פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

אה, לא ככה הבנתי את ההודעה לה הגבתי.
אני מסכים איתך, אבל מקבל בהבנה שחקנים כמו טראורה כשאין כסף.

טוב, הם לא גיבורי על, אבל שניהם עשו לנו טובה גדולה. ככה אני רואה את זה.
אלבס עדיין שחקן נבחרת ברזיל מסתבר. אני חושב שהיה יכול להרוויח יותר מ 0.1M שהוא מקבל אצלינו. זה שהוא היה בבית לא אומר שהערך שלו 0. זה אומר שהוא יכול להרשות לעצמו לשבת בבית. אני מעריך את זה מאוד, בנוסף לזה שהוא הסכים להגיע מהסיבות שרשמת.

אם לפי הדיווחים טראורה ירוויח 350K לחצי שנה, ונניח זה נטו, זה אומר 1.4M ברוטו בשנה. יש לך ספק שהוא היה מרוויח יותר בוולבס או בטוטנהם, בקבוצה בינונית בה היה שחקן פותח? אין לי ספק בכך.
אני לא בטוח שהמתרים שלו הם רק אבדה וז’וטגלה. בימין זה טורס, בשמאל זה ממפיס או ברייטוויט. לא מבטיח לו יותר דקות ממה שהוא שיחק בוולבס.
הוא לא גיבור, זה סיכון מחושב, אבל רוב רובם של שחקנים לא היו לוקחים אותו. אני לא רואה תופעה של שחקנים בינוניים מוכנים לשחק בחינם בקבוצה גדולה.

נכון, זה נגזרת לסטאטוס של הקבוצה. אני לא יכול לצפות שכל הניימארים או ההאלאנדים של העולם יוותרו על כסף בשבילנו במצב הנוכחי. לראות שהמצב הזה יש שחקנים שרוצים לבוא שמועמדים לקבוצות ברמה מקצועית גבוהה כמו אולמו, גרימאלדו ואפילו אדאמה זה כן מוערך.

זה תלוי באם נמכור שחקנים לא?

אני הבנתי שזה לא קשור לעזיבות, פשוט אי אפשר לרשום יותר מ-3 שחקנים שהגיעו בינואר.

מה שדורון אמר. גם אם יעזבו 26 שחקנים, עדיין תוכל לרשום רק 3 חדשים לאירופית.

אומרים שאדאמה היה אמור להרוויח 120k בשבוע בטוטנהאם, שזה פי 8 מה15k לשבוע שהוא ירוויח אצלנו.

סכומים מאוד הגיוניים.

אלמאן הבהיר לסוכן של דמבלה שהצעת החידוש פגה. או שהוא עוזב עכשיו, או שיישב חצי שנה ביציע.
יש שמועות שהסוכן שלו סיסוקו ניסה להיפגש עם בארסה כדי לדון בחידוש אבל בארסה סירבה. להערכת בארסה, אין לדמבלה שום הצעות לאור הדרישות שלו והפציעות ולכן סיסוקו רצה לדסקס חידוש, אבל סורב.

יאללה, שיהיה בהצלחה -

השאלה מה קורה אם מישהו שנראה ככה מגיע לברצלונה. גורצקה הפך ממקל לבהמה בבאיירן, ויש לי חשש שבברצלונה התהליך הפוך.

אני רואה את אלבה באימון מולו.

הוא נתקל בו מעיף אותו עד לאיצטדיון של אספניול

דימטרי זוכר את הויכוח על השכר?

אורי קופר אומר 40 מיליון אירו לעונה (ברוטו) מקום רביעי אחרי רונאלדו מסי וניימאר. נו יש קבוצה שתיתן לו את השיגעון הזה?

