תספר את זה לצ’אבי.
אתה לא מעניין את צ’אבי
עשו לזה סוף כבר. קיבל הצעה ולא יקבל הצעה נוספת עד שיתחיל לזוז לכיוון בארסה.
זה לא שמישהו מחכה לו ותוקע דילים אחרים. די ברור לכולם שהוא לא יחדש. גם לצ’אבי.
עכשיו אי אפשר לעשות לזה סוף כי זה סוף העונה. שאני מתכון לעשות לזה סוף זה פשוט לזרוק אותו ליציע ואם צאבי לא מסוגל לעמוד בגזירה הזאת שיפרד מהמועדון כמו ידידים. אני עד כדי כך החלטי פה.
בסופו של דבר הפושטק הצרפתי הזה עושה צחוק מהמועדון ומאיתנו האוהדים. זה האמת.
ואני יחזור על זה שוב אני מבין שננפח פה את הכדורים שהוא מוסר ללא הפסקה לציפורים או את הדריבל הראשוני שהוא עובר רק בשביל לדרבל את עצמו למוות אבל זה כל התרומה שלו. לא שווה לא המאמץ ולא את המבוכה שהוא גורם. וכמה בישולים נגד לבנטה לא ישנו לי את הדעה.
דרך אגב תרדו על אדאמה כמה שאתם רוצים ותזלזלו בו. אבל הוא לפחות מכבד את המועדון שהוא משחק בו שתי השחקנים לצערי לא מתאימים לברצלונה. אבל אני תמיד יעדיף שחקן שמכבד את המועדון מאשר אפס כמו דמבלה.
ואני מניח שליאור ימחוק את הלייק בגלל אדאמה. זה הדעה שלי.
אתה משקיע יותר מדי אמוציות בדמבלה. הוא לא שווה את זה.
מה שחשוב לי, זה שהמועדון לא יקפוץ מעל הפופיק כדי להשאיר אותו. הוא קיבל הצעה שבמונחים של בארסה של היום היא מאוד נדיבה. לא רוצה? ביי. העיקר שלא ינסו לשפר אותה עוד ועוד .
אין ספק שאדאמה גבר גבר, אבל הוא לא שחקן שאני רוצה לראות בבארסה.
https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1523733845597585408
לא כבש שבעה משחקים רצופים שם ולאט לאט זה נראה שזה כמו ההשאלה שלו בזמנו לבאיירן שהוא התחיל טוב ויצא האויר בהמשך אז לא נראה לי שיש לנו יותר מידי ברירה פה.
גם עיתונאים אחרים חושבים שזה כמעט גמור
טוב שנפטרים ממנו, אפילו שזה גרושים. יש לו משכורת עצומה, ולא קל להיפטר משחקן כזה. נקווה שיצליחו להיפטר גם מפיאניץ’.
ראיתי ציוץ היום והצתה מאוחרת שלי בכסף שקיבלנו על ניימאר קנינו את דמבלה וקוטיניו ב222 מיליון אירו .
ליברפול בכסף שקיבלה מברצלונה קנתה את ואן דייק ואליסון 150 מיליון אירו.
תודה ברתומאו אינשאלה שתסיים את החיים שלך בתור נשיא ריאל. הם הגנו עליך כל הזמן פה. מגיע להם אותך.
Ousmane Dembélé is represented by two agents: Moussa Sissoko and Marco Lichtsteiner. Right now, Ousmane and Lichtsteiner accept the new proposal of Barcelona. Sissoko keeps asking for a renewal bonus, which is why the renewal is still stuck.
@gerardromero
לא מבין את זה. הסוכן השני ויתר על המענק? דמבלה ויתר? הסוכנים רבים בינהם?
או שג’ררד רומרו המציא משהו לא הגיוני.
2 סוכנים, 2 רגליים דומיננטיות, 2 תאים במוח. הבן אדם עקבי.
זה רגיל שברצלונה רוצה ללחוץ, היא מנסה לצייר את דמבלה בתור השה תמים ואת הסוכן שלו בתור האיש הרע. ספין של לחץ על סוכנים.
הוא בנתיים צוחק כל הדרך אל הכסף הקטארי.
https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1524492865065394178
בהצלחה עם רוברטו בתור קשר.
https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1524493953957076992
כמה אמין הג’רארד מורנו הזה?
היה לו לא מעט נפילות בעבר אבל בשנה האחרונה הוא התחיל לפגוע. למשל שלאפורטה התקשר לצאבי לפני ההחתמה שלו.
אם מחברים ביחד את כל השמועות וההדלפות הלא פוסקות אני מאמין לו בסיפור הזה. הלואי שאני טועה.
יכול להיות יותר גרוע, אני מתחיל לפחד שהם ישלחו לנו את מגויר במתנה…
(זה גם מסוג הסיפורים שאף כתב לא רוצה לצאת פיתה קשה לי מאוד להאמין שהוא ממציא את זה או סתם נופל פה )
אבל מחפשים להאריך חוזה לדמבלה. מאוכזב קשות מהמהלך הזה.
פרנקי, אגב, לא רוצה לעזוב אבל יעשה את זה כדי לעזור כלכלית למועדון.
אני רק רוצה להגיד שאם הוא מוכר את דה יונג בשביל להשאיר את דמבלה אני יתפוצץ מזעם.
אם יקרה, מהלך מאכזב מאוד. שחקן מוכשר מאוד שהיה ללא מספיק מזל ונפל לתהום המקצועי בברצלונה של השנים האחרונות. לא יודע מאיפה ייביאו שחקן טוב יותר ובמחיר סביר.
מהלך מופרך. מעדיף לוותר על רכש בקיץ הזה, לעשות עוד עונה כלכלית ולתת את הקפיצה קדימה, עם פרנקי, עונה אחרי.
זה פשוט לא הגיוני.
המצב הכלכלי לא טוב אז בואו נמכור את הקאמפ נואו פדרי ואראוחו לפלורנטינו פרז.
אם יש אמת בפרסום, זו התנהלות הזויה של לאפורטה.
בבוקר הזה יש טיפה דיוחים שמקררים את הדיוח של רומארו אבל לדעתי הרצון הוא אמיתי ובכל מקרה זה נראה לי במקרה הטוב בלון ניסוי שנועד להכין את דעת הקהל.
אני תמיד אומר שמועדון צריך בדבר הראשון זה להתנהל כלכלית בצורה בריאה ונכונה. אם המצב הכלכלי חמור ואין ברירה אז צריך למכור את פרנקי. מה שמעצבן אותי זה השקרים והספינים, איך מונדו כתב היום “המועדון מתכנן 8 החתמות” עכשיו אני קורא שהמועדון רוצה להאריך את החוזה של ממפיס הבנתם התחלנו עם האלנד המשכנו ללבה ומסיימים עם עוד חלוץ בינוני העונה לשם ממפיס.
בפעם הראשונה מאז שלאפורטה נבחר שאני חושב שעשינו טעות ופונט היה צריך להיות במקומו.