נטו מסיים חוזה ב2023. הוא יוכל לבחור לבלות שנה נוספת על הספסל עם 0 דקות או לעזוב כבר השנה. בצורה די מפתיעה, לא נשארו עוד הרבה סרחים עודפים בסגל: סרג’י ודמבלה מסיימים חוזה, אומטיטי קיצץ בשכר, ברייתוויט מסיים חוזה ב2024, ורק לנגלה עד 2026 תקוע כמו עצם בגרון. וכמובן שדמבלה וקוטיניו ישארו רחוקים מהעין ורחוקים מהלב.
בעצם, פיאניץ’ וטרינקאו חוזרים מהשאלות, ונצטרך לחפש מישהי אחרת שתיקח אותם. אוף.
מה דעתכם על האפשרות שלבנדובסקי יגיע אליכם בקיץ?
לדעתי (שלא שווה כלום) זו יכולה להיות יציאה מעולה שתסגור לכם פינה בעמדת החלוץ (עם כל הכבוד לאובמיאנג) לשנתיים שלוש (למרות הגיל של הפולני).
חלוץ אדיר שיש לו עוד מה לתת ויכול לתת אחלה עבודה בין כל הגאבים ופדרים הצעירים.
הבעיה שהוא דורש חוזה ל 4 שנים ומשכורת של כוכב גדול, כי הוא כזה. בנוסף, למרות שהוא שנה לתום החוזה , באיירן עדיין ידרשו סכום רציני, כי הוא כוכב גדול ויש קבוצות שישלמו.
לנגלה מקבל משכורת רגילה, בסביבות 10M ברוטו. לא באותה שורה כמו יתר השחקנים שהזכרת.
נטו יצטרך להוריד במשכורת אם הוא רוצה לעבור. בארסה תשמח לתת לו ללכת אפילו בחינם. זה לגמרי בידיים שלו. כנ"ל קוטיניו ופיאניץ’.
גריזמן למיטב זכרוני מושאל לשנתיים ואין לאתלטיקו איך להחזיר אותו. אבל אולי אני טועה.
אני לא יודע כמה מרוויח טרינקאו, אבל אני לא זוכר דיבורים על המשכורת שלו, בניגוד לפיאניץ’. הוא שחקן צעיר מאוד עדיין, אולי צ’אבי ימצא לו שימוש. במיוחד אם לא נסתדר עם וולבס לגבי אדאמה. הם גם צריכים לשלם לנו קנס גדול אם הם לא קונים אותו. יש מצב שדמבלה הולך, ראפיניה לא בא כי לידס דורשים הרבה, אדאמה לא נשאר כי בארסה לא תשלם עליו 30M, ואז טרינקאו יהיה אחת מהאופציות באגף ימין.
פרשנות מענינת של ניסים:
"פגישה סודית התקיימה בין אלמן וקרוייף לבין סוכנו של אנטוניו רודיגר.
ייתכן מאד שמדובר בכלי שנועד להפעיל לחץ על רונלד אראוחו בכדי שיחתום על ההצעה האחרונה שהוגשה לו, אך לא מין הנמנע שברצלונה בונה לעצמה הגנה חדשה לחלוטין עם רודיגר, כריסטנסן ואולי אף אראוחו ביחד"
הכי מצחיק שלנגלה יושב בצד וצוחק ואומר “שכחתם אותי”.
שמע, הם מועמדים ישירים לכל קבוצה לאור המצב של צ’לסי ואבארמוביץ’. צ’לסי כרגע בבעייה רצינית בכל הנוגע לרכש וחידוש חוזים, ואני לא בטוח שגם השחקנים יהיו מעוניינים להמשיך שם.
עוד לפני אברמוביץ’, אין לי מושג איך צ’לסי הגיעה למצב שכמעט כל ההגנה שלה מסיימת חוזה והופכים להיות שחקנים חופשיים ביחד.
היתרון העצום בלהביא את אזפי (אפשרי) ואת רודיגר (לדעתי פחות) הוא תיאום עם כריסטנסן, מה שעל הנייר מבטיח לנו הגנה חזקה באופן מיידי. החיסרון הוא שדבר כזה ידחוק את הצעירים, אראוחו ועל אחת כמה וכמה אריק. מצד אחד כאב ראש, מצד שני - זוכרים שהצרות שלנו היו לנגלה או טודיבו?
אכן. אפילו אברמוביץ’ לפני המלחמה לא היה מוכן לשלם לו כל כך הרבה. זאת הסיבה שהוא לא חידש, בשונה מאזפי וקריסטנסן.
לא הבנתי איך זה אמור להלחיץ את אראוחו. אני במקומו הייתי מתעצבן ועוזב. אתם מתקמצנים על ה 1-2M בשבילי, אבל מוכנים לשלם הון לשחקן אחר בעמדה שלי? פאק יו, אני חותם במנצ’סטר תמורת שכר כפול.
