שוב, כמו שהמאניה אומרים - כנראה שנצטרך לחכות להודעה הרשמית כדי לדעת מה הסכום שישולם עבור הברזילאי. כרגע יש הפרשים של 10-20 מיליון, אם מחשיבים או לא מחשיבים את הבונוסים.
@dmitrys איך הקטע עם התשלומים מסתדר עם זה שסכום הרכישה גם ככה מפוזר על פני תקופת החוזה?
כל תשלום מפוזר בפני עצמו, או שפשוט בדו"חות רווח והפסד זה נפרס לשנות החוזה, ופשוט התשלומים ללידס יחולקו לפי מה שרשום בפוסט?
יש הבדל משמעותי בין 2 המשפטים שרשמת -
א. אם הוא אמר במסיבת עיתונאים שהוא רוצה את ניימאר - זה משהו אחד. אני לא זוכר משהו כזה, אבל אחלה.
ב. אם זה לא נאמר על ידי צ’אבי, “אבל זה ברור שהוא היה מסכים” נשמע כמו משהו שמובן מאליו גם בלי קשר. וזו הנחה שמבוססת על…כלום.
יש קישור/תמלול של מסיבת העיתונאים ההיא?
משהו כמו “ניימאר שחקן מעולה, וכל קבוצה הייתה שמחה שהוא ישחק אצלה”? כי אם כן, זה ממש ממש לא אומר כלום. בטח לא שהוא היה רוצה שיחזור.
רומרו הבטיח סילבה בברצלונה, והבטיח “משהו ענק” בדרך לברצלונה. אז אוסקר דה סילבה, על 206 סנטימטריו, חתם רשמית בקבוצת הכדורסל של ברצלונה.
שלא תגידו אחרי זה שהוא סתם מנפיץ.
לא נדע בוודאות, ובארסה לא חייבת להראות חוזים לסוסיוס. נחפש הדלפות ומקורות אמינים.
אנחנו יודעים למשל שפראן עלה 55 מיליון. אבל לא יודעים אם זה כולל משתנים או לא וכמה משתנים ועל מה. וכמה עמלות ובונוסים שילמנו בנוסף.
תקציב קבוצת הכדורסל הוא פחות מעשירית מקבוצת כדורגל. ואין להם שם את טבאס עם הפייר פליי.
יפה. אז הנשיא לא צריך להציג חוזים לסוסיוס, הסוסיוס מצביעים על תוכניות שהם לא ראו את תוכנן עד שעתיים לפני ההצבעה (אם בכלל), והסוסיוס בעצם ניזונים משמועות ומהדלפות שסיכוי טוב שהן פחות איכותיות ממה שדימה מביא פה מעת לעת.
נשמע מאוד בריא בסה"כ.
לפחות אני מבין עכשיו איך ראסל וברטומאו הצליחו לעשות את מה שעשו לאורך השנים.
גם בחברה בורסאית ה ceo לא צריך אישור של הבורד לכל עיסקה בודדת. זה נורמלי .
מה שמעניין זה שורת רווח/הפסד.
במקרה של בארסה הרווח מושג בעזרת מכירה חד פעמית של נכסים ולא בעזרת פעילות כדורגל.
מה שמעצבן אותי שההנהלה מבזבזת כסף כדי שיהיה סגל של 30 שחקנים , חלקם יקרים, למרות שקבוצה נורמלית אמורה להסתדר עם 21-22 שחקנים ולהשלים עם הצעירים.