אם זה נכון, אז הרכישה של פראן היא עוד יותר הזויה משחשבתי.
להביא שחקן פצוע בסכום כסף גדול שאין לנו כדי לשחק לא בעמדה הטבעית שלו, וזה כשהוא יוכל, עתידית, לשחק רק אם נצליח להיפטר מכל המצורעים בינואר?
לי זה נשמע כמו החלטה בעייתית מאוד והימור קזינו
אם זה נכון, אז הרכישה של פראן היא עוד יותר הזויה משחשבתי.
להביא שחקן פצוע בסכום כסף גדול שאין לנו כדי לשחק לא בעמדה הטבעית שלו, וזה כשהוא יוכל, עתידית, לשחק רק אם נצליח להיפטר מכל המצורעים בינואר?
לי זה נשמע כמו החלטה בעייתית מאוד והימור קזינו
לא חושב שצריך להיפטר מכל המצורעים בשביל טורס. אולי עוד אחד וזהו. אני חושב שלוק דה יונג הבא בתור.
אני ישפוט את טורס אחרי שאני יראה אותו משחק.
שאלה די דפוקה כנראה. הכוונה ל2/3 מתוך התקופה בה הוא מושאל? או 2/3 מהשנתי?
ושאלה כללית, אם קבוצה משאילה שחקן מינואר, איך מתחלק התשלום?
הרי מבחינת תרומה היא נהנית ממנו לחצי עונה, ולחצי המשמעותי, אך בתכלס מבחינת חודשים מדובר ב5 שזה פחות מחצי עונה (לא כזה משמעותי אבל סתם מעניין).
נניח שקוטיניו מקבל 12 (בשביל החישוב הקל לחודשים). האם זה אומר שה2/3 הללו הם 8, 4, או 3.33?
(2/3 מעונה שלמה, 2/3 מחצי חוזה, 2/3 מהחלק היחסי של 5 חודשים מתוך 12)
לפי sport ההשאלה של קוטיניו מאפשרת את הרישום של טורס.
פצוע עכשיו. זה לא שהוא מושבת לחצי שנה. זה שחקן שעוד שבוע ככה יהיה כשיר (אם הקורונה תאשר). זה לא כזה גרוע כמו שאתה מתאר. כרגע.
ומי אמר שהוא לא ישחק בעמדה שלו? הוא לא שיחק דקה אצלנו, אז לפי מה הקביעה הזו?
ההיגיון אומר שהם משלמים 70% מהשכר של תקופת ההשאלה, לא השנתי. אם היה אמור להרוויח 10 מיליון מעכשיו ועד סיום ההשאלה, 7 מיליון מאלו יתקבלו מהווילה.
אני לוקח את האלנד על פני כל בלם בעולם. פשוט כי אנחנו לא קבוצה עם DNA הגנתי
אנחנו לא קבוצה שיכולה להיות רגועה ב1-0 שההגנה שלה תעשה את העבודה. אנחנו כן קבוצה שבשנים הטובות שלה הפכה את ה1 ל2 ול3, ואז כשהיא ספגה זה עדיין הספיק לה לניצחון.
טוב שלא אמרת אומטיטי. הבלמים שלנו הם גרסיה ואראוחו, מגנים דסט ואלבה. לנגלה ורוברטו ואלבס רק המחליפים.
ופיקה נותן עונה מצוינת, לא מבין את הזילזול בו. ואם יבוא כריסטנסן או אחד דומה לו, זה יספק אותי.
לעומת זאת להאלאנד אין תחליף.
כמו שאייל כתב. שני שליש מתקופת ההשאלה, כלומר מהמשכורת של חצי שנה.
קראתי שאופצית רכישה של קוטיניו היא 40M. קשה לי להאמין שוילה יהיו עד כדי כך טיפשים , הוא יהיה שנה לפני תום החוזה ולא רצוי בבארסה.
לגבי זה שטורס יכול או לא יכול להירשם.
אין לי מידע מוצק. אבל גם אם לא, ההשאלה של קוטיניו זה החלק הקשה. להגיע לחידוש עם רוברטו או להיפטר מלוק דה יונג יהיה יותר קל.
אני יחזור על שחקני ההגנה הפעילים שיש לברצלונה בסגל.
אראוחו הוא הבלם היחידי שאני סומך עליו בעינים עצומות, אבל גם הוא כמו שכתבתי למעלה הוא פציע ברמה שזה מתחיל להדאיג אותי,. גרסיה בעיני הוא בלם שיספיק להיות הבלם השלישי בהיררכיה שלנו במקרה הטוב.
אם עדיין אתה מאמין באלבה אני כבר התיאשתי ממנו .
רוברטו ואלבס הם המחליפים אז מי הראשון בהיירכיה?
דסט עד עכשיו לא מצליח להוכיח בשום משחק שהוא לרמה של ברצלונה העתידית.
אני לא מדבר על החצי שנה הקרובה. אבל אם גם שנה הבאה אתה חושב שפיקה צריך להיות איזה בלם שיעמוד מול אריות אירופה . מה אני יגיד ? להביא את התמונה שלו מושך בחולצה של אמבפה?
ארוחאו וגרסיה הם שחקני ההגנה הלגטימים האחרונים שיש לברצלונה בסגל.
השמועות מדברות על: אספיליקווטה, כריסטיאנסן, מזראווי וגאיה.
