פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

אני גם לא מבין מה צריך אותו… הוא לא קשר אחורי, לא 50/50 כמו שאנחנו צריכים וגם לא התקפי… סוג של ארתורו ווידאל/קייטע… בעצם אחרי שהזכרתי את השמות אולי יש הגיון בכל זאת.

נראה לי התשובה היא: מה יקרה אם בוסקטס פצוע/ כשהוא יפרוש?

אני אישית ממש לא חושב שדה יונג מתאים לשחק כקשר אחורי במקום בוסקטס וגם אם הוא ישתפר הגנתית- זה בזבוז.

עד שלא יוכח לי שגאבי או ניקו יכולים להחליף את בוסי בצורה טובה- אני מבין את הצורך

מסכים שדה-יונג כבר לא יכול להספר כמחליף של בוסי.

אני כן חושב שמבחינה הגנתית הוא יכול להכנס לנעליים של התמנון, אבל לא הייתי רוצה לאבד את הורסאטיליות שלו כקשר התקפי ואת העבודה הטובה שהוא עושה בתפקיד הזה.

לא בטוח אם קסייה הוא האיש המתאים לצרכים שלנו כמחליף ליום שאחרי בוסקטס. עם זאת, בינתיים הרכשים שצ׳אבי אישר הם פגיעות בול. אני אחכה עם המחשבות שלי עד שאראה איך זה מתחבר בפאזל…

הפרופיל בהחלט דומה לזה של קייטה או טורה יותר. חבר’ה שאומנם כן יכולים להצטרף להתקפה, אבל החלק הארי שלהם זו הנוכחות שלהם במרכז השדה.

אחת הדרכים עבור צ’אבי לייצר יתרון מספרי בחלק הקדמי היא לשחרר קשרים קדמיים לקו ההתקפה, במצב כזה נשאר רק הקשר האחורי לבד, וזה בעייתי במידה וברצלונה מאבדת כדור. עקרונית ברצלונה מפצה על זה ע"י לחץ גבוה של הקשרים, אבל גם אז יכול להיות מצב בו הכדור כבר עוקף את הלחץ היישר לאיזור מרכז המגרש, הסיכוי סביר ליתרון מספרי בהתקפה. ברצלונה צריכה מישהו שיוכל להתמודד עם סחף כזה, וקסי יוכל להיות הפתרון.

הייתי שמח אם דה יונג היה יכול להתמודד עם זה, אבל הוא לא תמיד מסתדר כקשר אחורי בודד, וכך גם ניקו. קסי יכול להיות פתרון לא רע במצבים כאלו, עד שאולי אחד מהם יצליח להתמודד עם התפקוד הזה כמו בוסקטס.

ספורט אומר שהוא ירוויח 6.5M ברוטו , והמשכורת הגבוהה יחסית בגלל שהוא ויתר על מענק חתימה.
חוזה ל 4 שנים.

ספורט גם אומרים שבארסה רודפת אחרי רפיניה של לידס. הוגשה הצעה על סך 35M. הסוכן שלו הוא דקו.
זה מחליף ישיר לדמבלה. קיצוני ימני שיכול גם לשחק בשמאל, עם רגל שמאלית ובעיטה טובה.
(כל מה שכתבתי בא מהעיתון, אין לי מושג מי זה)
בהקשר הזה, לבארסה יש בעיה עם המחיר של אדאמה. יש לנו אופציית רכישה ב 30M, ולוולבס יש אופצית רכישה של טרינקאו ב 30M. אבל הם לא כל כך מרוצים ממנו, ובארסה מצידה לא תשלם כל כל הרבה על אדאמה.
אז יש מצב שהוא לא יהיה פה בשנה הבאה וגם את טרינקאו ינסו למכור.

גם בוסקטס לא מצליח להתמודד עם התפקוד הזה כמו בוסקטס מאז שצ’אבי פרש.

צ’אבי היה ככ גדול בכלל הרבה אספקטים שמתעלמים מהעובדה שהייתה לו את היכולת להיות בכל מקום במגרש. הוא היה עוזר המון לבוסקטס.

ראפיניה ב-35M יורו זה חתיכת גניבה, ביי פאר השחקן הכי טוב באנגליה מחוץ ל6 הגדולות. בלעדיו לידס כבר היו יורדים ליגה כנראה.

לא כישרוני כמו דמבלה אבל הרבה יותר אמין וחכם, ובהשוואה לאדאמה שהוא וואן טריק פוני ולטרינקאו הבוסר אין מה לדבר בכלל.

