פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

#תאמין

סיכום קצר: פרנקי שווה כיום בספרים 38M. תמכור אותו ב X מיליונים, תוכל לרשום את ההפרש כרווח.
מהרווח, אפשר להשתמש רק ברבע בשביל שחקנים אחרים. שזה יוצא כלום כסף.

אוקיי, אבל הרבע מהרווח הזה אולי לא יספיק להכל, אבל יחד עם CVC, BLM, ATM, FBI ו-300 יורו לאוהד בשביל הזכות לשחק על הדשא בספוטיפיי קאמפ נואו - יהיה אפשר לחדש חוזה לסרג’י רוברטו.

וברצינות - אולי ה- (85-38) 0.25X לא יעזור בלהציל את ברצלונה לבד, אבל ייתן משהו משמעותי, אפילו באופן זמני עד שיגיעו דברים אחרים.

אוי המוח שלי נשרף. מה זה המשואות מתימטיקה שרצות פה. לאן הפורום הזה מדרדר :wink:

85 - הסכום המדובר על פרנקי.
38 - התוצאה של המשוואה המתמטית שדימיטרי כתב ומספר שמייצג את השווי בספרים של פרנקי.
0.25 - רבע מההפרש שאפשר להשתמש בו.
1 - צהובים לדקת דשא של ניקו.

למרות שדימה כתב את זה בהודעה מוקדמת יותר, גם הוא וגם אתם קצת מתעלמים מנושא תקרת השכר. אני לא חושב שהמועדון בונה רק על ההכנסה ממכירה במקרה הזה, אלא גם על קיצוץ של כל השכר שלו מהספרים. זה נכון שרק רבע מהשכר יכול להיות מנוצל, אבל בחוזים החדשים שהמועדון מרשה לעצמו הרבע הזה הוא משמעותי.

לא יוסי, רבע משכר של פרנקי לא יספיק לשום דבר.
הוא אמנם אחד המרוויחים הגדולים לאחר שקוטיניו ודמבלה יעזבו, אבל רבע משכר שלו לא יספיק לא לקסי, לא לכריסטנסן ולא לחידוש של גאבי. שלא לדבר על כוכבים כמו לבנדובסקי.
אם יימכר, זה לא יהיה בגלל תקרת השכר אלא כדי להכניס רווח לעונה הזאת.

אאוץ׳.

אני באמת חושב שזאת הקדנציה הכי חשובה שלאפורטה יכל לקבל, יותר מהקדנציה הראשונה שלו. יחסית להיום, המצב אז היה גן עדן. אנשים בוכים שלא מביאים רכש או שברסה נראת ככה, תתאפסו.

תגידו, מה נסגר עם גריזמן?

שיחק את מכסת המשחקים/דקות שלו באתלטיקו, כדי להכריח אותם לשמור אותו לעוד עונה, נכון?

מישהו (“איך אפשר להגיד דימיטרי בלי להגיד דימיטרי?”) זוכר/יודע את פרטי העסקה?

כן, סגור באתלטיקו.
יש להם חובת רכישה, אבל את הכסף נקבל רק בקיץ הבא. 40M נדמה לי.

השאלה לשנה, עם חובת רכישה אם עבר כמות משחקים מסויימת, אבל הכסף של הרכישה נכנס רק בשנה העוקבת??

זה כאילו עושים כל דבר שאפשר כדי שברצלונה לא תצליח להעלות את תקרת השכר…

זה כי השאלנו אותו לשנתיים, אז חובת רכישה חלה בשנה הבאה.
עד כמה שהבנתי, הוא היה חייב לשחק חצי מהמשחקים רק העונה. גם אם לא ישחק משחקים באתלטיקו בעונה הבאה, הם עדיין מחויבים לרכוש אותו.
נפתרנו ממנו סופית.

מינגסה בניגוד לכל האורחים חינם התנצל על היכולת הרעה שלו, הודה שיכל לשחק יותר טוב ואמר שלא יעשה בעיות בהעברה לקבוצה אחרת.

שאפו. הלוואי יקבל בטחון ויחזור. הוא שחקן עם פוטנציאל בעיניי.

לא מסכים לגביי הפוטנציאל, אבל לחלוטין מכבד את האיכפתיות שלו. הלוואי וכל הצרפתיאדה אצלינו הייתה עם טיפה יותר אחריות ולפחות לא הייתה עושה בעיות עם השחרור מהם.

אגב, אני עדיין לא מצליח להבין את הסטאטוס של ריקי פוץ’.

אולי פיקה בגד בשאקירה עם ריקי?!

הדבר המוזר שההתפתחות של ריקי לא חשובה לו עצמו. לא משנה כמה הפוטנציאל שלך אם לא נותנים לך לשחק - לך. תברח! הפלא היותר גדול זה שאין לו קופצות, כאילו, האפסייד של רכש כזה הוא ענק, ואם לא הצלחת לא נורא - לא הוצאת הרבה עליו. למה כל מיני חטאפות לא מהמרים עליו אומר דרשני

@Ganjo אני חושש שקואלציית ריקי מתפרקת לנגד עינינו

הייתי צריך לכתוב… החותם בדמעות. אבל ברצינות, לא משנה כמה אתה כשרון מי שלא משחק לא שווה כלום…

למה? הבנתי שאבר סראביה ממש בעניין שלו…