תשים לב למה שכתבתי - איפה רשום אצלי שמפזרים עליו משכורות? אולי מציעים לו שכר נמוך גם ביחס לאחרים בגילו?
כתבת “תשימו לב למה שכתבתי”. אז הנחתי שהגבת ליותר מבנאדם אחד.
תשים לב למה שכתבתי - איפה רשום אצלי שמפזרים עליו משכורות? אולי מציעים לו שכר נמוך גם ביחס לאחרים בגילו?
כתבת “תשימו לב למה שכתבתי”. אז הנחתי שהגבת ליותר מבנאדם אחד.
הגבתי לדן
צריך להציע לו את הדרג של המשכורת שמציעים לפדרי אנסו והבופאלו מקבלים.
דרך אגב אני גם חושב שהוא יאריך את החוזה בסופו של דבר. אבל צריך לשים לזה סוף ששחקנים מקבלים פה משכורות כאילו אנחנו פסז (לא אישי נגד גאבי)
ההצעה האחרונה שהוא דחה היא שכר זהה לשל פדרי, אנסו ואראוחו.
אני עם משה. מי שלא רוצה להיות פה, שילך למקום אחר.
אתה סגור על זה?
בשיא הרצינות, למה מי הוא? פדרי שווה פי אלף ממנו. גם ארואחו…
קודם כל, אראוחו זו לא חוכמה.
אבל השאלה היא האם באמת זה מה שהוצע לו. מאיפה המקור?
אני בתקופה עמוסה, אז לא יוצא לי יותר מדי לכתוב פה. אני כן עוקב, ומשתדל גם לקרוא מדי פה מה קורה עם בארסה.
ראיתי דיווחים שהציעו לו את השכר של השלושה, ועכשיו יש דיווחים שהוא לא רוצה, אז שיעוף. לא צריך אותו ואת דלפנייה. עוד סוכן מהגיהינום.
אגב, גם לא מגיע לו את השכר של שלושתם. הם קרעו נעל, הוא בעונה ראשונה בבוגרת. יש לו המון מה להוכיח. אם הוא יקבל שכר מוגזם, בגיל 17 רק תחשבו מה יהיה כשהוא יגיע לגיל שלהם…
לא זוכר מקורות, אני מרפרף .
כמו כן, אגיב על החלק הקודם כפי ש @RDT ביקש כשיהיה לי קצת יותר זמן.
הייתה הודעה תמימה שבארסה הציעה לגאבי הצעה חדשה. לא כתוב שום דבר שהוא לא הסכים או דרש יותר מפדרי.
כל מה שקראתי לאחרונה זה שנשאר לסגור פרטים קטנים. גם לפורטה אמר בריאיון שהחידוש מתקדם יפה.
אגב, הסוכנות של דה לה פניה היא בשיתוף עם פויול. לא מאמין שהם סוכנים מניאקים שרק רוצים לדפוק אותנו.
אגב2, הם מייצגים גם את אריק גרסיה ולא עשו לנו שום בעיות עם השכר שלו.
אגב3, מארקה טוען היום שסעיף השחרור של גאבי עולה ל 100מ בסוף יוני. קשה לי להאמין שאפילו סיטי ישלמו סכום כזה על שחקן כה צעיר. אז אין לחץ זמן, יש לנו את כל הקיץ למו’'מ.
גם אני לא מבין מאיפה מגיעות החדשות האלה לגבי גאבי. הדברים שאני קראתי הם שלאחרונה הוגשה הצעה רשמית אחרי שהשיחות התנהלו יפה, ושלאפורטה בטוח שההצעה תתקבל.
כבר לא, הוא ויתר על להיות סוכן לפני איזה שנה שנתיים.
אני לא אוהב את גאבי ואת פדופיליית ה’הוא רק בן 17’ הזאת. אבל לבחור יש הצעה לשכר של 9 מיליון מהיונייטד. זה כאילו הפך למובן מאליו אבל שחקנים אשכרה בוחרים לשחק אצלנו כנגד כל היגיון כלכלי. נהיה אצלנו מובן מאליו שכולם יורידו בהתנדבות משכרם כדי להישאר. לא סתם אומרים שבארסה זה יותר ממועדון.