לא זוכר ויכוח. על מה התווכחנו?
אני לא סומך על אורי קופל. אני יודע שגריזמן הרוויח 40 אצלינו, ומסי מרוויח ככה בפאריז. רונאלדו עכשיו לדעתי פחות. האלנד ומבאפה ירוויחו יותר בחוזה הבא שלהם.
אז אם דמבלה חושב שהוא אחד הטובים בעולם, 40 זה לא מוגזם.
אף אחד אחר לא חושב שהוא כזה, אבל אותי זה כבר לא מעניין. שידרוש גם 100, שמישהו אחר ישלם.

עדיף אלאבה במקום אלבה.
נראה אם הטנק הזה יודע לנצל כוח ומהירות, או שיש פה בייבי דמבלה.

לא חושב שהוא בייבי דמבלה. הוא משקיע בגוף שלו, למרות מה שאומר, והוא אולי טיפש אבל לא טיפש פציע כמו הדחליל הזה. הוא חושב שהוא שחקן טופ, איזה חוסר מודעות. שיעוף ליציע, אני במקום לאפורטה נותן לו לחפש כרטיסים ביום המשחק נגד ריאל כמו שאני התעוררתי ב10 בבוקר וירדתי לאיזה חנות מחשבים של פקיסטנים בשביל לרפרש שעה ולהתפלל לאלוהים לכרטיס במחיר עלות.

מצפה למשחק הראשון של אדאמה.

גם כי אני זוכר לו חסד נעורים וגם כי אני באמת חושב שהוא יכול לתת לנו משהו, במיוחד אם צ’אבי יעזור לו קצת לסדר את הראש.

באסה שצריך לחכות לשבוע הבא. מצד שני, המשחק הבא זה אתלטיקו, ש… יפתחו לנו את התחת. חחח

אינייקי פניה הושאל לגלטסראי. השאלה פשוטה לחצי שנה בלי אופצית רכישה.
נטו שרצה לעזוב כדי לחפש דקות יישאר.

ספורט טוען שאובמיאנג הסכים לרדת לשכר מינימום כדי לשחק בבארסה ולא להיות תלוי בעזיבה של דמבלה. מה שחסר זה ההסכמה של ארסנל.
אני לא מבין את התופעה הזאת של לשחק כמעט בחינם, במיוחד כשלא מדובר בשחקן שיש לו הסטוריה עם בארסה.

במקרה שלו אני פשוט חושב שברצלונה תהיה התחנה האחרונה שלו לפני ארהב או סין .

להחזיק אצבעות!!

https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1487865409772662787

זהו מסי יכול להגיד שלום לסיכוי שלו לזכות שוב בצמפיונס… לול

בארסה הנוכחית היא עם פער היוקרה- יכולת מקצועית מההכי גדולים שיש. אובמיאנג יכול במצב הנוכחי לחזק את המותג שלו בתור חלוץ מוביל בברצלונה, כשהמתחרים שלו משחקים כמו שחקני עבר. אצל טראורה וטורס המצב דומה, כשהמתחרים שלהם לא יכולים לשחק עד אחרי אחת עשרה בלילה כי יש להם בית ספר למחרת.

זו תחנה אידאלית בשביל מי שרוצה לשקם את הקריירה המקצועית שלו. המטרה מבחינת המועדון שזה יהיה זמני באופן מאוד ברור. רק השאלות או חוזים קצרי טווח.

אל תזלזל אף פעם ברעב של שחקן להוכיח לכולם שהם על הזין שלו, הדרייב המקצועי של שחקנים גובר לפעמים על הכסף. אלבס, אדמה, אובמיינג, טגאלפיקו, כולם סידרו את הילדים שלהם. הם לא סידרו את הרעב המקצועי שלהם, או את הלגסי שלהם.

אבל אבל…!!! :weary:
מה עם החוזה?? מה עם המיליונים שמגיעים להם עד היורו האחרון? מה עם המשכורת שאתה ואני לא היינו מסכימים לוותר עליה, אז למה אתם חושבים שמישהו מהשחקנים יסכים לוותר על המשכורת שלו??

בשביל לגסי? הצחקת אותנו… אתה לא יודע שבעולם הציני שלנו כסף זה הכי אחי?

source-7