אתה מאמין שדמבלה יהיה כשיר ליותר מ5 משחקים?
שחקנים אחרים שלקחו תארים ולא מרגישים צורך להוכיח את עצמם לא יוותרו. אומטיטי אלוף עולם, אל תזלזל גם בהרגשה של התואר הזה. שנית, מדובר בשחקן גמור מקצועית, והוא ידע שזמנו קצוב מקצועית עוד בליון עם ברך בעייתית. אתה מכיר שחקן גמור כמוהו שהיה מוותר על חוזה שמן כמו זה?
ואו תתכוננו לכל כך הרבה בדיחות איקרדי…
יש יותר מדי שמועות וכתבות על דמבלה.
לא רק פאריז, גם טוטנהם. אם פריז, אז תמורת כסף, או תמורת איקרדי או תמורת ברנאט? ואם יבוא משם שחקן, זה בהשאלה לחצי שנה או חוזה ארוך טווח? אם או בלי אובמיאנג?
כבר הלכתי לאיבוד.
לא אאמין שדמבלה עזב עד שלא אראה הודעה רשמית.
כגודל הציפיות כך גודל האכזבות.
כל חלון העברות נגמר בצורה הזאת…
איך אתה מסביר שזה קורה רק השנה ורק בבארסה?
אני עוקב אחרי בארסה הרבה שנים, לא היו שחקנים ששיחקו תמורת עשירית ממה שיכלו להרוויח במקום אחר.
קבוצות אחרות אני לא שמעתי גם, אשמח לדוגמאות.
אני באמת לא זוכר קבוצות טופ עולמי במצב הכלכלי שלנו, עם רמת ה"יוקרה" שלנו.
כרגע יובנטוס למשל.
אני יודע שהם קנו את ולאחוביץ’, כמו שאנחנו קנינו את טורס, אבל מצבם קשה. הם נפתרו מרונאלדו וגם עכשיו פועלים במרץ כדי להיפטר מכמה שחקנים.
גם אתלטיקו וולנסיה למשל מעל תקרת השכר שלהם, ואמנם הם לא שמות נוצצים כמו ברצלונה, הרבה שחקנים היו שמחים לשחק שם חצי שנה כדי להרים את הקריירה. אני לא רואה שחקנים שמוכנים לשחק בחינם אצלם.
קראתי שלאובמיאנג יש בית בפרברי ברצלונה ושהוא מדבר ספרדית שוטפת. אולי יש לו זיקה כלשהי לעיר ולקבוצה שאנחנו לא מכירים.
לא יודע עד כמה הציטוט אמין אבל אני זוכר שבתקופתו בדורטמונד היו הרבה חיזורים הדדיים בינו לבין ריאל מדריד,יותר מצידו כנראה.
זיקה למועדון זה לא העניין,שיקום הקריירה כבר יותר הגיוני.
https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1488112577343283204
דרך אגב @dmitrys רומארו עושה קאמבק. תתפלא אבל בזמן האחרון יש לו יציאות ממש טובות. הוא יצא עם השיחה של לאפורטה עם צאבי ועכשיו זה . זה רק דוגמה. אולי אחרי הפאשלות שלו בקיץ הוא טיפה עושה חזרה בתשובה…
משום מה קראתי את זה “רומאריו עושה קאמבק”, והדבר הראשון שחשבתי על זה היה “זקן, אבל אין לנו כסף וזה עדיין עדיף מדמבלה”.
נראה לי שכולנו נצטרך להתרגל למצלמה שמדי פעם עוברת ליציע ומתמקדת על הפרצוף של היתוש…
לא נראה שהוא הולך לאנשהו בשעות הקרובות, ונראה לי גם שאלאמן ולאפורטה לא יסכימו לרדת מהעץ.
אגב, ברצלונה זה עדיין שם גדול, ושחקנים רוצים לבוא לשחק כאן.
זה שז׳ואן ומתיאו לא מוכנים להתגמש בדרישה שלהם לקיצוץ שכר זה חלק ממה שמביא שחקנים להגיע לכאן ולחתום כמעט בחינם.
אחרי הכל, אני אישית בטוח שברגע שלמועדון יהיה את הכסף לאפורטה יפנק את השחקנים ויתן להם שכר ו\או בונוסים מאוד יפים על הצלחות.
אחרי הכל, למה לא? שחקנים שמחים מביאים כדורגל יפה ותוצאות טובות. כשאתה מפנק את השחקנים שלך הם יחזירו לך.
ברתומיאו לא פינק שחקנים על הצלחות, הוא פשוט פתח רגליים ונתן לסוכנים ושחקנים כל מה שביקשו בשביל לבוא לשחק פה. זה כמו ילד שההורים שלו מסכימים לתת לו גלידה וקונים לו דלי שלם של גלידה. אחרי קצת זמן הגלידה נמאסת עליו וזה כבר לא פינוק אלא עול.
ברתומיאו לא הבין את זה ולא ידע איך לנהל מערכת יחסים רומנטית ומפלרטטת עם השחקנים. הוא ניצל אותם לטובת יח״צ של עצמו, פתח את הרגליים בדייט הראשון והוסיף מציצה לקינוח. פלא שהם נהיו שבעים ולא מעוניינים כל כך מהר?
לאפורטה כן יודע איך לעשות את זה, איך לפלרטט ולגרום לשחקנים לדמיין ולחלום. זו דעתי על הסיבה ששחקנים מסכימים להגיע לפה בחינם. לאפורטה פותח להם כפתור במחשוף, הם כבר מדמיינים את השאר. ולפי ההיסטוריה, הם מדמיינים נכון.