אני הבנתי שהם מציעים לו כפול יותר ממה שברצלונה מציעה לו. (ארוחאו)
אני חלוק בדעת כלפיו, מבחינה ספורטיבית, אראוחו זה צק פתוח… אבל אני גם נכוותי פה עם אומטיטי , צריכים לזכור שבזמנו חשבנו כמעט כולנו פה (חוץ מדן ושביט ) שצריכים בכל סכום להאריך חוזה לאומטיטי כי הנה “הפויול החדש” והנה כולנו יודעים איפה אנחנו עכשיו איתו.
אני יבין את האורגואי אם הוא ירצה ללכת לאנגליה. אבל כולנו זוכרים מה קרה לברצלונה שהתחילה לשבור את המשכורות בעבר.
והנה לפי רומארו אראוחו וגם גאבי (שהתחיל להחזיר את כבודו עם הסקופ על צאבי) קרובים להארכת חוזה וזה לא קשור לרודיגר:
לפי הדיווחים רודיגר הוא זה שפנה לברצלונה (דרך הסוכנים) ולא להיפך. אנחנו חוזרים להיות קבוצה אטרקטיבית ונראה ששחקנים רוצים להיות חלק בפרויקט החדש של צ’אבי.
גם רודיגר, לא רודיגר. זה פחות מעניין. החלק המרגש הוא שחזרנו תודעתית. אנחנו הקבוצה שנותנת רביעייה בברנבאו וכולם רוצים להיות חלק ממנה.
יש לאראוחו 0 סיבות להתעצבן. רודיגר, הוא בלם מוכח - מהטובים בעולם. אלוף אירופה עם צ’לסי. אראוחו עצמו הוא שחקן שכולנו מאוד אוהבים, ומצפים ממנו להרבה - אבל הסכומים שברצלונה מציעים לו הם סכומים מאוד גבוהים, ביחס לשחקן שהוא כרגע.
רוצה ליונייטד? בהצלחה. עיר אפורה, קבוצה עוד יותר. חצי מהשכר ילך לו על פסיכיאטר וכדורים נוגדי דיכאון, ואז הוא ישאר עם השכר שאנחנו הצענו לו. אבל בסדר, אולי הוא נהנה בליגה האירופית העונה ובא לו על זה גם עונה הבאה.
קודם כל, אני לא חושב כלום, אני הבאתי לפה זוית נוספת. אני לא יודע בודאות, אבל יכול להיות שברצלונה מעריכה שאין לארוחאו באמת הצעה כזאת והוא משתמש ביוניטד בתור “קלף” זה כמובן לגטימי לחלוטין מצידו, והם כמו משחק פוקר מנסים ללחוץ עליו טיפה. רומארו סתר את זה בדיוח שאחרי.
אני מקווה שימצאו נוסחה שתהיה טובה לשתי הצדדים ויאריכו לארוחאו את החוזה. הוא יהלום. נקווה לטוב.
מסכים עם טל, וגם עם משה ורוצה להוסיף.
שכר עולה עם השנים וכל עוד אתה בטופ ה״ותק״ צריך להשמר.
אראוחו לא יכול היום לקבל שכר של בלם על בן 27-29 (בן כמה רודיגר?) כי הוא רק בן איזה 22 (לא?). הוא עוד יקבל הרבה שידרוגי שכר והארכות חוזה בעתיד, גם לפי הביצועים שלו והאופן שהוא ייצג את המועדון (יראה שהוא שחקן בית ולא שכיר חרב).
אני חושב ששחקנים כמו מסי, צ׳אבי, אינייסטה, פויול ועוד אחרים חתמו על המון חידושי חוזה בקריירה שלהם. לא כל ארבע שנים, אלא התדירות הרבה יותר תכופה. כל חתימה כזו היא גם שידרוג לשכר.
אין לאראוחו מה להתבאס אם הוא מתכוון להשאר בברצלונה (וככה זה נראה) לעוד הרבה שנים, ומוכן להלחם עבור הסמל כמו שהוא עושה היום.
ברגוע. הוא ילד, יש לו עוד מה להוכיח לפני שהוא מתחיל להרוויח סכומים עצומים.
לנו יש עוד לאן לטפס חזרה לפני שנוכל לתת משכורות מפוצצות שוב (אם כי, הפעם בגבולות הגיוניים).
הוא בן 23 (בדקתי עכשיו), משחק פה כבר שנתיים, התחיל בבארסה ב׳…
לא מעניין אותי שהוא לא עבר באקדמיה. אם בעוד 8 שנים הוא עדיין יהיה פה, כנראה שגם אתה תקרא לו שחקן בית.
אבל אם אתה רוצה לדקדק בציציות… סבבה
וחוץ מזה, אמרתי:
בינתיים התשוקה שלו היא כזו של שחקן בית. כזה שנלחם ומוכן לירוק דם עבור הסמל.
פאקינג הבן אדם עלה למשחק עם שבר ביד יומיים שלושה אחרי הניתוח.
מה?? ואתה סופר לו את זה שהוא לא עבר באקדמיה? באמת? הוא מייצג את הבלאוגרנה יותר ממה שאלבה מייצג אותנו לטעמי. הוא הפנים של בארסה שכל אחד מאיתנו רוצה לראות. איך אתה מתקטנן איתי שהוא לא שחקן בית??