אצלי כעיתון אמין מאוד. הכתב מציג את עצמו בתור head of football בעיתון. אני מאמין שהוא לא המציא את זה.

מצד שני, מארקה מציג מספרים אחרים
As revealed by TV3 , Sissoko , the French representative, has requested 30 million euros gross per season, a token higher than the one currently charged, more variable depending on the games played. To this figure should be added 15 kilos for the agent and 30 for the renewal bonus for Dembélé
לא משנה, בכל מקרה אין פה על מה לדבר. דמבלה עוזב, נקווה שכבר בינואר.

פוסט מהפייסבוק שעוסק בפציעה של פראן טורס.
נכתב מנקודת מבט פיזיותרפיסטית.
היה נראה לי מעניין להביא לפה.
נכתב על ידי הדף ״יונתן קריא פיזיותרפיה וספורט״ (ראיתי דרך עמוד אחר ששיתף).

״
פראן טורס והשבר בכף הרגל ואיך חוקרים פציעה ללא מידע ברור?

השחקן הספרדי המוכשר עבר לאחרונה ממנצ’סטר סיטי לברצלונה כאשר היא עדיין מחלים משבר בכף הרגל.

אז לא נבחרת ספרד ולא סיטי דיווחו מה בדיוק קרה שם, אך אני אשתף אתכם בעבודת “הבילוש” כדי לגלות בדיוק מה קרה.

אז מה אנחנו יודעים?

1. ב-6 לאוקטובר במהלך חצי גמר ליגת האומות קיבל טורס מכה בכף הרגל והוחלף במחצית.
    דרך אגב, במחצית הראשונה הבקיע שני שערים.

2. בהמשך שיחק במשחק הגמר אך נראה כאוב ולא במיטבו.

3. פפ גווארדיולה, במסיבת עיתונאים, דיווח כי השחקן סובל משבר באחת מעצמות המסרק בכף הרגל והוא יעדר כחודשיים וחצי עד שלושה.
    עצמות המסרק הן חמש עצמות ארוכות במרכז כף הרגל המחברות בין עצמות העקב לבהונות.

שלושת הנתונים האלו מצמצמים את האפשרויות אך לא מספיק לאבחנה מדויקת.

אם נחפור קצת נמצא תמונה לאחר הפציעה של טורס על ספסל נבחרת ספרד כאשר הצד החיצוני של כף הרגל עטוף בשקית קרח (מצורף בתגובות).

מה שאומר שהפגיעה מצטמצמת לצד החיצוני, כלומר מסרק 4 או 5 (5- מתחת לזרת).
ומכיוון שפציעות מסרק 4 נדירות למדי, בגלל שהעצם פנימית ומוגנת יותר ובגלל שיש לה פחות חיבור גידים, סביר להניח כי השבר בעצם המסרק החמישית.

עכשיו שאנו יודעים איפה בדיוק הפגיעה נשארו 3 סוגי שברים באזור:
שבר בבסיס העצם- פציעה פשוטה יחסית והחלמה יציבה ומהירה, שבר ג’ונס- שבר בצוואר עצם המסרק, אזור בו יש אספקת דם מוגבלת ובעקבות כך החלמה בעייתית והשלישי הוא לאורך העצם, שם גם כן ההחלמה מוצלחת למדי.

שבר ג’ונס לרוב מנותח בעזרת בורג המוחדר לעצם ומקבע את שתי חתיכות השבר.

במקרה כזה אסורה הדריכה על הרגל למספר שבועות (בהתאם לחומרה).

בתמונה שצולמה במתחם האימונים של סיטי נראה טורס עם מגף דריכה (מצורף בתגובות), מה שאומר שלמזלו השבר הוא לא ג’ונס.

אז צמצמנו את האפשרויות ל-2: או בבסיס העצם או לאורכה. ותכלס, בין שתי האבחנות אין הרבה הבדל קליני.

לפי לוח הזמנים של פציעה זו, הוא צריך להיות כשיר לאימונים מלאים ומשחק בתקופה זו.

עכשיו שאלה חשובה צריכה להישאל:
אם הוא שבר את העצם בחצי הגמר, איך הוא שיחק בגמר?

יש שני הסברים לזה:

לא ידעו. בשברים קטנים בכף הרגל לרוב הכאבים לא חזקים ואפשר לאבחן בטעות כפציעת גידים באזור.
אפילו בחשבון הטוויטר שלו טורס צייץ יום לאחר הפגיעה: “אני בסדר, יש לי מעט חוסר נוחות וכבר אני חושב על הגמר”.

או שהפגיעה לא הייתה בחצי הגמר.
יכול להיות שבחצי הגמר טורס קיבל מכה חזקה שסדקה את העצם ובגמר החמיר וגרם לשבר.
יותר מזה, פציעות כאלו לפעמים נובעות משבר מאמץ באזור כך שהפציעה יכלה להיגרם לאורך העונה ורק “להתעורר” בחצי הגמר.

בעונת 17/18 פיל פודן החמיץ חודשיים וחצי בעקבות פציעה זהה.

זוהי הפציעה הראשונה של שחקן הכנף המוכשר ולמזלו זו לא פציעה שצריכה להפריע לו בעתיד (כמו קרע בשריר/צולבת וכו’).

בהצלחה :muscle:
״

מוראטה הוא שחקן עם מזל שהגיע לעידן של אחרי ראול, מוריינטס, טורס ווייה.

אין כרגע בכדורגל הספרדי חלוצים באמת טובים ומוראטה נכנס בפער הזה.

