פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

חתם כבר בדורטמונד, לא?

טרם. זה הזמן לעשות פה מחטף.
וזה ישאיר המון כסף ספייר ביחס להלאנד.

או שיהיה הדמבלה החדש.
לא יודע, קשה לי עם שחקני בני 19 שבאים מליגות אחרות ועולים הרבה כסף. או שיהיה מוכח, או שיהיה זול. או ברמה של האלנד.

30-40 מיליון זה לא זול?

לילד ? לא זול.
בהנחה שפאטי לא גמר את הקריירה, ואובמיאנג ימשיך באותה יכולת, יש סיכוי די נמוך שהוא ייתן לנו משהו ברמה אחרת. בגלל זה לא הייתי מוציא 30-40 מיליון.

אתה מכיר כישרון צעיר אחר שלא עולה בסכומים האלו?

הסיטואציה של שחקנים שמסימים חוזה זה משהו יוצא דופן.

אני מת על פאטי, מבחינתי שיקח את כל הזמן שצריך. אבל אנחנו צריכים להתחיל להכיר בעובדה שאולי וזה אולי גדול, שהוא לא יכול להשאר כשיר. זה ממש כואב לי, בתור אוהד אני לא צריך לקבל החלטה מולו. אבל המועדון חייב להתכונן לרע מכל. חייב לבנות אלטרטיבה. מבחינתי אובי זה שחקן במקרה הטוב ביותר רק עד סוף שנה הבאה.

רק שלא יעשו את הטעות עם אנסו ויחזירו אותו לשחק כדורגל השנה.

אני לא עווקב אחרי כשרונות צעירים בעולם ולא עוקב אחרי אדיימי בפרט.
כל מה שכתבתי הוא כללי ולא מתיחס לאדיימי בפרט.
שחקן בן 19 מליגה חלשה זה חתול בשק. הוא עולה יותר מדי בשביל הימור כזה.
הוא צריך להיות בסבירות גבוהה יותר טוב מהאלטרנטיבות שיש לנו כבר, או מאלטרנטיבות שאפשר להביא בחינם, בשביל הימור שכזה.
אתה מדבר על “אולי גדול” בהקשר של פאטי. יש פה אולי גדול לא פחות על שחקן שכזה.
לא למדנו כלום מהמקרה של דמבלה? או “מסי האוסטרי” שכבר היה פה השנה?
אני מעדיף לקנות 10 דמירים במחיר הזה, יש יותר סיכוי שמאחד מהם ייצא משהו.

אבל שוב, לא עוקב אחרי אדיימי. אם אתה מבטיח לי שזה האלנד הבא, אז הוא שווה את הכסף.

לא הבנת אותי, אני מדבר בכללי, או שאני לא הבנתי אותכם.

בכנות, שנה הבאה, מבחינתי, בלי האלנד ובלי סופרסטאר אחר במקומו. תן לי גרימאלדו אחד . אומטיטי ולנגלה הביתה. ועוד איזה בלם טופ ואז אפשר גם להמר על איזה חלוץ צעיר. וזהו. אני סוגר את הבסטה.

טוב לא ראיתי את המשחק של יובה אתמול, אבל לפי התגובות בטויטר לדי ליכט היה משחק נוראי. מישהו ראה?

עצר גול בטוח בדקה ה-90.

היה חלש וגרם לפנדל הזוי עם זינוק של שוער אבל מי שדפק אותם באמת זה מיודענו הלורד דנילו.

אף אחד לא דפק אותם, הם פשוט קבוצה בינונית שהפסידה לקבוצה בינונית אחרת.

כמו שאמרת,אין הרבה הבדלי רמות,לויאריאל יש שחקנים אחראיים בהגנה שלא מאבדים את הראש וליובנטוס יש את דנילו שנתן להם קרן סתמית שממנה הגיע הגול של טורס (שצ׳זני רצה להרוג אותו באותו רגע) ואז גם איבד כדור פשוט כשהוא שחקן אחרון וזה נגמר בפנדל של דה ליכט.

אין מה לעשות, שחקנים בינוניים משחקים בקבוצות בינוניות :grin:

אחלה אווטאר אגב :wink:

יובנטוס היו צריכים להוביל 3-0 במחצית, ונראו מצוין כולל דה ליכט.
במחצית השניה ויאריאל כבשה גול אקראי בגלל טעות בהגנה שגרמה לפנדל. אלגרי איבד את העשתונות, זרק את כל המחיליפים ההתקפיים פנימה על חשבון ההגנה, ואז גם דה ליכט היה נראה נוראי.
לא הייתי מאשים אותו בהפסד של יובה.
אם היה עולה 20M ומשכורת סבירה, הייתי רוצה אותו. אבל ל 80M ומשכורת גבוהה יש שימושים טובים יותר.

הוא אמנם היה נוראי אתמול(ובחיי שאני לא סובל את השחקן הזה). אבל דנילו הוא לגמרי לא מה שאתה זוכר ממנו מריאל. הוא השתפר משמעותית בכל מה שקשור למשחק הגנה והמשחק הזה מאוד לא מייצג.

רק אני לא רוצה לראות את הלאנד בקבוצה? לדעתי הוא אוברייטד מטורף, שחקן חזק פיזית ומהיר אבל בלי דריבל קרוב לרגל ומשחק צירופים שאנחנו צריכים.

אני גם לא חושב שבארסה צריכה סופר-מגה סטאר שיפגע בדינמיקה הקבוצתית. כרגע צ’אבי מנצח על התזמורת, הוא הכוכב על שלנו… יש לנו שחקנים טובים מאוד מקדימה, בקישור ובהגנה, אבל אף אחד מהם לא שיכור מכח.
כולם שחקנים של מאמן, יודעים לעשות עבודה שלהם מצויין והתוצאות בשטח מגבות אותם.

אני בעד חיזוקים נקודתיים בהגנה בעמדת המגן הימני והשמאלי, ואפשר עוד בלם טוב.
וכמובן להיפטר מהמשקל העודף.

לא הלאנד, לא לבאנדובסקי -למען השם מאיפה זה הגיע?- וגם לא סלאח.

אני גם מתלבט אם הלאנד זה לא זלטן 2.0 (בהתאמה לברצלונה).
מצד שני, אני נותן את הקרדיט לצאבי.
אם הוא חושב שהלאנד מתאים והוא רואה איך הוא משתלב בתוכניות שלו, בבקשה.

נשאר רק הפרט השולי של הכסף….

אגב,
הסיטואציה קצת מזכירה לי את הסיפור של בקהאם ורונאלדיניו. לאפורטה אז רצה את האנגלי ובסוף הסתפק בברזילאי ויצא לו הרבה יותר טוב. אולי במקום הלאנד יבוא משהו מתאים יותר.
לבנדובסקי היה אחלה אם הוא לא היה בן 33.

כן. הבן אדם סקורר טהור, ועם התקפה של פראן, האלנד, פאטי אנחנו לגמרי יכולים להתמודד על הגביע עם האוזניים כבר עונה הבאה.

בפועל: התקפה של דמבלה, האלנד ופאטי מתחרים בפיפא בבית חולים.

לא מבין מה אנחנו בכלל צריכים אותו ולמה. באמת. שמישהו יסביר לי למה. בלי ציניות

https://twitter.com/barcacentre/status/1506036936427053061