פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

הבנתי, אז האופציות שלנו הן:

1. לבדוק אם סלאח רוצה לשבור חוזה ולבוא אלינו בחינם.

2. לתת לדמבלה לזיין אותנו.

אני חושב שברתומיאו הרגיל פה אנשים לזה שאנחנו תמיד הצד המסכן והמטומטם.

אנחנו אשכרה יכולים להגיד לסוכן של דמבלה “שומע, הוא לא בתוכניות של המאמן. בדיוק הבאנו שחקן על העמדה שלו. מוזמן למצוא לו קבוצה, או להסביר לו שהוא יבלה חצי שנה ביציע” ואנשים בוכים פה. ועל מה? על זה שזו עסקת השאלה בחינם? על זה שהשכר שלו יהיה נמוך? על זה שיש סעיף רכישה אם הוא יפתיע?

אני דווקא אוהב את זה ורוצה לראות אם הכל מתחבר או שהכל קורס.

זו לא חוכמה להביא שחקנים כוכבים אחרי שהם כבר פרצו. לעתים, כמו בניסיון המר שלנו מהשנים האחרונות, זה אפילו דפוק ללכת על כוכבים. אבל הכי הרבה, עכשיו זה גם לא ממש אפשרי להביא כוכבים. הכסף נגמר וצריך לעשות רכש חכם.

רכש חכם זה להביא שחקנים לא נוצצים שאפשר להוציא מהם מחוייבות, לחבר אותם לפאזל ואת הפאזל הזה לעשות גדול יותר (או רצוי הרבה הרבה יותר) מסך חלקיו.

טורס נחת פה לפני קצת פחות מחודש. אלבס גם. בינתיים אנחנו נראים לא טוב מספיק, אבל אם הפאזל עדיין בהרכבה אז איפה התלונות? רוצים לראות את הסצנה האחרונה בהתחלת הסרט וללכת הביתה אחרי חמש דקות?

זה לא סרט, אז אי אפשר. צריך לבנות את זה לאט לאט, צעד צעד.
כאמור, אני דווקא אוהב את זה ורוצה לראות אם הכל מתחבר או שהכל קורס. מקווה שהכל מתחבר.

אגב, אם הכל יתחבר זה יקל עלינו להביא את הכוכבים.

רצה לוודא שהזבל מעל גיל 30?..

לפי מה שאני מבין זה השאלה עד סוף העונה ללא חובת רכישה. ולמי שעדיין לא נופל לו האסימון , זה צעד של ברצלונה לגרום לדמבלה להבין שהדלת סגורה במועדון ואין לו טעם לשבת ביציע לחצי שנה. ואיך עושים את זה? צעד ראשון להביא שחקן בעמדה שלו והצעד הבא זה להתחיל להדליף לעיתון ולתקשורת שהוא בא במקומו במקרה שדמבלה עדיין לא הבין את הרמז, ובמקרה של הצרפתי הוא כנראה יצטרך שכמה אנשים יסבירו לו את זה.

https://twitter.com/barcacentre/status/1486693007726465028

כל עוד השכר שלו הוא סביר וזה השאלה ללא חובת קנייה וזה יגרום לדמבלה לצאת מפה אני מסכים לחלוטין עם טל.

זה מה שאני הבנתי,

https://twitter.com/barcacentre/status/1486695478918057984

https://twitter.com/ManagingBarca/status/1486692160636215299

קיבלתי. אשמח לאכול את הכובע.

השאלה הכלכלית היחידה שיש לי לשאול בנושא - האם במקרה ודמבלה לא עוזב ב-4 הימים הקרובים, הגעה של טראורה לא חוסמת הגעה של מישהו אחר? למשל טגליאפיקו.

אני אוהב האמת את החזרה של הילדים האבודים בחינם. טראורה שחקן טיפש, אני עוד ניתחתי אותו במידלסבורו שם הוא הצליח להחיות את הקריירה שלו לפני שנגדעה בטרם עת. הוא היה השחקן אולי הכי טוב בצ’מפיונשיפ, כזה טוב שוולבס שעלתה לפריימרליג קנתה אותו.

זה מאוד פשוט-הוא שחקן מאוד מאוד טיפש, אבל עילוי מבחינה פיזית. כמה טיפש? דקה 90 הוא יחלץ כדור מנקודת הקרן בחצי שלו, ובמקום להעביר זמן, לנסות לשחרר לחץ או כל פעולה אחרת, הוא יעשה את הדבר הכי מסוכן-ינסה לכדרר מהחצי שלו מנקודת הקרן נגד 3-4 שחקנים יריבים על הקוו. ראש בקיר ברמה הכי גבוהה. כמה הוא עילוי? היו מקרים שבאמת הוא כמעט הצליח.

