https://twitter.com/barcacentre/status/1478653157836267524
אתה מאשר?
https://twitter.com/barcacentre/status/1478653719239659522
מילים לחוד ומעשים לחוד הדביל חוזר לסגל.
בכנות אני לא סובל אותו ברמה שאני כמעט מתגעגע לניימאר. כמעט.
https://twitter.com/barcacentre/status/1478653157836267524
אתה מאשר?
https://twitter.com/barcacentre/status/1478653719239659522
מילים לחוד ומעשים לחוד הדביל חוזר לסגל.
בכנות אני לא סובל אותו ברמה שאני כמעט מתגעגע לניימאר. כמעט.
השאלה אם יש ברירה אחרת. צריך לזכור את הגבלת המשותפים/מזומנים מבארסה ב’, ועכשיו המצב יותר חמור בגלל לא מעט נדבקי קורונה מבין הסגל הבוגר של הקבוצה.
כשכתבתי “אין חדשות” עוד לא הייתה הודעה רשמית. עכשיו יש.
בנוגע לדמבלך, המועדון עוד לא הרים ידיים - זה חלק ממו״מ.
המועדון אומר ״קיבלתם הצעה אחרוונה״
הסוכנים אומרים ״זו הצעה מגוכחת להראות שאתם רציניים״.
צ׳אבי רוצה אותו באין אופציה יותר טובה בדמות שחקן כנף בקאליבר שלו שיכול לשחק. עד שלא נגיע לפיצוץ מוחלט או לחידוש חוזה הוא יהיה בסגל ועל המגרש. האולטימטום אמנם הונח, אבל הדלת לא נסגרה.
מוראטה נשאר ביובנטוס
אומטיטי:
בעיה אחת ממש קטנטונת…
יש גם עיתונאית שטוענת שיש מו"מ רציני על השאלה של קוטיניו לאסטון וילה. היא טוענת שסטיבן ג’ררד דוחף לזה ומזכירה שהם שיחקו ביחד בליברפול. נעקוב…
מעמיד לו אותו ג’רארד…
רק שלא יחליק
ישנה התעניינות בכריסטיאנסן בן ה25 לקיץ, האמת שאני בעד להביא אותו בחינם.
כמו שדימיטרי אמר, להוריד עלוקות מתקציב השכר הוא הדבר הראשון והעיקרי שצריך לעשות, אני מקווה שלאפורטה ואלמן פועלים במרץ מאחורי הקלעים בנושא.
אתה היית צודק אם ברצלונה היתה במצב נורמלי ותקין , הן מבחינה כלכלית והן מבחינה ספורטיבית. בשנה רגילה ושהכל סביר, אז ששחקן כמו האלאנד עומד למכירה צריכים לעשות הכל בשביל לקנות אותו, ואז יכול להיות שהייתי מסכים איתך (הסוכן שלו זה צפרדע מאוד גדולה לבליעה…).
אבל אנחנו לא במצב כזה היום. אני ינסה להדגים:
נגיד שאתה קבלן ורוצה לבנות בניין של שלושה קומות. אם יש לך שתי קומות שכבר עומדות והכל תקין אז אתה יכול להשקיע באיזה פנטאוז בגג… אבל אם התמיכה והקומה הראשונה הרוסה לגמרי , אז ללכת ולהשקיע בפנטאוז במקרה הזה , זה משול להתאבדות כלכלית בשבילך.
אתה אומר להביא איזה פלסטרים להגנה ול"התאבד" על הנורובגי. אז הבאנו את האלאנד ולאפורטה חולל נס מהשמים. אז מי תביא? אבל המצב בהגנה שלנו קטטסטרופה אמיתית. זה לא יפטר בשחקן אחד ולא בשתים. אז מה נמלא עוד פלסטרים שיכבדו לנו על התקציב ושתהיה לנו הגנה של קבוצה בליגה הלאומית? אז מה יעזור לנו במקרה הזה האלאנד…
אני לא זוכר אם היית בפורום הקודם, אני זוכר שהייתי בפורום ההוא ובשנה שקנינו את ניימאר . אז ניימאר היה בעיני הפאנבייס של ברצלונה בדיוק מה שהאלאנד מסמל היום. אבל אז כרגיל, ההגנה שלנו היתה מורכבת מפנסיונרים. פויול כבר לא יכל יותר לסחוב וכמעט ולא היה לנו בלמים ראוים, גם אז כתבתי שם שאסור לקנות את ניימאר עד שלא מחזקים את ההגנה בבלם איכותי. ואתה יודע מה השיבו לי אז? בזילזול, שיקנו את ניימאר ובנוסף יקנו גם בלם וזה לא סותר. ידעתי מראש שזה BS.
בסופו של דבר לא קנו שום בלם. וזה עלה לנו ביוקר בסוף השנה. אחת הסיבות המרכזיות לכישלון שלנו באותה שנה.
ועכשיו חוזר הניגון…
אתה מערבב.