בנוסף, יש להם את צ׳אבי. עם כל הקטילות של חלק מהחברים פה, אי אפשר להכחיש שרואים שינוי במשחק של בארסה. זה לא מה שאנחנו רוצים לראות, אבל אין ספק שרואים שהשחקנים עכשיו יותר מאומנים. אני חושב שלהרבה שחקנים, מאמן שידע להכווין אותם זה חלום וזה נכס.
היו לנו בקבוצה עד לשנה הזו שחקנים הרבה יותר טובים ממה שיש לנו היום, ושלושת המאמנים הקודמים ידעו רק להסתמך על מסי ולא הוציאו שום ערך מוסף מהקובצה. עכשיו, עם חומר שחקנים נחות בהרבה, צ׳אבי מוציא ערך מוסף מהקבוצה. חלום. חלום של הרבה שחקנים לשחק תחת מאמן שיכול לעזור להם להתפתח. לעתים זה שווה יותר מכסף. זו דעתי.
אגב, אקח את פפ כדוגמא - כמה שחקנים ששיחקו תחתיו אמרו עליו דברים דומים? לא הקלישאות הרגילות על זה שהוא ׳אבא׳, אלא מחמאות על כך שהוא שינה אותם והפך אותם לשחקנים טובים יותר.
אני בטוח שהרבה שחקנים בימינו היו רוצים להתאמן תחת פפ מהסיבות האלה בדיוק.
צ׳אבי עוד צעיר, אבל אם הוא יראה שהוא אחד שמפתח שחקנים ועושה אותם טובים יותר, אז זה יסביר למה שחקנים יהיו מוכנים להתפשר קצת בשכר ולהגיע לכאן.
- נכון, כרגע הם לא מתפשרים קצת אלא הרבה, אבל אני מאמין שבהנתן יכולת כלכלית אחרת בשנה הבאה, השכר של שחקני החינם יעלה בהתאם.
ליאור, לפני שאתה קוטל אותי על היכולת העצובה של הילדים שלנו וזה שהם לא נראים כאילו שצ׳אבי מפתח אותם, אני אזכיר שהם ילדים. כל כמה שאנחנו מתלהבים מהם, יש להם עוד הרבה מה לעשות וללמוד. זה לא משהו שיקרה ברגע. אני עדיין מאמין שגאבי יגדל להיות אחד הקשרים הטובים בעולם, אבל אין ספק שסנטיאגו צודק כשהוא אומר שזה בסה״כ הימור ושאין לנו ערבות לכך שמישהו מהצעירים יהיה שוס גדול בעוד עונה או שתיים. ככה זה עם ילדים.
עד כמה אובמיאנג נואש לשחק בברצלונה? הוא הגיע ביוזמה של עצמו לברצלונה בלי להודיע על זה לאף אחד. עכשיו מנסים לארגן קומבינה של ישראבלוף על מנת להחתים אותו . דמבלה ישאר בברצלונה . אני מאוד אוהב את הגישה הלוחמנית של אלמיני ולאפורטה נגד דמבלה ובכללי. הם צריכים לנקוט באותה גישה נגד צאבי. אסור לתת לצרפתי לשחק דקה אחת של כדורגל השנה. אם צאבי לא מוכן לזה . יש לשכת אבטלה בברצלונה. המועדון חשוב ממנו. מכל אחד .
לדעתי, הסוכן של דמבלה שיחק פוקר נגד המועדון חשף קלפים מאוד חלשים ונתפס על חם. לדמבלה אין שום הצעה ואף אחת לא באמת יסכים לשלם את ה40 מיליון אירו עליו.
שנה הבאה בעזרת השם ירויח פחות מברצלונה בניוקאסל.
אין לי בעיה עם היכולת שלהם יש לי בעיה עם המיקום השגוי שלהם שזה אומר שאין לי בכלל בעיה איתם. יש לי בעיה עם המאמן שלהם שבינתיים תוקע אותם.
מארקה וספורט טוענים שהוא הסכים לקצץ כל כך הרבה שהוא יכול להירשם גם אם דמבלה נשאר.
מונדו אומר שהוא הסכים לקצץ הרבה, אבל זה לא מספיק בשביל להירשם אם דמבלה נשאר.
בכל מקרה, הוא יעבור בדיקות רפואיות ב 17:00 שעון ספרד כך שמירב הסיכוים שהוא יירשם.
מונדו גם מדבר על סכומים. הוא הרוויח 350K לשבוע בארסנל, ומוכן לרדת ל 100K לשבוע בבארסה. זאת ירידה גדולה, אבל לא קרוב לשכר מינימום.
אין שמועות על מגינים בשעות האחרונות.
מוראטה נשאר ביובנטוס.
עריכה: הבדיקות הרפויות של אובמיאנג בוטלו. כנראה שלמרות שהוא מוכן לרדת מאוד בשכר, זה עדיין לא מספיק כדי לרשום אותו. ארסנל סירבו לשתף פעולה בנושא. (לא ברור לי למה - הרי אם לא בארסה הוא חוזר אליהם עם משכורת גבוהה מאוד)
דימיטרי לא פוסלים שום דבר עד שהגברת השמנה שרה. או איך שכותבים את זה.
https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1488226735300698119
https://twitter.com/barcacentre/status/1488226671748595713
להזכירם את גריזמן סגרנו ברבע שעה האחרונה של החלון הקודם…
האמת אני נהנה מזה. זה הפך להיות ממש “שואו”.
כן, עכשיו כולם מסכימים שאובמיאנג מגיע לשנה וחצי.
ירוויח מעט מאוד השנה וירוויח משכורת אמיתית בשנה הבאה.
ספורט אומר ששנה הבאה היא אופציה, אבל בארסה תשלם לשחקן כסף אם לא תממש אותה. לא ציינו מה הסכומים
ודמבלה נשאר.