פויול לא היה גבוה. לזה אני מתכוון בכך שהוא לא היה בלם קלאסי. טוב היה שהיה את פיקה לידו בשביל ליירט כדורים מהאויר. אותו כנ״ל לגבי מסצ׳ה.
דווקא אראוחו מהבחינה הזו יש לו את הגובה והוא כן יכול להיות בלם קלאסי כשישלים את ההתפתחות שלו. אנחנו מסכימים שהוא צריך עוד זמן התפתחות לפני שנוכל לסמוך עליו גם מבחינה מקצועית?
על כל פנים, כמו שאמרתי. אני לא סומך עליו במאה אחוז מבחינה מקצועית, אבל את מה שחסר לו בהתפתתחות כשחקן הוא משלים בתשוקה כאדם.
לא גבוה, אבל גם פאביו קאנאוורו לא היה גבוה וקשה לומר שהוא לא בלם קלאסי. אגב, משחק הראש של פויול היה דווקא לא רע בכלל.
תשמע, כבר עכשיו הוא הבלם הכי טוב שלנו בהפרש, אז במובן הזה אני סומך עליו יותר מעל כל שחקן אחר בסגל. אתה מתכוון, האם הוא בגדר בלם מהשורה הראשונה בעולם? עוד לא, אבל עוד שנה שנתיים הוא שם לדעתי.
חכה רגע עם פיקה. יש לו תרומה לכל משחק גם אם הוא מבוגר וכבר לא סילון.
אבל כן, אראוחו בהחלט בדרך לשם וכיום הוא בהחלט יותר חשוב לי בהרכב מאשר פיקה. הקשרים ושחקני ההתקפה כבר מתחילים לעשות את העבודה ה״חכמה״ של המשחק הברסאי, כך שהניסיון והחוכמה של פיקה כבר קצת פחות קריטיים לנו.
איך פויול לא בלם קלאסי? צריך לשנות את ההגדרה של קלאסי אם כך כדי שתתאים לפויול.
אני בטוח שמלמדים אותו בבתי הספר לבלמות.
זה כמו להגיד שטר שטאגן לא שוער קלאסי כי הוא יחסית נמוך, ובוסקטס לא קשר קלאסי כי הוא גבוה, איטי ,רזה ולא אתלטי.
לא, אין קשר. הדיווח אומר שבארסה כביכול הגיעה לסיכום עם השחקן. זה לא אומר שבאיירן ייתנו לו ללכת ושבארסה ובאיירן יגיעו להסכם מכירה. זה רק אומר שאם יגיעו להסכם, אז לבנדובסקי כבר סיכם את תנאיו. לא שונה מאף שחקן אחר תחת חוזה בקבוצה אחרת.
אוליבר קאהן אומר היום שלבנדובסקי ימשיך בבאיירן לעוד שנה לא משנה מה. אני סומך על זה יותר מידיעה שהוא סיכם או לא סיכם את תנאיו בקבוצה אחרת.
אסור לנהל משא ומתן ולהגיע להסכם עם שחקן תחת חוזה בלי אישור של הקבוצה שלו, זה אפשרי רק חצי שנה לתום החוזה. כלומר אמבפה ודמבלה יכולים לנהל משא ומתן ולהגיע לסיכום עם קבוצות, לבנדובסקי לא.
ספר לי על זה. שילמנו קנס של 15M על גריזמן בגלל זה.
אבל ככה עולם הכדורגל מתנהל. אולי אתה חושב שאין שום מו"מ בין האלנד לסיטי או ריאל, או מה שמשה אמר. בסדר, תמשיך לחשוב ככה.
אתה צודק כמעט לגמרי.
אני מניח שאם יש ישיבות וסיכומים עם לבה, זה באישור של באיירן.
אחרי הכל - נשארה לו עוד שנה בחוזה, הוא מבוגר והם כנראה לא יחדשו לו את החוזה אח״כ.
אם יש כבוד בין הקבוצה והשחקן אז גם אין להם בעיה שהוא יסכם תנאים במקום אחר.
אני סומך על קבוצות עם שכל שלא מנוהלות ע״י ברתומיאו שהן ימקסמו רווחים על השחקנים שלהן. גם על השחקנים המזדקנים בשנה האחרונה של החוזה שלהם. אז מה אם הוא אמר שלבה ״לא למכירה״. כבר שמענו את זה על הרבה שחקנים שנמכרו. בקיץ נהיה יותר חכמים. כרגע אני לא הייתי מהמר שהוא יגיע או שלא. גם כל הדיבורים האלה מצידנו יכולים בכלל להיות הפעלת לחץ על האלאנד, שיבין שהוא לא לבד ברשימת השחקנים שאנחנו מתעניינים בהם.
פשוט לשלוח מהמייל של סבתא חוזה מפורט, בלי הלוגו של ברצלונה - והקבוצה מנגד יכולה ללכת לכל בית משפט שהיא רוצה. הסבתא יכולה להציע לאיזה שחקן שהיא רוצה איזה חוזה שהיא רוצה.