יש גם דיבורים שמסי חוזר, אפשר לנסות את סלאח מגן שמאלי, גם ככה אלבה לא עושה הגנה.
לא הבנתי.
עיתונאי אומר משהו, אתה מצטט שזה עיתונאי אמין.
אחר כך אתה כותב שמה שהוא כתב בטוח לא יקרה.
אז מה אמין בעיתונאי הזה?
או אם הוא כזה אמין, למה אתה כל כך בטוח בעצמך?
. זה עיתונאי שמקורב למשפחת אמפבה . הם רוצים להלחיץ את פרז ומכניסים אותנו כאילו אנחנו במירוץ הנה אפילו בקטלוניה כבר אומרים את זה:
https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1507294034771202048
כך סוחטים מפרז בונוס חתימה שמן יותר. לפחות מנסים.
הם הדליפו לעיתונאי הזה את הספין, הוא בידיעה או שלא בידיעה מפרסם את זה. פלורנטינו נלחץ ומסכים לשלם יותר. לפחות זה התוכנית.
הוא לא המציא את זה או משהו כזה. וזה לא סתם הגיע בעיתוי הזה.
אם אני פלורנטינו אני מצלצל ללאפורטה אומר לו בוא נעשה קטע לאמא שלו.
חבל… מה אכפת לו לשתף ולגרום למדריד להוציא עוד כמה עשרות?
זה בדיוק מה שאני חושב. השפיע עליו לרעה בארוחה שלפני הקלאסיקו…
לאפורטה לא הצטרף כי הוא ופרז אוכלים 3 מאמא אמבפה לארוחת בוקר בלי מלח
אם עתונאי מפרסם שטויות, הוא לא אמין.
גם אם הוא לא המציא את זה, אלא אכל שטויות ממישהו אחר, הוא לא אמין.
דימה, יכול להיות שכן יש שיחות, אבל זה נועד בת’כלס לייצר לחץ על ריאל. הכל יכול להיות אמיתי, אבל המניע הוא כביכול לייצר עיניין “שקרי”.
אולי המילה עיתונאי אמין מבלבלת. הוא עיתונאי שמקורב למשפחת אמפבה. הוא פירסם ספין שלהם. יכול להיות שהוא לא היה מודע לזה שזה סתם ספין או שלא היה אכפת לו. בכל מקרה הוא סידר לעיתון שלו לא מעט קליקים. כנראה יקבל בונוס שמן לחג… .
אבל זה לא משנה את המטרה של הספין. וזה מה שחשוב, זה לא שהוא קם בבוקר ואמר " בוא נכניס עניין ונכתוב שברצלונה במרוץ" הוא קיבל את זה מהמשפחה.
יום יבש ואין יותר מידי על מה לדבר וגם הספין הזה הסתיים מוקדם מהצפוי כי בברצלונה כיבו את האש מהר…
אני סתם לומד מזה איך להבדיל בין ספין להתענינות אמיתית. בכל מקרה, אף אחד לא האמין לזה.
תכלס לא אכפת לי מאיפה זה בא. אם זה נועד להעלות את המחיר של מבאפה עבור ריאל, לא אכפת לי שישתמשו בנו.
לפורטה גם לא הכחיש את זה בפה מלא. הוא אמר משהו כללי, שבארסה לא תשתגע עבור אף שחקן. אפשר לפרש את זה כאילו הוא התכוון למבאפה, או להאלנד, או כל אחד אחר.
יותר מעניין אותי מה לפורטה אומר לגבי הפיננסים של ברצלונה. הוא נשאל על מכסת השכר השלילית, ואמר שזה יהיה אחרת בקיץ ושהוא מקווה ל 4-5 החתמות ולא רק שחקנים חינמיים.
עוד אמר שהתנאים של CVC השתנו, והם שוקלים את זה, בנוסף ל 2 אלטרנטיבות.
יהיה מעניין הקיץ. ברור שאנחנו חוזרים לשוק ההעברות, ועיתונאים אמינים כמו הנ"ל יקשרו אותנו לכל שחקן.
ממה שאני קורא, יש כרגע דיבורים אמיתיים עם ראפיניה, אזפי, מזראווי, כאשר קסי וקריסטנסן כבר סגורים. קראתי גם שפבלו טורה שחתם כבר רשמית מיועד לקבוצה הראשונה ולא לבארסה ב’.
לכניסה לתחרות על שחקן יש גם חסרונות.
