דמבלה הוא לא שחקן רגיל. לשים אותו ביציע זה רווח בשבילו.
הוא צריך לשחק 90 דקות פעמיים בשבוע, עד שתוך שבועיים הוא גומר את הקריירה.
דמבלה הוא לא שחקן רגיל. לשים אותו ביציע זה רווח בשבילו.
הוא צריך לשחק 90 דקות פעמיים בשבוע, עד שתוך שבועיים הוא גומר את הקריירה.
אבל אם הוא כזה נורא למה זה מבאס שהוא יעזוב?
מהשמועות אגב הוא לא בטוח ביקש העלאה, רק חידוש עם הקיים. כלומר זה משא ומתן ברור שאם הוא מצפה לx הוא ידרוש x+y, כמו שברצלונה שמצפה לz תציע לו z-w ובסוף יהיה משהו בין לבין.
מה שמפריע לי זה שכל שחקן שעוזב אתם מתבאסים על זה. רק לפני שבועיים אמרתם פה שלא משנה מה בא לכם שיעזוב ולהפטר מהזבל הזה. אז מה פתרום כואב לכם שהוא לא רוצה לחדש חוזה? זה נושא האגו שבא לכם להיות הזורקים ולא הנזרקים? בחייאת.
הוא לא מקצוען, ומניאק, זה נכון, אבל לא בגלל ההתנהלות בחידוש חוזה, וממש לא מגיע לו ייבוש ביציע, לפחות לא יותר משהגיע לו כשעשה עבירות משמעת.
אז על מה אתם מענישים אותו פה בעצם? שהוא לא מוכן להתפשר יותר על מועדון שלא כזה בא לו להשאר בו ושגם המועדון והאוהדים לא רוצים אותו? או על ההתנהגות שלו ממזמן?
גם בואו, אתם זקוקים לו סך הכל. עדיין מדובר בשחקן ההתקפה השלישי הכי טוב שלכם, אחרי טורס שעוד לא שיחק ופאטי שתמיד פצוע.
מה שדמבלה עשה בגדול, שהוא לא רצה לחדש חוזה מהתחלה, הוא פשוט מושך זמן כדי שהוא יוכל לברוח בחינם. בקיץ הוא היה פצוע אז כרגיל אי אפשר היה לעשות עליו רווח.
הוא לא רוצה להישאר עם אותו חוזה, אלא לקבל העלאה משמעותית בשכר. אני לא יודע בדיוק עד כמה. אני סומך על הכתב של הבילד שהוא רציני.
אם היו מענישים אותו כמו שצריך שהוא התחיל לזרוק על המשמעת אולי לא היינו מגיעים לזמן הזה. אבל הוא תמיד קיבל אישור לזרוק זין . היה לי דיון על זה עם @Agalma בזמנו, מסקרן אותי לחשוב מה הוא חושב היום.
תגיד כל שחקן שעוזב או עזב אותנו אנחנו כועסים עליו? באמת? או שזה אלו שמחזירים לנו בכפיות טובה? אתה ספרת כל שחקן שעזב את ברצלונה וגילית שאנחנו כועסים עליו? או שזה בצירוף מקרים תמיד תאבי הבצע והחזירים?
הגנת בזמנו גם על מוריבה (שוקינג) תנחש איך הוא מצליח בגרמניה, הוא מצליח שם כל כך עד כדי כך שרוצים אחרי חצי שנה לזרוק אותו משם…
ואני יתעלם מ"השחקן השלישי" הטוב שלנו בהתפקה. גם תשים את ערן זהבי הוא יהפוך להיות השחקן השלישי הטוב שלנו בהתקפה. כך זה שפאטי וממפיס פצועים.
גם לשלם לו את אותו כסף שאנחנו משלמים עליו עכשיו זה הרבה יותר ממה שמגיע לו. הוא צריך תודה שהוא מקבל את השכר הנוכחי. לא עשה כלום ושום דבר מאז שהוא הגיע להצדיק את השכר שלו. גם עשה צחוק מכל האוהדים שלנו שתמכו בו כל השנים. אפילו אותם אוהדים שעשו צחוק מעצמם בזמנו שהוא יותר טוב מאמבפה.
נ.ב מה שכן עדיין קורע אותי מצחוק שהוא חושב שהוא והאלנד זה אותה רמה. ומגיע לשתיהם אותו שכר. בחיי קוקאין זה האל אוף אה דראג…
פה אני כועס על לאפורטה. בשלב הזה הוא צריך להודיע לשחקן שהוא יראה כדורגל רק ביציע או יעזוב בינואר. לא פגישה נוספת ולא בטיח. כתבתי את זה פה לפני כמה שבועות. צריך להפסיק את הקרקס איתו.