השלושה הראשונים מסיימים חוזה, ואם נביא אותם בחינם אלה יהיו 3 החתמות מצוינות, לא סתם טובות. גאיה יהיה בשנה אחרונה לחוזה ומדברים על סכום מגוחך של 20 מיליון. הרביעייה הזאת טובה יותר מכל רביעייה הגנתית שהיה לנו מאז שהתחלנו לחלטר עם מסצ’ראנו, עם כל ההערכה לחפסיטו. תוסיף את אראוחו וגארסיה, את באלדה ומינגייסה כמחממי ספסל ויש לך חוליית הגנה ברמות הגבוהות ביותר.
לעומת זאת - להאלנד אין תחליף. שלישייה של טורס, האלנד ופאטי תעמיד אותנו כקנדידקטים להכל. מזמין אותך להציע שם של שחקן, שיהפוך את השלישייה הזאת ל50% ממה שהיא נשמעת. לא תמצא אחד כזה שאנחנו יכולים להביא. שלא לדבר על זה שסעיף השחרור המגוחך שלו מגיע אלינו כאילו בהזמנה אישית.
אם נביא שחקני הגנה לגיטימים ואת האלאנד אני ישמח, אין לי שום אגנדה נגדו. רק נגד הסוכן שלו. אבל זה צפרדע שצריך לבלוע אני מניח בכדורגל המודרני המחורבן שאנחנו חווים עכשיו.
הנקודה שלי, שאי אפשר להזניח את ההגנה ולחשוב שהאלנד הוא איזה קוסם שנביא אותו ואם נחטוף שלישיה אז נחזיר ברביעיה. תזכירו לי כמה אליפויות וגביעים הוא לקח עם דורטמונד עד עכשיו? בלי לזלזל בו. כבודו במקומו מונח, כדורגל מודרני לא בנוי יותר על שחקן אחד . כמה טוב שהוא יהיה.
לשאלתך - בפחות משנתיים בדורטמונד הוא כבש 76 שערים ב74 משחקים ולקח גביע.
אתה לא עונה על מה שכתבתי אני לא חולק על זה שהוא שחקן אדיר. מן הסתם הוא כן, אני חולק על זה שהמחשבה שהוא לבדו יחזיר את ברצלונה לשיאה.
בכמה אליפויות וגביעים זכה סוארס לפני שהגיע אלינו? או אטו? וייה?
זה שהלאנד לא זכה בתארים עם דורטמונד, כשמולו תמיד יש את באיירן, שנמצאת בליגה משלה בגרמניה - זה לא אומר כלום ושום דבר.
הוא לא יחזיר לבדו את ברצלונה לשיאה. גם מסי לא עשה את זה, ואני גם לא חושב שיש מישהו שחושב שהנורווגי יעשה את זה.
אבל הוא מבין קבוצת השחקנים הקטנה מאוד שיכולה לקדם אותנו מאוד לחזרה לשיא. לבד? לא. אבל הלאנד אחד יכול לתרום - מקצועית, כלכלית ותדמיתית - יותר מהרבה מאוד שחקנים אחרים. ביחד.
אותה תשובה שעניתי לטל עכשיו.
מוס, יש לך 100m.
תן לי רכישות עדיפות על: האלאנד, כריסטיאנסן, גאיה ואזפיליקווטה.
החלק הכי חשוב שאתה מתעלם ממנו, זה אם לא נביא את האלנד, סיכוי עצום שהוא נוחת במדריד. ואז תביא כמה שחקני הגנה שאתה רוצה, הליגה אבודה.
יש לי 100M? מאיפה לך את זה?
גם אם נגיד שלברצלונה יש את זה. למה אתה חושב שזה יספיק לאלאנד? מדובר על השחקן עם הסוכן הכי חמדן ותאב בצע באירופה . מבטיח לך שזה יעלה הרבה יותר מזה.
זה לא טיעון מצטער.
אני רוצה לבנות קבוצה חזקה ובריאה. הם ינחיתו את אמבפה בחינם בקיץ והשליטה שלהם בליגה שלנו תהיה עם האלאנד או בלעדיו.
אני הייתי מסכים לחלוטין איתכם במצב נורמלי, אנחנו לא במצב נורמלי. תביאו לי שחקני הגנה נורמלים ,תייצבו את ההגנה ואז תביאו לי את האלאנד.
דרך אגב. גם לשיטתכם. אני לא מאמין שהאלנד יגיע אלינו. יש לו בערך חצי אירופה שרודפת אחריו. אני מאמין שכל השמועות בתקשורת זה ספינים שלאפורטה משתמש בתקשורת בשביל להסיח את הדעה של הסוסיוס מהמצב העגום של ברצלונה.
האלנד יותר טוב מאמבפה. אז לא.
הוא עדיין מספיק טוב בשביל להבטיח להם את השליטה בליגה… תסתכל על הליגה, פאקינג סביליה במקום שני. הם לוקחים את הליגה שחצי מהסגל שלהם חטף קורונה.
מה? יש להם חצי סגל עם קורונה, כמו שלהרבה קבוצות אחרות בליגה יש חצי סגל עם קורונה. זו לא מכה ייחודית לריאל, וזה לא איזשהו פור שהם נותנים לליגה.
ריאל תיקח את האליפות השנה בהליכה כי היא הכי טובה בליגה, כרגע. אבל לא מדובר פה על איזושהי קבוצה היסטורית, שהייתה דורסת כל מתחרה. היא אפילו לא הריאל מדריד הכי חזקה בשנים האחרונות. היא יותר נהנית מחולשת המתחרות, מאשר מהחוזקה שלה.
אמבפה שם זה חתיכת חיזוק, אבל הוא לא זה שיסגור את הליגה, אם הקבוצות האחרות יתחזקו גם הן.