הוא לא העיתונאי הראשון שטוען את זה , לכן זה נראה לי מוזר.
ברתומאו החתים שחקנים ל100 שנה מקדימה עם שכר מאוד מנופח שהכלל בו היה ככל שהשחקן יותר שנים השכר שלו עלה. אצל לאפורטה אם אני לא טועה כל החוזים זה לשלושה שנים, שאפילו אצל לבה (שהוא הכוכב הגדול בברצלונה) . זה שכר מופחת ממה שהוא הרויח אצל באיירן . (9 נטו אצלנו) ובשנה השלישית השכר שלו יורד יש דירג ברור של שכר . ואין שום חריגה מהגבולות שלאפורטה קבע.
מספיק לראות את דה יונג ולהשוות את זה לשחקנים שלאפורטה החתים .
מבחינתי, בתחום הזה, זה אולי ההישג הכי גדול שלו עד היום בקדנציה השניה שלו (הישג מוכח)
נ.ב ומה הלקח שלנו מזה? לא להאמין למילה של פולטיקאים. בסופו של דבר, תשים את המנהל הכי טוב והכי מוכשר אבל הצד השני לא רוצה לקצץ אז אין לך יכולת לעשות משהו בנידון (בהנחה שאתה לא רוצה לשבור את הכלים מולו)
כל כך משעמם שאפילו אין את הידיעה המרעישה שיונייטד עדיין מנסים.
כל כך משעמם שאפילו אין את “things are happening” של רומרו.
גם אובמיאנג לא התקרב עוד קצת לצ’לסי היום.
אובמיאנג ישב 90 דקות על הספסל, ואני מאמין שזה סוגר את הפרק שלו בברצלונה. השאלה האם יש כוונה לחפש 9 חדש במקומו. מצד אחד פראן ופאטי לא חלוצים, ואני לא רוצה לראות אותם שם. מצד שני צ’אבי שמע שפראן יכול לקבל דקות בעוד עמדה וזה נראה אבוד.
אם מביאים חלוץ אז מן הסתם השחקן הכי מעניין בשוק הוא קבאני, שסיים חוזה ביונייטד וכבר שלושה חודשים ללא קבוצה. מאז הוא כבש 4 שערים בשלושה משחקים במדי אורוגוואי. כשזהבי התלבט אם לעבור לבוטאפוגו היה דיבור על זה שהם פנו אליו רק אחרי שדרישות השכר של קבאני, 4.5 מיליון, היו גבוהות מדי בשבילם.
השאלה היא האם נכון לדחוף עוד כוכב (גם אם הוא כבר בן 35.5) לספסל. ראינו את האכזבה של ראפיניה היום וכל עוד לבנדובסקי ממשיך ביכולת אלוהית, ואני לא חושב שהמחליף שלו יקבל יותר מדי דקות.
סילבה ישאר שחקן של סיטי אין שום אפשרות אחרת , סיטי בחיים לא תשחרר שחקן כמו סילבה ללא מחליף שלושה ימים לפני סוף החלון ובטח שזה לא יקרה אחרי שכל הצמרת שם בפומבי כולל פפ אמרו שהוא לא יעזוב. אפשר כבר לשחוט את הברווז המת הזה.
עוד עיתונאי כותב שהורידו לבארסה אטלנטיק בשביל לרשום את קונדה.
לא הבנתי מה השתנה בדיוק לגבי פבלו טורה.
לא זוכר שהיו דיבורים לרשום אותו בקבוצה הראשונה. זה היה מונע ממנו לשחק בבארסה ב’ , וזאת לא המטרה.
זה שהוא רשום בבארסה ב’ לא ימנע ממנו לשחק בקבוצה הראשונה אם צריך.
לא מבין למה מנסים לתרץ את אי הזימון מול ויאדוליד בכך שהוא רשום בבארסה ב’. זה לא הפריע לז’וטגלה, אבדה, ניקו, גאבי ואפילו אחומאש ואסטאניס להיות מזומנים ולקבל דקות בשנה שעברה.