הלואי שבארסה תחזור להתנהג כך גם כלפי השחקנים שלה.
תודה על זה.
לא יודע מה קורה עם גאבי, כי אני מכיר את מה שדימיטרי כתב למעלה, ולא יודע על איזושהי הצעת ענק שהוא סירב לה, לא מאיתנו ולא מהיונייטד.
אבל אגיד את זה ככה - אם גאבי (או כל אחד אחר) מוכן לוותר על הצעה טובה יותר ממועדון אחר, אעריך אותו יותר. אבל אם לא, זה לא שאעריך אותו פחות.
יש קמפיין נגד פיקה, בעיקר דוחף אותו העיתון ספורט, ואחרים מצטטים. אני בטוח שתראו את הטענות האלה גם בחשבונות טוויטר ותקשורת ישראלית ועולמית .
אני לא יודע האם הטענות נכונות, או חלקן, אבל זה ברור שזה קמפיין הכפשה.
עיקרי הדברים
כפיות טובה
פיקה אדם קטן.
להזכיר אותו ואת פויול באותו משפט זה חילול הקודש.
השאלה לא אם יש קמפיין נגדו (כי ברור שיש) השאלה אם מה שכתבת נכון או לא נכון.
אני יכתוב מה נכון לדעתי לפי הסעיפים שלך:
סעיף 1 הגזמה. לדעתי הוא אמר לו רק שהוא לא יהיה שחקן הרכב פותח ושיתרכז יותר בכדורגל.
סעיף 2- החצי הראשון נכון החלק השני לא נכון פיקה לדעתי מסכים לרדת בשכר (דעה שלי )
סעיף 3 סימן שאלה בעיני, אני עד השבועות האחרונים הייתי בטוח שהוא קיצץ, עכשיו מופיעים ידיעות שהוא רק דחה. אם זה נכון. מאכזב.
סעיף 4 מאוד נכון, ואני מאוד מקווה שזה גם מה שצאבי אמר לו והוא מתכון לאכוף את זה
סעיף 5 נכון
סעיף 6 זה כבר עניין של דעה. חלק יראו בזה נאמנות למועדון והתעקשות לשמור על הקרירה שלו והחלק השני יהיו צינים כמו בספורט.
סעיף 7 פויול הוא היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל עצמו.
אני חושב שפיקה יכול קודם כל, להאשים רק את עצמו, בגלל הואקום שהיה במועדון והתנהלות שלו הוא הרשה לעצמו לעשות דברים שבמועדון נורמלי אחר לא היו מאפשרים לו.
נ.ב בכלל מי יכול לבגוד בשאקירה.
רציתי להקדים תרופה למכה. זה קמפיין הכפשה, כן? עוד מעט הדברים האלה יופיעו בכל העיתונים וכל חשבונות וטוויטר, אם או בלי איזכור של ספורט.
ככה פיקה נראה רע יותר. משווים אותו למושלם ואז רואים שהוא לא מושלם.
חייב להודות שהציוץ הזה גרם לי לצחוק כל כך חזק.
יש יותר סיכוי שנחתים את קונדה דה ליכט לבה ראפיניה ועוד איזה כוכב מהסיכוי שאומיטי ולנגלה יעזבו ביחד בקיץ אחד!
https://twitter.com/BarcaTimes/status/1536954901221232640
אמרתי לכם שעונת העברות תהיה מאוסה. אני כל כך רוצה להגיע כבר לסוף החלון.
https://twitter.com/FCBarcelona/status/1537050001557405697?t=ko-aUoX2JUd-wj9aWajxsw&s=19
ברוך הבא.
5 מיליון לסנטאנדר, ו-15 בונוסים.
אם אני מבין נכון, הוא מיועד כרגע לבארסה ב’/אתלטיק/איך שלאפורטה יחליט לקרוא לזה. מצד שני, גם פדרי היה ככה.
את ריקי הוא כבר עקף ברוטציה, עכשיו נשאר לו רק להוכיח את עצמו מול הוותיקים: פדרי, גאבי וניקו המלך.
אה…וגם לא להיראות בן 50 כשהוא בעצם בן 19 -