פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

ארדה היה שחקן שיוצאים איתו למלחמה…
ברסה לא צריכה סתם פייטר, היא צריכה שחקן כשרוני, ואוזיל הוא באמת ההפך הגמור אפשר לומר מארדה, חכם מאוד וכשרוני אבל פרימדונה.
לא אומר שההפך זה טוב, אבל בגלל שהוא לא בא להרכב כנראה (הוא משחק על עמדה שהיא בין מסי לאינייסטה) וגם לאגף כנראה שלו כי ההנהלה לא תתן לו לקחת דקות ליהלום שלה - דמבלה.
בגלל שמדובר בשחקן רוטציה שיכול לתת הרבה מנוחה לאינייסטה ולשחקני ההתקפה, והוא סוג שחקן שלא קיים אצלכם בסגל אז באמת על מהאתם מתלוננים? זה אומר שבקיץ במקטם ללכת בכוח על שחקנים שלא באמת צריך אולי סוף סוף יפתחו את הארנק על העמדות שצריך! כמו קשר 50:50 שמאז צאבי לא הבאתם אחד דומיננטי שמתאים לרמה… או תתחילו לעבות את הסגל שלא תהיו בבעיה אחרי כל פציעה שהיא

אני חושב שנעשה לאוזיל עוול והוא שחקן שהתרומה שלו לפעמים חומקת מעיניו של צופה כדורגל רגיל.

אוריאל דסקל כתב עליו לא מזמן, ואם מסתכלים על הנתונים הסטטיסטיים הם מאוד מרשימים.

מסצ’ראנו עוזב לסין בסוף ינואר. מה שיכפה על ברצלונה לקנות בלם בינואר. כרגיל תכנון הסגל הלקוי שלנו, גורם לנו לנזק בטווח הארוך שהיה לנו בהצלחה בלמצוא בלם טוב בינואר…

לדעתי, יביאו בלם על חשבון קשר. מה דעתכם?

דעתי היא שצריך בלם לעתיד. איניגו מרטינז היה מושלם ביחד עם מינה הזה כבלם עתידי. פיקה לא נהיה צעיר יותר וצריך להתחיל לחשוב על היום שאחרי. במקום לבלבל את המוח בקיץ היינו צריכים לפתוח את הארנק ולהחתים את הבאסקי המצויין.
בקבוצה כמו ברסה אין מקום לורמאלן או מסצ’ה בספסל. אני מוכן למות בשביל מסצ’ה, ביום שהוא ילך אני אבכה כמו ילדה, אבל זאת האמת. יש לו עוד 7 משחקים טובים לתת והוא שומר אותם לרוסיה.

במקום ההנהלה הייתי משאיל את הפורטוגלי האיטי ואת האוכל חינם הטורקי, ומחתים את אוזיל. מעיף שניים שלא תורמים כלום ומכניס שחקן גם עם רעב, וגם עם כישרון ויצירתיות בציפורן שאין להם ב4 רגליים.

דיבורים ברשת על ארתור כעובדה מוגמרת תמורת 50 מליון.
מצטרף בינואר לפי הפרסומים.

מישהו ראה/מכיר/יודע לתת אימפורמציה על השחקן כפרופיל ואיפה יכול להתאים… ?

אמור בסגנון להיות “קונטרולר” (כמו סרי ו-וראטי בסגנון). מסרטונים, לא עפתי עליו אישית, אבל הרבה עפים עליו למיטב הבנתי.

https://totalfootball.co.il/t/topic/311/13?u=cockroach_crazy

75 מיליון פאונד! זה אומר קוטיניו??

הם קנו בלם כי הם רוצים שנה הבאה אליפות. הם הביאו בלם וקוטיניו רואה שיש קבוצה סביבו, שווה לו להישאר.

דאולופאו הוא נקודה לרעת המאמן. באמת שאני מאוכזב ועצוב על המצב של הילד. ציפיתי להרבה יותר, ואני עדיין מרגיש שהוא לא קיבל צ’אנס אמיתי אחד. עוד ילד מבוזבז.

הם רוצים אליפות, גם אני רוצה! בתכלס החוסרים שלהם גדולים משל יונייטד והדרך לאליפות היא לא במחי בלם פלוס קוטיניו.

חוצמזה, דברתי על ענייני כסף. אם קבוצה מוציאה המון כסף בדר"כ היא מוכרת, אבל בגלל שאיני מבין את חוקי הפייר פליי על בורים אין לי מושג כמה גרף ההוצאות מול ההכנסות מאוזן.

