רק רוצה להזכיר שבהתחלה שפפ נפטר ממנו אף אחד לא הבין את זה , אבל בנתיים אם אני לא טועה לא רק שהוא סופסל ע"י המאמן הקודם של באיירן אלא גם המאמן הנוכחי שלהם לא מוצא בו יותר מידי עניין…
האופי שלו קריטי.
נכון שאמרו את זה גם על אובמיאנג שבסוף השתלב חברתית עד כדי שהוא הגיע כשחקן צלסי לקלאסיקו וגם ירד לחדר ההלבשה לחגוג (קטע מוזר בפני עצמו) אבל לא יודע אם תמיד זה יסתיים ככה.
העניין שהוא שאין מחלוקת על הכישרון של קנסלו , פפ הפך אותו לחיה רעה שם. היה פיצוץ בינהם ואז הוא נשלח כמעט בסוף החלון לבאיירן בהפתעה גמורה וגם שם זה לא נגמר טוב…
אובי זה מקרה טיפה שונה. שחקן מבוגר שהבין שזה הזדמנות אחרונה שלו פה כנראה מדובר בעוד ערס שיודע לשחק כדורגל.
@Eyal , אתה צריך להיות יותר זהיר עם הציטוטים ממקורות ישראלים.
“בספרד מדווחים” כולל כל ילד עם חשבון טוויטר שממציא שטויות.
אין זכר לקאנסלו ב 30 מיליון לא במונדו ולא בספורט, ושני אלה היו ממחזרים את זה לו היה 0.1% סיכוי.
הם מדברים על אימריק לפורט, בנוסף לגונדוגן, וזה סיכוי אפסי. אז על קאנסלו היו חוגגים.
אין מצב שסיטי ימכרו אותו בכל כך זול, תשכחו ממנו.
MD חופר על ויטור רוקה.
אומר שבארסה בקרוב תגיש הצעה רשמית. אמנם הקבוצה שלו רוצה הרבה כסף, אבל הם יהיו מוכנים לפרוס לתשלומים כדי שלבארסה יהיה יותר נוח עם הפייר פליי.
השחקן רוצה בארסה, והקבוצה שלו תכבד את זה, למרות שיש התעניינות ממשית מקבוצות אירופאיות רבות.
אבא שלו היה בברצלונה לפני שבועיים, ראה את המתקנים ונפגש עם קרויף ואלמאני.
מי שלא עוקב אחרי פריז - הם קבוצה פח אשפה והוא השחקן הכי טוב שיש להם. כמעט כל הגולים שלהם זה ממהלכים שהוא יוצר, מעבר למעורבות הישירה שלו בשערים ובישולים.
אני מצפה ממסי להיות קשר יצירתי ולשחרר את פרנקי להיות קשר הגנתי שיכול גם לשבור את השורות של היריב בכדרור.
מסי מבחינתי זה תואם פדרי בימין.
אני לא בטוח בכלל בבוסט הכלכלי שהעיתונים מדברים עליו. מסי כבר לא השחקן הגדול ביותר בעולם ולא הנוצץ ביותר בעולם. מה שהיה לפני 3-4 שנים כבר לא נכון.
הוא כנראה יביא ספונסרים, אבל לא 150M במיידי שהם מפנטזים.