פנטזיות, העברות וחוזים: שצ'זני יפלסטר על הפציעה של מאטס

מסי גם אמר את זה במילים אחרות בראיון. זה יותר עקיצה לmls שעקץ לפני זה את ברצלונה ולמעשה את כל התקשורת האירופאית בציוץ שלו. ציוץ גדול שלהם דרך אגב.

האמת ברצלונה מנסה להוציא את אבא של מסי שקרן.

יום שני : מסי רוצה לחזור לברצלונה

יום רביעי: ברצלונה בהודעה רישמית מודיעה שפאפא מסי ביום שני כבר הודיע ללאפורטה שהוא רוצה לעזוב לסיטי

https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1666546365302964224

הוא התיחס לזה כשאמר שהוא הרגיש אבא לא טוב בפריז כשהילדים התחילו ללכת לבית ספר והם עדיין חיו במלון.
הוא היה בלחץ להחליט כדי שלמשפחה יהיה זמן להתכונן לשנת הלימודים הבאה.
אם אני זוכר נכון, הוא עבר לפריז בתחילת אוגוסט. הם היו חודשיים במלון.
מאוד חשוב לו שלום הבית. בתור אבא עם ילדים אני מבין אותו. כוסומו הכסף וכוסומו כל הלחץ של ברצלונה. לא נמות מרעב גם במיאמי.

גם נשמע שהדברים שלו מבוססים.

ברוך שפטרנו.

לא, לא ממסי. מכל הטירוף הזה סביבו בזמן האחרון, והלחץ הבלתי פוסק להספיק לעשות מלא דברים מהר מהר, כדי שהוא יחזור. הייתי משוכנע שניגרר עם זה עוד הרבה, לפחות עד סוף יולי. אז לפחות זה נחסך מאיתנו, ומברצלונה, די מוקדם.

ועכשיו, כשיודעים שזה לא יקרה, אפשר לפנות את המוח, והפעולות, לדברים אחרים. השאלה היא רק מה ייצא מזה.

אתה חמוד.

תתוכונן למרדף חסר תועלת אחרי ברנרדו סילבה בתור plan b .

אז אחדד - לפחות נחסך מאיתנו מרדף של כמה שבועות, ואולי חודשים, אחרי מסי. והוא עוד היה מגיע בלי סכום רכישה, ולפי הדיווחים/שמועות עם הסכמה להתפשרות ענקית בשכר.

כשיהיו לנו 80 מיליון ספייר לברנרדו סילבה - יהיה טעם לחשוב שזה אולי יקרה.

בקשר לדמבלה, אני יינסה להתנתק מדעתי על הדביל הזה. אבל אני מקווה שלמדנו את הלקח מהקיץ הקודם. להגיש הצעה מוקדם ולבוא אליו בגישה לא רוצה? תביא קבוצה שתקנה אותך. לא לחזור על הטעות שלנסות לנהל איתו משא ומתן בתוך העונה סדירה.

אני עדיין רוצה למכור אותו.

https://twitter.com/ReshadRahman_/status/1666700369542664194

חוזה עד 2027. יופי.

בדיוק כמו החוזים של פאטי ופראן, שיש לנו עכשיו 4 שנים להיתקע איתם, למרות שהם לא רצויים.

וגם -

צ’אבי כנראה קורא פה יותר מדי, אז הוא עונה לליאור ואחרים.
Xavi: “Comparisons are fine. I understand when people compare me to Guardiola, who is the best manager in the last 25 years. But I feel like Culés never really turn the page. It puts pressure on me if you compare me to Pep or Cruyff.”

ושוב על סדר העדיפויות ברכש:
Xavi: “We have to prioritize our transfer targets based on the club’s economic situation. First off, we have to sign a pivot. After that, a playmaker. For the rest, we’ll have to see how much we can afford.”
כנראה לא בונה על ניקו וטורה לעונה הקרובה.

Xavi: “It’s clear that we don’t have a right back, but the club’s economic situation is what it is.”
Xavi: “I didn’t sign Kounde to play as a right back. It has been an emergency solution and he has played well there.”

תגידו מה המעמד של איניאקי פניה? הוא לא אמור לעזוב? כי אני לא התרשמתי שיש לנו שוער מחליף ראוי…

לגבי זה שצ’אבי רוצה קש"א וקשר התקפי, לא בהכרח אומר שהוא לא בונה על ניקו ופבלו טורה אלא שהוא לא בונה עליהם כשחקנים פותחים שזה לגמרי לגיטימי ומובן…

מדהים שיש אפשרות ששוב נשחק עונה שלמה בלי מגן ימני. מתי בהיסטוריה התפקיד הזה הפך למשהו שפשוט אפשר לוותר עליו? כבר שבע עונות שאין לנו מגן ימני. זו תעודת עניות לצוות הסקאוטינג שלנו. רחמים על קונדה.

