אתה יודע מה מודל העיסקי של אייקס נכון?
חוץ מזה, זה אמצע העונה. לא פלא שהם לא רוצים להשאיל שחקן חשוב. אם כבר לאבד אותו, אז תמורת כסף משמעותי.
לפי העיתונים, השחקן לוחץ על אייקס לשחררו. בשבילו זאת הזדמנות נדירה להגיע לקבוצה בכירה (לא רואה את המשחקים שלנו כנראה).
אני מבין אבל יש הבדל, בד"כ באמצע עונה הקבוצה המוכרת לפחות עושה אותה “קשה להשגה”.
סתם שואל. בד"כ זה הפוך. נראה טיפה מוזר.
אגב, ספורט אומר שבארסה מציע להם עכשיו השאלה פלוס באלדה בהשאלה הפוכה. מצוין מבחינת בארסה, השאלה אם זה מתאים לאייקס ואם יש לנו מקום בתקרת השכר עבור טליאפיקו.
מגן יותר טוב מאלבה זה בטוח.
קצת בעונה לא טובה, איבד את המקום בהרכב באייאקס וגם בנבחרת.
הוא מגן טוב,יודע להגן יודע לתקוף, טכני,לוחם, היה קפטן באינדפנדייטה בגיל צעיר מאוד,שחקן עם אחריות.
הוא רכש סבבה ולא מעבר,אם זה הוא או גאיה אין ספק שגאיה עדיף
הוא שחקן שאשכרה יהיה אכפת לו. זה כבר שווה יותר מג’ורדי ג’ורדליש.
בן 32 בחינם
יש לזה יתרונות וחסרונות אבל בגדול די ברור שזה לא יכול להיות רק הוא כרקע עתידי
לטעמי זה רע מאוד. אמנם שביט ייצר משוואה יפה שכל שחקן שאכפת לו שווה יותר מאלבה, אבל לי נמאס ממושב הזקנים שפתחנו פה. אמנם צריך לאזן בין חבורת הילדודס שלנו עם מבוגר אחראי אבל תן לי מגן בן 26 ואני מבסוט. לא רוצה זקנים פה לא כגיבוי ולא כפלסטר… חוץ מאלבס הנשמה
הוא לא קשור לאלבה, הוא מגן ימני. והוא בן 33 בקיץ.
לדעתי ולצערי אם יגיע, זה יהיה במקום דסט ובמקום רכש נוסף לעמדה. יהיה לנו אותו, אלבס ומינגסה. סבא, סבתא ונכד.
אני לא מרוצה מזה כי לא נאשתי מדסט. לא שהוא הראה משהו, אבל הוא צעיר ובאיירן רצו אותו. הוא עוד יכול להשתפר.
קריסטנסן זה נחמד, אבל בין כל הבלמים שיסיימו חוזה בקיץ אני מעדיף את זולה. הוא דחה את הצעת החידוש של באיירן ויהיה חופשי בקיץ.
מבחינתי 32 זה ה28 החדש. שחקנים היום משחקים יותר זמן, בכל ענף ספורט קבוצתי. תפסיקו להתייחס לגיל ותסתכלו על מצבו הפיזי ואורך החיים שלו. מדובר בשחקן שכמעט ולא נפצע, משחק כל עונה כ50 משחקים, ויכול לשחק בכל עמדה בהגנה. הוא מגיע חינם והוא ספרדי.
Wake the fuck up.
למה במקום רכש נוסף לעמדה? יש מניעה כלכלית להחתים את מזראווי, למשל?
הרי אספי מגיע בחינם (אם יגיע) מבחינת סכום העברה, והשכר של שניהם אולי יכול להיכנס תחת המכסה של סרג’י רוברטו ודסט. אבל אתה המומחה לענייני שכר ומגבלות.
אני מנסה להבין אם העדיפות המסתמנת של צ’אבי לספרדים נובעת מזה שאין לו כוח לתרגם כל הנחייה שלו להולנדית ו/או צרפתית.
אלבס לא הולך לשום מקום ומינגסה כנראה גם, כי אין ביקוש. אז להביא עוד 2 שחקנים לאותה עמדה נראה לי מטומטם ומיותר.
גם אם מינגסה הולך, להביא שחקן כמו מזראווי שירצה דקות גם מיותר.
גם מבחינה כלכלית, אזפיליקואטה בא מקבוצה עשירה והוא מבוגר. הוא בטח לא מרוויח שם גרושים, ובטח לא יסכים להרוויח גרושים אצלינו. אז חבל להחזיק שחקן לא זול כמו דסט יחד איתו.
