זה לא ציציות, יש הגדרה של שחקן בית. הוא לא עומד בה. זה לא לוקח ממנו כלום
אתה נובח על הבן אדם הלא נכון. מה שכתבתי לא סותר את מה שכתבת.
זה לא ציציות, יש הגדרה של שחקן בית. הוא לא עומד בה. זה לא לוקח ממנו כלום
אתה נובח על הבן אדם הלא נכון. מה שכתבתי לא סותר את מה שכתבת.
מה לגבי פויול?
עומד בה או לא עומד בה?
לא משנה, טעות שלי. פויול כן עבר בלה-מאסיה לאיזה שנתיים.
מנעת ממני לחפור בויקי חחח
אני מבטיח לך שאם ארוחאו יסיים את הקרירה שלו כולה בברצלונה, אני ישמח לקרוא לו שחקן בית
אראוחו סה"כ מבקש משכורת דומה לשחקנים צעירים אחרים שחידשו להם. לא מעבר. בארסה לא רוצה לתת.
אם מדברים עם שחקן לאותה עמדה ומשכורת מפלצתית, אני במקום אראוחו הייתי מתעצבן. אני מתעצבן אפילו לא במקום אראוחו. מה שאראוחו דורש זה גרושים לעומת רודיגר, והוא פרוספקט לעתיד. אם יש אמת בדיבורים על רודיגר, זה אומר שאין אמון באראוחו, וזה מעצבן אותי.
אני מקווה שהפגישה עם הסוכן של רודיגר נועדה להעלות את המחיר של רודיגר עבור מועדונים אחרים.
אגב, קראתי דיווח שהפגישה עם הסוכן הייתה לגבי שחקנים אחרים שלו, לא רודיגר. הסתכלתי בטראנספרמארקט, לא מכיר אף שם. נראה יותר כמו רשימת פליטים מאוקראינה.
מה ההגדרה?
יש הגדרה ששחקן בית צריך להתחיל באקדמיה. יש גם מספר שנים.
זה הגדרה של בומר. אני מבטיח לכם שאם הוא יהיה חצי פויול (אי אפשר להיות פויול שלם) אני מאוד ישמח לקרוא לו שחקן בית…
כן
רודיגר בן 29, בסוף הקריירה שלו. הוא הרויח את הזכות לסכומים גבוהים.
בינינו, עם כל החיבה לאראוחו, הוא עדיין לא הראה שהוא ברמה של גמר ליגת האלופות. שלא לדבר על לקטוף את הגביע.
עכשיו, שלא תבין אותי לא נכון, אני בהחלט חושב שהוא בדרך לשם ומועמד מוביל לעשות זאת בשלוש השנים הקרובות - אם הדברים משיכים בכיוון שהם תפסו תחת צ׳אבי.
אבל במשכורות וגם בתכניות לעתיד, אתה משלם לאנשים על מה שהם כבר הוכיחו שהם יכולים לעשות, ולא על פוטנציאל.
אני לא חושב שרודיגר יגיע, אבל אם כן אז הוא אמור להיות שדרוג להגנה הצעירה מדי והבוסרית שלנו, לא תחליף. בעוד שלוש שנים הוא יהיה ״זקן״ ואנחנו נרצה למכור אותו למילאן או מועדון אחר בסדר גודל הזה. בינתיים אראוחו ואריק יגיעו לשיא שלהם שאמור להמשך כחמש שנים.
שאלה, אם מחר אנחנו בגמר ליגת האלופות, בלי פיקה (כפרה עליו כמה אני אוהב אותו), אתה סומך על אריק ואראוחו שיעשו את העבודה?
אני לגמרי חושב שהנשיא והמאמן, יחד עם הצוות המקצועי, מכוונים לקחת את ליגת האלופות כבר בשנה הבאה. לא אומר שהם חותמים על זכיה או אפילו על פייבוריטיות, אנחנו עדיין קבוצה צעירה למדי, אבל בהחלט להיות מועמדים לגיטימיים לארבע האחרונות. בשביל זה צריך חיזוקים ועובדים עליהם.
ועדיין, עם כריסטיאנסן, אני לא חושב שרודיגר יגיע אלינו (או שצריך אותו). אבל נחיה ונראה.
אגב, אולי צ׳אבי חושב להסיט את אראוחו למגן הימני?