אם אין כסף, זה תקף גם על להביא את האלאנד של ההגנה. אלא אם האלאנד של ההגנה יכול להגיע בחינם, ובמקרה כזה כמובן שכן.
אני הגבתי בנוגע לקביעה שבלם יותר נחוץ. איתה אני לא מסכים.
כשניימאר הגיע מצב ההגנה שלכם היה רע עם בלם טוב אחד ומגן ימני שעמד לצאת לפנסיה, בעוד בהתקפה היו לכם כוכבי על!
לא בכל סיטואציה אני אגיד שעדיף להתאבד על ההתקפה, אבל בסיטואציה הנוכחית שלכם כן.
למה כן? פשוט כי בניגוד להתקפה, בהגנה אפשר לעשות רכש מעולה במחיר סביר מאוד, בעוד בהתקפה כל רכש מעל הסביר יעלה לכם המון.
כשאתה כותב פלסטר זה מקבל גוון מאוד שלילי, הפלסטרים שאני מדבר עליהם אלה שחקנים מהטופ העולמי שנמצאים קצת אחרי שיאם. אלה שחקנים סטייל קראבליו שנתן בריאל תקופה יפה, סטייל אלאבה שריאל הביאו או רודיגר שאולי יגיע. כמו כריסטיאנסן או אזפיליקווטה. כמו טיאגו סילבה שצ׳לסי הביאו. נכון שאלה לא ואן דייק או דה ליכט, אבל ביחס למחיר הם יתנו תפוקה מעולה.
על שחקנים כאלה אני מדבר. לא על דני אלבס.
ועכשיו אם השאלה היא האם להביא את האלאנד ב75 ואיזה 2 שחקני הגנה מהרשימה שכתבתי שם או להביא את קונדה ב75 יחד עם חלוץ ב20 (ברייטווייט כזה) אז ברור שעדיף את החבילה עם האלאנד.
זו בדיוק הכוונה שלי, שחקני הגנה טובים מאוד קיימים בשוק ללא חוזה או במחירים שפויים, בניגוד להתקפה שכל ילד שנתן חודש טוב עולה עשרות מיליונים. לכן כשיש לכם סיכוי להביא באותם עשרות מיליונים את השחקן אולי הטוב בעולם, לא חושבים פעמיים אלא עושים
תוספת השנקל שלי לדיון:
בלם לא יביא כסף (ספונסרים) חלוץ על כן.
חלוץ על זו גם השקעה כלכלית ברמת היח"צ. שום דה-ליכט לא ייצר לך כאלה הכנסות.
אגב, לא רק ספונסרים אלא גם צופים וחוזים בזכויות שידור ומה לא… דימה בטח יעשה בזה יותר סדר ממני.
האלאנד לבד לא יביא איתו כסף, כמו שגריזמן וקוטיניו לא הביאו. רק ההצלחה של הקבוצה. ואני חושב שבהינתן ויש 100M לרכש, עדיף להוציא אותם על האלאנד ולא על בלם על.
אני חושב שרוב האנשים רוצים לראות גולים, הגנת ברזל בלי התקפה לא מושכת צופים וספונסרים. אם האלנד יביא את מה שמצפים ממנו, אז בעקיפין הוא יביא הרבה כסף. ברצלונה תחזור להיות מעניינת.
קבוצה שמסיימת משחק ב 3-3 יותר מעניינת מהקבוצה שמסיימת 0-0.
קוטיניו רשמי באסטון וילה, לפחות עד הקיץ יש שקט ממנו.
רשמי: קוטיניו לאסטון וילה עד סוף העונה
היא תשלם את רב השכר שלו.
יש אופציית רכישה בסוף העונה. לא חובה ולא פורט באיזה סכום.
קוטיניו עדיין מחזיק בחוזה בבארסה עד 2023 לכן אם יכשל שם, הוא יחזור להיות כאב ראש בקיץ.
עוד כמה חודשים -
8:2 לאסטון וילה עלינו בקונפרנס, קוטיניו כובש צמד
ספורט אומר שהם ישלמו שני שליש משכרו. מעולה.
אני רוצה לראות קודם כל, את ברצלונה חוזרת להיות קבוצה תחרותית ברמה הכי גבוהה. וזה לא יקרה בחיים שהבלמים שלך הם פיקה בגילו המתבגר ולנגלה והמגינים הם אלבה ורוברטו ובכל הכבוד ווזה לא אישי נגדו, אלבס בגיל 40 או משהו כזה. גם אם שלושה האלנדים יגיעו להתקפה…
ובנוסף, אני גם לא רוצה אפילו לראות את ברצלונה חוזרת לטווח הקצר להיות תחרותית אבל על סף פשיטת רגל כי קנינו שחקן ביותר ממאה חמישים מיליון אירו בלי להסתכל על כמה כסף יש לנו… (עד שלא יספקו לי סעיף שחרור רישמי מבחינתי זה המחיר שלו)