עם זאת אני חושב שלא סתם הוא לא מצליח יותר מדי בוולבס, וקשה לי לראות אותו מצליח בלי מאמן שמכווין אותו כמו שצריך. יש שם הרבה עבודה בקבלת החלטות, המון. אם יצליחו לשפר את זה איתו, הוא חתיכת סיכון לכל קבוצה. בעבר חשבתי שעם הכוונה נכונה ואחריות, הוא יכול להיות מגן עוצמתי סטייל דיויס. אף אחד לא יכול לעבור אותו במהירות ובטח לא בפיזיות. השאלה כמה הוא יכול לשחק במערכים שונים, כי הוא רגיל כבר לדעתי ל3 בלמים כשהוא המגן/קיצוני שחורש את האגף. מעניין יהיה איך הוא ישתלב במערך ברסאי. יש הרבה שאלות איך הוא כל משחק מסירות, אני לא התרשמתי, איך הוא מול בונקרים כי יש פחות שטח. אני לא יודע מה היכולות שלו לאיים מרחוק, זה גם חשוב. מבחינה פיזית אין ספק שאחרי אנגליה (גם הליגה השניה שהיא מאוד פיזית) ספרד תהיה לו יותר “רכה” והוא חוזר מאוד מכושל.

אני בעד. קצת עניין. גרימלדו צד אחד, אדמה צד שני. פחד אלוהים.

אני הבנתי אחרת.
ההשאלה עד סוף השנה פלוס חובת רכישה בכ 20M.
השחקן הסכים לרדת לשכר מינימום בחצי השנה הזאת כדי להיכנס בתקרת השכר. יקבל שכר נורמלי ב 4 השנים הבאות.
מה שנשאר זה להגיע להסכמה עם וולבס לגבי המחיר. מזכיר שטרינקאו מושאל לשם, ויכול להיכנס לעיסקה. מנדש הוא הסוכן של שניהם.
אדאמה כבר היה סגור בטוטנהם אבל ברגע ששמע על בארסה עצר הכל.
כל זה בלי קשר לאם דמבלה עוזב עכשיו או לא.

איך להגיד “אני שונא את אלבס ואלבה” בלי להגיד את זה במפורש :wink:

חוץ מזה שגרימאלדו במצב אחר לחלוטין מטראורה, אבל תמיד אפשר לחלום.

@dmitrys אתה יודע מה השכר הנוכחי שלו בוולבס? או כמה צפוי להרוויח אצלנו?

אל תקשיב לנדב, היום אני פחות שונא את אלבס. אני אשמח אם ישאר ביחד עם אדמה.

אף פעם לא התעניינתי בוולבס וגם עכשיו לא מצאתי מקום אמין לגבי המשכורת שלו.
המשכורת אצלינו - קודם שיחתום, אחר כך נחפש הדלפות. אבל הוא לא כוכב, בטח לא יותר גדול מטורס או ממפיס, אז זה מספר חד ספרתי של מיליונים.

אם פאברציו אומר

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1486730227644391435

השאלה עם אופציה רכישה של 30 מילון אירו. ברצלונה תשלם את השכר שלו עד יוני

לגביי הצורך בו, אני מין הסתם לא הולך להגן על הסטטיסטיקה או האינטליגנציה שלו, אבל מה שכן חסר לנו בכל ערימות הווינגרים שיש לנו זה מישהו שיכול להכניס יותר קצב למשחק. בהיעדר דמבלה, טורס, אבדה, ממפיס וז’וטגלה לא מצליחים לתת הרבה קצב למשחק. הכי קרוב לזה זה אבדה, וזה אומר הרבה על יכולות הווינגרים שלנו. טראורה יכול להכניס יותר קצב ואינטנסיביות בחלק הקדמי ולייצר יותר גיוון בהתמודדות שלנו עם קווי הגנה עיקשים.

צ’אבי בונה על לחץ גבוה, יציאה מהירה קדימה עם יתרון מספרי ואדאמה יכול לחלוטין לתת את זה. הוא לא אידאלי, אבל לדעתי זה חלק מהגיוון בהתקפה אותו אנחנו צריכים.

בנוסף, הוא גם ממש רוצה לבוא. צריך לנקות את שכירי החרב עם המנטליות שלהם מהקבוצה.

אני כן מקווה שמה שנאמר פה מעליי נכון - אם ההחתמה של טראורה תעיף את דמבלה החוצה כבר בימים הקרובים, זה כבר שווה את זה. כל גול יהיה רק בונוס.

