פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

אצל איזה אדם שפוי אלה התיאורים הראשונים שעולים לו בראש כשהוא חושב על עצמנו?

אדם ששם אחר כך “אבל” ושופך הררי מילים בניפוח של עצמו.

דמבלה מטומטם לא רק במגרש אלא גם מחוצה לו. המכתב הזה יפגע בו , אני לא רואה בזה שום תועלת עבורו.
אם הייתי מנהל מועדון פאר שיכול להרשות אותו לעצמו , הייתי חושב מחדש אם אני צריך את הצרה הזאת אצלי.

לפי פרסומים פרנקי דה יונג כבר עם רגל וחצי מחוץ למועדון בקיץ, רוצים לעשות עליו כסף

ויש דיבור על אוסקר
הבן אדם יודע כבר יותר סינית מפורטוגזית

אותו אוסקר שעזב את צ’לסי בשביל סין??? הוא עדיין שחקן פעיל?
מאיפה הנפיצו אותו פתאום.

נשמע שהוא הנפיץ את עצמו פתאום.

אולי שסתם טעינו, ויש למועדון תכנית - ללא שחקנים בגיל 22-30.

הבנתי…
בקיצור סטייל “מועמד לרכוש את בית"ר” בשביל להיכנס לתודה.

כן, אבל לא ברור האם הוא באמת הציע את עצמו, והשיחות שהתנהלו הסתכמו בכמה טלפונים חברתיים, או שאשכרה היו/יש שיחות משמעותיות. במקום אחר קראתי שהוא טוען שאם לברצלונה לא הייתה בעיה לרשום שחקנים חדשים עכשיו, הוא כבר היה חותם. זו חתיכת הצהרה.

צודק

https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1484549613453721602

יאללה להתחיל לחשוב על זה:

אוסקר: אני רוצה לבוא. מה אומרים?
אלמאן: היינו שמחים, אבל אנחנו לא יכולים לרשום שחקנים חדשים.
אוסקר: אבל רשמתם את פראן.
אלמאן: …
אוסקר: …
אלמאן: חבל שלא התקשרת מוקדם, יכולנו לרשום בדיוק שחקן אחד.
אוסקר: אבל אתם מתכננים על האלנד בקיץ.
אלמאן: אפילו אותו אנחנו לא יכולים לרשום.
אוסקר: אז למה אתם רוצים לקנות אותו?
אלמאן: נמצא דרך לרשום אותו.
אוסקר: אז למה שלא תמצאו דרך לרשום אותי?
אלמאן: אי אפשר עכשיו, רק בקיץ.
אוסקר: אז אולי אני אבוא בקיץ?
אלמאן: רעיון טוב, דבר איתנו אז.
אוסקר: ישששששש.
מנתק
אלמאן: :man_facepalming:t2:

פבריציו רומאנו עם הידעה שבארסה מתעניינת בטאליאפיקו , המגן השמאלי של אייקס.
בארסה רוצה השאלה, השחקן מסכים ומתלהב, אבל אייקס רוצה למכור.
בכל מקרה אין מקום מתחת לתקרת השכר, אז מישהו צריך לעזוב קודם.

העיתונים יצאו בהנפצות על פרנקי לבאיירן, אבל בבאיירן מכחישים מכל וכל. הנשיא שלהם אמר שיש להם קבוצה חזקה מאוד, הם לא צריכים עוד חיזוקים. צודק.
אני מרגיש שיש איזה לובי נגד פרנקי. יותר מדי כתבות נגדו ושמועות.
גם נגד טר שטאגן, ספורט ממלא כתבה על החלפה בינו לבין דונארומה. מסבירים למה זה טוב לברצלונה ולדונארומה, אבל לא מסבירים למה זה טוב לצרפתים או למה זה טוב לטר שטאגן.
רק דמבלה זוכה ליותר כתבות שליליות נגדו.

האמת? בשלב הזה אני די בטוח שעדיף לפרנקי וטר שטגן להתחיל מחדש במקום בריא יותר. הם התחילו מעולה אצלנו, אבל הם נמשכו למטה ביחד עם כל שאר החרא. אחרי כמה שנים ככ נוראיות, יהיה להם הרבה יותר קל לעשות קאט ולהתחיל במקום חדש מ0, מאשר לנסות לחזור לעצמם בברצלונה הנוכחית.

טגליאפקו לא מספיק איכותי כדי לסחוב את הקו שלנו. אם היה לנו מגן שמאלי אז זה אחלה חיזוק אבל המגן הבא שקונים חייב להיות מגן הרכב ראשון. גם מימין וגם משמאל. שתי העמדות הכי מוזנחות של בארסה בעשור האחרון.

אולי, אבל כרגע אפשר להגיד את זה על כל הסגל כמעט. אבל העיתונים לא מדברים הרבה על ברייטוויט או לנגלה נניח, ועל דסט רק קצת.

הדיבורים על לוותר על טר שטגן ופרנקי לא ברורים לי בכלל. כל שחקן עם פוטנציאל אנחנו צריכים לעשות הכל כדי שיישאר. פוטנציאל זה הדבר הכי יקר.

