זה ממש פנסיה מוקדמת מה שאומטיטי עשה.
בדיוק מה שחמי עשה לפני הרבה שנים.
עוד כמה פרטים על ההפתעה הגדולה מהיום -
אומנם לא יודע למי אני מאמין פחות - למאניה או למונדו, אבל אולי ממינוס ומינוס יוצא פה פלוס. ואם כן - מעניין שעוד שנה וחצי יש אופציית יציאה של 2 הצדדים, וזה רק מחזק את זה שזו לא הארכת חוזה, אלא יותר פנסיה תקציבית.
שאלה, מה ההבדל? הרי גם אם בארסה תבעט לו בתחת ב2023 אנחנו נצטרך לשלם לו משכורות עד 2026… או שאני מפספס פה משהו?
אין הבדל בין מועד סיום החוזה הקודם, לנוכחי לאחר השינוי. זו כנראה פשוט הבהרה שלמרות שהוא יקבל תשלומים עד 2026, הוא כנראה לא ימשיך במועדון מעבר ל-2023. ובתקווה שהשינוי בפריסת התשלומים, יגרום להקדמה גם של זה.
בטח מפספס. עכשיו הוא גם תופס מספר מתוך ה 25 שמוקצים לקבוצה הראשונה.
זו אגב אחת הבעיות עם רישום של הילדים לדעתי, מעבר לתקרת השכר.
המספרים הפנויים -
25, 19, 14.
כלומר מספיק לפראן טורס, גאבי והמלך.
וזה בלי עזיבות אפשריות של דמיר ולוק.
יצאה הודעה רשמית - פראן טורס נרשם לליגה.
יהיה זמין למשחק מחר.
ילבש מספר 19.
בנוסף, פבריציו מדווח שבארסה וראפיד וינה הגיעו להסכם על ביטול ההשאלה של דמיר. הוא כבר חזר לוינה וההודעה היא עניין של שעות.
ברתומיאו אמר לראפיד וינה שהוא מוכן לשלם להם 11 מיליון כדי לבטל את ההשאלה ושלא נצטרך לרכוש את דמיר. הם כבר התלהבו, ואז הם נזכרו שהוא כבר לא הנשיא שלנו.
בינתיים מחקו את דמיר מהאתר של הליגה הספרדית. המספר שלו פנוי.
מארקה אומר שהורידו אותו לבארסה ב’, ולפי החוקים הוא לא יוכל לשחק יותר בקבוצה הראשונה גם אם בארסה תרצה. באתר הרשמי של ברצלונה הוא עדיין רשום עם ה 11 של הקבוצה הראשונה. מישהו ישנוני שם.
הכל מוכן לרישום של ניקו וגאבי ואולי עוד מישהו בקבוצה הראשונה.
מספרית יש מקום ל-3 (אחרי שפראן טורס נרשם) - 11, 19, 25.
יכול להיות שישמרו את ה-11 בינתיים, למשהו מעניין בקיץ.
יצאה ההודעה הרשמית על החזרה של דמיר לאוסטריה. אין פרטים, לא אומרים כמה עלה לנו.
הבאים בתור (לפחות לפי השמועות ) זה דמבלה דסט וממפיס.
מאוד חבל לי על דסט בחר בנו במקום באיירן. שואל את עצמי אם הוא קיבל הזדמנות. גם ממפיס צריך לזכור הסכים למשכורת יחסית נמוכה ובא בלי אגו. לא יודע , לא כל כך שמח פה.
לגבי דמבלה מאחל לו לגמור בבני שמשון. אתם יודעים מה , מכל הלב שריאל יקחו אותו, האוהדים שלהם מפחדים ממנו אז אולי נרפא אותם מהפחד הזה.
https://twitter.com/ManagingBarca/status/1481627510752235522
מסכים לגבי דסט וממפיס. הם באמת יוצאים המצורעים מהסיפור הזה. לגבי דמבלה, אני באמת מאחל לו לעבור לעשות כיף בקטאר. הוא לא מקצוען מספיק כדי להיות בקבוצה רצינית באירופה. אפס מאופס.
שמועות בלי הרבה ביסוס. גם טר שטאגן, פרנקי, לנגלה ורוברטו כבר היו בחוץ. קבאני, מוראטה, אונאנה כבר היו בפנים.
וזה רק בחודש האחרון.
אתה צריך להבדיל בין עניין אמיתי שנופל בסופו של דבר לשמועה. מוראטה המגעים איתו היו אמיתים אבל ליובה אין מחליף ואלגרי אמר בפומבי שהוא נשאר אז לכן זה לא יצא לפועל.
לגבי דמבלה, זה לא שמועה או ניחוש, זה די הגיוני, אם הוא לא רוצה להאריך חוזה מבחינה כלכלית זה הגיוני. וגם מוריד עוד טיפה מהשכר. אני מאמין לזה. הבעיה שדמבלה נראה לי מערים קשיים ויותר חשוב מזה הקבוצה שתקלוט אותו…
דסט וממפיס זה שמועות. אבל שחוזרות על עצמם. דסט אתמול לא היה בסגל אז זה אומר משהו.
עם כל התיעוב שיש לי לדמבלה, לא חושב שזה רעיון טוב שיילך עכשיו (אלא אם יביאו מחליף ראוי - דבר שלא כל-כך מצוי בינואר) כי אין לנו כל-כך מה למכור בחלק הקידמי אם הוא הולך.
אולי יפסידו עליו כסף אם יילך בקיץ, אבל עדיף מאשר שיפסידו מקום 4.
כמה דברים, מעניינים ואמינים יותר או פחות -
אני חושב, בדגש על ה"חושב", שגאיה הוא Done deal, והוא יצטרף בקיץ.
כנ"ל לגביי דסט ועזיבה בחלון הזה, גם אם לא בשעות הקרובות.
לגביי זולה - מודה שאני לא עוקב יותר מידי כדי להביע דעה אם כדאי או לא (עוד לפני אם אפשר או לא), מבחינת התאמה לסגנון וצורת המשחק.
גאיה זאת החתמה נהדרת ומגן לעתיד
עזיבה של דסט אני פחות אוהב, משאיר אותנו בלי מגן ימני אבל צ’אבי לא אוהב אותו ומניח שיביאו רכש אחר לעמדה.
שולה בלם נהדר לדעתי, בלם נבחרת, חזק יציב, השלמה טובה לאראוחו אחרי עידן פיקה
מוזר לי שלא מדברים בכלל על רודיגר
אני חייב לציין שלאפורטה הוא מזליסט גדול. לא יודע אם הקורונה היא זו שגרמה לככ הרבה שחקנים להחליט לא להאריך חוזה, אבל אני לא זוכר שנים כאלה עם כ"כ הרבה שחקנים חופשיים ברמות הגבוהות.