בינתיים הבנתי שהוא תופקד כך גם בנבחרת לאחרונה, ובכללי עשה עבודה לא רעה על ויניסיוס - שזה הצלחה דיי טובה. בהתחשב שדסט לא מראה יכולת מי יודע כמה ושאין לנו באמת מגן ימני נורמאלי שאני שומע עליו כמועמד מוביל…
תביא את רודיגר ושים את אראוחו בימין?
אראוחו צריך להישאר. אם אפשר להביא את רודיגר בנוסף אליו. אין לי בעיה. לא במקום אראוחו.
רודיגר בעיני שכיר חרב לכל דבר. שחקן מצוין אבל אני תמיד יעדיף את זה שהגיע אלמוני אלינו והתחבר אלינו.
יש שאלה שאני ישאל. עד כמה אנחנו מוכנים לשלם לאראוחו. אני חושב שהוא צריך לקבל תגמול על התרומה שלו ולקבל בצורה יפה. אבל צריך להזהר ולא לחזור לימי ברתומאו העליזים.
קצת קשה לי לתפוס צד לגמריי בלי לדעת מה המספרים. מה אראוחו מבקש, כמה הוא מרוויח היום, ומה רודיגר מבקש? אני תמיד אעדיף שחקן בית עם זיקה למועדון. רודיגר שחקן לא מוכח בליגה הספרדית, לא מוכח לשיטת משחק שלנו, הוא מגיע למספר שנים מוגבל יחסית. אראוחו מעליו בכל הפרמטרים האלה.
זה נכון. רק שלא יעשה את זה בבארסה על חשבון אראוחו. אם פיקה היה פורש וקריסטנסן לא היה מגיע, הייתי מדבר אחרת.
בשבילי הוא כן. היה הבלם האחרון ב 5 הליגות הבכירות שעשו עליו דריבל, עצר את ויניסיוס לבד, ונראה כמו מנהיג ומשקיען. זריז, גבוה, בלתי עביר.
על אראוחו אני סומך. על גרסיה (עדיין) לא.
לדעתי לא. נראה לי שהסגנון הקלאסי שלנו שצ’אבי רוצה להחזיר כולל מגנים מאוד מהירים שיודעים גם לתקוף. אראוחו לא עושה את זה כל כך. יכול להיות שנומינלית הוא יהיה גם מגן, כמו שאבידל היה מגן למרות שבעצם היה בלם שלישי.
אבל אני חושב שאראוחו צריך להיות הבלם המוביל כשפיקה יפרוש (בקיץ הבא כנראה).
בגדול אני מאוד מעריך את לאפורטה.
הוא פוליטיקאי קודם כל. הוא עושה מהלכים חכמים, הוא יודע לרגש, הוא יודע לגרום לשחקן להרגיש טוב גם מבלי להוריד את המכנסיים.
אני מעריך שמתכוונים לתת לו שכר הוגן וראוי שגם עומד ביכולות שלנו. כמה זה יוצא בפופילימוס? אין לי מושג…
אני לא מאמין שאלמנאי או לאפורטה או צ׳אסי יוותרו על אראוחו בגלל קמצנות במקום הלא נכון.
בסה״כ מתנהל מו״מ, וזה לגיטימי לא לת הצעה גבוהה מדי על ההתחלה (לצערי).
קח בערבון מוגבל, אין לי ממש מקור אמין שאני סומך עליו בצורה עיוורת.
רודיגר ביקש מצ’לסי בסביבות 25M לעונה, מה שבלמים גדולים אחרים מקבלים. אלאבה, דה ליכט, לא יודע לגבי ואן דייק. זה פורסם כשבאיירן סירבו להיכנס למו"מ איתו אפילו.
אראוחו היום אחד השחקנים שמרוויחים הכי מעט בסגל. עדיין על חוזה בוגר ראשון. לפי דיווחים, 2-3M בעונה. היות ובארסה לא שברה את הייררכיית השכר כשחידשה לפאטי ולפדרי, אני מניח שהם קודמו לדרגת שכר הבאה, שזה בסביבות 10M.
קראתי בספורט או במונדו שבארסה הציעה לאראוחו 6M לעונה, שזה כפול או משולש ממה שיש לו כרגע. הוא רוצה יותר, ובצדק. גם עם 6M הוא יהיה הרבה מתחת לממוצע בקבוצה, ומתחת לשחקנים כמו לנגלה או ברייטוויט.