אם זה נכון, אז אני בכלל לא מבין את הקיטורים של כמה מפה. שכר כמעט 0 בלי שום מחויבות מצידנו ורמיזה מאוד עבה לדמבלה לצאת כבר עכשיו. אין לנו שום מה להפסיד רק להרויח. עוד עיסקה טובה של אלמיני וגם כל הכבוד לטראורה שמוכיח שהוא רוצה להוכיח את עצמו אצלנו.

https://twitter.com/VMalo8/status/1486731051602903052

https://twitter.com/barcacentre/status/1486761826763390983

נ.ב במקרה הגרוע והצפוי מבחינתי שדמבלה יעדיף את המשכורת בבנק על לשחק כדורגל אז יהיה לנו קיצוני במקומו. תאמינו לי שהוא בטח לא יהיה יותר גרוע מדמבלה. מדברים פה על מספרים. תראו לי איזה מספרים יש לדמבלה אצלנו… אפשר לחשוב מסי 2… בעיטות ליציע לא זה לא נחשב עבורי @Josepe מצטער. :slight_smile:

אני יודע שהוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל בכמה הופעות שלו בבוגרת דאז דווקא התרשמתי מטראורה והתבאסתי שהוא עזב.

הוא שחקן עם אחלה דריבל והרבה כוח פריצה, שזה משהו שאנחנו צריכים, במיוחד פוסט דמבלה. דאז נראה היה שצ’אבי הצליח לעזור קצת לדמבלה בחזית קבלת החלטות, אולי זה יצליח גם עם טראורה.

וגם, חינם זה תמיד יותר טעים. אני מבסוט

על חצי מהסגל השחקנים הנוכחי שלנו אתה יכול להגיד את המשפט הזה…

לא יודע… כל ההעברות האלה מרגישות לי כמו התנהלות של ליגה ז’. מביאים שחקנים כי הם חינם. אחר כך ניתקע עם כל החינם הזה כמו עצם בגרון. ככה לא בונים קבוצת כדורגל. הכל מרגיש אקראי. אין לנו סקאוטים? אין תכנית לטווח הארוך? או שהלאנד זה חזות הכל?

אבל אתה לא נתקע איתו . הוא לא היה טוב אז הוא יעזוב בסוף השנה בלי ששילמת דמי העברה ובלי שום קנס ושכר כמעט 0… תקרא את פבריציו.

הלוואי ודמבלה יעזוב, אבל המשפט הזה לא נכון מ-2 סיבות -

1. כן. השוואה למסי. צודק.
  2. הנה אדאמה בעונה וחצי האחרונות -

והנה דמבלה -

מדהים? לא. משהו שהיה אמור להיות הרבה יותר מרשים? כן. אבל עם מצב ההתקפה שלנו (וגם ההגנה, האמת) - כל גול לזכותנו חשוב, וכל אחד כזה מגיע בשיניים.
הלוואי וטראורה יספק את הסחורה, וכמו שאמרתי - מספיק שזה ידחוף את דמבלה החוצה ואני כבר מרוצה, אבל אם הולכים על מספרים נטו, אני חושב שברור אצל מי הם יותר גבוהים. או יותר נכון - אצל מי הם פחות נמוכים.

א. כמו שמשה הסביר - אתה לא נתקע עם טראורה. יהיה טוב? אולי שווה להחתים בקיץ. יהיה רע? יחזור לוולבס ולא בזבזנו עליו כלום כסף.
ב. אם ההגעה שלו דוחפת החוצה את דמבלה כבר עכשיו, זה לא נחשב תוכנית לטווח ארוך? חיסכון גדול במשכורת? וגם אם לא יילך - עצם האמירה של “לא מאריך? אין בעיה. הנה המחליף שלך, תהנה בספסל” היא מבחינתי חתיכת תכנון לטווח ארוך, בניגוד לבדיחה שהיינו בשנים שעברו.
ג. זה גם תלוי האם ההגעה של אדאמה מונעת הגעה של שחקן אחר בינואר הנוכחי. אם לא - מה הבעיה בזה?

יותר התכונתי לשנה הנוכחית. אבל זה לא המטרה שלי, אני חושב שגם מבחינה מקצועית בגדול, אנחנו לא מפסידים אדאמה מול דמבלה.

לדעתי, אין לנו פה מה להפסיד רק להרויח. גם אם דמבלה ישאר בסופו של דבר.

.

צריך להזכיר שיש את טרינקאו בתור קלף מיקוח. אם הוא יפתיע לטובה לדעתי המחיר היה יותר זול.

FFS

https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1486772976083255296

אם מחדשים לסרג’י חוזה בגלל צ’אבי, נגמרים ימי החסד של הבחור.