אם הוא ישקר על כך שהוא מוכן לתת לאמבפה את
ה30 מיליון אז יבוא הרכש של הקיץ ולא יבין למה לו הוא לא מוכן להציע יותר מ5 מיליון. יבואו כל השחקנים שקיצצו בשכר בזמן הקורונה ויראו זאת כיריקה בפנים כשבקיצוץ שלהם משלמים שכר עתק לאמבפה.
יש פה נרטיב אותו לאפורטה מנסה לצייר. הוא מראה שברסה תשרוד כלכלית אבל שיהיו לה שנים בהן לא יוציאו הרבה. זוהי מדיניות שקובעת ששחקן שירצה לשחק בברסה צריך להבין שזה מתוך רצון לשחק במועדון הזה ולא מתוך מקסום כלכלי. זה יהיה לכם מאוד בריא ויוציא אתכם מהבוץ שברטומאו הכניס אתכם אליו. אבל כל המדיניות הזו תקרוס ברגע ששחקנים יקבלו את הרושם שזורקים עליהם. שהם פראיירים שמקצצים בשכר בעוד שאצל אחרים שופכים כסף כמו משוגעים ונכנסים לתחרות על אמבפה שדורש הרבה יותר מכל הרכישות שעשיתם בינואר יחד.
הספקולציה שלי וזה רק ספולקציה. לא יחתום פה אף גלאקטיקוס. לא בגלל שלאפורטה לא רוצה אלא בגלל שאין לנו כסף לזה. ואתם יודעים מה גם לא צריך אחד כזה. בשביל לבנות קבוצה טובה לא חייבים את האלנד (למרות שאני לא מכחיש שהוא היה בלשון המעטה עוזר ) תנו לי קבוצה כמו היום, שמביאה לי אושר לחיים ואני מאושר עד הגג ויושן כל לילה כמו תינוק. אני באמת חושב כך.
ואני מצטער, שאני שומע את הסכומים שהחזירים דורשים (דמי חתימה עמלת סוכן מפוצצת שוחד להורים) שילכו לעזאזל . זה שערוריה וכן זה בגלל שאני בומר. ושאני רואה את הכדורגל של היום אני גם בומר גאה!
אנחנו אמורים לייצר גלקטיקוס לא לקנות אותם. אנסו פאטי הוא הגלקטיקו היחיד שאנחנו צריכים.
פאטי אחרי פציעה שכנראה, במקרה הטוב, תאפשר לו להיות שחקן וורלד קלאס עד סביב גיל 28, ואנחנו לא יודעים כבר עכשיו איך הוא יחזור מהפציעה ואם הוא יצליח לסחוב עונה בלי פציעות.
כמו שאמרתי, מאוד לא נכון לבנות עליו כרגע.
הוא צריך יותר להיות כמו בונוס מפתיע אם וכאשר
אז יש לנו 8 שנים לגדל את הגלקטיקו הבא
או 0.
בוא נתחיל מיותר מחודש חודשיים של כשירות בשנה, בלי היעדרות של כמה חודשים לאחר כל חזרה מפציעה, ואז נחליט אם אם הוא גלקטיקו, סופרסטאר, או מקרה עצוב.
כרגע קשה לי לסמוך עליו. הלוואי והוא יוכיח אחרת בהמשך.
אני כמו משה בעניין החזירות. זה התחיל בזמנו עם אמא של ראביו, אבא של ניימאר, הרופא שיניים של גריזמן ועכשיו השיא זה סכומי עתק מאבא של הלאנד ואמא של אמבפה. לא תודה. אני מעדיף עוד שחקן בקליבר של פראן לאגף וחלוצים שיש להם ריח לשערים, לא לצ’קים. תנו לי את הילד של זלצבורג, הוא יעריך כל דקה בקאמפ נואו.
חוץ מזה, תנו לי שחקן אחד חוץ מרונלדו שהצדיק את הסכומים.
הלואי שזה נכון, יוריד את המשכורת של נטו ויספק לנו שוער שהוא מספיק טוב להיות השוער השני בקבוצה. אין בעיני אפילו התלבטות.
https://twitter.com/barcacentre/status/1507995519150444549/photo/1
ויש לנו קונים לנטו, או שזו רק משאלת לב?..
על כל פנים, פניה ראוי בהחלט לקבל את הקרדיט לתפקיד שוער שני ולהראות במשחקי הגביע מה הוא שווה. מי יודע… אם מאטס לא יתאפס על עצמו הוא עלול גם להתקדם להיות שוער ראשון…