בכלל גם לא מבין מה כבר יקרה גם בפגישה הזאת. הוא רוצה יותר כסף וברצלונה לא רוצה לתת לו יותר כסף מפה אין דרך חזרה.
אתה מתווכח על כך שהשכר לא מגיע לו, אני לגמרי מסכים איתך. אני פשוט לא מבין איך זה אשמתו, זה בגלל שהיה לכם נשיא שהציע לו את המשכורת הזו ו110 מיליון לדורטמונד. למה שדמבלה יסרב?
יותר מזה, אני לא מבין למה להתבאס שהוא לא מחדש אז חוזה? למה שכל כך יפריע לכם שהשחקן הלא מקצועי הזה יגיד לכם לא? שחררו מהאגו ותשמחו שהוא עוזב אפילו אם לא יצא לכם לזרוק אותו.
ניסיתם למכור אותו בקיץ וגם בינואר כנראה שאתם מנסים, כנראה אף קבוצה לא מעוניינת בשירותיו, בטח שלא כשהוא ללא קבוצה עוד חצי שנה.
לייבש את דמבלה ביציע כדי לאנוס אותו להסכים לחוזה שעבורו הוא מעליב (לדעתו) זה מעשה שפל בעיני. זה מעשה נקמני ודוחה.
יותר ממועדון אבל…
לגבי התמך במוריבה… כתבתי שהוא לא זבל שהוא מבקש העלאה במשכורת. לא כתבתי שמגיע לו אלא שהוא חושב שמגיע לו. זה שהוא נכשל רק מראה שפעלתם נכון שמכרתם אותו, לא חושב שאמרתי שאסור לכם למכור את מוריבה או משהו בסגנון, רק טענתי שלשלוח שחקן ליציע זה מעשה מגעיל.
היא העריך את עצמו בx ואתם בy. זכותו לרצות x ולעשות את הצעד הנכון עבורו בקריירה לטעמו.
בהחלט תשמחו לאידו, מגיע לו לגמרי. אבל הוא לא איזה זבל או מניאק, פשוט שחקן שהמועדון שלכם לא היה כזה חשוב לו ברמה של לוותר על כמה מיליונים. הוא פשוט נטש את הספינה השוקעת. הוא כנראה לא השחקן שגם ילחם על הסמל שלכם.
ממה שכתבתי איך הגעת למסקנה שאני לא שמח שהוא עוזב? מבחיניתי אני הייתי זורק אותו לכלבים גם שנה שעברה.
ברוך שנפטרנו ממנו. צריך להיפטר ממנו בינואר. ומבחינתי שיתחיל להחזיר כסף לברצלונה בתשלום לכרטיס לישיבה ביציע.
אתה כרגיל מומחה בלקבוע עובדות ולהסיק על פיהן מסקנות.
דמבלה קיבל מברצלונה המון בלי שנתן תמורה.
גם בלי המצב הכלכלי הקשה של המועדון, היה הגיוני מצידו להוריד בשכר ובדרישות לאור היכולת המקצועית העלובה ולאור ההתנהגות האישית שלו וזה שוויתרו לו פעם אחר פעם.
על אחת כמה וכמה שהמצב הכלכלי קשה (שוב, בהתחשב במה הוא קיבל עד היום ומה נתן).
אבל אתה אומר שאף אחד לא עוסק בפילנתרופיה פה ודמבלה יכול למצות את השכר במקום אחר. צודק.
אבל אין סיבה שהוא יעשה את זה על חשבון ברצלונה בזמן שאנחנו יכולים להריץ שחקנים אחרים על העמדה שלו.
לכן,
אם הוא מתגמש - כלומר הוא גם שחקן שלנו בעתיד הקרוב - הוא ישחק.
אם לא, שישב ביציע ובהצלחה לו למצוא קבוצה שתיקח אותו בקיץ בשכר גבוה אחרי שהוא לא שיחק עונה שלמה + הרקע הבעייתי שלו.