זה די מצחיק לראות איך ברתומאו ושות, גורמים לכולנו כל פעם להתחיל לפנטז על איזה גלאקטיקוס תורן שחלון העברות מתקרב ואז שנגמר החלון זה תמיד מסתיים במקרה הטוב באיזה ירי מינה לעניים. זה כבר לא מעצבן אותי כל כך אלא יותר בכיון של המצחיק .

חודשיים מטפטפים לכולנו שקוטיניו או גריזמן מתקרבים “וזה רק עניין של שעות” ואז מחתימים איזה נעל בית מזדקן בסוף החלון…
ברתומאו צוחק עלינו כל הדרך אל הבנק שלו… שפבוראר יגיע כבר.

דרך אגב, הניצחון בקלאסיקו והמצב הכספי שלנו מוריד את כל הלחץ מהנהלה לבצע רכש משמעותי.
דרך אגב 2. הרכש שאני הכי מפנטז עליו זה להציל לסאמפר את הקרירה ולהחזיר אותו הביתה

איזה חוקי פייר פליי? פ.ס.ז זרקו אותם לשירותים…

גורצקה של שאלקה די נשחט. תמימות דעים על העברה חופשית לבאיירן.

נייקי מפרסמת בטעות/בכוונה פרסום בסגנון “הקאמפ נואו מוכן לקוטיניו”,
Wtf?

מדהים כמה שההנהלה הזאת (ואני לא אחפור על זה) היא אנטיתזה לזאת שקדמה אותה, עד כמה החלק הראשון של הקריירה של מסי שונה מהחלק השני שלה בנוגע לבניית הקבוצה סביבו.

קצת על נושאים אחרונים שדיברתם עליהם…

אני תמיד רוצה שחקנים כישרוניים שיודעים לבשל מצבים ואין הרבה יותר טובים מאוזיל באספקט הזה, אני לא יודע אם הברווז נשחט כבר או לא אבל אם הוא יודע שהוא מגיע לרוטציה ובסדר עם זה הייתי מביא אותו בכיף.

לגבי כל ענייני הצ’אבי ואין עוד מלבדו אני חושב שאנשים קצת נסחפים פה, בתור אחד שמאוהב בו ושנשא את השם שלו בפורום הישן - X@vi אני מוכרח לציין שתחת השיטה הזאת עם מסי ואינייסטה יש עוד קשרים שיכולים לגדול להיות כאלה טובים… לא הרבה אבל זה לא דבר שלא יקרה כמו שרוח הדברים פה מבשרת.

לגבי קוטיניו ווראטי זאת שאלה מעיינת ואני בעמדה שמועדון בסדר גודל שלנו לא יכול לקרקר שנתיים סביב אותם שחקנים, אם זה לא קורה זה לא קורה אין צורך להמשיך באותה מגמה שלא מובילה לכלום. זה לא מועיל לתדמית של המועדון ולא בטוח שבאמת צריך אותם (לפחות את קוטיניו ווראטי זה סיפור אחר), מצד שני ההנהלה הזאת… יו נואו

צריך בלם וקשר אמצע דומיננטי זה ברור לכל… אני חושב שלהביא בלם מנוסה בגילאי 25-8 יכול להתאים בול לרוטציה עם הבלמים שלנו, לצערי לא עולה לי מישהו כרגע אבל אם התפקיד שלי היה להיות סקאוט של בארסה אני מניח שהייתי מוצא כבר מישהו

לא צריך למצוא צאבי צעיר או אינייסטה צעיר. בתריך פשוט להביא קישור טוב וליצור שיטה.
קבוצות שתקועות בעבר וכל הזמן ומנסות להחליף ולא מבינות שהמשחק משתנה נתקעות מאחור.
צאבי גדול ככל שיהיה לא היה מושלם. יש בעולם קשרים טובים לא פחות, פשוט אל תנסו לגרום להיות להיות צאבי כי אז הם יכשלו ולא יראו את היתרונות שלהם.

