פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

איזה קלאס יש למועדון הזה. אי אפשר שלא לקנא… מזכיר לי את הספרס ב NBA שנשארו רק עם הקלאס בלי התחרותיות או כמו הפטס ב NFL שעדיין תחרותיים למרות שבריידי עזב. התנהלות נכונה זה מתכון להצלחה בטוחה.

בדקתי בשתי מקורות אז לא נראה לי שזה זיוף אבל הסוכן של דמבלה הגיע לברצלונה וישר קיבל טלפון מליאונרדו של פסז:

https://twitter.com/barcacentre/status/1486347614488567808

https://twitter.com/elchiringuitotv/status/1486341076604575745

image

abandon all hope

https://twitter.com/barcacentre/status/1486355441768706049/photo/1

אולי גם פריז חושבים שדמבלה עדיף על אמבפה

ספורט טוען שהסוכנים דל גמבלה לא נפגשו עם לפורטה, אבל נפגשו עם צ’אבי. הם אמרו לו שדמבלה רוצה להמשיך בבארסה ושהוא 100% מחוייב.
היות וזה שונה מאוד ממה שהסוכנים הציגו עד עכשיו, הם מייד קיבלו פניה מבארסה לשבת על חידוש החוזה.
העניין כמובן משפיע לא רק על דמבלה אלא גם על חיזוקים אחרים בינואר. אם דמבלה מחדש, יהיה אפשר להכניס עוד משכורת או שתיים לא גבוהות. אם הוא עוזב במיידי אז גם.

לא יודע אם זו לא הצגה.

אני מקווה שלא, כי לפי כל מיני שמועות , הוא כנראה נבהל ושוב יש משא ומתן. מחזיק אצבעות לפסז. יאללה אל חאליפי עוד טובה אחת…

אין הרבה סיכוי שהתמונה הזאת לא מתוכננת. אני לא אופתע אם הצלם הזה עובד אצל הסוכן של דמבלה. וזה מהלך גאוני בעיניי.

אני בכלל לא מבין למה חושבים לעשות את זה. הבנאדם כבר 4 שנים אצלנו, הוא פציע ברמה לא נורמלית, הוא קיבל יותר קנסות מכל הקבוצה ביחד, שיחק סוני יותר מכולם ביחד, וגם כשהיה על המגרש ראית שחקן שפשוט יותר מסוכן מאבדה. עם ההתנהגות האחרונה, מה בכלל הדילמה?

יש סיבה כלכלית וספורטיבית.
אתה לא מאמין בסיבות הספורטיביות, זכותך.
אבל אתה בטוח מבין למה חידוש שלו במשכורת הרבה יותר נמוכה טובה לנו כלכלית.

היום אומרים שההשאלה של מוראטה למעשה מתה. נשמתי לרווחה.
במקומו , מדברים על אדאמה טראורה. השחקן רוצה לחזור, וולבס לא מתנגדים, יש לבארסה קלף מיקוח בדמות טרינקאו. הבעיות: אין מקום מתחת לתקרת השכר ווולבס רוצים למכור ולא רק להשאיל. הם מוכנים להשאיל רק אם אופצית רכישה חובה.

ddf9b7b9aaccc0c5975406393911f5a4

אתה צפית במשחקים שלו ויכול לחוות דעה?
כל מה שאני זוכר מטראורה זה ויינגר מהיר חזק ומטומטם סטייל דמבלה. אבל אולי הוא השתפר מאז שראיתי אותו בבארסה לפני כמה שנים.

אני צופה בסטטיסטיקות (מהעונה הנוכחית) שלו As we speak -

3

וגם העונה הקודמת לא בדיוק מבריקה -

מה בדיוק הוא ייתן לנו, חוץ מרגעים של הומור כשהוא יעמוד ליד ריקי וגאבי, והם ייראו כאילו הם בגודל של הירך שלו, ביחד?

https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1486651680183758852

סטטיסטיקה לא מרשימה במיוחד.
השאלה אם הוא מביא משהו מעבר לסטטיסטיקה.
האם ההתרשמות שלי מלפני כמה שנים של “ויינגר מהיר חזק ומטומטם סטייל דמבלה” עדיין נכונה?
בכל מקרה, אני לא מבין כמה ווינגרים או שחקני התקפה צ’אבי צריך. טורס, ממפיס, ברייטוויט, אבדה, ז’וטגלה, לוק, וזה עוד בלי לספור את דמבלה ופאטי וגאבי כקיצוני.
שנה הבאה חוזרים טרינקאו וקוטיניו. ואם יצליחו להנחית את האלנד אז בכלל.
לא מבין למה אנחנו צריכים more of the same אפילו שהוא זול.

היום לפני שהלכתי לזרוק את הפח התקשרתי ללאפורטה לבדוק אולי הוא רוצה משהו משם

התחיל לשאול שאלות

אמרתי לו “ז’ואן, כן כן, לא לא”

אמר “כן כן רק אתה יכול לשלם על המשלוח?”

יכול להיות שהוא מיועד להיות מגן ימני?
אין לי מושג לגביי אם זה נכון, או מה היכולות ההגנתיות שלו, אבל יכול להיות שאם פעם היה “קשר אחורי גרזן”, עכשיו יהיה “מגן ימני שמפחיד אותך לרוץ אליו”.

בכל מקרה, אני מבין שמדובר בהשאלה עם אופציית רכישה, שזה…הרע במיעוטו.

אין ספק שהסטטיסטיקה שלו איומה , חוסר יעילות קיצוני לשחקן בעמדתו .
אבל על הכישרון שלו קשה להתווכח , הוא חזק כמו שור ומהיר בצורה לא נורמלית - אני זוכר שבמשחק מול יונייטד אצל וולבס היה קשה מאוד להתמודד איתו והוא גמר אותנו במתפרצות ( שוולבס השכילה להחמיץ ללא הפסקה ).
הלוואי ותהיה קבוצה שתצליח לגרום לו לממש חצי מהפוטנציאל שלו.

אני פשוט לא מבין את התלונות שלכם. אתם מתלוננים כל היום על כמה דמבלה בן זונה, ואז בוכים שאי אפשר לשים אותו ביציע חצי עונה כי אין לנו ווינגרים. ואז מביאים ווינגר (שחקן בית לשעבר שאשכרה מקצץ בשכר כדי להגיע) ואתם בוכים על למה הביאו אותו.

לא מבין את ההשאלה של אדאמה (לפי בארסה מאניה הכל סגור).

מילא פראן טורס הסבירו לנו שהוא עושה תנועה והוא הפדרו שצאבי מחפש וכו’ וכדו’ ולכן המספרים לא משנים,
אדאמה, חוץ מזה שהוא עם מספרים גרועים מאוד, הוא לא שחקן שמתאים לצורת המשחק שברצלונה לכאו’ שואפת אליה ושצ’אבי מספר שהוא רוצה לשחק עוד שהיה שחקן פעיל בערב הסעודית.

אני עדיין אתן לצאבי קרדיט ואמתין עד לסוף העונה או לשליש הראשון של העונה הבאה אבל כרגע אני פשוט לא מבין את המהלכים.

כי זה שאין ווינגר במקום דמבלה לא אומר שצריך להביא את טל בן חיים או שחקן אחר שלא מתאים.