למה יש כל כך הרבה ראפיניות?

דקו לא עובד בתור סקאוט שלנו בדרום אמריקה או משהו כזה? או שאני מתבלבל.

זה דקו שלנו נכון?

מתרשם מאוד מהמהירות שברצלונה סוגרת עסקאות במקום לחכות לקיץ ולהתחיל להיאבק עם קבוצות על שחקנים , את קסייה לא ראיתי משחק אבל מקצת הודעות בטוויטר הבנתי שהייתה לו קדנציה מוצלחת במילאן ( הייתי לוקח אותו בכיף ליונייטד ).

לגבי ראפיניה , שחקן סופר מוכשר עם טכניקה מצוינת ומהירות מסחררת . ליברפול גם בעניין שלו אבל לפי פבריציו ברצלונה יצרה קשר לפני כמה שבועות והשחקן ישמח להגיע.
אין שיחות עדיין עם לידס לגבי ההעברה .

הלוואי שאצלנו היה פועלים מהר כמו אצלכם.

כן וכן. אותו דקו שלנו. עובד בבארסה בתור סקאוט וגם סוכן שחקנים מצליח.
זאת הסוכנות שלו. D20 Sports - Football Player Agency
מבין שמות מפורסמים, הוא מייצג גם את פאביניו של ליברפול.
ברור שיש לו ניגוד אינטריסים בעסקת ראפיניה, אני לא נכנס לזה. נראה אם השחקן יגיע, נראה באיזה מחיר, ובטח יהיו שמועות על הקופון שדקו גזר מהחבר לפורטה.

התפקיד שלו בבברצלונה הוא לחפש כשרונות צעירים בדרום אמריקה ובברזיל בפרט.

רק רוצה להבהיר. זה שאנשים שעובדים יחד הופכים לחברים זו רק ברכה. זה שאח״כ הם משתפים פעולה זו ברכה כפולה.

אני לא מאמין שיהיו פה עיסקאות סטייל אנדרה קארי, רק בשביל לשמן את דקו ״החבר״. אני מאמין שדקו יפעל לטובת בארסה ועל הדרך יעשה עסקים טובים מאוד גם לעצמו.

שמועות לא מעניינות אותי כל עוד לא נחתים פה עוד כל מיני דוגלאסים.

• ולא, לא שכחתי שקייריסון ואנריקה הגיעו למועדון בתקופת לאפורטה. פוי.

תחשוב שמישהו עובד בחברה מסוימת, וגם מוכר לה מוצרים כאדם פרטי. זה פתח לקומבינות. גם אם אין קומבינות, אנשים יתלחששו.
אם ראפיניה או כל שחקן אחר של דקו יחתום בבארסה, יהיו שמועות. לא משנה מה המציאות, השמועות יהיו.
אבל לא אכפת לי. אכפת לי שבארסה תהיה טובה, ולא אכפת לי שמישהו יגזור קופון בדרך כל עוד זה לא גדול.

לא ראיתי מספיק את ראפיניה. אבל הייתי נזהר מקניה של שחקני התקפה טובים בקבוצות סופר התקפיות. קבוצות כאלה גורמות לכל שחקן התקפה סביר להיות מטורף. לא במקרה רוב השחקנים של דורטמונד לא מצליחים בחוץ כמו שהצליחו שם ובכללי שחקני התקפה מהבונדסליגה מתקשים מאוד בליגות פחות התקפיות.
לידס היא קבוצה מאוד התקפית ששיטת המשחק שלה מחזקת את שחקני ההתקפה. לא טוען שהוא פלופ, רק שמריך לקחת את הנתונים שלו בערבון מוגבל בגלל הסיטואציה. הרבה יותר אתרשם אם שחקן מקבוצה הגנתית יביא מספרים כאלה.

בדיוק לזה אני מכוון באמירה שלי.

אני לא מבין איך פיפ"א בכלל מאפשרת לזה לקרות. אה בעצם זה פיפ"א על מי אני עובד. עזבו לוקח הכל בחזרה…

ראפיניה אלקנטרה כבר לא ראפיניה, הוא קורא לעצמו “רפאל”.

שיקרא לעצמו איך שהוא רוצה, הוא תמיד יהיה הבן של מאזינייייו

יהורם ארבל: שיקרא לעצמו מה שהוא רוצה בשבילי הוא תמיד היה דמבלה

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1506264869481373700

בדיווחים אחרים כותבים ש 6.5M משכורת זה כולל בונוסים. שכר בסיס 4.5M .