השיטה של הלנסות להחליף שחקן בשחקן חדש ולא להבין ששינוי יקרה היא מה שפוגעת בקבוצות…

אתה די מסכים איתי נראה לי

אני גם חושב שלאנשים יש תכונה מובנית בד.נ.א של האדרת ההיסטוריה וצ’אבי עם כל היותו ענק בדורו נהנה גם הוא משיטה מסוימת, שחקנים טובים לידו ומסי אחד במינו, and it goes both ways. מעבר לזה מה היה בתחילת השנה עם סארי שמצאו כבר יורש לצ’אבי וירדו ממנו אחרי חודש? יש שחקנים מוכשרים שתחת שיטה ומאמן טוב יתאימו למארג הנוכחי של בארסה, אמנם זה לא קל להתאים לשיטה של בארסה אבל זה לא בלתי אפשרי

בקשר לקוטיניו, מי שרואה משחקי ליברפול השנה יכול לראות שקלופ מציב אותו כקשר 50-50 שמאלי ומהווה את הצלע השלישית בקישור. בול העמדה של אינייסטה.

הוא יורד יותר אחורה ומניע עמוק מאחור לא פעם ומהווה הברומטור של הקבוצה. הדריבל שלו קרוב לשלמות והבעיטה שלו ממש מושלמת.

קשה לי לראות את קלופ מוותר עליו בחלון החורף, אין לו תחליף ראוי וזה יהווה מכה אנושה לשאיפות שלהם הן בליגה והן באלופות.
גם לשלב אותו אצלנו באמצע העונה זה ממש לא קל או פשוט.
מעדיף שיגיע כבר בתחילת הקיץ, יעשה קדם עונה עם הקבוצה ויתחיל להשתלב בקצב טוב.

נ.ב. ולפני הכל, ניקוי אורוות.

אין אף קשר היום בעולם שמתקרב לצאבי (חוץ מאינייסטה כמובן), שחקן כמו צאבי רואים פעם בחיים.
(למרות שני מסכים עם עיקר ההודעה שלך)

מאז שצאבי עזב, כולם רואים את הבור העמוק בקישור שלנו, צאבי הוא מגדולי הקשרים בהיסטוריה וכל מי שחושב אחרת מומלץ לו לעשות טיפה שיעורי בית . תוציא את צאבי מברצלונה ואנחנו היינו קבוצה שונה לחלוטין. גם במספר התארים. ועוד נקודה כבדרך אגב, הוא הצליח גם בספרד…

את צאבי הכדורגלן אני מעריץ, את צאבי הפוליטיקאי ואפוד המגן של מדינת הטרור והעבדים קטאר עליו אני כועס.

צאבי היה הבן אדם הנכון לשיטה של פפ.
בעצם אפשר לומר שפפ בנה שיטה שתתאים לשחקנים, שיטה שמטרתה לשדרג את האינדיבידואל וליצור שלם הגדול מסך חלקיו. כך היה הקישור של פפ.
לטעמי צאבי בקבוצות אחרות היה מצליח פחות. ךא אומר שהוא יהיה גרוע אלא פשוט מצליח פחות.

אז מה שברסה צריכה זה להפסיק את החיפוש של צאבי 2 כי זה אומר להתפשר על שחקן לא מספיק טוב או פשוט לדחות את הגעתו של קשר טוב (מה שבעצם קורה מאז עזיבתו).
ברסה יכולה להביא עשרות שחקנים מצוינים ולהתאים את השיטה טיפה אליהם.
יכול להיות שהקשר 50:50 החדש יהיה מהיר עם דריבל ויתן דברים שצאבי לא נתן. אולי הוא יהיה סופר חזק ואגרסיבי. אבל הוא יתן דברים אחרים וצריך לתת לו לתת אותם ולא למנוע ממנו אץ זה על ידי קיבוע שלו לנסות לחקות אץ צאבי

אממ לא בטוח שאני מסכים איתך ואני לא בטוח שאתה טועה :slight_smile:

http://debuzzer.com/maman/85857/

טור נפלא של אופיר ממן.

האם זה שהגדולות קונות מכל הבא ליד בלי רגולציה מעשית, מעלה את הרייטינג או לא? העובדה היא שליגת הNBA (אם תרצו ארחיב על הבעיה) הפכה לליגת כוכבים, קרי, קבוצות לא בונות רק על סופרסטאר אחד אלא עושות גלקטיקוס כזה או אחר והליגה רק צומחת ומתפתחת בניגוד לדיבורים על חוסר תחרותיות.

עוד נקודה, עד כמה סעיף השחרור נכון או שלא, ביחס לחירות העובד?

למה כולם כותבים טיק טוק על קוטיניו, זה אמיתי?