40 ברוטו, אני מכיר רק איזה נורבגי אחד וצב נינגה שני שאני הייתי מוכן לשלם מחיר כזה בשבילם.
אבל זה כדורגל מודרני בשבילך. אם תשאל אותי, הכל זה גועל נפש בעיני , גם המחירים שהאלאנד והצרפתי דורשים לעצמם ולפמלייה שלהם . ולצערי האוהדים דוחפים ומעודדים את זה.
אדאמה טראורה הקריב בשביל להגיע אלינו ומתייבש בספסל לעומת החתיכת חרא המהלך הזה. צאבי יכול לקבל ממני שבחים על הכל מלבד זה.
בגלל זה צריך להעריך יותר שחקני בית או שחקנים שהתחילו בגיל צעיר במועדון. להוציא יוצאי דופן (האפס מוריבה) הם בדרך כלל יותר נאמנים ופחות תאבי בצע זה לא כלל זהב כמובן אבל זה לרוב.
אני די בטוח שאם ברתומאו היה נשיא כל השחקנים שהיו אמורים להגיע בתור שחקנים חופשים עדיין היינו משלמים למועדונים שלהם כי ברתומאו לא יודע מה זה שחקן חופשי.
הציניות שלך מובנת, אבל לא תעזור לנו אם פתאום הוא שוב יפצע כל 2 דק׳ או ישקע שוב בפלייסטיישן או סתם ככה יתחתן בלי להודיע לאף אחד בקבוצה.
נכון שנראה שיש אצלו שיפור ביחס שלו לקבוצה וביחס של הקבוצה אליו אבל חובת ההוכחה עדיין עליו.
זה שהוא כרגע הדבר הכי טוב שיש לנו להציע, זו בעיה קשה שלנו.
התקווה היא ששנה הבאה יהיו אחרים כאלה שיתנו מה שהוא נותן ואולי יותר.
בכל אופן,
גם אם מה שהוא נותן עכשיו יישאר קבוע, זה לא שווה את הסכומים שהוא דורש.
טוב, כולם כולל כולם בטוחים שאראוחו הולך לחתום ותהיה הודעה בשעות הקרובות.
בשום מקום לא ראיתי פרטים על כסף, רק שהחוזה כנראה עד 2026.
עריכה: ספורט אומר שהפער לפני הפגישה היה 2M (אני מניח נטו). בארסה העלתה את ההצעה, הנציגים של אראוחו קצת הורידו בדרישות, והגיעו להסכמה. כעת נשאר רק לסגור את משך החוזה. בארסה רוצה 5 שנים, אראוחו רוצה פחות כי הוא וויתר על הצעות הרבה יותר גבוהות מאנגליה ומצפה לחוזה הבא להיות יותר גבוה.
רק עם דבר אחד קשה לי וזה סעיף השחרור. הייתי מצפה שיהיה מתחת ל 200 מיליון יורו. לא שזה טוב לנו, אבל זה מכבד את השחקן שהוריד בדרישות השכר ואמור לקבל איזשהו ביטוי לכך בחוזה.
מיליארד יורו סעיף שחרור…
הדבר האחרון שהייתי רוצה שיקרה לנו זה שנהיה דומים במשהו לכלא הקטארי בפאריס
ולמה לשחקנים אחרים זה בסדר לשים כזה תג מחיר אתם שואלים? קודם כל, לא בטוח שזה בסדר. ושנית, אם השחקן מקבל מה שביקש, או לפחות חוזה טוב, אז שימו לו איזה סעיף שאתם רוצים. לא אם דפקתם אותו בחצי מהשכר שהוא יכל לקבל רק כי הוא אוהד שרוף.
שמע…לא יודע איך זה עובד במציאות, אבל בפיפא לפחות צריך את ההסכמה של השחקן לסעיף השחרור
ועכשיו ברצינות - סעיף שחרור של מיליארד יורו, בטח על בלם, זה בעצם כמו להגיד “אין סעיף שחרור”. תבוא הצעה ממועדון אחר? בוא נדבר, ונראה. כמו שקורה עם שחקנים באנגליה, ללא סעיף שחרור, ושם זה לא נחשב כדומה ל"כלא הקטארי".
“דפקתם אותו” זה אומר שלאראוחו ולסוכן שלו לא הייתה מילה בנושא, והוא קם בבוקר וגילה שזה השכר שהוא יקבל, בלי שהוא ידע על זה מראש. הבנאדם קרא את פרטי החוזה, ידע את התנאים, שמע הצעות ממועדונים אחרים, והחליט. אני מאוד מעריך אותו על זה שהוא, לפי הדיווחים לפחות, ויתר על הצעות כפולות ומשולשות ממקומות אחרים, אבל זה בדיוק העניין - הוא ויתר. אף אחד לא דפק אותו. אם היה רוצה לקבל יותר, היה הולך למקום אחר ומקבל יותר.
אין שום הצדקה לתת לו כבר עכשיו את מה שהשמועות אומרות שיונייטד/צ’לסי/וואטאבר הציעו לו. אם כסף זה מה שחשוב לו, וזה בסדר גמור אם כן - שיילך לשם.
דפקתם אותו זה אומר שאתם יודעים שהוא אוהד של הקבוצה ויש לו תשוקה עצומה להטביע חותם בקבוצה ושהוא יהיה מוכן להתגמש בשכר ולא ירצה לעזוב כל כך מהר, ועל כן הצעתם לו שכר נמוך ממה שהגיוני היה להציע לשחקן במעמד שלו פשוט כי אפשר והוא כבר הודיע שלא יעשה בעיות ולא יסרב.
בכל הכנות, היום הוא הבלם הפותח של הקבוצה והיורש של פיקה למשבצת ה״באנקר בהרכב״.
כמו פויול או מסצ׳ראנו שלא היו בלמים קלאסיים אבל פיצו והגדילו בתשוקה עזה כל כך שהם היו עדיפים בהרבה על בלמים קלאסיים, כך גם אראוחו. את שכר הלימוד שלו כולנו נשלם באהבה.
וידענו את זה עוד מהמשחקים הראשונים שלו אצלנו. עוד כשהוא היה בוסר. קצת כמו בהתחלה של ריקי בתקופת הקיקה. מהמשחק הראשון הוא היה נקודת אור של התלהבות ותשוקה בקבוצה זקנה ועייפה. אדם שנושא את הסמל על החולצה שלו כמגן מית׳י שנותן לו כוחות על. סופר רונאלד. הבאפולו.
ומשם זה רק הלך והתעצם.
והיינו קצת תמהים כשהוא לא קיבל הרבה הרכב גם כשהיה כשיר. בטח על חשבון לנגלה ״יש לי יש לי שתי ידיים… טרלהלהלהלה…״.
בחברות גדולות יש דרגות (כלומר דירוג מקצועי). השכר בכל דרגה יכול לנוע בתחומים מסויימים, אבל הוא לא יכול להיות נמוך מדי לדרגה או גבוה מדי מהדרגה שהעובד קיבל. אם רוצים להעלות אותו דרגה חייבים להעלות לו את השכר למקובל בדרגה שלו.
אני מקווה שהנקודה שלי מובנת.
מבחינתי הוא מועמד ראשון לקפטן כיום. מקווה שהשכר שלו מתאים לדרגה של קפטן.