לא, זה לייבש שחקן ששילמו עליו הון תועפות, שקיבל משכורת ממש גבוהה מההתחלה, לא הצדיק אותה, קיבל עכשיו משכורת יותר גבוהה, בכלל לא מצדיק אותה, ואז בשביל להמשיך לשחק הוא משחק אותה כאילו שהוא רוצה להמשיך במועדון כמה חודשים ומוכן להוריד בשכר כי הוא מבין את המצב. פתאום הוא מחליט לשנות הכל לקראת חתימה, לדרוש שכר יותר גבוה. זה שפל יותר. הייתי מבין אם הוא היה מקצוען. הייתי מבין אם הוא היה תוקע גולים כל מחזור ונותן תפוקה. אבל כשאתה 4 שנים משתין בקשת על מועדון, ואחרי זה עוד טוען שזה גשם ומבקש להשתין עליו עוד, זה לא מעשה נקמני זה מעשה הכרחי. המועדון לא מספסל אותו בשביל שיחתום, המועדון מספסל אותו כי הוא לא לתוכניות שלו בעתיד, ואם אתה לא בתוכניות לעתיד תשאר בפאקינג בית. אני אעדיף לקדם ילד או שחקן שאשכרה רוצה לשחק בברסה.
חוץ מזה העקיצה שלך מעפנה ומשעממת. אתה רוצה מועדון קטן? קח את ריאל מדריד ואיך שהיא מתנהלת עם בייל. בנאדם הביא לכם פעמיים צ’מפיונס, אתם התנהגתם אליו כאילו הוא איזה זבל. כולה אהב לשחק גולף ואת הנבחרת שלו יותר, לגיטימי. מה אתם רוצים ממנו? איזה עוד מועדון אתם. סתם עוד מועדון עם כמה תארים.
זה קל אחי. בוא תתקדם.
בייל מסופסל מקצועית. כל עוד בייל כשיר ויוצר טוב הוא שיחק. גם את העונה הנוכחית הוא פתח בהרכב.
זאת למרות שהדגל של בייל היה קצת יוצר מעליב מכל מה שדמבלה עשה.
אם הייבוש נעשה במחשבה על העתיד אז אני אבין, אבל זה לא נעשה בקטע של ״הוא לא יהיה איתנו עונה הבאה אז בוא נקדם ילדים״ אלא בקטע של ״המניאק הזה לא מחדש? שיישב בספסל״.
בהחלט הגיוני שיוריד דרישות, אבל כנראה שהבן אדם לא מעוניין לחדש חוזה, אז מה הלחץ? בכוח בא לכם שחקן שלא מעוניין להיות שם?
שוב, הכל תלוי בסיבת הייבוש, אם כעונש או כמחשבה על העתיד. ממה שמרגיש לי זה עונש.
זה בוודאי גם במחשבה על העתיד.
אתמול זה מוריבה (למרות שהוא מקרה מעט שונה), היום זה דמבלה ולא רוצים שיהיה מחר.
זה מסר חד וברור לסוכן, לשחקן ולכל אחד אחר שרוצה לשחק כאן בעתיד שהבית זו** נגמר.
האמת כאוהד ריאל שמסתכל מהצד די משעשעת אותי הסיטואציה של דמבלה אבל האוהדים והקבוצה צודקים לחלוטין- השחקן והסוכן הוליכו אותם שולל שהם הולכים לחדש ואז עשו פניית פארסה ברגע האחרון.
לא מדובר על עובד נורמלי מן המניין שהחליט שהוא רוצה העלאה אלא על עובד עצלן שנעדר ממקום העבודה שלו במשך שנים, לא עושה את העבודה שלו, נמצא בימי מחלה יותר מאשר בעבודה עצמה ואז בעזרת סעיף בחוזה שלו הוא סוחט את המערכת ובלי בושה מבקש העלאה מוגזמת.
אני אישית הייתי שוחק לו את הצורה עם 90 דקות כל משחק עד שיפצע שוב (לא יקח יותר מידי זמן) או שולח אותו להתאמן רק עם הנוער עד סוף העונה כשכל איחור לאימון גורר קנסות כבדים מאד, לא באמצע.
אני בעד להעניש שחקנים שיורקים בפרצוף של המועדון, כמו דמבלה ומוריבה.
לא כל אחד שעוזב הוא כזה, לא משנה איך גב מנסה להציג את זה.
אני לא כועס על גריזמן למשל. הוא ניסה, לא אשמתו שהוא נקנה בהרבה יותר מדי כסף ולא הצליח. לא אכעס על לוק דה יונג או דמיר או רוברטו או לנגלה.
אני לא סגור עם עצמי לגבי קוטיניו. לא כעסתי עליו עד התקרית עם החילוף.
