פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

הבעיה היא שקראתי דיווחים שלאפורטה שוקל הכל מחדש, לרבות את החוזה עם נייקי, אולי לספונסר מכניס יותר.

מעניין, כבר השנה?
היו פעם דיווחים שהחוזה שלנו עם נייקי הוא לא רשמי, מן הבנות שכאלה .
כל עוד אנחנו עם נייקי, והיריבה שלנו היא לא נייקי, וחסר לנו קצת כסף, הם אמורים לרצות שהאלנד יבוא אלינו. לא שאני אופטימי יותר מדי, זה רק עוד מחשבה מאיפה להביא את הכסף.

200 (1)

הוא ואומטיטי אחרוני הליצנים בקרקס של ברתומיאו שנשארו אצלינו. מקווה שהסיפור של שניהם יסגר בקיץ ואז באמת נפסיק לעשות מעצמינו צחוק ולעשות כותרות מביכות כאלו.

רק תדמיינו לכם, עונה בה אנחנו לא יוצאים מפגרים בחלון ההעברות או במגרש.

גם פיאניץ’, קוטיניו טרינקאו וסרג’י רוברטו.
זה ששלושת הראשונים מושאלים כרגע לא אומר שהם כבר לא פה.
רוברטו עדיין עם משכורת ברטומיאוית וזה מקשה על רישום של ניקו וגאבי.

פיאניץ אמור לחזור בקיץ??

קראתי שהוא רוצה להישאר בבשיקטאש.

דימטרי החוזה של רוברטו לא מסתיים הקיץ?

הוא כן.
סוף יוני, אלא אם המו"מ להארכת החוזה בתמורה לשכר מופחת, שדווח שמתחדש לו בימים אלו, ישנה את זה.

בחייאת…אתה שואל מישהו שהוא לא אני בענייני רוברטו???

אני מנסה להקל עליך את ההמשך לשאלה… שהשבוע לפי מה שאני מבין, יתחדשו המגעים לעוד חוזה…

צ’אבי לא רצה להחזיר את טרינקאו בינואר?

שאלה מעניינת האמת. השאלה היא כמה זה בכלל היה אפשרי, מבחינת השכר (ואולי יש פיצויים לוולבס במקרה זה, לא?), וגם מבחינת זה שיש לו את דמבלה וטורס בעמדה הזו כרגע.

או שהתכוונת במקום טורס?

אני חושב שהוא מתכוון לדיבורים המרובים על כך שברצלונה רוצה להעניש את טמבלה על דרישות השכר המופרכות שלו והפיצוץ מבחינה פרקטית של המו״מ.

קשה מאוד להבין איך תסתיים הסאגה הזו. מבחינה מקצועית אין מה לספסל שחקן מהמובילים בעמדה שלו, טיפש טיפש אבל עושה יותר עבודה מכל אחד אחר שיש לנו בסגל כרגע.

מבחינת תדמית, לספסל אותו זו הצהרה שנותנת לנו המשכיות בכוח שנצבר אצל ההנהלה מאז הקיץ. עד כה שחקנים וסוכנים זיי@#$נו אותנו, ועכשיו ההנהלה החדשה מראה שזה כבר לא המצב.

יש פה ניגוד אינטרסים ברור בין ההנהלה לצוות המקצועי, אולי טרינקאו יוכל לפתור אותו? האם טרינקאו יוכל לרשת את דמבלה? להכנס לנעליו כטראבל מייקר באגף?
ואם כן, האם אנחנו יכולים להחזיר בינואר?

אגב, מישהו עוקב אחריו בוולבס ויודע אם הוא מספק את הסחורה או לא?

ולנסיה רוצה את מינגסה

כמה הם רוצים את מינגסה? יש שם מספרים עם אפסים בצ’ק?

לא יודע, אבל יש שם שחקן עם 0 ביכולת, אז…

0 כסכום ההעברה שנקבל עליו. לפחות בחלון ההעברות הזה. השאלה ואולי עם אופציית רכישה לפי הופעות\הישגים. אם ולנסיה תעפיל לאירופה כנראה שגם תהיה חובת רכישה.

כן, ההשאלה עד סוף השנה.

גם אני, וגם קראתי שבשיקטאש רצו להחזיר אותו כבר בינואר ובארסה סירבה. מבחינת הטורקים הוא לא שווה את הכסף שהם משלמים לו. אם יוריד בשכר זה סיפור אחר.
לא יודע מה אמת פה, אני מבחינתי חושש מהוורסט קייס. שהוא חוזר אלינו בקיץ ואנחנו נתקעים איתו בגלל השכר , סטייל קוטיניו.

צ’אבי מדבר על דמבלה:
image

החוזה שלו לא מסתיים בקיץ?

לא, עד 2024 אצלינו.