חחח
לא הזכרת את קוליבאלי ואת לבנדובסקי.
לא הזכרת שכולם משתוקקים לצמצם במשכורות .
ללנגלה יש מיליון אופציות, הוא רק צריך לבחור.
אלבס אוטוטו חותם על חוזה לשנה.
ורק את ריקי פוץ’ אף אחד לא רוצה.
העיתונים צריכים למלא דפים כל יום. לפני כמה ימים הם דיברו על ינוזאי ודי מריה, רובן נבס, שאלונסו ואזפי סגורים כבר ותיכף בארסה מכניסה 900M ממכירת BLM, סטודיוס וזכויות השידור.
אני קורא שם כל יום, תאמין לי, עיתונות בדיחה.
בפועל, ראפיניה ככל הנראה יקר מדי ולא יגיע. סלאח יחליט מה שבא לו בקיץ הבא. דמבלה לא מעניין איפה יחתום. נגד בריטוויט אין מה לעשות, יש לו חוזה.
החשש שלי שלא יספיקו למכור את BLM או מקור הכנסה אחר עד סוף יוני, ופרנקי ו\או ניקו יימכרו כדי להחתים שחקנים חדשים וכדי לסיים את העונה עם פחות הפסדים.
אפילו העיתונים האלה כבר לא מדברים על קונדה כבר כמה ימים.
יש להם עכשיו את קוליבאלי לחלום עליו, כי הוא יותר זול.
זה למשל נראה אמין : זוטגלה יעבור מחר בדיקות רפואיות בברוז’ ויחתום שם תמורת 7M. אין לבארסה סעיף קניה בחזרה. בכל זאת, זה לא רע בהתחשב בעובדה שהוא הגיע בחינם רק לפני שנה.
א. לא מצאתי לזה סימוכין, לא אצל פבריציו ולא בכל מיני חשבונות טוויטר שמרכזים ידיעות בנוגע לברצלונה.
ב. לאפורטה וצ’אבי עוד לא הגישו לו את ההצעה האחרונה - טוב אז אחרונה ודי - לא תהיה עוד אחת - זהו - מ ע כ ש י ו - אין יותר - אז עכשיו אחרונה - זהו.
בכל מקרה - מאז הגעתו של צ’אבי והחלפת הצוות הרפואי, דמבלה נשאר יותר כשיר מכל השנים שלו בברצלונה לפני כן. ביחד. חוץ מזה, לך תדע - אולי צ’לסי ראו רק סרטוני יוטיוב שלו.
סה"כ בסדר. כל עוד לא מדובר באיזשהו כישרון על שיפרוץ בצורה פסיכית בשנים הבאות, 5-7 מיליון (אחרי שהגיע בחינם) זה לא רע. וגם אם כן - עדיין נקבל קצת עודף ממכירה עתידית.
על כל פנים, שחקן שמאוד אהבתי ואין לי שום טינה אליו על כך שהוא אוהד אספניול.
אם הוא היה מסוגל לחגוג גול נגדם או הדחה שלהם על ידינו אז גם היתי מתבאס ממש שהוא עוזב.
אבל זה שחקן שהוא אמנם מוכשר ונראה מקסים, אבל הלב שלו כנראה לעולם לא יפעם בצבעי בלאוגרנה…
לא יודע איך להתיחס לדי מריה.
מצד אחד, “בית אבות בארסה שלום” כמו שליאור כתב וגם מדרידיסטה לשעבר.
מצד שני, במשכורת נמוכה וחוזה לשנה אחת בלבד, כמה יותר גרוע מאדאמה הוא כבר יכול להיות?
אם אנחנו בעונה פיננסית פרופר, די מריה זה אולי הרע במיעוטו. אלא אם כן מישהו רוצה לראות קיצוני ימני דסט או סרג’י א-לה קומאן, או ממפיס. או גאבי כל יכול.
אתם לא רציניים. אם יש לנו אפשרות לחוליית התקפה של די מריה-לבנדובסקי-פאטי/פראן, לשנה-שנתיים הקרובות אני לוקח בשתי ידיים. בלי סכומי העברה (די מריה), עם משכורות שפויות.
למי אכפת מהגיל? בלי אובה אנחנו לא יכולים לתת גול גם אם נשחק 12 מול 10.