יש עוד סיבה להושיב את דמבלה ביציע עכשיו מלבד להראות לכל מי שחושב בעתיד לעשות כמוהו מה מצפה להם.
זה יכול להיות נסיון להכריח אותו לעזוב כבר בינואר ולחסוך לנו את המשכורת שלו לחצי שנה.
אם לא, אני הייתי עדיין משיב אותו ביציע כי שחקן זרקן בלי מוטיבציה זה יותר נזק מתועלת. אם לא היה כזה זרקן, הייתי מעדיף שישחק, אבל לא דמבלה.
כל מה שאני אומר זה שאתם עושים מעשה שפל הרבה יותר מלבקש העלאה במשכורת כשלא מגיע.
המקבילה למה שאתם עושים זה ששחקן יעשה שביתה איטלקית וישחק נגדכם עד שלא תשחררו אותו. בהנחה שאתם מסכימים שזה מסריח (לא בטוח, אחרי שזה בדיוק מה שרציתם שאותו דמבלה יעשה כשרצה להגיע לברסה, כנל קוטיניו) אז גם לייבש שחקן עד שיסכים להאריך זה מסריח.
הוא רוצה משהו שלא מגיע לו? תגידו יפה לא.
אתם לא רוצים לתת דקות לשחקן שלא יהיה פה שנה הבאה? לגיטימי לחלוטין, רק שזו תהיה הסיבה.
עד שלא כתבתי פה נגדכם הסיבות שנאמרו כאן היו שזה מגיע לו כי הוא מניאק. כלומר, להתנקם בו.
אתם לא חייבים להסכים, בעיני זה מסריח להתייחס ככה לשחקן. גם אם הוא לא היה כזה מקצועי.
ושוב, הסיבה היא העיקר פה. אם זה כדי לתת דקות לאבדה כדי שישתפר זה דבר אחד, אם זה כדי שדמבלה יסבול אז זה דבר אחר.
דמבלה גרם סבל לברצלונה, אין לי שום בעיה מוסרית שיסבול בחזרה. לא רואה שום דבר מסריח בגישה של המועדון.
לגרום לשחקן של קבוצה אחרת לעשות שביתה איטלקית הרבה יותר מסריח בעיניי. זה מה שבארסה של ברטומיאו עשתה אז כפי שהזכרת, ובזה אני מתבייש.
להושיב את דמבלה ביציע זה מבורך. גם אומטיטי ומוריבה.
מגיע לו לשבת ביציע גם כי הוא לא מתכנן להישאר פה בשנה הבאה, גם כדי לחנך אותו ואת האחרים בעתיד, וגם בגלל מה ואיך שעשה.
אתה לא רוצה להישאר במועדון? מעולה. לא על זה הכעס, כמו שלא כעסנו על סוארס, וייה, דין, מקסוול או וואטאבר. הבעיה היא מריחת הזמן והאמון של הצוות המקצועי והאוהדים.
אף אחד, כולל אני שרשמתי את זה בעבר, לא היה כועס עליו אם היה בא ואומר “שמעו, לא רוצה להאריך כי בא לי לעזוב/הציעו לי משכורת כמו שרציתי”. זכותו. שים את הקלפים ו/או את ההצעה ממועדון אחר על השולחן, ושא ברכה ובהצלחה בהמשך. אבל זה לא מה שקרה.
וזה גם לא שהוא היה איזשהו עובד למופת בשנים שלו פה, או אפילו עובד בינוני גנרי. גם אם הוא לא אשם בכלל בנושא הפציעות, בכלל, יש את כל ענייני המשמעת שרק בגללם הוא כבר היה צריך להיבעט, או לפחות היה צריך קצת קצת להוריד את הראש.
כל מהלך “חידוש החוזה כן/לא” שלו, על אינספור פגישותיו ושינויי הכיוון שלו, נועד נטו כדי לשים את ברצלונה עם הגב לקיר. זה ממש לא בקטע של “בסה"כ הוא רוצה העלאת שכר”, או “אתם אומרים את זה על כל שחקן שעוזב”, לא משנה כמה תנסה לסובב את זה לשם.
איפה אתם עם הגב לקיר? בגלל שחשבתם שהוא יישאר וויתרתם על מישהו? האלאנד עמד להגיע וויתר בגלל שדמבלה נשאר?
יודע מה? יותר מזה, יכול להיות שהוא מושך את הזמן כי הוא יודע שבשניה שתבינו שהוא לא רוצה להמשיך הוא יתייבש ביציע וחבל.