הוא לא חלוץ שיוביל קבוצה והתקפה, הוא תוספת סבירה להתקפה ולא חלוץ מוביל.

לא רואה איך הוא תורם להתקפה הלא מתפקדת של בארסה

אז אני אני יתקן את עצמי, זו התגובה של לאפורטה להצעה של הסוכן.

אני מניח שהאמת היא תמיד באמצע. תיקח את הדיוח של המארקה והבילד ותשים את המספר האמיתי באמצע. ודרך אגב אני מאוד משוחד נגד הפיסת חרא שנקראת מארקה אז אני תמיד יאמין יותר לגרמנים. אבל אני לא אוביקטיבי .

גם הסכום של מארקה זה מגוחך מספיק. דמבלה צריך להגיד תודה רבה לאללה אם היו מציעים לו “רק” 8 מיליון נטו לשנה. הוא גם לא שווה את זה. אני לא חושב שהוא אדם רע אלא אדם מאוד טיפש.

הוא יתרום כי הוא טוב מהקיים.
זו משוואה פשוטה מאוד.

כמובן הכל תלוי בעלויות ובמשכורת, אבל בהנחה שהוא מריע בחינם (טרייד) והמשכורת שלו ושל ממפיס יהיו דומות, אז ההשוואה צריכה להיות אליו

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1477189600279883776
חלוצים יקרים , אני פונה ללב שלכם - אל תצטרפו ליובנטוס.

תהיה עוד פגישה בהחלט אחרונה עם הנציגים של דמבלה ביום שני. אם לא יושג הסכם, ינסו למכור אותו בינואר.
דעתם של האוהדים אם לא:
image

image

למה לא שתי ציפורים במכה אחת? שירוץ מסביב למגרש כל האימונים, ותטחנו אותו במשחקים. הוא יפצע בטוח. אולי זה יגרום לקבוצות לחשוב לפני הקנייה.

איזה בן של ****.

אני חייב להבין למה כל שחקן שרוצה לעזוב הוא מניאק?
כלומר הוא חתיכת אידיוט בלי קשר, אבל סך הכל הבחור חושב שמגיע לו יותר וזו זכותו. הוא בהחלט נראה לי כמו עוד שחקן שיעדיף קבוצה עם כסף ולא אכפת לו ההישגים והכבוד יותר מידי.

אי אפשר אבל להתעצבן על כל שחקן שלא מעוניין לחדש חוזה. כרגע דורשים ממנו לקצץ בהמון את החוזה שלו (שכבר מקוצץ בגלל הקורונה והמצב שלכם) וזה לא מתאים לו. הוא יכול להרוויח יותר באיזו ניקאסל. הוא גם לא נראה לי שחקן שיתבאס מלשבת על הספסל ולשחק פיפא בבית אל תוך הלילה.

חוץ מזה, שאני ממש מנסה להבין למה כועסים עליו? מישהו מכם רוצה בכלל שימשיך אצלכם? לא חבל על המשכורת? לא עדיף כבר דקות לאיזה ילד? לא בא לכם איזה שחקן שאשכרה יילחם עבור המועדון?

הדרך של לייבש כל שחקן שלא רוצה לחדש חוזה תתנקם בכם בסוף. שחקנים ידעו שברסה הוא כלא דומה לפריז, ויחשבו פעמיים אם להגיע.
נושא מוריבה שונה קצת כי הוא גם כלל יריקה למועדון שגידל אותו. אבל גם שם לייבש זו לא האופציה בעיני, שחררו את השחקן בכבוד, במיוחד כשהוא נחוץ לכם בקרב על הטופ 4 (בניגוד למוריבה שלא באמת היה נחוץ).

לא כל שחקן. שחקן שמספר כמה הוא חלם להגיע לברצלונה, בלה בלה בלה, הגיע לברצלונה אחרי ששילמו עליו טונות של כסף, הוא קיבל שכר מאוד יפה ומאז הוא הראה 0 אכפתיות למועדון! 0! לא באמת תיגמל על המגרש, חרבן במכנסיים ברגע אחד ענק נגד ליברפול וכל הזמן עובר בין היציע ל20 דקות בהרכב לא יכול לדרוש יותר כסף. הוא מההתחלה לא היה אמור לקבל כ"כ הרבה כסף. המועדון התייחס אליו ברפיסות ובכפפות של משי, על המגרש ומחוץ למגרש במקום לזיין אותו כבר בעונה הראשונה שלו במועדון. אתה יודע שאשכרה ראיתי אותו במועדון השוקו בברצלונה אחרי משחק נגד אינטר שהוא לא שיחק דקה? הוא אשכרה יצא לבלות. לכזה שחקן מגיע העלאה? הוא מנצל את המצב בצורה צינית ודוחה ואני מקווה שהוא ישבור לא רגל אחת, אלא את שתיהן. לזבל המהלך הזה יש יותר עבירות משמעת מגולים. בכל החיים שלי במחלקות הנוער לא ראיתי שחקן אחד שמאחר כמוהו, והוא משחק בברצלונה למען השם. קבוצה שמה עליו 150 מיליון.

שחקן יכול לבקש העלאה. אם דה יונג יבקש העלאה אני אתן לו. אם אראוחו יאיים בעזיבה בגלל שהוא לא מרוצה מהשכר אני אבין. לכאלה שחקנים מגיע. קצת יושרה מקצועית, טיפה, זה לא בקשה מוגזמת של אוהדים.