לכן חשבתי שאם יבוא, זה יהיה הוא, אלבס, וכנראה גם מינגסה בתור מחליף שלישי לכל עמדות ההגנה.
הוא התחיל את הקריירה כימני אבל בשנים האחרונות גם שיחק מלא פעמים שמאלי ולכן צריך להתייחס אליו כרכש שיכול להגיע לכאן או לכאן
אף אחד לא אומר שפוסלים אותו כרכש על הגיל, הוא מגיע עם ניסיון, לא פציע יכול לשחק ב-2 עמדות והכי חשוב בחינם ובתוך חבורה של ילדים גם טוב שיהיה אחראי מבוגר.
אבל אי אפשר גם להתעלם מזה שבארסה בונה את עצמה הלכה ועם 2 מגנים בני 32 זאת לא הסתכלות ברמת פרוייקט ארוך טווח.
-
אלבס בן 205. הוא צריך להישאר על תקן הליצן של חדר ההלבשה.
-
מינגייסה חוזר ע"י ולנסיה, וצריך להעיף אותו כמה שיותר מהר, כי הוא לא לרמה. אם הוא מאוד לא רוצה לעזוב, אז שיושאל לאנשהו.
-
דסט הוא אחלה אופציה בצד ימין, אבל בהינתן העובדה שצ’אבי לא מאמין בו ורוצה לשלוח אותו לבאיירן, אי אפשר לקחת אותו בחשבון.
אנחנו צריכים קו ימין חדש. אם נביא את מארזוואי ואזפי וניתן להם לריב ביניהם על ההרכב זה יכול להיות מדהים. בכלל שוק שחקני ההגנה החופשיים הולך להיות מטורף בקיץ הקרוב, ואם לאפורטה ואלמאן יעשו ניסים עם תקרת השכר, אנחנו יכולים להביא חוליית הגנה שלמה בגרושים…
בכל אופן, אני משתדל להיות אופטימי כי ההנהלה החדשה בינתיים עושה פלאים. זה החלום שלי לשנה הבאה:
מראזווי, אזפי, שולה, כריסטיאנסן, אראוחו, אריק, גאיה, טגליאפיקו.
אבל גם עם חוליית הגנה כזו צ’אבי יפתח עם:
אלבס, פיקה, פויול, אלבה.
הסוכן של דמבלה נצפה בברצלונה. העיתונים אומרים שהערב תהיה פגישה פנים מול פנים של לפורטה מול דמבלה וסוכנו.
עוד מדווחים שאראוחו דחה את ההצעה הראשונית של בארסה על חידוש.
2 עדכונים/דיווחים/שמועות/הנפצות מרדיו קטאלוניה -
אוקיי.
וגם -
שזה…מעניין. לא מכיר אותו, אז אשמח אם מי שכן מכיר יוכל להרחיב, אבל זה נשמע כמו חיזוק לבוסקטס.
אם קאסיי מגיע זה די התחלה של מחשבה של דה יונג החוצה
קאסיי קשר אחורי/מרכזי חזק אבל כזה שיודע גם להבקיע.
אם אנחנו רוצים בערך השוואה אז קצת יאיא טורה כזה
מעבר יחסית למחיר הזול שהוא יכול להגיע זה לא שם שחשבתי שנשמע עליו בהקשר של בארסה
י
עניין של שעות?
קסייה זה רכש מצוין עצם החתימה. יש לו ביקוש לא קטן ואין פה סיכון גדול. אלמאן המלך.
ג’רארד רומרו אומר ששוקלים אופצית החלפה בין דסט למונייה. לא פירט כלום, השאלה או מכירה ומתי.
רומרו קצת איבד את זה בקיץ אז לא יודע אם יש משהו מאחורי הידיעה הזאת.
אני חושב שלא כדאי לנו. מונייה נראה לי שחקן גמור.
צ’אבי עדיין מנג’ס לאלמאני לגבי מוראטה. יובנטוס הולכים להחתים את ולאחוביץ’, אז הם ישמחו להיפטר ממוראטה. אתלטיקו כנראה לא ירצו לחזק אותנו, אז לא ברור. אני אישית שונא את מוראטה, מזוהה אצלי עם ריאל.
החלום הרטוב שלי להגנה הוא זולה. היום באיירן הודיעה שהוא סירב להצעת החוזה והמו"מ הסתיים. יהיה חופשי בקיץ. צריכים להתאבד עליו.
מנסים להיפטר מדמבלה כבר עכשיו כדי להחתים מגן שמאלי במיידי. כנראה בגלל זה הסוכן שלו בברצלונה. לפי העיתונים, הוא ביקש פגישה אישית עם לפורטה, אבל לפורטה סירב. כמו שצריך.