כמה עיתונים לנגלה ימכור?

ובכלל נראה לי שאם יכתבו שבאיירן מינכן להוטה לקחת את לנגלה או בריטויט זה לא יראה אמין במיוחד…
לא לוקח אותם ברצינות יותר מידי…

בלי קשר:

אני מפחד שלאפורטה להוט על האלאנד יותר מידי חזק וזה יגרום לו לעשות טעויות. הוא מרגיש שהוא גם חייב לפצות את האוהדים וזה יגרום לו לעשות טעויות. לוותר על טר שטגן ודה יונג זה אחת מהם.

כדי למכור עיתונים, אפשר לדבר על הצעירים הכשרוניים שלנו.
יש לי הרגשה שיש מיני קמפיין נגד פרנקי וטר שטאגן. תחושת בטן שלי, לא משהו קונקרטי.

לספורט יש אנטי נגד טר שטגן מהיום שהוא הגיע. אני חושב שדה יונג ימכר אם האלאנד יהיה אופציה ריאלית. ואני כותב את זה בצער. שדה יונג יגיע לקבוצה בסד"ג של באיירן, ההרגשה שלי שנתחרט על זה קשות …

טר שטגן במשחקים האחרונים חוזר לעצמו. לאט לאט. אני בטוח שאין לקבוצה יצר התאבדות כל כך חזק כמו למכור אותו ואז להיתקע עם איזה שוער סטייל נטו. דרך אגב, אני זוכר, לפני כמה שנים, הם ניהלו קמפיין ורמזו שצריך לתת לסילסן להיות השוער הראשון בברצלונה. מישהו רוצה להזכיר לי מה סילסן עושה עכשיו? אין לי שום דבר נגדו, שוער טוב וחסר אגו, הלואי שהוא היה מסכים להישאר להיות שוער שני. רק להראות את הרמה של עיתוני הפח בקטלוניה.

בנתיים פ דה יונג :slight_smile:
https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1485370248735899651

זה בדיוק הגישה.

יכול להיות שמדובר גם בפוליטיקה. כמו שברטומאו רצה למחוק את מעשיו של קודמו אולי גם לאפורטה רוצה לעשות זאת.
בסוף דה יונג וטר שטגן הם ההצלחות היחידות של ברטומאו, אולי יש פה עניין במחיקת המורשת שלו.

כמובן שזה לא חכם בעיני (תלוי במחיר, אם במקומם יגיע האלאנד אז זה בהחלט שווה), אבל בתכלס לא מדובר על הימור כזה גדול, גם במקום טר שטגן וגם במקום דה יונג יוכלו להגיע שחקנים מהקאליבר הגבוה ולא סתם צעירים פוטנציאלים.

לא בא בהאשמות, רק מביא אופציה נוספת

לדעתי, התרגלם העונה ליכולת מזעזעת מצד טר שטגן עד כדי כך שגם במשחקים בינוניים שלו אתם רואים התעלות.
מולנו (ריאל) לדעתי המיקום שלו מול ויני היה מזעזע והוא המקיך לחטוף לא מעט שערים בהמשך המשחקים של ריאל ובילבאו ועדיין לא ראיתי איזושהי טרוניה מצדכם (אוהדי בארסה) בדיוני המשחק עליו. (לא בא להעביר ביקורת עליכם כאוהדים אלא על רמת הקבוצה שגורמת לכם להתעלם מהשחקנים הבינוניים ולהתמקד בשחקנים היותר מאכזבים).
בכללי, מקום ברביעייה הראשונה זו דרישת חובה מצד ההנהלה כלפיי צאבי, ואפילו הם חיפשו דרכים להתחזק בצורה משמעותית בשביל הדרישה הזו. אבל אם לוקחים בחשבון שאנסו ודמבלה פחות או יותר גמרו את העונה ובאטיס ממשיכה עם התוצאות הטובות שלה, יכול מאוד להיות שבהתחשב הסיטואציה הזאת הקרב על המקום ה-4 יהיה ישירות מול אתלטיקו שלפחות לדעתי יש סגל עדיף על שלכם.
יהיה מאוד מעניין איך ההשפעה של חסרונם של אנסו ודמבלה ישפיעו על חלון ההעברות שלכם בימים האחרונים של החלון.
לסיום, אני נשאר בדעתי שבאטיס לא באמת ברמה של הרביעייה הראשונה ואתם ואתלטיקו תעברו אותה בסוף, אבל הסגלים וההסתכלות של שתי ההנהלות צריכות לדעתי לגלות אופי ולחתוך בבבשר החי בשביל להתקדם בעונות הבאות ולהתחרות על תארים בצורה רצינית.

אני שומע על התענינות גדולה בשחקן, מה דעתכם?

ושאלה , זה לא טיפה מחשיד שאייאקס רוצה למכור ולא להשאיל? בדרך כלל אם השחקן ברמה גבוהה מספיק אז הקבוצה המוכרת אמורה לעשות שרירים בקשר למכירה שלו. או שאני סתם חושד בכשרים…