אוי ואבוי
אני יגיד לטובתו של פיאניץ, שהוא לפחות הוכיח שהוא אוהב לשחק כדורגל. ושחקן שאוהב לשחק כדורגל אפשר למצוא פיתרון יצירתי יחד איתו.
לגבי מינגסה לולנסיה, הם לא מוכנים לשלם את כל שכרו.
למרות שהשכר נמוך יחסית בסטנדרטים של ברצלונה, זה אולי לא כזה נמוך בסטנדרטים של ולנסיה.
צריך גם לזכור שמבחינת תקרת השכר, ולנסיה במקום האחרון בליגה עם 30M סה"כ. הם בוודאי מעל התקרה. גם אם מינגסה מרוויח 2-3M לעונה, הם צריכים לשחרר פי 4 כדי לרשום אותו.
יש מו"מ בין ולנסיה לאתלטיקו על מכירה של ואס . אם זה יקרה, רק אז יוכלו לדבר תאכלס על מינגסה.
לפי מה שקראתי במארקה, מדובר בהשאלה פשוטה עד סוף העונה בלי אופצית רכישה.
אי אפשר לעשות איזה קומבינה עם ולנסיה לתת להם את מינגוסה בחינם וללא עלות השנה תמורת הנחה עם גאיה בשנה הבאה?
אני לא מבין למה שזה ייתן לנו הנחה על גאיה
אני יוצא מנקודת הנחה שהם רוצים את מינגוסה אבל מתקשים מבחינת הפייר פליי. אם אני לא טועה, שנה הבאה זה השנה האחרונה של גאיה בולנסיה. הם יקבלו את מינגוסה השנה ללא עלות מה שיאפשר להם להתחזק בלי לדאוג לזה. ובתמורה אנחנו סוג של הנחה על גאיה בשנה הבאה. אני מניח שבכל מקרה, הוא לא יעלה יקר באופן יחסי כי זה שנה אחרונה שלו שם.
ואני יוצא מנקודת הנחה שאם הם לוקחים את מינגסה בהשאלה, ואחרי זה הם לא ירצו יותר כסף על גאיה - הרווחנו.
תשמע… היינו מנסים לכלול את אומטיטי בעיסקה וזה כבר היה שם אותנו במקום הנכון, אבל… אופס… הוא נפצע. תנסה להראות מופתע
אני לא יודע אם זה יעבוד אבל לדעתי זה שווה ניסיון. זה תלוי כמה הם רוצים את מינגסה.
https://twitter.com/barcacentre/status/1484088205787996160
סוף סוף. מוטב מאוחר מאשר אף פעם.
זה גם רישמי. הוא מחוץ לסגל. ברוך שנפטרנו מעונשו של הדביל.
https://twitter.com/barcacentre/status/1484093592717123591
לאפורטה עשה בול פגיעה עם המינוי שלו. סוף סוף
הדיבור המסריח ולא מכבד של דמבלה וסוכניו הגיע עד נפש. יאללה ליציע.
פעם הבאה שבארסה מאניה מנפחת לכם ת’מוח על הרכש הגאוני שאנחנו מביאים שגם אוהד ברסה יותר ממשה חמיאל ז"ל, אל תאמינו.
אלמני לא אמר מה יקרה אם דמבלה לא יעזוב בינואר. הכל מצביע שיישב ביציע, אבל לכו תדעו.
אל תבנה על גאיה ב 100% כאילו זה רק שאלה של מחיר.
קראתי שהוא מאוד מחובר למועדון, וכבר דחה הצעות שהיו מביאות לו הרבה יותר כסף.
יש גם שמועות על גרימאלדו במקומו. גם גרימאלדו מסיים חוזה ב 2023, ובנפיקה רוצה למכור אותו בקיץ.
נו בחיאת דימטרי בגיל שלי אתה עושה לי כזה טיזיניג???
ככל שהציפיות שלך יהיו גבוהות , כך גם האכזבה.