זו התנהלות לא נכונה מול שחקן, בנקום להנות מחצי עונה שיש לשחקן להציע אתם משלמים חצי עונה על פארש, והקריירה שלו נתקעת לחצי עונה.
שחקנים ובני אדם בכללי עוזבים מקום עבודה, אם הם ידעו שבברצלונה מייבשים על אי הארכת חוזה אז אני כשחקן לא הייתי מספר שאני לא מעוניין להאריך ומושך את הזמן. גם כנראה הייתי דורש סעיפי יציאה. הייתי גם אולי נמנע מראש מלהגיע למועדון כזה, מה לעשות לא הכל טוב ויפה בכל העברה ויש שידוכים לא מוצלחים.
נסכים שלא להסכים, בעיני לייבש שחקן מסיבות לא מקצועיות זה מעשה מסריח בדיוק כמו שביתה איטלקית. אם תרצו זו שביתה איטלקית של מועדון מול שחקן, רק שבניגוד למצב ההפוך פה המועדון עם הכוח גם ככה…
מקצועית בעיני ייבוש שלו זו טעות ענקית עבורכם. אתם במאבקים על הטופ 4 ושחקן כמוהו בהחלט חסר לכם. עם כל הכבוד לאבדה, זוהי אינה אותה רמה. בטח ובטח שכם יש לכם ליגה אירופית על הראש שעם כל הכבוד זכיה בה או הגעה לשלבים מתקדמים זה גם חשוב. (כלכלית, מיתוגית ומקצועית).
הזוכה גם מגיעה לליגת האלופות.
כי יש לנו רק אותו ואת אבדה בעמדה הזו, כי אנחנו חנוקים מבחינת כסף ורוצים לצרף את טורס ושחקן/ים נוסף/ים והסתמכנו על זה שדמבלה אמר שהוא יקצץ בשכר, וכי מצבנו בטבלה לא משהו והוא יודע שהוא שחקן שיכול לעשות את ההבדל בין מקום 5 למקום 4.
צודק, יש הבדל גדול בין למשוך את הזמן עד סוף ינואר כדי שנבין שהוא לא רוצה לחדש חוזה ונייבש אותו ביציע, לבין להגיד כמו בנאדם שהוא לא רוצה לחדש חוזה ואז להמר שהוא אולי יישב ביציע, למרות שאף אחד לא יכעס עליו כי הוא בא ושם את הקלפים על השולחן.
למה זה לא מקצועי? אם אני מודיע למקום העבודה שלי שאני עוזב עוד שבועיים, יתנו לי פרויקט חדש, או שיעדיפו להריץ את המחליף שלי? זה לגיטימי לחלוטין להגיד “שמע…אתה חייב להישאר פה כי יש לך חוזה, אבל אתה כבר לא תורם לנו מקצועית, אז תמשיך לקבל משכורת על שום דבר כי אין ברירה”.
יותר מזה - אם הייתי מאחר כרוני, ועם אינספור עבירות משמעת, הייתי מצפה לחלוטין ממקום העבודה שלי להעניש אותי. בטח ובטח אם הייתי אומר להם “נכון שקיבלתי מלא כסף עד עכשיו ולא החזרתי בשיט? אז אני רוצה יותר מזה, כי אני יודע שאין לכם ברירה”.
זה נושא אחר לחלוטין. אבל בהסתמך על ההיסטוריה, ובהסתמך על הבנאדם - מה מבטיח לנו ששחקן שיודע שהוא עוזב עוד כמה חודשים, בכלל ינסה לעזור מקצועית? למה שלא ישמור על עצמו לקראת הקבוצה הבאה?
אני מאוד בעד לשחוק לו את הצורה, וככה להרוויח מ-2 כיוונים.
למה סיבות לא מקצועיות? צ’אבי מנסה לבנות פה קבוצה לשנים ואין לנו שום צורך, בעונה נטולת תארים ממילא, למלא משבצת בשחקן שהחליט שאין לו עתיד כאן.
מאותה סיבה שהוא לא מעוניין להתייבש ביציע.
אם הוא מעוניין בזה אז אפשר לעצור את הדיון כבר עכשיו כי מבחינתו הייבוש יהיה פרס.
אבל הוא לא ייבש אתכם עד סוף ינואר אלא אמר שהוא מוכן לחדש רק תמורת סכום כסף כלשהו. אין פה שום ייבוש, להפך! כבר לפני ה1.1 אתם יודעים שהוא לא רוצה לחדש (בתנאים שלכם).
