פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

קצת שיעמם לי אז בדקתי מה נותנים בsport וmd. אז ככה:

סלאח יגיע אלינו שנה הבאה כשחקן חופשי.

דמבלה סגור בצ’לסי.

גאבי קיבל את החוזה ועכשיו מחכים לאישורו.

פרנקי כמעט סגור ביונייטד.

ניקו בדרך לאנגליה.

ראפיניה בדרך אלינו. בתנאי שיהיה פותח כי המונדיאל נושף בעורפו.

ברייטוויט קיבל מספר הצעות אך מסרב להקשיב להן בכלל. בארסה שוקלת צעדים.

חחח
לא הזכרת את קוליבאלי ואת לבנדובסקי.
לא הזכרת שכולם משתוקקים לצמצם במשכורות .
ללנגלה יש מיליון אופציות, הוא רק צריך לבחור.
אלבס אוטוטו חותם על חוזה לשנה.
ורק את ריקי פוץ’ אף אחד לא רוצה.
העיתונים צריכים למלא דפים כל יום. לפני כמה ימים הם דיברו על ינוזאי ודי מריה, רובן נבס, שאלונסו ואזפי סגורים כבר ותיכף בארסה מכניסה 900M ממכירת BLM, סטודיוס וזכויות השידור.
אני קורא שם כל יום, תאמין לי, עיתונות בדיחה.

בפועל, ראפיניה ככל הנראה יקר מדי ולא יגיע. סלאח יחליט מה שבא לו בקיץ הבא. דמבלה לא מעניין איפה יחתום. נגד בריטוויט אין מה לעשות, יש לו חוזה.
החשש שלי שלא יספיקו למכור את BLM או מקור הכנסה אחר עד סוף יוני, ופרנקי ו\או ניקו יימכרו כדי להחתים שחקנים חדשים וכדי לסיים את העונה עם פחות הפסדים.

שכחת את קונדה - “החלום של צ’אבי”. שזה אפשרי, אם רק נמכור את כל הסגל. והאיצטדיון. והסמל. והמדינה.

אפילו העיתונים האלה כבר לא מדברים על קונדה כבר כמה ימים.
יש להם עכשיו את קוליבאלי לחלום עליו, כי הוא יותר זול.

זה למשל נראה אמין : זוטגלה יעבור מחר בדיקות רפואיות בברוז’ ויחתום שם תמורת 7M. אין לבארסה סעיף קניה בחזרה. בכל זאת, זה לא רע בהתחשב בעובדה שהוא הגיע בחינם רק לפני שנה.

וגם - אלמני נוסע לאנגליה בשביל מו"מ על ראפיניה.

הכל טוב ויפה, אבל -

א. לא מצאתי לזה סימוכין, לא אצל פבריציו ולא בכל מיני חשבונות טוויטר שמרכזים ידיעות בנוגע לברצלונה.
ב. לאפורטה וצ’אבי עוד לא הגישו לו את ההצעה האחרונה - טוב אז אחרונה ודי - לא תהיה עוד אחת - זהו - מ ע כ ש י ו - אין יותר - אז עכשיו אחרונה - זהו.

אם בספרד לא הצליח להישאר כשיר לא מבין איך צ’לסי מאמינים שהוא יכול למשוך יותר מ 2 משחקים ברצף בפרמיירליג לפני שיפצע.

שקט! לא לגלות להם!

בכל מקרה - מאז הגעתו של צ’אבי והחלפת הצוות הרפואי, דמבלה נשאר יותר כשיר מכל השנים שלו בברצלונה לפני כן. ביחד. חוץ מזה, לך תדע - אולי צ’לסי ראו רק סרטוני יוטיוב שלו.

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1533387128205369344

קראתי את זה פה. אין אבל שום מקור מצורף לזה

מ-0 ל-6 מיליון בשנה. כבר משהו.

השאלה היא האם הבא בתור הוא פרנקי.

סה"כ בסדר. כל עוד לא מדובר באיזשהו כישרון על שיפרוץ בצורה פסיכית בשנים הבאות, 5-7 מיליון (אחרי שהגיע בחינם) זה לא רע. וגם אם כן - עדיין נקבל קצת עודף ממכירה עתידית.

אני חושב שהוא כישרון גדול.
אם לא היה אוהד אספניול מושבע אז גם הייתי דורש עליו זכות ראשונים במכירה עתידית.

לא כל כך מבין מה אכפת לך איזה קבוצה הוא אוהד. לבנדובסקי תמיד חיבב את ריאל ולא נראה לי שזה ישנה לנו יותר מידי .

שהיה לו בהצלחה . לפחות הכניס טיפה מזומנים.

נ.ב אני מניח שלא תאהב לשמוע שדי מריה וברצלונה מתחמם ומתקרב…

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1533793242612916225

יש הבדל בין תמיד “חיבב” לבין זה…

https://www.facebook.com/page/100284454841668/search/?q=ז'וטגלה

(לא כל כך יודע איך להדביק פוסט בצורה טובה).

על כל פנים, שחקן שמאוד אהבתי ואין לי שום טינה אליו על כך שהוא אוהד אספניול.
אם הוא היה מסוגל לחגוג גול נגדם או הדחה שלהם על ידינו אז גם היתי מתבאס ממש שהוא עוזב.
אבל זה שחקן שהוא אמנם מוכשר ונראה מקסים, אבל הלב שלו כנראה לעולם לא יפעם בצבעי בלאוגרנה…

ויסקה בארקסה :large_blue_circle: :red_circle:

בית אבות בארסה שלום. לקבלת מענה הקש עזרה במורס או שלח יונת דואר עם טוטף.

לא יודע איך להתיחס לדי מריה.
מצד אחד, “בית אבות בארסה שלום” כמו שליאור כתב וגם מדרידיסטה לשעבר.
מצד שני, במשכורת נמוכה וחוזה לשנה אחת בלבד, כמה יותר גרוע מאדאמה הוא כבר יכול להיות?
אם אנחנו בעונה פיננסית פרופר, די מריה זה אולי הרע במיעוטו. אלא אם כן מישהו רוצה לראות קיצוני ימני דסט או סרג’י א-לה קומאן, או ממפיס. או גאבי כל יכול.

אתם לא רציניים. אם יש לנו אפשרות לחוליית התקפה של די מריה-לבנדובסקי-פאטי/פראן, לשנה-שנתיים הקרובות אני לוקח בשתי ידיים. בלי סכומי העברה (די מריה), עם משכורות שפויות.

למי אכפת מהגיל? בלי אובה אנחנו לא יכולים לתת גול גם אם נשחק 12 מול 10.

השחקנים האלו נאמנים אך ורק לחשבון הבנק שלהם. הם היום בלאגרונות מחר מדרדיסיטיות ובעוד שלושה ימים פסז בלב בדם ובנפש.

אני יודע.
עדיין יותר קל לי לעכל שחקן שלא שיחק בריאל מאשר אחד ששיחק שם כמה שנים.

טוב מישהו צריך להסביר לו שיכול להיות שהוא לא רק מגיע למיטה חולה אלא למועדון שלא מסוגל לשלם לו. לא חבל לשרוף כך את הגשר מול באיירן?

https://twitter.com/barcacentre/status/1533885096289521664

Lewandowski: “I have not considered any other offer than that of Barça.”

יש מצב שהוא מתוסכל שלמרות כל ההצלחה שלו שם הוא לא זוכה להערכה הראויה? אולי הוא רוצה לשחק במועדון שיאפשר לו את החשיפה?

אם הוא יוביל את בארסה לתארים אולי הוא סופסוף יזכה בכדור הזהב שלו.