כן. ברור.
לאפורטה, רגע לאחר ההחתמה של דה-ליכט והלאנד -
זה לא נכון במקרה של טורס. הרבה דמי העברה אבל משכורת יחסית נמוכה.
Memphis Depay has deleted his photo with the Barça shirt on his Instagram profile. He has also removed that he is a Barça player.
@tjuanmarti
בטוויטר הוא עדיין לבוש ברצלונה אבל החשבון לא נראה פעיל במיוחד.
Álvaro Morata’s priority is still Barcelona. Been told Xavi is calling Morata constantly as he did with Ferrán
כמה שאני שונא את מוראטה, אבל אם ממפיס עוזב ולוק עוזב או חוזר לכושר הרגיל שלו, אני מתחיל לחשוב שאנחנו צריכים חלוץ.
הוא הוריד גם את נבחרת הולנד, אז הוא פורש מהנבחרת?
ואללה? אז כנראה שאין כלום משמעותי בידיעה הזאת.
לא יודע כמה כל זה אמין, אבל יכול להיות שכמו שלקומאן יש פיקסציה עם הולנדים, לצ’אבי יש עם ספרדים?
אם מוראטה יגיע בהשאלה ובלי חובת רכישה- אני דווקא מבסוט.
“xavi considers morata as one of the best attackers in the world”
אייל זה חשבון פרודיה. תגיד לי שזה חשבון פרודיה. תשקר לי . אני מתחנן תשקר לי.
זה ציטוט שהמקור שלו הוא ה-AS.
יש שיגידו שה-AS הוא פארודיה, אם זה עוזר.
אתמול ראיתי מטריקס ואז המשפט האלמותי
ignorance is bliss
בשבילי זה פרודיה.
אם זו השאלה עם אופציית רכישה - זה דווקא סבבה. לדעתי.
מוראטה במקום לוק עד סוף העונה, זה כנראה שיפור.
נטו מקצועית, בלי קשר למה שאני חושב על הדמויות עצמן.
אם זה תלוי בעזיבות של אומטיטי וקוטוניו אז הוא לא יגיע.
מישהו יודע מה שווה העיתונאי הזה ?
📝 — Barcelona negotiators have offered #mufc with an opportunity to do a 6 month loan by exchanging Dembele for Martial. The operation is complicated and would only be executed if Dembele did not accept Barça's offer #mujournal
— United Journal (@theutdjournal) January 2, 2022
[@xavi__hdez]
עסקה נוראית בשבילנו
מתאו אלמאני היום:
דעה שלי:
אם לא יקרה משהו בלתי צפוי, יש 3 דרכים להוריד את השכר - עזיבות של לוק ושל דמיר, וחידוש של רוברטו. שלושתם ביחד זה לא הרבה מאוד כסף. זה יספיק כדי לרשום את טורס, אבל לא יישאר הרבה כסף למוראטה. אם בכל זאת יגיע, כנראה שהוא יסכים לשכר מאוד נמוך.
לגבי מוראטה, עד כמה שאני יודע יובנטוס משלמים לאתלטיקו 10M על ההשאלה. אני מקווה שחלק מזה לא ייפול עלינו. ושאין חובת רכישה.
דמיר חזר לסגל אחרי שלא מצא קבוצה בינתיים, והתאמן כרגיל. צ’אבי אמר שהוא שחקן סגל מן המניין בינתיים.
לא ראיתי חדשות לגבי אלבס. כנראה לא רשום עדיין.
לזה אני קורא “אין חדשות”.
אבל עם 0.1M משכורת כנראה שבאמת אין בעיה. נחכה להודעה הרשמית.
לוק לא עובר לקאדיז. הם לא אהבו שהוא לא התלהב מהם וירדו ממנו.
מחפשים לו קבוצה אחרת.
הוא לא יכול לשחק במשחק היום בכל מקרה.
אלבס עדיין לא אושר. לא ברור אם יוכל לשחק הים או לא.
יש כל מני שמועות על קוטיניו ואומטיטי. כמו בכל יום.
יש גם כתבות על האלאנד. הוא כביכול רוצה רק ספרד, אבל לא מוכן ללכת לאותה קבוצה עם מבאפה. הוא רוצה להיות הסטאר הראשי. ווישפול ת’ינקינג לדעתי, אפילו אם איכשהו בארסה תגיע לאלופות, תמצא 100+ מיליון לרכש ומרווח מתחת לתקרת השכר.
זה לא בהכרח אומר שהוא רוצה ברצלונה. יכול להיות שנשמע חדשות מעניינות מאוד בגזרת לבאנטה בקרוב. או שנגלה שיש לו שורשים באסקיים.
לא אפשרי. מוראלס ומארטי באנקרים.
או שאולי הוא יילך לריאל ומבאפה ללבאנטה?