אז יש לכם את כל המידע והזמן לפתור את הבעיה וגם אם הוא היה מודיע לכם בנובמבר הייתם באותו מצב בדיוק.
לגבי למה לא הודיע כבר לפני הקיץ, פה יכול להיות שהוא לא ידע מה הוא רוצה, או שלא היו הצעות או לא יודע מה. לגיטימי לדעתי לא להודיע למקום עבודה שנה לפני שאתה עוזב, בטח כשמקום העסודה כזה נקמן מסתבר.
כמובן, רק שבכדורגל זה שונה. בחיים האמיתיים זה נראה כמו חלום, בכדורגל זה עונש.
אני חושב שזה בסדר גמור לרצות שהעובד יסיים את מה שהתחיל למשל מאשר לזרוק לשם עובד חדש בלי שיבין כלום במה שקורה. אתה הנחת שזה סוף פרויקט, אבל אנחנו בינואר, הפרויקט באמצע.
דוגמאות עבר:
הזאר אחרי שנשאר בכוח בצ׳לסי נתן את העונה הטובה בקריירה שלו.
אמבפה בעונת שיא בפריז.
האלאנד בעונת שיא בדורטמונד (נראה כאילו עוזב והוא גם אמר שעוזב).
דה יונג באייאקס.
רודיגר בצ׳לסי.
אלאבה בבאיירן.
להמשיך?
הוא ירצה להוכיח את עצמו, בסוף זו התקופה שהכי תשפיע על היעד הבא שלו, יש לו המון סיבות ללמה לשחק טוב.
גם ברסה אולי תהנה ממנו ותרוויח כמה נקודות ואולי תגלה שהוא שווה את המחיר.
זכיה בליגה האירופית?
טופ 4?
גביע המלך?
בטח שיש לכם על מה להלחם!
אם לא בשביל הכבוד שבזכיה אז בשביל הכסף. ראיתם כבר שכל ניצחון משפיע על זכויות השידור בליגה, והעפלה לליגת האלופות שווה הרבה כסף, ומאמין שגם באירופית (ועוד צ׳אנס להעפלה לאלופות).
עזבו, נסכים שלא להסכים
מישהו מהדוגמאות האלו עונה לשם “עוסמאן דמבלה”? מישהו מהדוגמאות האלו עשה שביתה בקבוצה הקודמת שלו, כדי לעבור לברצלונה? מישהו מדוגמאות האלו המשיך, לאורך כל שנותיו בברצלונה, לזרוק על ההנחיות וההוראות המקצועיות והמשמעתיות?
מה איכפת לי מה קרה לרודיגר? אני מכיר את דמבלה לפי מה שדמבלה עשה בברצלונה, כשהיה לו חוזה וחשק ורצון לשחק. אני לא רוצה להכיר את דמבלה ללא החשק הזה.
לא. הפרויקט של צ’אבי רק בתחילתו, הפרויקט של “להציל את דמבלה” נמצא בסופו. למה זה לא מקצועי לתת לאבדה או טורס את כל הדקות באגף ימין, במקום שחקן שלא יהיה פה בוודאות בעונה הבאה?
צודק, לא בסוף ינואר. אז בסוף דצמבר. אם רצית כזה שכר, למה לא להגיד לפני? למה להתעלם מכל מה שלאפורטה וצ’אבי אומרים עליך במשך חודשים? למה לא להגיד “שמעו, אני רוצה לעזוב” וזהו? המועדון, אחרי זה, יחליט מקצועית מה בא לו. אתה חושב שהוא קם בבוקר לפני שבוע ופתאום החליט שההצעה של ברצלונה לא מתאימה לו, בלי קשר לכלום למרות שהיא הייתה בסדר עד עכשיו? או שיש משהו מעבר?
זה או שהוא יודע שתהיה קבוצה אחרת שכן תסכים לתנאים האלו, ואז שיהיה בהצלחה שם (בלי טיפה של סרקזם), או שהוא מנסה לפוצץ את העסקה כי הוא מציע תנאים שברצלונה לא יכולה לעמוד בהם (ובמיוחד בהקשר אליו - גם לא רוצה) ואז בהצלחה לו ביציע.
בול, אבל בתוספת של “הוא אפילו לא רוצה להגיד שהוא רוצה לעזוב כשחקן חופשי. הוא דורש משהו, פתאום אחרי הרבה פגישות, שהוא יודע שהמועדון לא יוכל לעמוד בו”.