לא כזה מסכים. כשהעלאה הראשונה שלך זה כפול 3 אחרי שנה וחצי טובה, זה מעל ומעבר. צריך לזכור גם שזה עסקים. ברסה לא יכולה לפזר צ’קים. אני מסתכל על פדרי למשל, אני חושב שיש לו יותר פוטנציאל כשחקן, בתפקיד שלו מקבלים יותר, וזה לא נכון להשוות ביניהם למשל. אראוחו צריך להסתכל על מצבו בין שחקני ההגנה בהתחלה, ואחרי זה “לפזול” הלאה. בארסה מוכנה לשלם לו 6 מיליון לעונה כל סמך מה שהוא הראה עד כה וזה לא מעט. הוא ירוויח מעל לנגלה, מעל דסט, מעל גרסיה ועוד. אני לא חושב שזאת הצעה מעליבה, אני חושב שזאת הצעה לגיטימית והגיונית. הוא לא יכול עוד לדרוש כפול 5, זה קצת מוגזם.
עכשיו שהבהרת לי את המספרים, אני מבין למה ברסה לא ממהרת. זה סימנים מקדימים של סוכן מניאק שצריך לרסן מאוד מהר. החגיגה נגמרה. קח את ה6, תהיה טוב עד החוזה הבא תקבל יותר.
על רודיגר בכלל אין מה לדבר. מטומטם מי שמשלם לו מעל 10 בברסה, ואני מאוד אכעס. עם הגעתו של כריסטינאסן והיכולת המשופרת של שלושת הבלמים שלנו, לא צריך להשתגע. זה למשל הימור מיותר.
כל הסכומים שציינתי הם ברוטו. 6M זה חצי מלנגלה ודסט. לא יודע לגבי גארסיה.
עם משכורת כזאת הוא עדיין יישאר בין האחרונים בשכר. קסי, מזראווי, קריסטנסן, שלגביהם יש מידע מוצק, ירוויחו 10-13M כל אחד. זה לא הגיוני .
אגב לפי AS, לא בדיוק מקור אמין אבל בכל זאת, אראוחו מרוויח כרגע 0.9M בלבד (כנראה נטו).
קשה לי לחשוב שמזראווי יקבל סכום כזה. ברצלונה לא אמורה להתנהל ככה.
אני חושב שרודיגר זה יותר בלון של הסוכן שלו. השכר שלו יותר מידי גבוה ואני יופתע אם הוא יגיע.
1 באפריל אז תתכוננו לאין ספור בדיחות קרש בנוסח של האלנד חתם בברצלונה מסי חוזר לברצלונה סרגי רוברטו חתם לכל החיים בברצלונה ואחרי הפרישה יתמנה למאמן (מוקדש לאייל)
זה הולך להיות יום כזה מעיק…
הרגע קיבלתי קפה מלוח. בוקר טוב.
זה מגיע מעיתונאי הכי אמין שיש, פבריציו רומאנו.
5M נטו לשנה כולל בונוסים, שזה 10M ברוטו.
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1503458133661917187
זאת לא משכורת יוצאת דופן. ברייטוויט, לנגלה, טורס, אגוארו, דסט, ממפיס מרוויחים סכומים דומים.
אגב, מזראווי קיבל הצעה הרבה יותר גבוהה מבאיירן, וכנראה לא יגיע.
מכל הפנטזיות על הלאנד סלאח ולבנדובסקי אני לא מבין איך שמו של מסי לא עולה.
הוא הפנטזיה הכי גדולה שלי. שיחזור למקום אליו שייך, לריקוד אחרון.
יש לו עוד שנתיים שלוש לתת, צ’אבי יכול להשתמש בו שייתן לנו את הבוסט שאנו צריכים גם כדי להתחרות ברמות הכי גבוהות וגם כדי לתת זמן לילדים להתפתח.
הוא נתן לנו כל כך הרבה אושר ורגעים בלתי נשכחים ולצערי בסוף יצא מהדלת האחורית.
הוא נאלץ לוותר על כל כך הרבה הצעות מפתות בשביל שהמועדון יצלח, ובסוף המועדון וויתר עליו. אין יותר אבסורד מזה.
בוא הביתה בן יקר…
השם של מסי עלה, אולי לא כאן בפורום, אבל בכל ראיון שלפורטה נתן לאחרונה הוא נשאל על מסי.
הם ביחסים לא טובים והחזרה של מסי נראית מאוד לא ריאלית.
בעניין אחר, טוכל מאשר שהחוזה של אזפיליקואטה הוערך בשנה, ושהוא יישאר.
מזרוואי כנראה יילך לבאיירן, שמציעה לו יותר כסף, אז כמו שזה נראה כרגע לא יהיה לנו חידוש בעמדת המגן הימני.