פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

יאללה - שיהיה בהצלחה.

איפה ה-4.5-6.5 ממוקמים ביחס לשאר השחקנים?

שחקן נורמלי מקבל בבארסה 10-11M ברוטו , כלומר 5-5.5 נטו.
זה לא כולל את החוזים של ברטומיאו כמו דמבלה או קוטיניו, לא כולל את הקפטנים שמרוויחים יותר ולא כולל את אלה שהסכימו לשחק כמעט חינם, כמו אלבס , אדאמה ואובמיאנג.
אני לא יודע מה המשכורת של שחקני בית שחידשו חוזים.

מי שעדין לא מבין, דמבלה משחק בשביל החוזה בקבוצה הבאה. שילך כבר…

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1506375030724309002

גם עכשיו אני לא רוצה אותו. אני רוצה שחקנים נאמנים בקבוצה, נאמנים מבחינה אתית ומקצועית. הוא לא כזה, והוא בעיקר לא שווה את הדרישות שהוא מציב לנו. הוא חוצפן, ואני מעדיף שחקן אחר בעמדה שלו. מקווה שיהיה לי על מה להגיד לו תודה בסוף העונה, ושישבור רגל בקבוצה הבאה שלו. ביי.

אני גם עכשיו לא מתלהב ממנו… שחקן שיכול לשחק לא יותר מ-60 דקות ועסוק תוך כדי משחק בחישובי תועלת אישיים. כשהובלנו על מדריד מהדקה ה-60 בערך הוא פשוט כפה על צ’אבי להחליף אותו כי לא התחשק לו יותר לשחק. זה לא שחקן כדורגל מקצועי והוא ירעיל אותנו מבפנים. שילך כמה שיותר מהר.

מסכים לגבי דמבלה בעיקרון, שחקן מגעיל שלא מגיע לו ללבוש את המדים, אבל אני קצת חושש לגורל האגפים בעונה הבאה. סימן שאלה גדול אם אדאמה נשאר, על פאטי אי אפשר לבנות ארמונות ודמבלה בפאריז או ניוקאסל. נשארים עם פראן ואבדה/ז’וטגלה.

פראן התחיל לפרוע שטרות לאחרונה (עדיין לא השתכנעתי עד הסוף) אבל כך או אחרת הוא לא שחקן שחקן מהיר או כזה שיעשה דריבל באגף וימשוך שומרים.

אני לגמרי בונה על פאטי. יטפלו בו בכפפות של מסי

ואולי ראפינייה. מניח, או לפחות מקווה, שיש תוכנית למקרה שדמבלה לא יישאר.

אין…מלך!

ספורט טוען היום שיש לו סעיף שחרור של 25M אם לידס יורדת ליגה. עוד נטען שאלבס אוכל לו את הראש בנבחרת, והשחקן מעדיף את בארסה על פני הצעות אחרות.
לפי הטבלה האנגלית, לידס אמנם בסכנת ירידה, אבל יש כמה קבוצות במצב יותר גרוע.

יש גם כתבה על הדרישות הלא נורמליות של האלנד וסוכניו.
50M ברוטו שכר לעונה, ו 50M עמלות לראיולה והאבא, לכל אחד. זה בנוסף ל 75M שצריך לשלם לדורטמונד.
לא יודע אם זה אמין, במיוחד העמלות, אבל אני מבין למה בארסה practically ruled out את ההחתמה.

אני פתאום מבין למה רוי קין שבר לאבא את הברך. תמיד חשבתי שרוי קין הוא בן זונה, אבל בן זונה הוגן.

200w (1)

אתמול זה היה לבנדובסקי, היום אמבפה… אני לא יכול לחכות לסוף פגרת הנבחרות, יש לי הרגשה שנגיע לסיכום עם מראדונה.

מתגעגע לימים ששמענו על לאוטרו ב120 או פרינס בואטנג? :joy:

העיתונים, עיתונאים ו “עיתונאים” כותבים שטויות לא רק על מבאפה ולבנדובסקי, אלא גם על סלאח, מחרז, דיבאלה ודרווין נונייז. וכמובן על כל שחקן הגנה , כולל היקרים ביותר.

אני לא חושב שיש על מה לדבר פה.

לא דימטרי זה לא סתם המצאה ובלון.

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1507137808456110084

מן הסתם אמפבה לא היה שחקן ברצלונה, אז מה זה ? לפני שבוע או משהו כזה , קראתי כל מיני ציוצים של עיתונאים במדריד שמאמא אמפבה (נראה לי הסוכנת שלו ) דורשת מענק חתימה ברמה תקדימית אם אתה מבין את הרמז ודון פרז לא אוהב את זה.

נקפוץ לשבוע וזה קורה.

מה אנחנו מסיקים מזה? “מאמא אמפבה” יושבת לה בביתה החם ורוצה טונות של כסף אז מה עושים? מתקשרים לעיתונאי המקורב אליה, ומבלבלים לו את המח “שהנה ברצלונה נכנסת למרוץ ואמבפה לא סגור בריאל” ולמה אתה שואל? כי היא יודעת:

א. אחרי הפסד משפיל בקלאסיקו, פרז עם הגב על הקיר.
ב. כניסה “לכאורה” של היריבה השנואה למירוץ תגרום לדון פרז להזיע יותר.

זה תרגיל בסיסי לנסות ולמקסם רווחים במשא ומתן, אני מקווה שלאפורטה ישתף פעולה עם זה. חחחח שהיה לה בהצלחה.

מן הסתם אמבפה לא היה שחקן ברצלונה ולדעתי לא היה אפילו מגע בין ברצלונה לפמלייה של אמבפה.

לאפורטה לא משתף פעולה :stuck_out_tongue:

https://twitter.com/barcacentre/status/1507287137015808019

לא צריך פגישה, אפשר לשלוח לו תקציר של הקלאסיקו שיכנס לדיכאון קצת.

ברור לי שזה לא יקרה, אבל גם ברור לי שאקרע מצחוק אם כן.

תשמעו, אתם בבעיה, מה תעשו עם שלישייה של אמבפה, האלאנד ולבנדובסקי? מי ירד לספסל?

סלאח.