פניה - חתם על חידוש, מחכים לאישור הליגה.

ניקו וטורה - אם יביאו מחליף לבוסקטס ובנוסף גם את גונדוגן\ברנארדו, אין להם הרבה סיכוי לקבל דקות. מצבם לא ישתנה לעומת השנה שהסתיימה. עדיף להשאיל אותם.

מגן ימני - אני תוהה בשביל מה קנו את חוליאן אראוחו. 4 מיליון זה יותר מדי בשביל בארסה ב’. צ’אבי אומר שהוא ייבדק בהכנות, ואז יחליטו מה לעשות איתו.

ספורט מאונן על גונדוגן וטוען שהוא סגור למעשה. צ’אבי שיכנע אותו . הוא יחתום בשבוע הבא , אחרי הגמר.
אבל כמו שדפנה דקל שרה, זה רק “ספורט” , רק “ספורט”.
מארקה לעומת זאת אומר שגונדוגן מתלבט בין 4 אופציות - לחדש בסיטי, לעבור לבארסה, לעבור לארסנל, או ללכת ל PSG של נאגלסמן.

לא מבין מה הטמטום הזה לקנות שחקן בן 32…

הוא מסיים חוזה ויגיע בחינם.
גם אני בדרך כלל נגד החתמות מהסגנון הזה אבל במצב הנוכחי שהקבוצה מתקשה להחתים שחקנים צעירים איכותיים מפאת תקציב דל, כנראה זה הרע במיעוטו.

מוקדש באהבה @RDT

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1667558491513315329

:slight_smile:

במציאות אין אף קבוצה שרוצה אותו אז אומרים שצאבי רוצה אותו…

לקנות את אחד הקשרים הטובים בעולם, בחינם. לא כזה טמטום.
מה גם שהוא נראה מצוין מבחינה פיזית, רחוק מלהיות שחקן גמור והוא היה אחד מהמצטיינים בסוף העונה של סיטי.
חוץ מזה, שמדובר בשחקן שנושם את הסגנון משחק שאתם מייחלים לשחק.
גם לא מדובר באיזה פראן טורס או אריק גרסיה שפפ היה שמח להפטר מהם, מדובר בשחקן שהיה באנקר בהרכב של סיטי.

הוא גם לא שחקן שידרוש מכם סגנון משחק שונה או התאמות טקטיות. להפך, הוא פשוט ישדרג אתכם באופן מיידי, במחיר מינימאלי.
אני לא חושב שזה יהיה רכש העשור שלכם, אבל בהחלט מדובר ברכש מצוין ועסקה שאין לה חסרונות.

כמובן שהכל בהנחה ולא מדובר בחוזה ל5 שנים, מה שקשה לי להאמין שהמצב.

הוא אחד הקשרים הטובים בעולם כי הוא משחק בקבוצה הכי טובה בעולם. אם מישהו חושב שהוא יצליח לשחזר את היכולת שלו בצ’אבי-טים הוא הוזה. הוא בא לסיים אצלנו את הקריירה כמו לבנדובסקי. כאילו שאנחנו איזה בית אבות יוקרתי.

ככה לא בונים קבוצה. ככה מנסים לפסוח על הבנייה ולקנות את התארים. האליפות העונה עלתה לנו 45 מיליון (אם אני זוכר נכון את הסכום של לבה).

ליאור, הבעיה שלך היא שאתה חושב שהאלטרנטיבה הייתה בנייה של קבוצה מלהיבה. האלטרנטיבה הייתה קבוצה שמסיימת 30 משחקים של 0-0 בעונה. עד שצ’אבי לא ילך (ספור עד 365) אנחנו לא נראה כדורגל אחר. זה מה יש.

מה שכן, אם אתה לא רואה כדורגל אירופי, אז תגיד. גונדוהאן של דורטומנד (לפני הפציעה בגב) היה אפילו טוב יותר מזה של סיטי. מדובר בשחקן חכם ברמה שלא הייתה לך שנים בקבוצה.

אני לגמרי לא רואה… בכל אופן מתחיל לספור

אני מסכים עם טל, גונדאן של דורטמונד היה שחקן פצצה ובו צפיתי. הבעיה שעכשיו זה כבר לא אותו שחקן והוא יותר מבוגר.

אין לי בעיה עם השחקן הוא עדיין שחקן טוב מאוד . יש לי בעיה שזה לאט לאט הופך להיות הנורמה שלנו. פשוט להחתים שחקנים מבוגרים אחרי השיא.

בתור רכש נקודתי לקישור אלהן וסהאלן אבל שלא יהפוך להרגל