אוקיי. מסתבר שגם זה (אולי) לא חוקי.
אז או לשחוק אותו למוות אה-לה פדרי של 20/21, או שיהיה בסגל כל משחק, ויישאר בספסל.
מקצועית הוא לא טוב. שיתאמן בבוגרים ולא יוזמן לסגל. הם רוצים לבוא לאימונים גם ולהחליט לנו את מי לזמן? סליחה אבל כוסאמא שלהם. הם לא נותנים לנו לחיות מבחינה כספית וגם רוצים להכריח אותנו לשחק עם שחקנים שאנחנו לא רוצים. וואלה יופי.
אני מבין מן הסתם את ההיגיון מאחורי זה, אבל זה קצת מרגיש שעל כל ניסיון של בארסה לעשות מהלך נכון שיעזור להבריא את המועדון, ימצאו סעיף שמסביר למה זה לא חוקי.
כאילו מחר לאפורטה יגיד: “טוב, אז הגענו להסכמה עם פסז’ להחלפת מסי בדמבלה, כששני השחקנים מרוויחים יותר ממה שהרוויחו קודם וגם שני המועדונים והסוכנים והאוהדים ווואטאבר נותנים את הסכמתם”, ואז מנהלת הליגה תגיד: “אה לא, יש סעיף שאוסר על החזרת שחקן ארגנטיני לקבוצה שסיימה ב-4 הראשונות ב-5 השנים האחרונות, במקום חוזה של שחקן ממוצא צרפתי שהיה פצוע לפחות שנתיים בתוך 4 השנים האחרונות”.
חברים תרגיעו.
מדובר באיגוד השחקנים ולא במנהלת הליגה. זה לא אותו דבר, איגוד השחקנים אמור לשמור על השחקנים מפני ניצול לא חוקי של הקבוצות.
עם זאת, אני לא מאמין שלאיגוד יש שיניים בנושא הזה, אחרת זו לא הייתה ענישה מקובלת במקרים כאלו.
אני מבין שמה שדורש דמבלה לא סביר בכלל, במיוחד עם כל הפציעות, ההתנהגות והיכולת הלא יציבה. הוא חושב שהוא שחקן טופ(הזוי) לכן דורש משכורת של אחד כזה מקבוצה שעדיין מנסה לעמוד על רגליה מבחינה כלכלית.
זה פוגע בקבוצה, זה לא מכבד ולדעתי הקבוצה ו/או המאמן יכולים לשחוק אותו/להושיב אותו בספסל או יציע/לתת לו להתאמן רק עם ברסה ב, אך בכל זאת בעיני הדרישה שיעזוב עכשיו לא כל כך הגיונית. שיסיים את החצי שנה שנשארה לו וילך לאיפה שהוא רוצה. ד"א, יש קבוצות מעוניינות בו בכלל?
יכול להיות שהדרישה ממנו היא לא “תעזוב עכשיו”, אלא “אם אתה רוצה לראות דשא עד סיום העונה, תעזוב עכשיו לקבוצה אחרת שתיתן לך דקות, אחרת תישאר ביציע/ספסל”.
אי אפשר באמת לדרוש ממנו ללכת עד סוף ינואר. אפשר להזרים אותו לשם.
אתה צודק בגדול. עם זאת, הקבוצה חיפשה למכור אותו והייתה רוצה שייכנס למו״מ עוד קודם, אלא ש(לפי מקורות בהנהלה) הוא הצהיר שהוא מעוניין להשאר ולחתום על חוזה חדש.
אם הדברים נכונים, אז הוא עשה עלינו סיבוב, ויותר מכל זו הסיבה שרוצים להעניש אותו. אני מניח שאם היה ישר ומוכן להגיד שבארסה לא בתוכניות שלו והוא מסכים שיחפשו לו קבוצה אחרת עוד בקיץ כשפנו אליו, הוא לא היה מקבל את היחס הנוכחי.